Sari la conținut

Yren 0763250927(Anunț adresat doar domnilor peste 30 de ani)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu vrei sa ne zici si noua astora debutanti?! In ale.meseriei

Ce inaltime ai si ce gereutate?

Varsta?

Niste poze noi ar fi binevenite.....

Multumesc anticipat. 

• Oras:Dark Side
Postat

Multam.

Dac poti zi -mi te rog varsta, inaltime ai si ce gereutate?

Nu prea cred ca o sa iti raspunda; cel putin nu aici.

Nu stiu nici eu sa iti spun exact dar raportul inaltime/greutate e ok. In plus e si frumoasa.

Despre varsta...stii si tu ca nu trebuie sa intrebi :). Daca nu scrie pe aici pe topic.... oricum nu e nici "barely legal" sau "teen fresh" dar nici nu a terminat liceul acum 20 de ani :). E la varsta potrivita :))

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu stiu nici eu sa iti spun exact dar raportul inaltime/greutate e ok. In plus e si frumoasa.

Despre varsta...stii si tu ca nu trebuie sa intrebi :). Daca nu scrie pe aici pe topic.... oricum nu e nici "barely legal" sau "teen fresh" dar nici nu a terminat liceul acum 20 de ani :). E la varsta potrivita :))

La inceputul topicului exista poze cu fata. Asta ca veni vorba ca e frumoasa. Restul...o mai cantaresti si pe cardan...nu?

Postat

La inceputul topicului exista poze cu fata. Asta ca veni vorba ca e frumoasa. Restul...o mai cantaresti si pe cardan...nu?

da, exista poze, chiar si acum nu doar cele de la inceput. si sunt chiar reale, deci isi poate da seama cat de cat de greutate...restul, da, o mai cantaresti la fata locului :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...