laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 Niciodata n`am deschis subiect de suptul pulii Am zis ca nu mai stiu cum am ajuns la asta. Fie era in cadrul unei discutii despre cum percep unele anumite "fantezii" masculine. Fie era in cadrul unei discutii despre cum stia ca tata se mai duce si la altele sa`i faca alea ce nu`i face ea Nu. Nu ea m`a format asa. Am mai spus de ce eu privesc aiurea oralul facut de fata. Pentru ca este cea mai des folosita injuratura, deci asociez asta cu o injosire a fetei. Dar am spus si ca nu refuz, cu conditia ca oralul sa fie reciproc. Dovada. Care`i cel mai des folosit atac la adresa mea? "Sa ne`o iei la toti in gura", "Da`ti`am muie tot forumul", "Sa`i sugi pula lu` x", "Sa`mi bag pula`n gura ta" si etc... Care`i numitorul comun? Sexul oral Luaț dă învățaț! Ăsta ne dă rușine la toț! 3
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2015 Postat Octombrie 27, 2015 Aș păpa 2 mici cu muștar. Voi? 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 27, 2015 Niciodata n`am deschis subiect de suptul pulii Am zis ca nu mai stiu cum am ajuns la asta. Fie era in cadrul unei discutii despre cum percep unele anumite "fantezii" masculine. Fie era in cadrul unei discutii despre cum stia ca tata se mai duce si la altele sa`i faca alea ce nu`i face ea Nu. Nu ea m`a format asa. Am mai spus de ce eu privesc aiurea oralul facut de fata. Pentru ca este cea mai des folosita injuratura, deci asociez asta cu o injosire a fetei. Dar am spus si ca nu refuz, cu conditia ca oralul sa fie reciproc. Dovada. Care`i cel mai des folosit atac la adresa mea? "Sa ne`o iei la toti in gura", "Da`ti`am muie tot forumul", "Sa`i sugi pula lu` x", "Sa`mi bag pula`n gura ta" si etc... Care`i numitorul comun? Sexul oral ai grija ce injuraturi mai auzi ca s-ar putea sa nu mai iesi din casa deloc. vezi ca mai e una manca-mi-ai pula på varza, sau mocar på varza . eu zic sa renunti la varza. 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 27, 2015 Vlaaaadu,ia d-asculta si invata https://www.youtube.com/watch?v=Lf50ERUYWn0
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 Ba io sa fiu sincer,am obosit sa-mi tot bat pula de asta.Ma mut pe pagina la marinaru,macar ala are haz cand scrie 4
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 sa-mi bag pulaaa...da ati avut o seara grea nu gluma...
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Vlădu,unde pizda mă-tii esti? Treci aici,coteiule,cotoarbiță ochelaristă ce ești!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Vlădu,unde pizda mă-tii esti? Treci aici,coteiule,cotoarbiță ochelaristă ce ești!!! 3
goti Reputație: 186 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Octombrie 28, 2015 @corina ,te-am sunat azi ,pe unde umblasi!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 @corina ,te-am sunat azi ,pe unde umblasi!Coorinutza,fata buna umbla ziua dupa pula!! P.s:am dormit ca o lenesa pana la ora 16:00! Maine sunt fata de casa,ma trezesc la 12:00! 2
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Coorinutza,fata buna umbla ziua dupa pula!! Eu chiar sper ca asta`i doar rolul pe care ti`l asumi in meseria asta si ca n`ai face asemenea "rime" daca nu ai fi in domeniul asta
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Dobre=pistol cu apă...
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Vladisangelatava,te invit public,la duel ) da-mi o adresa unde te pot gasi si fie ca cel mai bun sa invinga . Acolo ai cam dat-o cotita. Nu-ti fie frica,doar esti bombardier innascut nu?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 Eu chiar sper ca asta`i doar rolul pe care ti`l asumi in meseria asta si ca n`ai face asemenea "rime" daca nu ai fi in domeniul asta nu mai fi mironositz, da' pula ce are? e buna la casa omului 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 nu mai fi mironositz, da' pula ce are? e buna la casa omului O fi... Mie, insa, nu`mi sunt simpatice domnisoarele care folosesc un asemenea limbaj Iar o fata care`si face o asemenea descriere, ce in cercurile mele ar fi folosita ca o jignire, consider ca nu se respecta.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 O fi... Mie, insa, nu`mi sunt simpatice domnisoarele care folosesc un asemenea limbaj Iar o fata care`si face o asemenea descriere, ce in cercurile mele ar fi folosita ca o jignire, consider ca nu se respecta.a zis asa pe susta aici in casa , in familie, nu a deschis ferestra sa urle la vecini. astampara-te ca doar si tu ai baston
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 a zis asa pe susta aici in casa , in familie, nu a deschis ferestra sa urle la vecini. astampara-te ca doar si tu ai baston Stiu... Si cand a zis "Ce pula groasa/mare ai!" mi`a pierit tot cheful Chiar nu`mi plac vulgaritatile, in cazul domnisoarelor
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Bulangiule,lasă cardeala asta ieftină,nu schimba subiectul și dă adresa aia.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 Stiu... Si cand a zis "Ce pula groasa/mare ai!" mi`a pierit tot cheful Chiar nu`mi plac vulgaritatile, in cazul domnisoarelor pai cand a zis asa ceva?
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 pai cand a zis asa ceva? La prima noastra intalnire
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 La prima noastra intalnire tu esti vulgarv ca dai din intim, trageti 2 palme in numele meu si data viitoare este cavalereste sa nu spui. Corinutza, nu vorbi mai fata de astea pana cand nu esti in desfasurarea actiunii 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Coorinutza,fata buna umbla ziua dupa pula!! P.s:am dormit ca o lenesa pana la ora 16:00! Maine sunt fata de casa,ma trezesc la 12:00! Stiu... Si cand a zis "Ce pula groasa/mare ai!" mi`a pierit tot cheful Chiar nu`mi plac vulgaritatile, in cazul domnisoarelor Asa Corynuto? ) te ai mirat de pula lui?... D aia nu mai fute. Ai deocheato
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Bulangiule,lasă cardeala asta ieftină,nu schimba subiectul și dă adresa aia. Eu adresa n`o dau, orice ar fi. De ce? Pentru ca ai demonstrat deja ca n`ai onoare. Eu n`am chef de geamuri sparte de puleti ce deja m`au invitat sa ma bata si cand ne`am intalnit nu au facut nimic. Degeaba ti`o arzi smardoi, din nou, pe aici. M`ai avut in fata ta. La invitatia ta. Si ce pula mea ai facut? NIMIC. Chiar ai dat`o`n d`alea cu "Ne cunoastem de muuult". Asa ca ciocu` mic, `te`n pula mea de amarat. P.S.: Iar inca o intalnire programata, iti repet pentru ultima oara, nu va avea loc. Noi doi, doar accidental ne vom mai intalni. Din motivul enuntat mai sus. Nu ai onoare si apelezi la altii. Tu poti sa contesti cat vrei acest lucru, eu asa interpretez. Imediat ce ne`am intalnit, i`ai mentionat unuia la telefon locul unde suntem si i`ai spus sa vina acolo. Asa ca jet.
Postări Recomandate