Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Bunz aiua, Don'soara Roz.

Fiti, va rog, amabila si spuneti-mi cum ati dedus ca eu v-am plagiat (ca acu' ma simt Ponta...) si cand aveti curajul de barbata sa ma intalniti sa-mi infigeti un cutit. Pe bune.

PS: abia astept sa vad, sa simt sum e cu un cutit infipt. Mai ales ca pe mine nu ma-nfioara nimic de genu'.

PS2: daca nu sunteti in stare sa faceti ce ziceti, atunci te rog sa ramai filozof. Ma rog, filozoafa.

PS3: ajuta-ma, te rog, si explica-mi si mie, daca tu ai inteles cevasilea, ce a zis idiotu' de Wyp...cu jonctiunea aia cu nume porcos...(eu nu mai indraznesc s-o numesc, ca ma banaeaza pisicuts).

PS4: si te rog din sufletelul meu suferind...SA NU MA CONFUNZI CU PICON. Picon e unic.

imi dai migrene si ma faci sa imi iau geanta si sa plec.mai enervant ca mama in cicaleala mood, mah cine ti-a spus ca unui barbat ii sade bine sa vorbeasca mult si prost ca o muiere?

• Oras:sud
Postat

ntz, ntz, ntz...eu te sfatuiesc serios sa nu mai vorbesti porcos pe forumu' lu' pisicuts, ca te baneaza cat te crezi tu de tranzistor p-n-p!!

'uzi la el: "jonctiune p-n"... ptiu, ca nu trebea sa zic si eu...scuze, pisicuts, n-o sa mai fac!

totusi i.a ieșit o postare exceptionala
  • Oras:ici-colo
Postat

imi dai migrene si ma faci sa imi iau geanta si sa plec.mai enervant ca mama in cicaleala mood, mah cine ti-a spus ca unui barbat ii sade bine sa vorbeasca mult si prost ca o muiere?

te rog eu sa nu mai jignesti muierile.

Postat

totusi i.a ieșit o postare exceptionala

pai eu ce ziceam?!?  tot asa ziceam :)

in general tipului ii ies postari deosebite :)

Postat

te rog eu sa nu mai jignesti muierile.

eu fiind feemeie pot glumi cum imi place,dar tu nu ai  voie sa spui cuvantu muiere ca nu mi-ai cerut permiunea.dar ce e drept e drept sa spui ca o muiere da din gura prost ca tine este o jignire crunta la adresa lor :laugh2

Postat
"ceva de genu' "

"ma dispera"

(apropo de micile mele amuzamente, special am scris intr-o replica "ceva de genu' ", desi eu nu suport exprimarea aia.  

dar special am folosit-o, stiu eu de ce si pentru cine  :))

cele doua expresii inventate, cred, in ultimii 5-10 ani ... ma dispera :)

probabil nu sunt gresite din punct de vedere gramatical sau ... dar pe mine ma zgirie la neuron :)

cand o sa (re)invat sa fiu pozitiv, expresiile de acest tip nu o sa ma mai ...dispere :)

Postat

"ceva de genu' "

"ma dispera"

(apropo de micile mele amuzamente, special am scris intr-o replica "ceva de genu' ", desi eu nu suport exprimarea aia.  
dar special am folosit-o, stiu eu de ce si pentru cine   :))

probabil nu sunt gresite din punct de vedere gramatical sau ... dar pe mine ma zgirie la neuron :)

cand o sa (re)invat sa fiu pozitiv, expresiile de acest tip nu o sa ma mai ...dispere :)
iarasi incepi..... mah tantrica vorbeste ermetic,de aia parcurg ceea scrie.nu iti place fey filozofia cum ai scris mai sus , ci retorica / oratoria in combinatie cu limbajul ermetic. de aia ti-a placut ce am scris cu electrolizi fiind astfel usor caterinca si combinind o metafora,cu o hiperbola,exprimate ermetic.ti au dat multi de inteles ca esti greoi de parcurs picon a zis parca pt ca scrii mult fara coeziune si prea mult cantitativ. sincer daca nu as intelege ca vrei sa te exprimi  ermetic,imprumuti idei de la useri care iti plac si crezi ca le continui{nu le continui ori dezvolti pe seama lor ,ci le imiti mixate si cu alte cuvinte}dar nu iti iese , ceea ce incerc sa iti spun ca felul in care te exprimi presupune plictis,adormi efectiv la juma din ce scrii
Postat
interesant... (daca nu cumva intra chiar la lucrurile fundamentale pe care trebuie sa le invat, sa le invatam...):

am citit candva, in 2-3 carti diferite: 

fiecare dintre noi, oamenii, traim intr-un segment de realitate, propriu; pe o linie a vietii, proprie (proprie fiecaruia).

chiar daca fizic eu si cu el/altul traim sau suntem in acelasi loc si timp, totusi fiecare dintre noi traieste real in "segmentul" lui de realitate si existenta (care e diferit de al celuilalt).

(chiar si la frati e valabil, chiar si cand sunt mici si locuiesc impreuna)

la un moment dat, noi, oamenii, pe grupuri de ... cunoastere, de nivel de cunoastere/intelegere, ne vom "separa" complet unii de altii - chiar daca vom trai "impreuna" pe acest/acelasi Pamant.

eeeiii...ideea asta, presupunerea asta de mai 'nainte, formulata de altii cu mult mai invatati decat mine, oameni cu un cu totul alt nivel de cunoastere si intelegere ... formularea/ideea aceea mi-a ramas asa, intr-un colt al mintii, nedigerata...(nedigerata de ani buni).

cum adica? vom trai tot aici, toti, dar...pur si simplu unii dintre noi nu-i mai vor "vedea" pe altii?!? vom trai complet separati de altii?!?

(bine, asta se va intampla candva in viitor...20-30-50-n ani...cand vor fi real probleme mari de tot pe Pamant; acum, ceea ce traim noi, este doar inceputul firav...; asa ziceau acei autori)

mi-am reamintit de ideea aceea nedigerata, azi.

vazand la tv stirile; Franta (ISIS), USA (un incendiu asemanator ca cel din Bucuresti), etc ... 

si eu, facand de ceva timp eforturi mici sa (re)invat sa fiu doar pozitiv.

si media care prezinta, insista pe astfel de stiri (accidente, tragedii, teroare)... (desi e clar, sau cel putin mie imi e clar ca trebuie incet, incet, sa "ma desprind" eu de astfel de stiri).

asa ca azi mi s-a "aprins" (inca) un led, firav :) ... cum ca unii dintre cei care scriau acele lucruri, sunt cu 2-3 pasi inaintea noastra.  (oare? doar cu 2-3 pasi?? hai sa fim seriosi!)

ceea ce e normal: sunt convins ca pe acest Pamant sunt oameni cu totul si cu totul deosebiti; care ne vorbesc; doar ca...trebuie sa-i auzi si sa-i intelegi.

insa, dupa cum am mai spus, treptele nu prea pot fi sarite brusc (legat de intelegere); daca o iei insa incet, incetinel, cu rabdare...vei intelege.
  • Like 2
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Mosule, cu scuze si respect, nu stiu ce bei sau fumezi, dar zau ca o data as incerca si eu, de curiozitate... :)

• Like 6
Postat

Mosule, cu scuze si respect, nu stiu ce bei sau fumezi, dar zau ca o data as incerca si eu, de curiozitate... :)

incearca si el sa jonleze cu gandirea pozitiva,legile atractie deci principii occidentale combinate cu practice orientale pacifiste buddhiste,dar nu intelege ca exprimarea lui nu este tocmai incantatoare ca a lu Suzuki. Moshule ti-as recomanda o carte,da' nu stiu daca te ajut ori pierd de tot.in fine Edward de Bono Gandirea laterala

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

interesant... (daca nu cumva intra chiar la lucrurile fundamentale pe care trebuie sa le invat, sa le invatam...):

am citit candva, in 2-3 carti diferite: 

fiecare dintre noi, oamenii, traim intr-un segment de realitate, propriu; pe o linie a vietii, proprie (proprie fiecaruia).

chiar daca fizic eu si cu el/altul traim sau suntem in acelasi loc si timp, totusi fiecare dintre noi traieste real in "segmentul" lui de realitate si existenta (care e diferit de al celuilalt).
(chiar si la frati e valabil, chiar si cand sunt mici si locuiesc impreuna)

la un moment dat, noi, oamenii, pe grupuri de ... cunoastere, de nivel de cunoastere/intelegere, ne vom "separa" complet unii de altii - chiar daca vom trai "impreuna" pe acest/acelasi Pamant.

eeeiii...ideea asta, presupunerea asta de mai 'nainte, formulata de altii cu mult mai invatati decat mine, oameni cu un cu totul alt nivel de cunoastere si intelegere ... formularea/ideea aceea mi-a ramas asa, intr-un colt al mintii, nedigerata...(nedigerata de ani buni).
cum adica? vom trai tot aici, toti, dar...pur si simplu unii dintre noi nu-i mai vor "vedea" pe altii?!? vom trai complet separati de altii?!?
(bine, asta se va intampla candva in viitor...20-30-50-n ani...cand vor fi real probleme mari de tot pe Pamant; acum, ceea ce traim noi, este doar inceputul firav...; asa ziceau acei autori)

mi-am reamintit de ideea aceea nedigerata, azi.
vazand la tv stirile; Franta (ISIS), USA (un incendiu asemanator ca cel din Bucuresti), etc ... 

si eu, facand de ceva timp eforturi mici sa (re)invat sa fiu doar pozitiv.
si media care prezinta, insista pe astfel de stiri (accidente, tragedii, teroare)... (desi e clar, sau cel putin mie imi e clar ca trebuie incet, incet, sa "ma desprind" eu de astfel de stiri).

asa ca azi mi s-a "aprins" (inca) un led, firav :) ... cum ca unii dintre cei care scriau acele lucruri, sunt cu 2-3 pasi inaintea noastra.  (oare? doar cu 2-3 pasi?? hai sa fim seriosi!)
ceea ce e normal: sunt convins ca pe acest Pamant sunt oameni cu totul si cu totul deosebiti; care ne vorbesc; doar ca...trebuie sa-i auzi si sa-i intelegi.
insa, dupa cum am mai spus, treptele nu prea pot fi sarite brusc (legat de intelegere); daca o iei insa incet, incetinel, cu rabdare...vei intelege.

pre_1447573968__12003329_772036689572351

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

"ceva de genu' "

"ma dispera"

dar special am folosit-o, stiu eu de ce si pentru cine   :))

cand scrie uni ceva de genu cu atentie la accesori cand zice de coae atuncea ma dispera pe mine

Postat

cand scrie uni ceva de genu cu atentie la accesori cand zice de coae atuncea ma dispera pe mine

ăia care vorbește de feshonu dă modă zice accesorii la genti curele etc.dacă o fi domină zice accesorii la bice lanturi strapoane?

• Like 1
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

ăia care vorbește de feshonu dă modă zice accesorii la genti curele etc.dacă o fi domină zice accesorii la bice lanturi strapoane?

Si aia care vorbesc de centrale termice , zic accesorii la kitul de evacuare gaze arse si racordul flexibil de gaz ! Zic si eu !
Postat

decat silva neagra :)

decat palinca de pere :)

decat vin da buturuga (da' din ala cu rezveratrol, ca de...)  :)

si nu dimpreunelea, ci dichisit :)
  • Like 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Io v-am zis, da voi, babtman, batman.   :no2

'Filozoofilie' d-asta cu capu' in damigena, si Marean-neuron de pluta poate sa faca.  :baby2

Postat

Moşule , eşti bine ? :)

multamesc, asisderea, marean :)

da' daca tot te-ai bagat in seama (sau, ma rog, ai tinut si tu sa te dai de-a dura p-acilea ... asa cum iti spusesem eu la inceputul Gradinii :)) ... ce zici, Marean: in afara de 3-4 cuvinte, tu stii   sa emiti o idee?

creaza si tu, o singura data, un topic cu unul din gandurile tale profunde, care te macina, sau care ti s-a parut extraordinara, sau care crezi tu ca e cu adevarat deosebita, utila, fenomenala ... alege tu ceva.   dar sa fie mai multe cuvinte decat cele cu care esti tu obisnuit de ani de zile :)

poti sa faci asta?

poti sa faci asta pentru comunitatea de aici? :)

incearca ... nu e greu deloc :)

bafta!  :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

multamesc, asisderea, marean :)

da' daca tot te-ai bagat in seama (sau, ma rog, ai tinut si tu sa te dai de-a dura p-acilea ... asa cum iti spusesem eu la inceputul Gradinii :)) ... ce zici, Marean: in afara de 3-4 cuvinte, tu stii   sa emiti o idee?

creaza si tu, o singura data, un topic cu unul din gandurile tale profunde, care te macina, sau care ti s-a parut extraordinara, sau care crezi tu ca e cu adevarat deosebita, utila, fenomenala ... alege tu ceva.   dar sa fie mai multe cuvinte decat cele cu care esti tu obisnuit de ani de zile :)

poti sa faci asta?

poti sa faci asta pentru comunitatea de aici? :)

incearca ... nu e greu deloc :)

bafta!  :)

Mă moşule , sunt cam trist....am impresia că marinaru' e sătul de labă ca măgaru' de ciomege :)
  • Like 2
Postat

Mă moşule , sunt cam trist....am impresia că marinaru' e sătul de labă ca măgaru' de ciomege :)

inceputul e bun :)

ps: norocu' tau e ca ai umor :)   (uneori ai umor; acu' sa nu ti-o iei in cap :))

bafta in continuare! :)

Postat

.........................

Si io ce vina am ma mareane, ca tu esti doar un amarat hodorog trist ? :habarnam
Tu si treaz esti prost si trist, iar cand bei nu esti doar prost, mai esti si violent.  :no2
Zici ca esti ta-su lu onanistul ala botanist de xsoxso, acelasi limbaj aveti, stati cu pula in cutia muzicala de dimineatza pana seara, sta-v-ar in gat sa va stea.  :@
Macar mosu este haios in halucinatiile lui bahice cu tente filozofice.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

inceputul e bun :)

ps: norocu' tau e ca ai umor :)   (uneori ai umor; acu' sa nu ti-o iei in cap :))

bafta in continuare! :)

Săr'na..... :)

Sunt şi alții in situația mea...... dacă scriu mult îi ia amețeala... io țin la sănătatea lor...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...