Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
  Pic si Poc, Lolek si Bolek, filozofi de postliceala la fara frecventa, utili ca o besina cu stropi ce pateaza nadragii, eruditi, cultivati la cap cu goagal searci, almanahe si conquiztador.

Cum plm sa nu fie astia doi profeti de carciuma ai forumului, doi culti la cap, pasionati cititori ai Sandrei Browm si Colectiei SAS, cand 3/4 din forum sunt retardati si semianalfabeti, care nu stiu nici macar daca Scufita Rosie au citit.

Pe fasole il mai inteleg oarecum, ca noapte de noapte se ineaca in alcool fiind singur si trist acasa, rar ce-i drept, dar mai are momente de luciditate ...dar astalalt , ori nu-si ia antipsihoticele ori este pe botanice, ca de la batut campii cu veselie deja a sarit/trecut de Calea Lactee .

Lasa-i in plm ca o sa-i avem pe constiinta, mai au suflu de cateva besini si se duc.

In tara prostilor, orice idiot poate fi rege.
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

vezi, Picon, la asa pierdere inutila de energie m-am referit eu mai demult...la oameni de acest tip, care in loc sa transmita o idee, ceva-orice util...isi pierd timpul comentand prosteste...ca sa ascunda de fapt cat de putin ii ajuta mintea in acest moment.

si tu imi ziceai ca "asa e viata" :)

nu asa ar trebui sa fie viata...dar da, ai si tu dreptatea ta;  asa e viata si de aceea suntem noi unde suntem acum.

Asta e viata ! Asta-i cea mai obisnuita expresie a resemnarii ! Daca vreti poztivism nu va puteti resemna ! Viata-i o lupta ? Da ! Cu cine ? Cu tine !
  • Oras:ici-colo
Postat

Asta e viata ! Asta-i cea mai obisnuita expresie a resemnarii ! Daca vreti poztivism nu va puteti resemna ! Viata-i o lupta ? Da ! Cu cine ? Cu tine !

eu nu m-am resemnat deloc, killbill13.
dimpotriva, de ani buni fac sa mearga cele mai imposbile lucruri...(si daca vom ajunge candva la confidente majore, o sa-ti spun de ce si cum am salvat eu o viata - dar asta a insemnat sa fac real imposibilul sa fie posibil. Si pentru mine a fost ceva cu totul si cu totul deosebit...nu am avut inainte nici cea mai mica idee de "puterea" care sta latenta in fiecare dintre noi).

eu invat sa traiesc pozitiv.  nu stiu inca, dar invat.
sunt constient insa 100% ca aceasta-i calea corecta: sa fii pozitiv, tot timpul; fara pauze.

bine, sunt constient ca pozitivismul e doar una dintre caile corecte, benefice; sunt bineinteles inca N cai care pot duce la acelasi lucru...sau la alte lucruri si mai si, de care habar nu avem noi, acum.

--------------

in ceea ce priveste afirmatia ta: "Viata-i o lupta ? Da !" - daca "rup" din context doar aceasta bucata din ce ai spus...eu invat, acum, ca viata nu este o lupta si nu trebuie sa invatam asta: ca viata e o lupta.  E gresit. Eu incep sa intrezaresc ideea mult mai buna, mai corecta, mai benefica...cum ca viata nu este si nu trebuie sa fie o lupta.
viata este ceva firesc, frumos, nu trebuie "sa lupti" pentru nimic, trebuie sa inveti, sa ceri, sa dai, sa iei...totul firesc, fara "lupta".   (si, bineinteles, totul fara sa deranjezi pe niciun alt semen al tau!).

dar daca te citez in intregime ("Viata-i o lupta ? Da ! Cu cine ? Cu tine ! ") - atunci sunt de acord cu tine: cea mai mare si importanta  "lupta" e cu tine insuti.
de aceea si ziceam mai inainte: nu trebuie sa ne incrancenam pe EI, sa dam vina tot timpul pe EI ... ci sa insistam pe NOI.
EU daca ma schimb - in bine - eu daca reusesc sa schimb si pe inca unul - asa cum ziceai tu... - si pe inca unul ... si ei, la randul lor, vor influenta si/sau vor schimba la randul lor pe altii ... atunci vom reusi sa facem, toti, ceva cu adevarat semnificativ.  util tuturor.
si EI vor disparea incet...fiind NOI.
  • Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pic si Poc, Lolek si Bolek, filozofi de postliceala la fara frecventa, utili ca o besina cu stropi ce pateaza nadragii, eruditi, cultivati la cap cu goagal searci, almanahe si conquiztador.
 Cum plm sa nu fie astia doi profeti de carciuma ai forumului, doi culti la cap, pasionati cititori ai Sandrei Browm si Colectiei SAS, cand 3/4 din forum sunt retardati si semianalfabeti, care nu stiu nici macar daca Scufita Rosie au citit.
  Pe fasole il mai inteleg oarecum, ca noapte de noapte se ineaca in alcool fiind singur si trist acasa, rar ce-i drept, dar mai are momente de luciditate ...dar astalalt , ori nu-si ia antipsihoticele ori este pe botanice, ca de la batut campii cu veselie deja a sarit/trecut de Calea Lactee .

Lasa-i in plm ca o sa-i avem pe constiinta, mai au suflu de cateva besini si se duc.

In tara prostilor, orice idiot poate fi rege.

Ce să-ți fac Gogule, dacă ești haotic și nu știi ce bălmăjești? Am lucrat strict cu materialul clientului și, slavă Domnului, furnizezi din plin!  :laugh2

Spor la urmărirea postărilor mele, dacă altceva mai bun nu ai de făcut! :slap2 Ieri de exemplu, am stat mai puțin de 1 oră pe forum și cred că am o postare sau două. Și mai dă-te-n plm, zdrălăcitule la creierii capului, nu mai face tu pe contabilul, că nu trebuie să te fută pe tine grija! Capisci!

Postat
citez o clasica de pe nimfomane:  "...cât de frumos e omul".

are dreptate fata asta!

ps: si nu pot decat sa zambesc cand "idiotul" de Vypushka ii raspunde (avand si el dreptate!):  "femeea e mai frumoasa ca omu".

(nu stiu cati dintre voi stiti ca in unele regiuni din tara, femeia e femeie, iar barbatul e "om"; deci doar barbatul e om :))

da' Vyp are dreptate: femeea e mai frumoasa ca omu    :)

Postat

Mossule, dă-o-n plm că în multe limbi există egalitatea om=bărbat, nu doar în unele regiuni ale țării nostre! Și când spun "limbă", nu mă refer la alea date la "savarină".  :laugh2

• Oras:Wasluy
Postat

citez o clasica de pe nimfomane:  "...cât de frumos e omul".
are dreptate fata asta!

ps: si nu pot decat sa zambesc cand "idiotul" de Vypushka ii raspunde (avand si el dreptate!):  "femeea e mai frumoasa ca omu".
(nu stiu cati dintre voi stiti ca in unele regiuni din tara, femeia e femeie, iar barbatul e "om"; deci doar barbatul e om :))

da' Vyp are dreptate: femeea e mai frumoasa ca omu     :)

am fost la una frumoasa azi si mam bucurat ca e mai frumoasan spirit decat in trup desi iam platit doar uzufructu carnii si mia parut rau ca nui pot plati si efortu minti

• Oras:sud
Postat

am fost la una frumoasa azi si mam bucurat ca e mai frumoasan spirit decat in trup desi iam platit doar uzufructu carnii si mia parut rau ca nui pot plati si efortu minti

daiai zice secsu frumos și nui zice secsu mintii

Postat

daiai zice secsu frumos și nui zice secsu mintii

io decat cu capu puli gandesc asa ca merge zis

Postat

când faci 69 chiar se schinba pozitia și capu pulei devine ala da sus

Postat

când faci 69 chiar se schinba pozitia și capu pulei devine ala da sus

adica ne dam cap in cap

Postat

adica ne dam cap in cap

daiai bună casca sau cagula.dacă navem tre să furluam una de la un coafor

• Oras:bucuresti
Postat

tu nai ce manca gaoz ca muie dai cu limba prin tomberoane

Postat

muiei dai lu mata ca nuti da bani de tigari din ajutoru social

Postat

surinasi usuca parun cuptoru cu microunde

sati fut copiii in cap, gura, urechi, nas, cur, vulva, uretra si sa ma cac pe tot cea lasat neamu tau pe pamant

Postat

uitate la mata cand se can guraei tactu sal vezi pe fractu

mancaoai decat baliga de porc ciuhap borat pisasar toti cainii din lume pe mormintele neamului tau de refugiat poponar

Postat

mancaoai decat baliga de porc ciuhap borat pisasar toti cainii din lume pe mormintele neamului tau de refugiat poponar

sati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glina

Postat

sati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glina

....................................................................................

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...