phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 ma bucur ca te-ai simtit bine Recunosc,mai rar ca atunciPlm,daca era pe nimfo,trebuia sa inventeze motanu topul topurilor
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 inseamna ca ati avut 'chimie' buna desi am fost norocoasa s am iubiti doar care fut bine inafara de primu, niciodata cu un barbat nu e la fel ca si cu altul Recunosc,mai rar ca atunciPlm,daca era pe nimfo,trebuia sa inventeze motanu topul topurilor
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 inseamna ca ati avut 'chimie' buna Chimia asta e vrajeala de GFE
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 e mica sa dea dracii iubitu meu o are cam de 23 si stiu exact ca am un dildo de 24 si sunt cam similare. pana nu are dimensiunea de ti-e frica fiind femeie cca iti sparge capu cu ea, daca aude un zgomot si se suceste brusc nu este mare Mi`e indiferent de cat o are iubitul tau, la fel cum imi e indiferent ce dimensiune te satisface pe tine Eu sunt foarte multumit de dimensiunile mele. Atata timp cat una singura a ramas nesatisfacuta(aia de pe aici de face fisting...), e clar ca`i suficient. Deasemenea, cand jumatate din partenere simt o durere cand intri "prea adanc", e clar ca mai lunga n`as avea ce face cu ea... Doar asa ca sa ma laud? Degeaba o ai mare, daca n`o stii folosi. Ceea ce`i cat se poate de real in cazul iubitului tau, altfel n`ai avea nevoie de dildo 1 3
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 27, 2015 Bai asta pulosu,sub masa am spus )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 Mi`e indiferent de cat o are iubitul tau, la fel cum imi e indiferent ce dimensiune te satisface pe tine Eu sunt foarte multumit de dimensiunile mele. Atata timp cat una singura a ramas nesatisfacuta(aia de pe aici de face fisting...), e clar ca`i suficient. Deasemenea, cand jumatate din partenere simt o durere cand intri "prea adanc", e clar ca mai lunga n`as avea ce face cu ea... Doar asa ca sa ma laud? Degeaba o ai mare, daca n`o stii folosi. Ceea ce`i cat se poate de real in cazul iubitului tau, altfel n`ai avea nevoie de dildo pai de dildo am nevoie alternativ cand suntem cu munci amandoi, e ca un scurta asa, in rest e excelent in pat. ce te ataci asa fah glumeam si io cu tine, de aia spun toti ca nu stii de gluma. normal ca mai importanta este afectiunea, scanteia si pana la urma tehnica
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 pai de dildo am nevoie alternativ cand suntem cu munci amandoi, e ca un scurta asa, in rest e excelent in pat. ce te ataci asa fah glumeam si io cu tine, de aia spun toti ca nu stii de gluma. normal ca mai importanta este afectiunea, scanteia si pana la urma tehnica
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 Mi`e indiferent de cat o are iubitul tau, la fel cum imi e indiferent ce dimensiune te satisface pe tine Eu sunt foarte multumit de dimensiunile mele. Atata timp cat una singura a ramas nesatisfacuta(aia de pe aici de face fisting...), e clar ca`i suficient. Deasemenea, cand jumatate din partenere simt o durere cand intri "prea adanc", e clar ca mai lunga n`as avea ce face cu ea... Doar asa ca sa ma laud? Degeaba o ai mare, daca n`o stii folosi. Ceea ce`i cat se poate de real in cazul iubitului tau, altfel n`ai avea nevoie de dildo Prostane,ia zi ma,de idiotenia ta esti multumit? La marimea ei ma refer 3 4
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 Prostane,ia zi ma,de idiotenia ta esti multumit? La marimea ei ma refer Logic. Aia`i recomandata in doze foarte mici. Ori nivelul idioteniei mele este aproape 0. Comparativ cu tine... Stii ca te`am gasit in dictionar la definitia idiotului?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 27, 2015 Logic. Aia`i recomandata in doze foarte mici. Ori nivelul idioteniei mele este aproape 0. Comparativ cu tine... Stii ca te`am gasit in dictionar la definitia idiotului? Ba esti nebun? La fel cum am gasit eu poza ta la definitia cuvintelor hidos si cotobarnita? )
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 Logic. Aia`i recomandata in doze foarte mici. Ori nivelul idioteniei mele este aproape 0. Comparativ cu tine... Stii ca te`am gasit in dictionar la definitia idiotului? Adica vrei sa spui ca-i logic ca esti multumit de idiotenia ta? Si mai zici ca eu sunt in dictionar...pai plm dictionarul a fost inventat dupa tine 1 4
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 Adica vrei sa spui ca-i logic ca esti multumit de idiotenia ta? Si mai zici ca eu sunt in dictionar...pai plm dictionarul a fost inventat dupa tine Altu` care nu realizeaza ca ma ridica in slavi, incercand sa ma jigneasca Nu stiu cum pot supravietui unii fiind atat de prosti...
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 Altu` care nu realizeaza ca ma ridica in slavi, incercand sa ma jigneasca Nu stiu cum pot supravietui unii fiind atat de prosti...Nu ma pula,pe tine te-a ridicat in slavi prostia de care dai dovada si in care persisti
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 Altu` care nu realizeaza ca ma ridica in slavi, incercand sa ma jigneasca Nu stiu cum pot supravietui unii fiind atat de prosti...Bătându-și intens pula dă tine! Nu numai că meriți, da' o și ceri! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 toti sunteti niste cotzoharle, TOTI. va pwp dulce
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 Ba esti nebun? La fel cum am gasit eu poza ta la definitia cuvintelor hidos si cotobarnita? ) Nici sa te orientezi in dictionar nu stii. Tu te uitai la rubrica "Autor" si ai crezut ca aia`i definitia? Of, of, of. Mai uita`te o data. Definitia e aia unde scrie "(eg: p_morris de pe Nimfomane.com). Nu de alta, da` nu mai aveam spatiu alocat sa adaug si o poza.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 Nu ma pula,pe tine te-a ridicat in slavi prostia de care dai dovada si in care persisti Chiar daca am lua`o asa. Pe mine tot m`a ridicat cineva/ceva in slavi. Pe tine? Nimeni. Ai ramas la rang de pulete. Un guster coclit. Cauti sa te afirmi in fata publicului, crezand ca mergand in pas cu trend`ul, o sa fii acceptat de turma. Dar nu`i asa. Pentru ca, fiind atatia puleti care fac acelasi lucru, nu iesi cu nimic in evidenta. Intelegi, tu? Ma indoiesc.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 Bătându-și intens pula dă tine! Nu numai că meriți, da' o și ceri! Stii ce`mi place la voi? Faptul ca traiti cu iluzia ca reusiti sa facei ceva... Voi puteti afirma pana va`ngroapa ca "v`ati batut pula de mine"... But, at the end of the day, voi tot niste amarati sunteti, ce va manifestati doar virtual, asemeni oricarui adolescent proaspat ajuns la pubertate, ce`a intrat pe net si crede ca`i smecher injurandu`i pe aia mai mari Si el are aceeasi impresie. "Ca`si bate pula de ei"... Dar tot vai steaua lui este`n realitate. Si tot cu sarut`mana le`ar da cand ar trece prin fata lui, celor de care`si "bate pula" in spatele anonimatului.
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 Chiar daca am lua`o asa. Pe mine tot m`a ridicat cineva/ceva in slavi. Pe tine? Nimeni. Ai ramas la rang de pulete. Un guster coclit. Cauti sa te afirmi in fata publicului, crezand ca mergand in pas cu trend`ul, o sa fii acceptat de turma. Dar nu`i asa. Pentru ca, fiind atatia puleti care fac acelasi lucru, nu iesi cu nimic in evidenta. Intelegi, tu? Ma indoiesc.Pai ma inteligentule,decat sa fiu"ridicat in slavi" ca tine,mai bine pulete ca mine.Stii de ce? Iar cat despre turma fraiere coclit care esti tu prost,useri prezenti aici,cu state vechi stiu ca eu nu halesc "turma"
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 27, 2015 Ba baiete...sa moara ma-ta,unde stai ma in Pantelimon? In ghetou? Ba tu nu te potolesti? Slobozi m as pe groapa lu Gladinov ala batran
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 Pai ma inteligentule,decat sa fiu"ridicat in slavi" ca tine,mai bine pulete ca mine.Stii de ce? Iar cat despre turma fraiere coclit care esti tu prost,useri prezenti aici,cu state vechi stiu ca eu nu halesc "turma" Am observat ca nu halesti... De aia depui eforturi sa te bage si pe tine`n seama. Sa te considere de`al lor... Uite`te`n plm peste tot pe unde postezi. Nicaieri nu ai individualism in afirmatii. Peste tot, reformulezi ceea ce spune turma.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 Ba baiete...sa moara ma-ta,unde stai ma in Pantelimon? In ghetou? Ba tu nu te potolesti? Slobozi m as pe groapa lu Gladinov ala batran Ai vrea tu, putulica, sa tac eu. What? Did I hurt your feelings? Are you going to cry like the little boy that you are? Gonna run home to your mommy and tell on me?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 Am observat ca nu halesti... De aia depui eforturi sa te bage si pe tine`n seama. Sa te considere de`al lor... Uite`te`n plm peste tot pe unde postezi. Nicaieri nu ai individualism in afirmatii. Peste tot, reformulezi ceea ce spune turma.Ti se pare ca am facut lobby pe langa cineva? Sau tu esti chiar atat de prost incat persisti?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 27, 2015 O sa ii bag muie lu ma-ta pana o sa vrei sa faci si tu la fel )
Postări Recomandate