Sari la conținut

Yren 0763250927(Anunț adresat doar domnilor peste 30 de ani)

Postări Recomandate

• Telefon: 0740000112
  • Oras:Orasul Fantomelor

Eu va propun sa le luați acasa si nu asa cu cununie taica si sa le recitati in fiecare seara"fa-te om fa-te om alunga gândul necinstit"

Eu propun sa nu mai "mananci cacat"🚾 mai bine sa ne sugi pula la toți cei care apreciem serviciile lui Yrenâ—
  • Like 1
Link spre comentariu

Eu va propun sa le luați acasa si nu asa cu cununie taica si sa le recitati in fiecare seara"fa-te om fa-te om alunga gândul necinstit"

Propunerea se aproba. Asa cum zici : "cu cununie". Mataluta treci la acordeon si racnesti tare: "baga mana-n buzunar si da bani la lautar".

Poate ai si taraf. Hai ca te scoti. Bravo !

Link spre comentariu

Pai spune-mi unde sa vin ca sunt un mare fan sa o sug ......dar sa imi spui unde te găsesc?

😂🤣🤣🤣🤣🤣 Domnule"Mihai Viteazu'" pana marti am fost la Cluj, astăzi si inclusiv maine sunt la Bistrita iar de vineri pentru o perioada destul de lunga voi fi la Baia Mare...te astept cu drag 😚

PS. Am uitat să iti spun ca sunt "mic si slab " insa am pula mare si imi place la nebunie sa dau muie si sa fut fraieri ca tine 😉

• Like 1
Link spre comentariu

😂🤣🤣🤣🤣🤣 Domnule"Mihai Viteazu'" pana marti am fost la Cluj, astăzi si inclusiv maine sunt la Bistrita iar de vineri pentru o perioada destul de lunga voi fi la Baia Mare...te astept cu drag 😚

PS. Am uitat să iti spun ca sunt "mic si slab " insa am pula mare si imi place la nebunie sa dau muie si sa fut fraieri ca tine 😉

Pai te astept cand esti pe la Buc sa ma anunți ca imi plac ăștia viguroși......nu ma speri asa usor.
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...