Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 Ce relaxata sta, se vede ca-i profesionista in ceea ce face.
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 21, 2015 Vaaai, pulănaș. :-o Zici că i-a explodat sifonul acolo. ))) 2 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 21, 2015 Ce relaxata sta, se vede ca-i profesionista in ceea ce face.de la mine nu m,ai pupi likeuri pana nu vad bucati de barbati goi. ete draci 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 Pentru cine n-a vizitat Pestera Muierii 1
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 21, 2015 image.jpeg Ce relaxata sta, se vede ca-i profesionista in ceea ce face.adplm 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 Ultima, sa scap dracu de ele din telefon. Pe viitor tratam alti subiecti Femeia e flexibila! ) 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 21, 2015 Florinele tată, cu ce ți-am greșit mo? 3 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 21, 2015 Ultima, sa scap dracu de ele din telefon.Mai bine scapă dreacu dă telefon, că l-ai spurcat pă veață cu pozele astea. ))) 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 Cred ca E.A. Poe ar fi facut o nuvela horror cu tema "A Failure of a woman" plecand de la "pozele" astea.... ORIBIL ! :slap2 :no2 :no2 :slap2
hummerboy Reputație: 54 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 21, 2015 De fapt ea poza solutiile/pastele din baie din diferite pozitii
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 Daca e sa fac o anliza pa text si fomeie, baaaaa, sunteti praf!1) Nu apreciati originalitatea! Cine PLM a mai facut poze pa masina da spalat cu tot arsenalul de pasta de dinti si periute in oglinda?2) La fel da praf ca femeia poza pe cadita lu bebe! Original again!3) O pizda explodata e idealu' n viatza a unora! Si-o tzatza mai lasata!4) Mie-mi place sosetele! 2 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 21, 2015 E simplu: vreau 5 like-uri sa va arat ceva tare de tot. Nu-mi iau tigaie dă puncte, da' vreau sa vad daca sunteti interesati. LIKE, ce poola mea
Administrator pisicuts Reputație: 114456 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 21, 2015 d-astea faci tu florinel
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 Florinele , acum spune cine e' personaju pe forum
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 Florinele , acum spune cine e' personaju pe forum Nu stiu, bre. Io sper sa n-o gasim nici la -de evitat-. Barbatu-so, care o fi ala, vai de steaua lui! ) Pregatesc altceva, sa vad ce-mi bese mintea.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 21, 2015 Nu stiu, bre. Io sper sa n-o gasim nici la -de evitat-. Barbatu-so, care o fi ala, vai de steaua lui! ) Pregatesc altceva, sa vad ce-mi bese mintea.mie sa imi pui un barbat gol si cu cucu acoperit de palarie ca ti l-am comandat deja. thx
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 mie sa imi pui un barbat gol si cu cucu acoperit de palarie ca ti l-am comandat deja. thxPromit ca-ti aduc unul cum ai zis tu, eventual cocotat pe-o masina, pe fundal sa se vada Casa Poporului. Problema e ca nu stiu exact cand. E ok? ) 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 21, 2015 Promit ca-ti aduc unul cum ai zis tu, eventual cocotat pe-o masina, pe fundal sa se vada Casa Poporului. Problema e ca nu stiu exact cand. E ok? )e bine da, raman datoare cu un like ca Pisi iarasi e calic cu mine
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 Nu stiu, bre. Io sper sa n-o gasim nici la -de evitat-. Barbatu-so, care o fi ala, vai de steaua lui! ) Pregatesc altceva, sa vad ce-mi bese mintea.Spor
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 21, 2015 Promit ca-ti aduc unul cum ai zis tu, eventual cocotat pe-o masina, pe fundal sa se vada Casa Poporului. Problema e ca nu stiu exact cand. E ok? )Pot sa vorbesc eu cu verii mei sefi la SPP sa ne lase sa intram in curtea Parlamentului si sa se suie gagiul gol pe S Class-ul prezidential. Palaria o luam de la Picoane. Va iesi panoramic. Gen asa, ie bine, de pe balcon? 2 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 21, 2015 Pot sa vorbesc eu cu verii mei sefi la SPP sa ne lase sa intram in curtea Parlamentului si sa se suie gagiul gol pe S Class-ul prezidential. Palaria o luam de la Picoane. Va iesi panoramic. Gen asa, ie bine, de pe balcon? likeeeee mereu esti cooperant cu nazbatiile mele :*
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 21, 2015 likeeeee mereu esti cooperant cu nazbatiile mele :* Vezi ce inseamna sa ai Pile&Relatii si afaceri in toata lumea Mondiala? 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 21, 2015 Vezi ce inseamna sa ai Pile&Relatii si afaceri in toata lumea Mondiala? dap plus ca esti alwways ready to roll, ti tzuc 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 21, 2015 dap plus ca esti alwways ready to roll, ti tzuc da' sa stii ca oricand as fute ceva strainte bagi? ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum