sal0m0nKane Reputație: 129 Postat Ianuarie 23, 2023 Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 Acum 7 ore, tomushh a spus: Pufus✨️😁 Acum 2 ore, dan3333 a spus: Cum🤔? Detectiv Tomushh,lămurește-ne și pe noi care-i șmenul cu “pufusul”? 1 Link spre comentariu
dickson69 Reputație: 74 Postat Ianuarie 30, 2023 Telefon: braner69 Oras:Cluj-Napoca Telefon: braner69 Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Puff/ Laufhaus/ Bordell - denumiri uzuale pentru bordelurile din Germania/ Austria/ Elveția. 1 Link spre comentariu
trannyhunter Reputație: 19 Postat Ianuarie 30, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 La 23.01.2023 la 17:39, sal0m0nKane a spus: Detectiv Tomushh,lămurește-ne și pe noi care-i șmenul cu “pufusul”? Nu ca ar conta, dar mi se pare fascinant ca nimeni (pana acum) nu s a prins ca "detectiv tomushh" este deziret. Nu trebuie sa ai facultate sa te prinzi de lucrul asta. De asta tomush stie atat de multe despre toti si toate. Cine vrea sa se lamureasca, sa urmareasca primele postari ale lui tomushh. Deziret, nu am nimic cu tine, am si fost la tine de 2 ori cand erai in TM. Pup downstairs 1 Link spre comentariu
sal0m0nKane Reputație: 129 Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Acum 2 ore, trannyhunter a spus: Nu ca ar conta, dar mi se pare fascinant ca nimeni (pana acum) nu s a prins ca "detectiv tomushh" este deziret. Nu trebuie sa ai facultate sa te prinzi de lucrul asta. De asta tomush stie atat de multe despre toti si toate. Cine vrea sa se lamureasca, sa urmareasca primele postari ale lui tomushh. Deziret, nu am nimic cu tine, am si fost la tine de 2 ori cand erai in TM. Pup downstairs Mulțumesc frumos pt. informație. Tomushh sau Deziret una și aceiași persoana;nu contează. Oricine ar fi este prietenul meu aici pe nimfomane. De ce am avut tot timpul impresia ca este Bigd31,oricum nu mai contează. Toate cele bune din partea mea,detectiv Tomushh. Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5964 Postat Aprilie 24, 2023 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Cred ca e in Sibiu câteva zile... Link spre comentariu
bazt Reputație: 189 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Am vizitat-o astazi pe Tanja și am rămas plăcut surprins căt de frumoasa este și felul în care mă primit , eu am mai fost la ea și dățile trecute și de fiecare dată a reușit să mă surprindă foarte plăcut . Am avut parte de una dintre cele mai plăcute experiențe astăzi cu ea , ne-am îmbrățișat, Tanja se vede că îi profesionista știe să te facă să te simți în largul tău și să îți dorești să o revezi . 1 Link spre comentariu
andy_marin Reputație: 68 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2023 E la Sibiu? 1 Link spre comentariu
dan3333 Reputație: 17 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 1 oră, andy_marin a spus: E la Sibiu? Limberg Tanja cea mai profesionista shemalle ever! Drăguță și stilata ca defiecare data! 👍😍🥰😘 Link spre comentariu
aristiqifa Reputație: 70 Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 1 oră în urmă, dan3333 a spus: Limberg Tanja cea mai profesionista shemalle ever! Drăguță și stilata ca defiecare data! 👍😍🥰😘 Danut3333,cum ai ajuns la concluzia asta? Tu ma bagi in restaurant pe mine.🤣🤣 Esti de belea.😂 Tanja,cumva pe la Pitesti,Craiova sau in judetul Olt ai cumva drum?🤪🤪🤪🤣 Link spre comentariu
dan3333 Reputație: 17 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 1 oră, aristiqifa a spus: Danut3333,cum ai ajuns la concluzia asta? Tu ma bagi in restaurant pe mine.🤣🤣 Esti de belea.😂 Tanja,cumva pe la Pitesti,Craiova sau in judetul Olt ai cumva drum?🤪🤪🤪🤣 Am fost mai demult la ea Link spre comentariu
aristiqifa Reputație: 70 Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 12 minute, dan3333 a spus: Am fost mai demult la ea OK Link spre comentariu
nirolfnirolf Reputație: 662 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Salutare tuturor! Astazi am fost la Tanja, ce pot sa spun este că,pozele ei sunt mincinoase, da, ati citit bine. Tanja este mult mai frumoasa si sexi in realitate, feminitatea ei este aproape de 100% eleganța,still, caracter si o atitudine rar intalnită. Programat de ieri, confirmat astazi cu ora inainte, Tanja mi-a oferit adresa si apartamentul,bloc nou,cartier bartolomeu, am urcat cu liftul dar inima imi batea de parca alergam pe scari, era prima experienta a mea, nu m-am dus sa imi rupă curu' ,voiam sa-i vad feminitatea ,frumusetea si faptul ca am simtit ca o sa am o chimie faină cu ea. Cand mi a deschis goală ușa ,am zis, OMG,WOOOOOOOOOW, chiar există, era iesită din duș, mirosea bine(fresh) motalnul ii atarna smecher, o priveliste de neuitat. Intrat,facut cunostinta,ma pupat si mi a spus ca nu a avut timp sa se imbrace, i-am spus ca astept sa se pregateasca, am intrat in bucatarie,ma servit cu apa plata la cerinta mea,apoi ma uitam la ea cum se pregateste, lux,lux lux, o rochie din piele (latex) cu fermoar pe mijlocul sanilor, pantofi negri cu toc si sanii mari imensi ce sunt incredibili de frumosi. Ne-am jucat putin in fața oglinzii apoi am intrat in dormitor, dormitor aranjat si curat,erau draperiile trase ,dar eu le-am tras invers sa intre lumina, sa o vad mai bine pe Tanja,nu mi luam ochii de la ea, buzele,fundul,sanii,ochii,picioare faine ,pula excelentă,pielea fină. Ne-am jucat putin,ne am excitat,apoi am rugat-o sa ramana așa pana vin de la duș.baia dotata cu geluri de duș,6 prosoape impaturite la linie, apa de gura si curatenie ca la hotel de 5* , cand am iesit,Tanja de juca cu motanul ce era inca sculat,ce a urmat mi-e rusine de mine si de ea,nu am rezistat mai mult de 3 minute,mi a facut un oral de am zis ca explodez,apoi i am cerut un prez sa o si fut, o futeam in timp ce ea isi masa pula si privelistea era mortala, se excita foarte tare,strange din anus si vezi cum i se face pula beton, in 3 min mi am dat drumu in prez in timp ce o futeam, nu sa tras,nu sa ridicat, am mai stat asa o cateva clipe,apoi ne am igienizat si am stat mult la povesti. Oameni buni, sincer va scriu, Tanja este peste multe femei. Stie sa te faca sa te simti bine. Cine e curios sa incerce,nu va fie teama si nici rusine,Tanja este super si va face sa invingeti tot ce aveti negativ,Tanja va ofera tot ce e bun,stie sa citeasca o persoana. Note de 10 Ma facut client forver. Multumesc colegiilor ce au scris aici de ea,mi ați dat curaj si, MULTUMESC TANjA Note de 10 Igiena 10 Atitudine 10 Gfe 10 Pse 10 Oral 10 Anal 10 Spor si ciocane tari tuturor! 2 1 Link spre comentariu
abigal Reputație: 4 Postat Mai 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2023 Pe unde esti Tanja? 1 Link spre comentariu
aristiqifa Reputație: 70 Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 Acum 22 ore, abigal a spus: Pe unde esti Tanja? 😂 Link spre comentariu
Wild123 Reputație: -20 Postat Mai 9, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 9, 2023 In Sibiu ajungi? Link spre comentariu
admairdragos Reputație: -43 Postat Mai 10, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 10, 2023 La Cluj ajungi 1 Link spre comentariu
Shemalelover Reputație: 3 Postat Mai 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 18, 2023 Are anunț pe Timișoara da nu sunt sigur ca ii real Link spre comentariu
orgasmdenia1 Reputație: 12 Postat Mai 18, 2023 Telefon: 0742083612 Oras:Timișoara Telefon: 0742083612 Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 18, 2023 Azi am reușit să o prind pe Tanja in Timișoara. E o adevărată domnișoara cu extra și prinde din zbor ce îți dorești. Eu mi-am dorit să fiu partea pasiva și vreau să spun că ea a fost la înălțime. Motanul ei a fost la înălțime. Ca note totul la superlativ. De revenit când vine prin oraș. 1 Link spre comentariu
geo333 Reputație: -1 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 8, 2023 Ceao....La Cluj când ajungi? Link spre comentariu
dan3333 Reputație: 17 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Iulie 8, 2023 Te așteptăm în Craiova Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iulie 10, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Iulie 10, 2023 La 08.07.2023 la 13:14, geo333 a spus: Ceao....La Cluj când ajungi? La 08.07.2023 la 21:28, dan3333 a spus: Te așteptăm în Craiova Cu cine vorbiti ? 1 Link spre comentariu
falconetty Reputație: 102 Postat Iulie 10, 2023 Partajează Postat Iulie 10, 2023 Acum 2 ore, catalin2015 a spus: Cu cine vorbiti ? 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5964 Postat Iulie 11, 2023 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 11, 2023 Eu zic ca citește titulara... Săptămâna trecută a fost in Sibiu. Link spre comentariu
dan3333 Reputație: 17 Postat August 29, 2023 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat August 29, 2023 Prin ce județ mai este? Link spre comentariu
dan3333 Reputație: 17 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Mai știe cineva de ea? Mai activează prin tara? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum