Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Niciodata n`am deschis subiect de suptul pulii :) Am zis ca nu mai stiu cum am ajuns la asta. Fie era in cadrul unei discutii despre cum percep unele anumite "fantezii" masculine. Fie era in cadrul unei discutii despre cum stia ca tata se mai duce si la altele sa`i faca alea ce nu`i face ea :P

Nu. Nu ea m`a format asa. Am mai spus de ce eu privesc aiurea oralul facut de fata. Pentru ca este cea mai des folosita injuratura, deci asociez asta cu o injosire a fetei. Dar am spus si ca nu refuz, cu conditia ca oralul sa fie reciproc.

Dovada. Care`i cel mai des folosit atac la adresa mea? "Sa ne`o iei la toti in gura", "Da`ti`am muie tot forumul", "Sa`i sugi pula lu` x", "Sa`mi bag pula`n gura ta" si etc... Care`i numitorul comun? Sexul oral :)

Luaț dă învățaț! Ăsta ne dă rușine la toț!

• Like 3
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Aș păpa 2 mici cu muștar. Voi?

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Niciodata n`am deschis subiect de suptul pulii :) Am zis ca nu mai stiu cum am ajuns la asta. Fie era in cadrul unei discutii despre cum percep unele anumite "fantezii" masculine. Fie era in cadrul unei discutii despre cum stia ca tata se mai duce si la altele sa`i faca alea ce nu`i face ea :P

Nu. Nu ea m`a format asa. Am mai spus de ce eu privesc aiurea oralul facut de fata. Pentru ca este cea mai des folosita injuratura, deci asociez asta cu o injosire a fetei. Dar am spus si ca nu refuz, cu conditia ca oralul sa fie reciproc.

Dovada. Care`i cel mai des folosit atac la adresa mea? "Sa ne`o iei la toti in gura", "Da`ti`am muie tot forumul", "Sa`i sugi pula lu` x", "Sa`mi bag pula`n gura ta" si etc... Care`i numitorul comun? Sexul oral :)

ai grija ce injuraturi mai auzi ca s-ar putea sa nu mai iesi din casa deloc. vezi ca mai e una manca-mi-ai pula på varza, sau mocar på varza . eu zic sa renunti la varza.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ba io sa fiu sincer,am obosit sa-mi tot bat pula de asta.Ma mut pe pagina la marinaru,macar ala are haz cand scrie

• Minus 4
  • Oras:București
Postat

Vlădu,unde pizda mă-tii esti? Treci aici,coteiule,cotoarbiță ochelaristă ce ești!!!

Vizitator
Postat

Vlădu,unde pizda mă-tii esti? Treci aici,coteiule,cotoarbiță ochelaristă ce ești!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

post-124552-0-18841100-1446050342_thumb.jpg

• Like 3
Vizitator
Postat

@corina ,te-am sunat azi ,pe unde umblasi!

Coorinutza,fata buna umbla ziua dupa pula!!  :laugh2

P.s:am dormit ca o lenesa pana la ora 16:00! :*

Maine sunt fata de casa,ma trezesc la 12:00!  :kiss3

• Like 2
  • Oras:UK
Postat

Eu chiar sper ca asta`i doar rolul pe care ti`l asumi in meseria asta si ca n`ai face asemenea "rime" daca nu ai fi in domeniul asta :)

Postat

Vladisangelatava,te invit public,la duel :)) da-mi o adresa unde te pot gasi si fie ca cel mai bun sa invinga ;). Acolo ai cam dat-o cotita. Nu-ti fie frica,doar esti bombardier innascut nu?

• Oras:worldwide
Postat

Eu chiar sper ca asta`i doar rolul pe care ti`l asumi in meseria asta si ca n`ai face asemenea "rime" daca nu ai fi in domeniul asta :)

nu mai fi mironositz, da' pula ce are?  :laugh2  e buna la casa omului

• Like 1
Postat

nu mai fi mironositz, da' pula ce are?  :laugh2  e buna la casa omului

O fi... Mie, insa, nu`mi sunt simpatice domnisoarele care folosesc un asemenea limbaj :P Iar o fata care`si face o asemenea descriere, ce in cercurile mele ar fi folosita ca o jignire, consider ca nu se respecta.

Postat

O fi... Mie, insa, nu`mi sunt simpatice domnisoarele care folosesc un asemenea limbaj :P Iar o fata care`si face o asemenea descriere, ce in cercurile mele ar fi folosita ca o jignire, consider ca nu se respecta.

a zis asa pe susta aici in casa , in familie, nu a deschis ferestra sa urle la vecini. astampara-te ca doar si tu ai baston

Postat

a zis asa pe susta aici in casa , in familie, nu a deschis ferestra sa urle la vecini. astampara-te ca doar si tu ai baston

Stiu... Si cand a zis "Ce pula groasa/mare ai!" mi`a pierit tot cheful =)) Chiar nu`mi plac vulgaritatile, in cazul domnisoarelor :P

Postat

Bulangiule,lasă cardeala asta ieftină,nu schimba subiectul și dă adresa aia.

Postat

Stiu... Si cand a zis "Ce pula groasa/mare ai!" mi`a pierit tot cheful =)) Chiar nu`mi plac vulgaritatile, in cazul domnisoarelor :P

pai cand a zis asa ceva?

Postat

La prima noastra intalnire :P

tu esti vulgarv ca dai din intim, trageti 2 palme in numele meu si data viitoare este cavalereste sa nu spui. Corinutza, nu vorbi mai fata de astea pana cand nu esti in desfasurarea actiunii  :laugh2

• Like 1
Postat

P.s:am dormit ca o lenesa pana la ora 16:00! :*

Maine sunt fata de casa,ma trezesc la 12:00!  :kiss3

Asa Corynuto? :)) te ai mirat de pula lui?... D aia nu mai fute. Ai deocheato

Postat

Bulangiule,lasă cardeala asta ieftină,nu schimba subiectul și dă adresa aia.

Eu adresa n`o dau, orice ar fi. De ce? Pentru ca ai demonstrat deja ca n`ai onoare. Eu n`am chef de geamuri sparte de puleti ce deja m`au invitat sa ma bata si cand ne`am intalnit nu au facut nimic. Degeaba ti`o arzi smardoi, din nou, pe aici. M`ai avut in fata ta. La invitatia ta. Si ce pula mea ai facut? NIMIC. Chiar ai dat`o`n d`alea cu "Ne cunoastem de muuult". Asa ca ciocu` mic, `te`n pula mea de amarat. 

P.S.: Iar inca o intalnire programata, iti repet pentru ultima oara, nu va avea loc. Noi doi, doar accidental ne vom mai intalni. Din motivul enuntat mai sus. Nu ai onoare si apelezi la altii. Tu poti sa contesti cat vrei acest lucru, eu asa interpretez. Imediat ce ne`am intalnit, i`ai mentionat unuia la telefon locul unde suntem si i`ai spus sa vina acolo. Asa ca jet.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...