Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

una peste alta si toate peste una ma simt mandra de mine. m-am dus la mama cu cerseala si am capatat. avea ea o patura de blana super luxury de gri antracit cumparata din Italia si m-am dus hotarata asa "stai sa iti explic". cand incep asa ea deja isi da ochii peste cAP :)))) si continui daca vrei sa ma vezi fericita..... si am primit :laugh2

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

una peste alta si toate peste una ma simt mandra de mine. m-am dus la mama cu cerseala si am capatat. avea ea o patura de blana super luxury de gri antracit cumparata din Italia si m-am dus hotarata asa "stai sa iti explic". cand incep asa ea deja isi da ochii peste cAP :)))) si continui daca vrei sa ma vezi fericita..... si am primit :laugh2

Fata. iti strangi zestre?

:)))

• Like 1
Postat

Fata. iti strangi zestre?

:)))

mereu plec cu diverse care imi plac :))

plec sa calaresc szkiuri pwp

Postat

dulcele momente cand un imbecil care biciuie femei ocazional si le umileste facand pe dominatoru are chef sa experimenteze ca switch si vine la tine pt dominare. il chinui de-l ia drq

• Like 1
Postat

aooloooooo

am rotit din greseala butonu de la microunde invers si a aparat pe cronometru 95 minute. wtf?! 

cine e bolnavul care pune pe micro optiunea de 95? uooo criminali!!!

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

aooloooooo

am rotit din greseala butonu de la microunde invers si a aparat pe cronometru 95 minute. wtf?! 

cine e bolnavul care pune pe micro optiunea de 95? uooo criminali!!!

mai ai timp sa mananci de la atata munca!? nu care cumva sa mananci prea mult ca sa-ti mentii formele slim !! :)

Postat

:D

am terminat eu rasp l;a mailuri si mai postez pe aici si manc cu cealalta mana :))) sunt ridicola in apucaturi

am mancat supa de linte, imi place mult

• Oras:in flames
Postat

Stai sa va explic. Am decis sa ma intorc pe jurnalul meu ca sa ma socializez cu unu, altu.

Topicele facute de Pisicuts sunt neprietenoase, chiar ostile, unul gingas nu mi-a facut vreodata,desi eu i-am facut topic popular fara panarama si nesimtiri la ala cu pisici. 

Asa ca ma refugiez in vechea mea coliba sa stau cuminte aici si pun sarma ghimpata in jurul ei asa ca daca poftesc si nesimtiti eu numa gandesc un blestem si ei in iesire se vor impunge.

Am zis! o sa stau cuminte numa aici care a fost mereu un mediu prietenos, relaxant si plin de simpatie multa vreme.

Am primit serenade, glumite si aici m-am simtit pt prima oara in troaca lui bobo eu insami. Aici si pe topicul meu de ganduri pasnice care nu stiu unde este.

Ma felicit pt decizia de a ma refugia  :iagree

Postat

Interesant

Mă uitam la Dinescu cum facea crenvuşti de pe o rețetă de fabrică din anii 50-60 dacă aia era rețeta stas...cât de natural îi făceau ! :eek

dap, cel mai bine este sa faci tu totul, mezelurile din comert contin numai mizerii

Eu o sa socializez numai pe aici si pe tine te invit primul ca esti elegant si nu porc

Mediul asta a fost mereu f prietenos, zen si roz pt mine si aici stau. Nu mai sar parleazul intre bovine :girly

• Oras:las...
Postat

dap, cel mai bine este sa faci tu totul, mezelurile din comert contin numai mizerii

Eu o sa socializez numai pe aici si pe tine te invit primul ca esti elegant si nu porc

Mediul asta a fost mereu f prietenos, zen si roz pt mine si aici stau. Nu mai sar parleazul intre bovine :girly

te rog frumos sa postezi la tine pe topic..ca nu esti pe maidan aici

Postat

te rog frumos sa postezi la tine pe topic..ca nu esti pe maidan aici

Pai pai asta cine la facut, strigoul meu? 

Vezi ca-s suparata pe tine

Postat

Pai pai asta cine la facut, strigoul meu? 

Vezi ca-s suparata pe tine

nuuuuu iubire...cel facut de motan special pentru tine :)))

Postat

nuuuuu iubire...cel facut de motan special pentru tine :)))

Nu postez pe topicele lui Pisicuts ca-s in greva. Sa faca tati upuri pana ameteste daca e golan si nu stie sa fie pasnic si suav.

Si nu-s iubirea ta

Postat

Nu postez pe topicele lui Pisicuts ca-s in greva. Sa faca tati upuri pana ameteste daca e golan si nu stie sa fie pasnic si suav.

Si nu-s iubirea ta

ti-ai dat viata sa fi iubirea mea :)))

• Like 1
Postat

ti-ai dat viata sa fi iubirea mea :)))

sinucide-te intai  pentru mine sa vad daca esti de buna credinta :))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...