Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pe forum...
Postat
Ania  

Dupa ce am terminat cu Vanessa  putin dezamagit dar fara motive serioase si cum nemultumitului i se ia darul  am zis sa nu inchei ziua asa , sa mai incerc o fata cu recomandari bunicele. Mai bine ramineam cu Alina sexy tot o intilnisem cind am fost la Vanesa.

Zis si facut am sunat , am stabilit ,am purces spre locatie , totul a mers foarte bine , prea bine pina la un moment dat cind a inceput dezastrul.

Locatia este in blocul cu  Medident vis-a-vis de Agapitos , etaj  pe la jumatatea blocului , privelistea din spate catre Inter, dau mai multe amanunte, imi este teama sa descriu actiunea dar incercam.

O locatie obisnuita, garsoniera , destul de ok, baie mica dar daca cauti gasesti si gel de dus, fara aer dar are un ventilator . 

Fata nu arata rau slaba, sani mici, zimbet frumos, cred ca are putina etnie 25 % macar , cer scuze daca ma insel dar nu cred. Oricum nu conteaza aspectul, putea sa fie 100% de etnie si in 20 de fuste ,altceva ar  trebui sa conteze. Pina aici totul bine si frumos , am decis sa ramin chiar daca aveam inima indoita.

Am ales varianta cu oral,normal si anal  la scorul de 150 tigrisori.

Ma duc la dus, prosop mic , ulterior am aflat ca locatia nu are masina de spalat, si domnisoara le spala de mina si se usuca repede ca este cald afara. Doar un amanunt poate conteaza.

Discutia cu domnisoara a fost ok dar vaga si s-a purtat mai mult in jurul celui mai bun prieten al omului , domnisoara avind de fata un fel de bichon corcit cu alta rasa pitica. Haios patrupedul mai ales cum sta el in fund cu labele din fata ridicate.

Am ajuns in pat , a inceput domnisoara un oral nu foarte rau , de trecere as zice eu.

In timpul oralului neprotejat a venit Bubico cu noi in pat, nu a participat la actiune dar nici eu nu cred ca as fi putut face ceva cu el linga noi. Am rugat-o sa il dea jos, a reusit si pramatia canina  trecut sa se joace cu prosopul 2 metri mai incolo. Evident prosopul era  cel folosit de mine.

Chiar si in conditiile astea am ridicat drapelul si dupa citeva minute  am cerut normal. 

Din pacate lipsa de implicare , faptul ca era putin mai larguta decit ma asteptam( gigel nu este foarte mic, nici foarte mare ,, e ca orice om ") si  faptul ca fata nu avea  nici  minimul  permis de lege in ceea ce priveste sanii( ai mei sunt cu siguranta mai mari), bubico, caldura etc m-au facut sa ma inmoi dupa citeva minute.Am cerut revirgorare orala si dupa alte citeva minute am sperat ca la anal va fi mai bine . Ce sa vezi , mai rau , dezastru , nu vreau sa ma cer cu alti recenzori, dar a fost cel mai slab anal avut de mine vreodata. Si sa mai zic ca in timpul actiunii , in pozitia mama iedului privelistea a fost crunta . Cred ca fata ar fi buna pentru prolapse , un fetish pe care eu din pacate  nu il apreciez. Chestia asta plus , din nou lipsa implicarii  m-a molesit din pacate iar.Revenim la oral unde dupa lupte grele in care mi-am folosit imaginatia din plin am terminat  intr-un mod trist. Toata actiunea a durat vreo 25 de minute .Cuvintul de ordine este slab ( foarte slab), de la fata pina la actiune.

Nu am mai gasit nici servetele sa ma sterg, nici hartie, prosopul era mozolit de ciine, ce sa mai, nu a fost trist cit a fost jalnic. Fuguta la baie spalat, sters cum am putut imbracat si dute tata unde vezi cu ochii. Dezamagit m-am oprit la Agapitos si am bagat citeva prajituri , si parca parca mi-am mai revenit.

Pentru mine experienta a fost nasoala rau, sincer  nu m-as fi dus daca un distins coleg nu avea 2 recenzii pozitive la aceasta domnisoara. M-am pacalit singur, de azi inainte ramin cu instinctul meu de curvar afon si la inceput de drum.

Locatie  -  7

Aspect  -  7  culmea ca nu arata rau imi imaginam altfel actiunea

Oral  - 5

Normal  - 5

Anal   -  5

Atitudine  -  5

GFE  -  6

Igiena  -  8 - depunctez aici pentru chestia de mai sus cu prosoapele, lipsa servetelelor  si pentru faptul ca nu a facut dus inainte. Si sa nu uitam de ciinele care are voie oriunde pe asternutul de pe pat unde se desfasoara actiunea. Domnisoara o sa zica acum ca , ciinele este mai curat decit mine, ma indoiesc ca potaia a facut atitea dusuri cite am facut eu in ultimele luni pe la diverse fete.Noroc ca mai merg pe la fete ca altfel ramineam un nespalat.

Bubico -  10 - este un ciine haios in felul lui, prea rasfatat da mamita.

Cei care dati notele astea asa mari , cu ce comparati fratilor? Nu vreau sa ma cert cu voi dar  mi se par exagerate. Ma gindesc asa daca analul la Alexandra de la top este de 9 -10 , l-am incercat de 2 ori cum la Ania sa fie  de 8 -9 . Sa fim seriosi   sau mai seriosi cind dam astfel de note.

Am incheiat povestirea , o singura mentiune - intrebare as mai avea pentru amicul ale carui recenzii mau determinat sa ajung la fata asta . Karina - 10 ..... Ania  - 9 . Serios ?

Am si eu rateurile mele dar nici chiar asa . Bafta in continuare. Tine-o tot asa.

Sper sa nu ramii suparat.Deasemenea nici Ania nu ar trebui sa se supere, poate mai indreapta ceva.

Rocker 27
  • Like 12
  • Minus 7
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna Rocker27,din ce am citit intalnirea cu mine a fost jalnica...imi pare rau,dar din puctul meu de vedere nu cred ca a fost chiar asa rau ,fiecare barbat este diferit si are alte gusturi nu pot multumi pe toate lumea o zi buna

• Oras:Bucuresti
Postat
  La 22.08.2014 la 10:22, Ania_bruneta a spus:

Buna Rocker27,din ce am citit intalnirea cu mine a fost jalnica...imi pare rau,dar din puctul meu de vedere nu cred ca a fost chiar asa rau ,fiecare barbat este diferit si are alte gusturi nu pot multumi pe toate lumea o zi buna

stii ce este nasol, ca nu este singurul care ti-a cotat prestatia slab spre foarte slab...ai grija ca ramai corigenta !!

• Like 1
Postat
  La 23.08.2014 la 6:28, gogu80 a spus:

stii ce este nasol, ca nu este singurul care ti-a cotat prestatia slab spre foarte slab...ai grija ca ramai corigenta !!

@gogu80 eu cred ca nu raman corigenta...asa cum am mai spus nu ii pot multumi pe toti

Postat
  La 23.08.2014 la 7:15, Ania_bruneta a spus:

@gogu80 eu cred ca nu raman corigenta...asa cum am mai spus nu ii pot multumi pe toti

din moment ce bani incasezi de la TOTI,....ar cam trebui sa i multumesti pe TOTI

• Like 1
Postat
  La 23.08.2014 la 10:25, kristi2222 a spus:

din moment ce bani incasezi de la TOTI,....ar cam trebui sa i multumesti pe TOTI

Ai drepta primesc bani de la toti si imi dau silinta  sa fiu pe placul la toti cei care ma viziteaza...

• Like 5
Postat

Hai salut!

Am fost si eu de 2 ori la Ania si probabil o sa mai merg in viitor.

Avea dreptate cineva mai sus cand zicea ca poate sa iasa o intalnire reusita doar daca aveti voi initiativa si filme in cap, pentru ca e este cam docila si fara initiativa, dar e foarte receptiva la sugestii si nu comenteaza. Adica pe gustul meu.

Fata e genul slim, migniona, recomand doar pentru amatorii genului.

Locatia este fara aer conditionat, dar eu am fost mereu seara si n-au fost probleme, probabil la amiaza ar fi fost destul de nasol. Ce mi s-a parut ciudat e ca nu exista masina de spalat, asa ca nu prea mi-am dat semana unde se spala lenjeria, prosoapele?!?

La intrare am fost intampinat de un catel, ceva mic, rasa javret probabil, care pe parcursul actiunii s-a urcat si in pat, dar pe mine nu m-a deranjat.

Actiunea a decurs normal, nimic spectaculos, dar la pretul asta am plecat multumit.

Colegul de mai sus intreba cum se raporteaza lumea ca i-a acordat 8, 9, comparabil cu unele fete de la top. Eu ma gandesc ca ar trebui sa te raportezi si la pret, de aceea eu o sa acord pe total un 8.

Pretul a fost 50/100 ora.

Bafta.

• Like 6
Postat

Salut

Sa inteleg ca daca te fute prost pentru 10 lei merita 10

Intotdeauna am tinut cont de calitate si nu de pret. In general pretul il stabilesc eu la sfirsit.

Evident nu o sa ii dau mai putin decit a solicitat, dar daca ii dau banii inainte ii dau cit cere si apoi in functie de calitatea momentului

mai plusez sau nu.Am fost si la finalizari de 60 lei,  vezi Stela , calitatea serviciilor prestate au fost superioare pretului.

Aici nici macar nu s-au ridicat la banii solicitati.

Oricum pina la urma parerile noastre sunt subiective, deci ramine ca si pina acum fiecare se arde pe barba lui.

Cu stima

La 28.08.2014 la 12:21, sieupaici a spus:

Hai salut!

Am fost si eu de 2 ori la Ania si probabil o sa mai merg in viitor.

Avea dreptate cineva mai sus cand zicea ca poate sa iasa o intalnire reusita doar daca aveti voi initiativa si filme in cap, pentru ca e este cam docila si fara initiativa, dar e foarte receptiva la sugestii si nu comenteaza. Adica pe gustul meu.

Fata e genul slim, migniona, recomand doar pentru amatorii genului.

Locatia este fara aer conditionat, dar eu am fost mereu seara si n-au fost probleme, probabil la amiaza ar fi fost destul de nasol. Ce mi s-a parut ciudat e ca nu exista masina de spalat, asa ca nu prea mi-am dat semana unde se spala lenjeria, prosoapele?!?

La intrare am fost intampinat de un catel, ceva mic, rasa javret probabil, care pe parcursul actiunii s-a urcat si in pat, dar pe mine nu m-a deranjat.

Actiunea a decurs normal, nimic spectaculos, dar la pretul asta am plecat multumit.

Colegul de mai sus intreba cum se raporteaza lumea ca i-a acordat 8, 9, comparabil cu unele fete de la top. Eu ma gandesc ca ar trebui sa te raportezi si la pret, de aceea eu o sa acord pe total un 8.

Pretul a fost 50/100 ora.

Bafta.

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Am fost recent la ea, mie mi-a placut.

Imi place ca vorbeste mult, fara sa spuna prosti. E naturala si se implica (cel putin cu mine). Imi propusesem sa scriu o recenzie mai mare, dar nu prea am timp. Aveti dreptate fiecare isi prezinta parerea subiectiva, si eu la randul meu am avut parte de experiente neplacute in urma unor recenzii pozitive.

Nu o sa scriu mai mult pentru ca deja sunt scrise o gramada de recenzii despre ea, doar vreau sa spun ca poate fi ok pentru unii dintre noi.

Asadar notele:

Aspect: 8 (nu imi plac grasele deloc dar imi plac fetele slim)

Oral: 8 (nu se opreste pana nu ii spui tu)

Normal: 9 (pentru ca face ea mai toata treaba)

GFE: 8 (e prietenoasa)

Corectitudine:10

Halat:50

Pentru mine se merita la acest pret sa ma duc la ea. Dar tine si de compatibilitate, eu o recomand pentru mine :P

O zi buna.

• Like 6
Postat
  La 08.09.2014 la 10:10, Ania_bruneta a spus:

azi de la ora 14.00 pana la ora 00.00

esti disponibila in jurul orei 7 jum - 8? CIM este inclus si pentru o finalizare?ms

Postat
  La 08.09.2014 la 13:05, JackCuRedBull a spus:

esti disponibila in jurul orei 7 jum - 8? CIM este inclus si pentru o finalizare?ms

Ma poti suna pt mai multe detali

• Like 3
Postat

Am fost recent.

Nu mai detaliez nimic pentru ca am tot detaliat in ultimul timp :P

Ma programez, ajung la timp, raspunde la timp. Aceeasi locatie, acelasi caine, aceeasi fata cu aceeasi atitudine. Am ales o ora total.

Note:

Locatie: 8,5 (nu stiu de ce dar mi s-a parut ca arata un pic mai bine)

Aspect: 8

Oral: 8

Normal: 9

Anal:8,5

GFE: 8 

Corectitudine:10

Halat: 150

A meritat, poate mai ma duc si pe viitor dar sper sa nu, pentru ca nu vreau sa imi fac un obicei.

• Like 5
Postat

Hello dragi colegi

Am sa incep o mica recenzie (e prima pt mine) asa ca va rog nu dati cu "huoo"

Am fost la donsoara in cauza cu 2 sapt in urma , datorita pozelor afisate aici . Eu mare amator de slabute.

Un tel dat de acasa cu o ora inainte , stabilit intalnire pt ora 16. Buuun. Fiind acasa ma bag la un dus , sa nu pierd timpul la fata , parfumat, imbracat ,tzop in masina si gooo planet. Pe la unirii bag mana dupa tel.si ?? Ia l de unde nui. Wtf !! Telefonul acasa la incarcat. Fuck ! Ma intorc sa iau tel. Pana in militari . Ajung iau tel fuga inapoi la unirii , intre timp deja fara 5 min, sun fata , scuzele de rigoare si mai aman sedinta o juma de ora. Fata ok , no problem. Ajung , parchez , sun , ma indruma (adresa bl. Caposu deasupra la Medion). Urc la fata deschide usa si raman surprins. Vad ceva ce visez de mult timp. O fatuca subtire , plapanda , sani micuti si frumosi , un fund micut si rotund , par lung si drept, un ten bronzat , si o fatza dragutica.

Intru dau o privire in jur , garsoniera cu pat dublu si o canapea in colt , curata si un caine ghemuit langa pat. Discutam , aprind o tigare si decartez 150 ron pt o ora de total , pe care ii las pe noptiera. Ma invita la baie, explic ca s proaspat , iau prosopul si ma duc totusi sa fac un pishu si sa l improspatez pe "virgil". Vin , ma asez in pat , intins pe spate . Fata aproape goala, pe ea avea doar niste bichinei mai exact un snur intre fese. Dupa o discutie mica se apleca si incepe sa l pupe pe virgil. Incepe sa i faca freza cu limba dupa care incepe un sus jos frumos , elegat si umed. Parca era o pustoaica fara experienta , il tinea cu 2 degete fara sa le miste , si il baga in gura pe virgil cu frecare pe limba si intre buze. Frumos, imi place. O ridic , il imbraca cu un durex si o pun sa ma calareasca cu fatza la mine , cu virgil in pasarica. Cam stramta pasarica ? sau nu e umezita ?, nu conteaza, ma simt bine .Dau si eu o limba pe sani si in 2 minute termin in caciulita. Mai rau ca la 18 ani . 2 minute ?? Asta e zic ca la nr 2 o sa stau mai mult. Se da jos il dezbraca pe virgil , iau prosopul si fuga la baie sa l spalam. Mai palavragim de una de alta, eu mai timid, ma uit la ceas(e mare agatat deasupra tv ului) si vad ca mai am juma de ora. Fata parca ma simtit ca se apleaca si incepe sal dezpierde pe virgil. Un oral umed fara prez , eu o mangai pe sani pe fund , ii cer sa puna caciulita si o urc iar pe mine dar cu spatele . De , trebuia sa vad curuletul ala rotund si ferm. Imi vine sa l trag mai aproape sai dau o limba n fundulet . Ma razgandesc , poate la a doua intalnire o fac. Pompam un pic si zic fetei :

Hai sa te iau pe la spate pe canapea.

Ok. Daca vrei o facem in picioare la canapea imi zice.

Il bag pe virgil in pasarica, o apuc de mijloc si incep sa pompez. Fata un pic pe varfuri ca de, sunt cam inalt (1,88). Privelistea mistho, ea cam tacuta. Iar pasarica stramta , dau ce dau si in 5 min termin in caciulita.

Il dezbraca pe virgil ma duc la baie il spal si ma intorc pt echipare si fuga acasa.

Stai zice fata. Ia 50 inapoi ca nu am facut anal, si mii intinde.

Wtf ? Ce bou sunt, am uitat pt ce am venit !!

Iau banii si scot 20 ron si ii las pe noptiera. Pt corectidudine ii zic.

Ii spun ca urmatoarea vizita nu ii iert funduletul , zambeste , si mi zice ca ma asteapta.

Plec multumit cu promisiune ca revin.

Acum ceva note

Oral 8

Normal 8

Gfe 6

Anal next time.

Halat 100 cu 20 tips pt corectitudine.

De revenit cu siguranta , fata e ce mi place.

Daca am omis cate ceva imi cer scuze anticipat.

• Like 7
  • Telefon: florin966@yahoo.ro
  • Telefon: florin966@yahoo.ro
Postat

"ma indruma (adresa bl. Caposu deasupra la Medion)" 

Zona piata Unirii - OMV BD. C. Coposu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...