ts_tanja69 Reputație: 135 Postat Februarie 25, 2020 Oras:DEVA Oras:DEVA Partajează Postat Februarie 25, 2020 Buna motanilor... sunt in BUCURESTI (ZONA RONDUL ALBA IULIA / PE DECEBAL) intre orele 12:00 - 22:00 DOAR PANA VINERI 06.03.2020 ( INCLUSIV ) Te astept intr-un ambient placut, curat si central (in lenjerie intima, cu ciorap si portjartier ... LATEX sau LAC... dupa preferitele tale). Am 19/4 cm, ACTIVA / PASIVA, (ejaculez rar, desi motanul imi este 100% functionabil) In rest cam tot ceea ce ne face sa ne simtim bine. ( NU NEGOCIEZ !!! ) ACCEPT INCEPATORI (am rabdarea necesara), EXPERIMENTATI... SI CUPLURI - B+F ... F+F sau B+B (Sunt BI) ... Fac SWING de multi ani si sunt deschisa la foarte multe FANTEZII !!! POZE 100% REALE !!! CUNOSCUTA DIN APARITII TV !!! Confirmare WEB pe W.App sau pe FB: LIMBERG TANJA ... INSTA: @trans_tanja69 Mai multe info, Share Location, poze si video in W.App - 0723473694.... ( poti sa ma vezi si in realitate, eu nu pretind bani pentru deranj !!! Pusik dulce !!! 1 Link spre comentariu
paul75mihai Reputație: 2 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 buna ma scuzi daca deranjez, cuplu am vazut ca accepti b+f, si daca poti finaliza la mine in gura , un pret daca se poate , multumesc Link spre comentariu
creative89 Reputație: 26 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Hai si in Tm plzzz😥😥😥 Link spre comentariu
adi_25 Reputație: 2 Postat Martie 1, 2020 Oras:ialomita Oras:ialomita Partajează Postat Martie 1, 2020 preturile sunt aceleasi ca anul trecut? Link spre comentariu
florin337 Reputație: 2 Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Tanja, cand mai ajungi prin Timișoara poti posta pe forum te rog? M-ar interesa o ședință de dominare. Mulțumesc! Link spre comentariu
ts_tanja69 Reputație: 135 Postat Iunie 29, 2020 Oras:DEVA Oras:DEVA Partajează Postat Iunie 29, 2020 TRANS TANJA - DE DATA ACEASTA OFER SI CUBLU LESBY CU O TIPA FOCOASA.... FACEM SEX IMPREUNA, CU TINE, TE BAGAM LA MIJLOC... TOT FELUL DE NEBUNII.... Buna motanilor... sunt in BUCURESTI (ZONA RONDUL ALBA IULIA / PE DECEBAL) intre orele 12:00 - 22:00 Te astept intr-un ambient placut, curat si central (in lenjerie intima, cu ciorap si portjartier ... LATEX sau LAC... dupa preferitele tale). Am 19/4 cm, ACTIVA / PASIVA, (ejaculez rar, desi motanul imi este 100% functionabil) In rest cam tot ceea ce ne face sa ne simtim bine. ( NU NEGOCIEZ !!! ) ACCEPT INCEPATORI (am rabdarea necesara), EXPERIMENTATI... SI CUPLURI - B+F ... F+F sau B+B (Sunt BI) ... Fac SWING de multi ani si sunt deschisa la foarte multe FANTEZII !!! POZE 100% REALE !!! CUNOSCUTA DIN APARITII TV !!! Confirmare WEB pe W.App sau pe FB: LIMBERG TANJA ... INSTA: @trans_tanja69 Mai multe info, Share Location, poze si video in W.App - 0723473694.... ( poti sa ma vezi si in realitate, eu nu pretind bani pentru deranj !!! Pusik dulce !!! 1 Link spre comentariu
josephseed Reputație: 838 Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Bine ai revenit. Te/Va asteptam si in provincie :) Link spre comentariu
bobobobobobo Reputație: 4 Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Sa ne arati si imagini😜 Link spre comentariu
Vizitator mr_clei Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 Am fost eu la Tanja si colega ei! Am optat pentru amandoua pt ca era o experienta noua. A fost senzatie! Colega skinny pierce in sfarcuri f amabila , o dulceata de fata. Tanja nu mai are rost sa zic ca cine a fost la ea stie ce l asteapta, cine nu.. are de pierdut! O voce calda, rabdatoare si cu pl taree! Locatie decebal langa o cofetarie, finalizarea cu amandoua 300 ron. Fac orice intre ele si cu tine:) frumos! Link spre comentariu
admairdragos Reputație: -43 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iunie 30, 2020 Bună drăguțo pe la Cluj ajungi mulțumesc Link spre comentariu
arad2013 Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2020 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Iulie 1, 2020 Ceva poze hot,recente nu mai vedem si noi? Te pupam Link spre comentariu
paulpenu77 Reputație: 2 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2020 Maine 08.07.20 vreau sa-ti fac o vizita pentro o sedinta de dominare. Spune-mi doar daca este posibil, daca mai esti in Bucuresti pentru ca la dominare din cate am vazut esti supertare. Astept raspunsul tau, o seara minunata! Link spre comentariu
ts_tanja69 Reputație: 135 Postat Iulie 14, 2020 Oras:DEVA Oras:DEVA Partajează Postat Iulie 14, 2020 Buna motanilor, dornici de o experienta de neuitat... sunt in CONSTANTA (in TOMIS NORD - langa TAVERNA SARBULUI) intre orele 12:00 - 22:00 :hi3 Te astept intr-un ambient placut, curat si central (in lenjerie intima, cu ciorap si portjartier si nelipsitele tocuri... LATEX sau LAC... dupa preferitele tale). Am 19/4 cm, ACTIVA / PASIVA, (ejaculez rar, desi motanul imi este 100% functionabil :chainsaw ) In rest cam tot ceea ce ne face sa ne simtim bine. :felatie :sexanal :masaje :dus2 Cadoul pe care mi-l oferi este de 200 lei - cca. 30 min si 400 lei - cca. 60 min ( :refoz NU NEGOCIEZ !!! :rtfm ) ... ( NU STAU PE CEAS SI NICI NU TE SCOT AFARA IMEDIAT CE S-A TERMINAT NEBUNIA :kiss2 ) ACCEPT INCEPATORI (am rabdarea necesara), EXPERIMENTATI... SI CUPLURI - B+F ... F+F sau B+B (Sunt BI) ... Fac SWING :group de multi ani si sunt deschisa la foarte multe FANTEZII :stiletto !!! POZE 100% REALE !!! CUNOSCUTA DIN APARITII TV !!! Confirmare WEB pe W.App sau pe FB: LIMBERG TANJA ... INSTA: @trans_tanja69 Mai multe info, Share Location, confirmare in W.App - 0723473694.... ( poti sa ma vezi si in realitate, eu nu pretind bani pentru deranj !!! Pusik dulce !!! 1 Link spre comentariu
stefanbar56 Reputație: 3 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Ceva poze recente ? Link spre comentariu
nita69by Reputație: 24 Postat Iulie 16, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 16, 2020 Cat mai stai laconstanta tania? Vreau sa te vizitez..poop si mercyc pt raspuns Link spre comentariu
lucianskypealex Reputație: 11 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Buna Tanja! Cand mai ajungi pe la Timisoara? Link spre comentariu
bobobobobobo Reputație: 4 Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Hei Tanja, mai esti in Bucuresti? Te pup Link spre comentariu
tvynson Reputație: 17 Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 Buna Tanja! Cand ai in plan sa ajungi si in Iasi ! Link spre comentariu
ts_tanja69 Reputație: 135 Postat August 4, 2020 Oras:DEVA Oras:DEVA Partajează Postat August 4, 2020 Buna motanii mei dornici de o experienta de neuitat... sunt pe Decebal ( langa XO Lounge Cafe Decebal) intre orele 12:00 - 22:00 89 (PANA SAMBATA -8.8.20)Te astept intr-un ambient placut, curat si central (in lenjerie intima, cu ciorap si portjartier ... LATEX sau LAC... dupa preferitele tale).Am 19/4, A / P... Facem cam tot ceea ce ne face sa ne simtim bine. ( NU NEGOCIEZ !!! )ACCEPT INCEPATORI (am rabdarea necesara), EXPERIMENTATI... SI CUPLURI - B+F ... F+F sau B+B (Sunt BI) ... Fac SWING de multi ani si sunt deschisa la foarte multe FANTEZII !!!POZE 100% REALE !!!Mai multe info, Share Location, CONFIRMARE WEB in W.App sau pe FB: LIMBERG TANJA ... INSTA: trans_tanja69 .... ( poti sa ma vezi si in realitate, eu nu pretind pentru deranj !!!Pusik dulce !!! 1 Link spre comentariu
alinblodnu Reputație: 3 Postat August 4, 2020 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat August 4, 2020 Un nr de telefon? Link spre comentariu
adi_25 Reputație: 2 Postat August 18, 2020 Oras:ialomita Oras:ialomita Partajează Postat August 18, 2020 buna mai esti in bucuresti ? Link spre comentariu
ts_tanja69 Reputație: 135 Postat August 24, 2020 Oras:DEVA Oras:DEVA Partajează Postat August 24, 2020 Buna motanilor, dornici de o experienta de neuitat... sunt in CLUJ-NAPOCA ...cartierul GEORGHENI ( pe langa IULIUS MALL) intre orele 12:00 - 22:00 :hi3 Te astept intr-un ambient placut, curat si central (in lenjerie intima, cu ciorap si portjartier si nelipsitele tocuri... LATEX sau LAC... dupa preferitele tale). Am 19/4 cm, ACTIVA / PASIVA, (ejaculez rar, desi motanul imi este 100% functionabil :chainsaw ) In rest cam tot ceea ce ne face sa ne simtim bine. :felatie :sexanal :masaje :dus2 Cadoul pe care mi-l oferi este de 200 lei - cca. 30 min si 400 lei - cca. 60 min ( :refoz NU NEGOCIEZ !!! :rtfm ) ... ( NU STAU PE CEAS SI NICI NU TE SCOT AFARA IMEDIAT CE S-A TERMINAT NEBUNIA :kiss2 ) ACCEPT INCEPATORI (am rabdarea necesara), EXPERIMENTATI... SI CUPLURI - B+F ... F+F sau B+B (Sunt BI) ... Fac SWING :group de multi ani si sunt deschisa la foarte multe FANTEZII :stiletto !!! POZE 100% REALE !!! CUNOSCUTA DIN APARITII TV !!! Confirmare DOARWEB pe W.App sau pe FB: LIMBERG TANJA ... INSTA: @trans_tanja69 (FARA POZE SAU VIDEO) Mai multe info, Share Location, confirmare in W.App - 0723473694.... ( poti sa ma vezi si in realitate, eu nu pretind bani pentru deranj !!! Pusik dulce !!! 1 Link spre comentariu
alinalinboy Reputație: 21 Postat August 25, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 25, 2020 Vii și la Oradea bby ? Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5957 Postat August 26, 2020 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat August 26, 2020 Pt cei care sunt in Cluj, variantă mai bună pt TS ju o sa găsiți cu siguranță, deci sa profitați de ea... Link spre comentariu
ts_tanja69 Reputație: 135 Postat August 31, 2020 Oras:DEVA Oras:DEVA Partajează Postat August 31, 2020 Buna motanilor... mai stau și săptămâna acesta in Cluj-Napoca... între lacuri... langa Iulius Mall... va pup și vă aștept... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum