vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 3, 2015 Eu le fut gratis ) ,nu platesc Stiu... Ce proxenet plateste sa le futa pe cele din ograda lui?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 Stiu... Ce proxenet plateste sa le futa pe cele din ograda lui?Stă la curte? @Morris, cum raspunzi acuzatiei de zoofilie? Cica futi din propria-ti bătătura( nu aia de la mână)! 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 3, 2015 Sa vad ce o mai acuza cand o sa ma pozez in ograda lu mami lui
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 3, 2015 Sa vad ce o mai acuza cand o sa ma pozez in ograda lu mami lui Da` mai repede ca ma grabesc. Bai pulica. Tu pe cine crezi ca pacalesti? Ai ajuns INTAMPLATOR, pe aceeasi strada si`n directia in care s`a`ntamplat sa ma deplasez in seara aia si te crezi un mare smecher. Mai si zici ca cica ai dat 100 de lei ca sa aflii unde stau... Daca era sa aflii unde stau, imi stateai la scara... Sau la coltul strazii... Nu la draq in praznic, sa merg eu o gramada pana acolo. Acum te dai cocos ca aflii si unde sta maica`mea... Ia afla. Dar mai repede! Tu n`ai fi in stare nici sa aflii unde sta ma`ta. D`apai sa aflii unde stau altii. Al draq rahatel de Oltenita.
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 3, 2015 Si daca ajung la ma-taaaaa...de nu ti-o terorizeeeez de nici aia la Obregia nu ii da de cap
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 3, 2015 Te mai dai si invatat in ale penalului. Ceea ce faci tu este tocmai caz penal, retardatule. Si am zis ca ti`o zic doar o data... Dar uite ca ma repet... Ca poate n`ai inteles aluzia... O SINGURA amenintare la adresa familiei mele sa mai faci si imediat ma duc la cea mai apropiata sectie si spun cat se poate de clar "Un proxenet, imi ameninta familia, in mediul virtual. Nu`i stiu numele, dar stiu cum poate fi gasit. Fie luati voi masuri, fie o sa ma asigur pe cont propriu ca nu va putea sa se atinga de familia mea". Apoi urmeaza doua variante. Fie isi fac datoria si infunzi puscaria. Fie eu ma jur ca dau de tine, in cel mai scurt timp si ma jur pe ce`am mai sfant ca te bat pana obosesc. Mort sa fii si eu o sa continui sa te joc in picioare... Pana obosesc. Ca deja m`am saturat de tine si de politia asta incompetenta din tara asta, care lasa curvele si proxenetii sa`si faca de cap.
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 3, 2015 )) ) usor,sa nu iti plesneasca vre-o vena la cap cumetre. Tu te-ai nascut obosit,nu ai cum sa obosesti mai mult de atat )
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 3, 2015 Asa ca iti ramane o varianta:Sa o dai in sifoneala,ca de smardoiala nu esti bun
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2015 Cum spuneam,poti sa mergi unde vrei ) crezi ca-mi pasa? Atat timp cat nu ma stiu vinovat de ceva,m-i se rupe Dar tu,fiind un schelet ambulant,cu aspiratii de smardoi,lasi ca alternativa militia ) pentru ca de bataie nu esti in stare
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Te mai dai si invatat in ale penalului. Ceea ce faci tu este tocmai caz penal, retardatule. Si am zis ca ti`o zic doar o data... Dar uite ca ma repet... Ca poate n`ai inteles aluzia... O SINGURA amenintare la adresa familiei mele sa mai faci si imediat ma duc la cea mai apropiata sectie si spun cat se poate de clar "Un proxenet, imi ameninta familia, in mediul virtual. Nu`i stiu numele, dar stiu cum poate fi gasit. Fie luati voi masuri, fie o sa ma asigur pe cont propriu ca nu va putea sa se atinga de familia mea". Apoi urmeaza doua variante. Fie isi fac datoria si infunzi puscaria. Fie eu ma jur ca dau de tine, in cel mai scurt timp si ma jur pe ce`am mai sfant ca te bat pana obosesc. Mort sa fii si eu o sa continui sa te joc in picioare... Pana obosesc. Ca deja m`am saturat de tine si de politia asta incompetenta din tara asta, care lasa curvele si proxenetii sa`si faca de cap.Ce faci tu mă? De-te draeq in plm de tomberon gaurit.
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 4, 2015 Ce faci tu mă? De-te draeq in plm de tomberon gaurit. Tu ce cancerul care te`a sterilizat vrei ma?
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Tu ce cancerul care te`a sterilizat vrei ma? Prostule care esti tu prost,iar pui botul la din lume auzite? Cat de prost sa fii sa inghiti ce ti se spune aici?P.S transmite-i proastei care te informeaza gresit o mare muie din partea meaVezi tu de maine cum sta treaba sifonare
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 4, 2015 Prostule care esti tu prost,iar pui botul la din lume auzite? Cat de prost sa fii sa inghiti ce ti se spune aici?P.S transmite-i proastei care te informeaza gresit o mare muie din partea meaVezi tu de maine cum sta treaba sifonare Nu`i vorba de nici o informare... E vorba de atentie la discutii. Nici tu, nici altii nu ati negat afirmatiile ei din ziua respectiva. Deasemenea, cand eu am deschis "subiectul", s`au gasit persoane care sa nu nege, dar sa arunce cancerul ca motiv si ca nu ar trebui sa aduc in discutie... Asa ca ma pis pe fata ta, prostule care esti. Vad eu de maine ce? Tu nu intelegi ca eu nu sunt genul care sa fie impresionat/intimidat? Eu nu`mi dau intalniri, ca smardoii. Eu astept sa ma atacati. Si apoi va trimit langa cei pierduti in Colectiv, in legitima aparare, cat se poate de legal.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Postat Noiembrie 4, 2015 Mai radem si glumim cu prostii sau ca prostii, dar aia cu amenintarile de mama e oribila, dar si asta cu cancerul. Asta-i dementa. Potoliti-va! 2
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Nu`i vorba de nici o informare... E vorba de atentie la discutii. Nici tu, nici altii nu ati negat afirmatiile ei din ziua respectiva. Deasemenea, cand eu am deschis "subiectul", s`au gasit persoane care sa nu nege, dar sa arunce cancerul ca motiv si ca nu ar trebui sa aduc in discutie... Asa ca ma pis pe fata ta, prostule care esti. Vad eu de maine ce? Tu nu intelegi ca eu nu sunt genul care sa fie impresionat/intimidat? Eu nu`mi dau intalniri, ca smardoii. Eu astept sa ma atacati. Si apoi va trimit langa cei pierduti in Colectiv, in legitima aparare, cat se poate de legal.Vezi cat esti de prost? nici macar nu dai un search pe Google macar.Iti spun eu prostul anului: 1 proasta care a postat,a postat in necunostinta de cauza,are si aia scoala facuta la fel ca tine...pe net2 daca ai cancer nu inseamna ca esti steril.Intreaba orice medic3 ca orice prost,ai pus botul,nicidecum sa fii atent la discutii4 rusinea natiunii,inainte de a posta ceva,informeaza-te5 intr-adevar,nu esti genul care poate fi impresionat,esti genul care spune "doamne de ce tocmai mie mi se intampla"6 langa cei pierduti la "Colectiv" eventual iti poti trimite neamul,oricum e de cacat7 ai habar ce inseamna legitima aparare ? legal? Iti arat eu cum e ilegal8 toate cele de mai sus se aplica oamenilor cu cap,adica minte boule,ceea ce tu n-aiP.S Daca erai barbat(smardoi cum spui tu) te vedeai cu mine.Ai demonstrat ca intr-adevar esti un linge pizda fara dinti in gura,din acest motiv nici pizdele nu te primesc,in afara de doua toante.Si la cat de bou esti,pana si alea te iau la misto.Tu continua sa ne demonstrezi cat de retardat esti,si asa nu aveam de cine sa ne batem pula,Dobre disparuse de mult 2 4
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 4, 2015 Fie eu ma jur ca dau de tine, in cel mai scurt timp si ma jur pe ce`am mai sfant ca te bat pana obosesc. sa nu te juri cu carnea-n gura sau cu picioarele in ligheanu cu låturi ca nu te mai dezleagå nici dracu. p.s eu zic sa-l bubui pe phoenix ca ai vazut ca de morris n-ai ce bate.
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 4, 2015 Vezi cat esti de prost? nici macar nu dai un search pe Google macar.Iti spun eu prostul anului: 1 proasta care a postat,a postat in necunostinta de cauza,are si aia scoala facuta la fel ca tine...pe net2 daca ai cancer nu inseamna ca esti steril.Intreaba orice medic3 ca orice prost,ai pus botul,nicidecum sa fii atent la discutii4 rusinea natiunii,inainte de a posta ceva,informeaza-te5 intr-adevar,nu esti genul care poate fi impresionat,esti genul care spune "doamne de ce tocmai mie mi se intampla"6 langa cei pierduti la "Colectiv" eventual iti poti trimite neamul,oricum e de cacat7 ai habar ce inseamna legitima aparare ? legal? Iti arat eu cum e ilegal8 toate cele de mai sus se aplica oamenilor cu cap,adica minte boule,ceea ce tu n-aiP.S Daca erai barbat(smardoi cum spui tu) te vedeai cu mine.Ai demonstrat ca intr-adevar esti un linge pizda fara dinti in gura,din acest motiv nici pizdele nu te primesc,in afara de doua toante.Si la cat de bou esti,pana si alea te iau la misto.Tu continua sa ne demonstrezi cat de retardat esti,si asa nu aveam de cine sa ne batem pula,Dobre disparuse de mult1. Eu am vazut ca te agitai la greu, acuzand`o si tu, dar si altii de speta ta, ca divulga ceea ce tu i`ai spus in confidenta. 2. Nu am nevoie sa intreb nici un medic. Eu nu ma refeream ca esti steril de la cancer. Eu ma refeream ca afirmatiile facute exprimau sterilitatea ca consecinta a operatiilor si etc.3. Ca orice prost, contesti ceea ce s`a discutat, inclusiv cu tine implicat activ in discutie. 4. Eu sunt cat se poate de informat.5. Niciodata nu am facut acea afirmatie. Eu nu cred in dumnezeu, deci cam greu sa consider ca ceea ce mi se intampla, este dorinta divina, sau mai stiu eu ce.6. Neah... Ce treaba are neamul? Eu pe voi va trimit, imediat ce veti avea curajul sa ma atacati pe strada.7. Intrebarea e. Tu ai? Altfel nu vad relevanta intrebarilor, din moment ce m`am exprimat cat se poate de clar.8. Afirmatia respectiva nici nu ma mira, din moment ce n`ai cum sa afirmi altceva, indiferent ce ar spune altii(aia mult mai in masura decat tine). P.S.: Tocmai ca eu nu sunt smardoi. Nu stiu de ce ai folosit "smardoi cum spui tu", din moment ce eu nu m`am declarat asta. Ci voi va credeti Si tocmai asta`i faza. Eu sunt barbat. Stii ce`nseamna sa fii barbat? Se pare ca nu, din moment ce ai impresia ca un barbat ar sta si si`ar da intalniri cu toti prostii de pe net. Sau le`ar raspunde provocarilor, infantile, la care apeleaza doar cocalarii, puletii si adolescentii proaspat ajunsi la pubertate. Lasa ma sa fiu eu un linge pizda, decat un prostovete care la o varsta inaintata, inca fute contr`cost si chiar considera asta motiv de lauda... O familie, cam pe cand iti faci? Ah.. .Nu poti Cat despre alea de ma primesc pe mine... Nu stiu cum sa`ti spun.. .Dar inca nu m`a refuzat nici una. Mai mult... Eu nici macar o teapa nu mi`am luat. Cat despre luatul la misto... Mi se indoaie mie daca ele vor sa demonstreze ca nu`s altceva decat niste curve. Pentru ca numai o curva ordinara ar considera motiv de luat la misto, ca individul in loc sa le scuipe`n gura si sa le futa pana le sar mucii, alege sa vorbeasca cu ele si sa se bucure doar de compania lor. Numai o curva ordinara, ar considera motiv de luat la misto, sinceritatea individului, mai ales in conditiile in care sinceritatea este pe cale de disparitie in zilele noastre... Numai o curva ordinara, ar considera motiv de luat la misto, afirmatii extrem de logice(conform stiintei "Logica", nu conform perceptiei voastre deformate asupra "logicii") si reale. And so on.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 4, 2015 Eu sunt barbat. Stii ce`nseamna sa fii barbat? Se pare ca nu, din moment ce ai impresia ca un barbat ar sta si si`ar da intalniri cu toti prostii de pe net. Sau le`ar raspunde provocarilor, infantile, la care apeleaza doar cocalarii, puletii si adolescentii proaspat ajunsi la pubertate. de la a doua in sus se pune 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Postat Noiembrie 4, 2015 1. Eu am vazut ca te agitai la greu, acuzand`o si tu, dar si altii de speta ta, ca divulga ceea ce tu i`ai spus in confidenta. 2. Nu am nevoie sa intreb nici un medic. Eu nu ma refeream ca esti steril de la cancer. Eu ma refeream ca afirmatiile facute exprimau sterilitatea ca consecinta a operatiilor si etc.3. Ca orice prost, contesti ceea ce s`a discutat, inclusiv cu tine implicat activ in discutie. 4. Eu sunt cat se poate de informat.5. Niciodata nu am facut acea afirmatie. Eu nu cred in dumnezeu, deci cam greu sa consider ca ceea ce mi se intampla, este dorinta divina, sau mai stiu eu ce.6. Neah... Ce treaba are neamul? Eu pe voi va trimit, imediat ce veti avea curajul sa ma atacati pe strada.7. Intrebarea e. Tu ai? Altfel nu vad relevanta intrebarilor, din moment ce m`am exprimat cat se poate de clar.8. Afirmatia respectiva nici nu ma mira, din moment ce n`ai cum sa afirmi altceva, indiferent ce ar spune altii(aia mult mai in masura decat tine). P.S.: Tocmai ca eu nu sunt smardoi. Nu stiu de ce ai folosit "smardoi cum spui tu", din moment ce eu nu m`am declarat asta. Ci voi va credeti Si tocmai asta`i faza. Eu sunt barbat. Stii ce`nseamna sa fii barbat? Se pare ca nu, din moment ce ai impresia ca un barbat ar sta si si`ar da intalniri cu toti prostii de pe net. Sau le`ar raspunde provocarilor, infantile, la care apeleaza doar cocalarii, puletii si adolescentii proaspat ajunsi la pubertate. Lasa ma sa fiu eu un linge pizda, decat un prostovete care la o varsta inaintata, inca fute contr`cost si chiar considera asta motiv de lauda... O familie, cam pe cand iti faci? Ah.. .Nu poti Cat despre alea de ma primesc pe mine... Nu stiu cum sa`ti spun.. .Dar inca nu m`a refuzat nici una. Mai mult... Eu nici macar o teapa nu mi`am luat. Cat despre luatul la misto... Mi se indoaie mie daca ele vor sa demonstreze ca nu`s altceva decat niste curve. Pentru ca numai o curva ordinara ar considera motiv de luat la misto, ca individul in loc sa le scuipe`n gura si sa le futa pana le sar mucii, alege sa vorbeasca cu ele si sa se bucure doar de compania lor. Numai o curva ordinara, ar considera motiv de luat la misto, sinceritatea individului, mai ales in conditiile in care sinceritatea este pe cale de disparitie in zilele noastre... Numai o curva ordinara, ar considera motiv de luat la misto, afirmatii extrem de logice(conform stiintei "Logica", nu conform perceptiei voastre deformate asupra "logicii") si reale. And so on. Eu n-am inteles " and so on" , ce inseamna ?
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Eu n-am inteles " and so on" , ce inseamna ? esti dragutz? faci si tu un rezumat la ce zice astia aici? raman dator
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2015 Vladimire,'hiri al dracului,a demisionat Viorel ma )
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 vezi ca nu-mi place locatia ta de la profil...... "Peste tot... dar nicaieri" stii ce zic?
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Prostovinho,tocmai asta faci,ia de citeste in plm ce scrii.Macar noi futem nu plangem pe umarul pizdelor.Pe bani Eu sunt barbat. Stii ce`nseamna sa fii barbat? Se pare ca nu, din moment ce ai impresia ca un barbat ar sta si si`ar da intalniri cu toti prostii de pe net. Sau le`ar raspunde provocarilor, infantile, la care apeleaza doar cocalarii, puletii si adolescentii proaspat ajunsi la pubertate. Lasa ma sa fiu eu un linge pizda, decat un prostovete care la o varsta inaintata, inca fute contr`cost si chiar considera asta motiv de lauda...
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4, 2015 vezi ca nu-mi place locatia ta de la profil...... "Peste tot... dar nicaieri" stii ce zic?Scuze , am uitat sa pun ș...Imi cer mii de aplauze pentru greseala facuta
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 ma scuza-ti ca m-am deranjat
Postări Recomandate