Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

cam cati s-au simtit excitati de ce am spus mai sus sa r8dice mana :laugh2 .loool hahaha,prea facil :))

• Oras:sud
Postat

nu ca branza de calugar caia e bio

si călugării e eco că ei merge singuri pân păduri și nui mănâncă lupu ca e slabi si nu să satură și mai rău sătarata la foame

• Like 1
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

da' ia sa te vaz daca ai 10ece clase:  cum circula curentu (forumului)?  de la anod la catod sau viteversum? :)

ca vreau sa-ntaleg si io cum sta treaba cu Vis si cu Roz (care ie catodu' si care ie anodu' lor :))

Ii cam asa , viata-i electoliza si noi niste ioni (uni is mai Gheorghe, dar, asta-i alta poveste) care migram dintr-o parte in alta !

La aia care-s Gheorghe ii mai mult miscare browniana, ca nu stiu de unde vin si unde merg !

• Like 1
  • Oras:Wasluy
Postat

si călugării e eco că ei merge singuri pân păduri și nui mănâncă lupu ca e slabi si nu să satură și mai rău sătarata la foame

calugari pute prea urat si nui mananca lupu ca sembolnaveste

Postat

calugari pute prea urat si nui mananca lupu ca sembolnaveste

și pădurile trebe păstrate curate și sănătatoase să nusa.nbolnaveasca austriacu cân le taie

• Oras:ici-colo
Postat

eu nu inteleg ce vorbiti,daca de electrolizi sau simplu electron plus proton. ca electronii mei intai sau divizat,apoi 8nmultindu-se s-au consolidat. si fara ar fi inghitit 'in sange protonu',dar nu puteau pt ca au creat si dezvoltat o anume gentilete fata  de ce este diferit

:clapp

tu esti Vis (ai deja 3 conturi la activ: Roz, Mosu44, VisTantric :))

adicatelea...in primele secunde dupa ce am papat TOT ce ai scris...n-am inteles ni'ica :)

da' dupa ce mi-a trecut inteligenta neintelegerii a ceea ce ai scris ...AM INTELES :)

si de aceea zic asa:  (ma rog, nu zic, ci bat asa):

Postat

in orice caz cine intelege cu adevarat viata, creatia,vitalitatea practic intelege un ou/mijlocul e moale colorat si fragil si chiar protejat de o membrana externa sau o coaja aparent solida,ei bine devine usor sparta,deci perisabila si pt multi un scop,pt ca nu inteleg ca odata risipita aceeasi esenta nucleica,nici nu iti tine de foame destul si inseamna ca epicentrul devine sterp

Doamne...sunt total depasit de evenimente!

Si, tu, Roz (Brutus)???

Nooo, nu esti tu!

Altsicevacinelea a scris in locu' tau!  :)

Postat

la ele e cu diode

esti ca de obicei: un idiot fenomenal :)

nu ma gandisem ...ca la ele e cu diode :)

esti tare de tot!

ps: da' zi-mi si mie pa scurt...ce e aia diode? :)

eu cre' ca e de bine :)

(diodele e cu Germaniu ...si cu Seleniu, cre' ca... In Germaniu se duc toti acum...asa ca eu cre' ca e mai bine sa mergem in Seleniu...nu??)

Postat

esti tare de tot!

(diodele e cu Germaniu ...si cu Seleniu, cre' ca... In Germaniu se duc toti acum...asa ca eu cre' ca e mai bine sa mergem in Seleniu...nu??)

in seleniu navem bani dă bilet și ne dă nașu jos da noi ii spunem să nu deschidă ușa ca e imponderabilitate
Postat

tu esti Vis (ai deja 3 conturi la activ: Roz, Mosu44, VisTantric :))

adicatelea...in primele secunde dupa ce am papat TOT ce ai scris...n-am inteles ni'ica :)

da' dupa ce mi-a trecut inteligenta neintelegerii a ceea ce ai scris ...AM INTELES :)

si de aceea zic asa:  (ma rog, nu zic, ci bat asa):

normal ca n-ai inteles din prima,asteptam cu totii vreo pagina juma cand te dezmeticesti si plagiezi cu alte cuvinte ce am scris eu in 5 cuvinte in 66 randuri.pardon sa le imprumuti :) amici ori ba nu mai glumi cu dedubl/cvasitriplarea contului meu ca infig un cutit in tine.pe bune nu-mi place

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Nu am timp sa citesc, văd doar agitație pe topic, a "lovit" #mossu din nou?

Postat

esti tare de tot!

femeea e cu diode ca are jonctiunea p-n adica pizda-neuron si cand sencarca neuronu cu curent altenativ din pizda adica de la miscarea dute vino alternativa transmite inapoi curent continuu care da foamea continua de pula la pizda

Postat

femeea e cu diode ca are jonctiunea p-n adica pizda-neuron si cand sencarca neuronu cu curent altenativ din pizda adica de la miscarea dute vino alternativa transmite inapoi curent continuu care da foamea continua de pula la pizda

casasa închidă circuitu

• Like 1
Vizitator
Postat

numai fucsia poa' sa rapunda

• Like 1
Postat

numai fucsia poa' sa rapunda

intretinem o discutie ca-n familie :)

Vizitator
Postat

intretinem o discutie ca-n familie :)

sa va fie da bine....era sa zic da cap :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

sa zice ca cica oscileaza si scoate un fasait

Postat

ntz, ntz, ntz...eu te sfatuiesc serios sa nu mai vorbesti porcos pe forumu' lu' pisicuts, ca te baneaza cat te crezi tu de tranzistor p-n-p!!

'uzi la el: "jonctiune p-n"... ptiu, ca nu trebea sa zic si eu...scuze, pisicuts, n-o sa mai fac!
Postat

ntz, ntz, ntz...eu te sfatuiesc serios sa nu mai vorbesti porcos pe forumu' lu' pisicuts, ca te baneaza cat te crezi tu de tranzistor p-n-p!!

'uzi la el: "jonctiune p-n"... ptiu, ca nu trebea sa zic si eu...scuze, pisicuts, n-o sa mai fac!

ios un fractal de porcozitate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sau un porc de fractalitate?  :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

normal ca n-ai inteles din prima,asteptam cu totii vreo pagina juma cand te dezmeticesti si plagiezi cu alte cuvinte ce am scris eu in 5 cuvinte in 66 randuri.pardon sa le imprumuti :) amici ori ba nu mai glumi cu dedubl/cvasitriplarea contului meu ca infig un cutit in tine.pe bune nu-mi place

Bunz aiua, Don'soara Roz.

Fiti, va rog, amabila si spuneti-mi cum ati dedus ca eu v-am plagiat (ca acu' ma simt Ponta...) si cand aveti curajul de barbata sa ma intalniti sa-mi infigeti un cutit. Pe bune.

PS: abia astept sa vad, sa simt sum e cu un cutit infipt. Mai ales ca pe mine nu ma-nfioara nimic de genu'.

PS2: daca nu sunteti in stare sa faceti ce ziceti, atunci te rog sa ramai filozof. Ma rog, filozoafa.

PS3: ajuta-ma, te rog, si explica-mi si mie, daca tu ai inteles cevasilea, ce a zis idiotu' de Wyp...cu jonctiunea aia cu nume porcos...(eu nu mai indraznesc s-o numesc, ca ma banaeaza pisicuts).

PS4: si te rog din sufletelul meu suferind...SA NU MA CONFUNZI CU PICON. Picon e unic.
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.