Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

• Oras:aer

(nu ma poci abtine...asta e...; cand se da de-a dura p-acilea cate unii...nu ma poci abtine :))

- nu stiu ce e ala "server crek" !

zau ca nu am auzit in viata mea de server crek!!! (desi am lucrat in IT...pana acu' ceva vreme. eram paznic da servere :))

- pe de alta parte, iți recomand cu drag gainațul, sa te faci mai frumos decat esti:

ia aminte sa tii minte si sa aplici (e mai veche stirea):

Beckham se trateaza cu gainaț:

Celebrul fotbalist si sotia lui folosesc excremente de privighetoare pe post de tratament facial, pentru a evita aparitia ridurilor si a avea un ten mai stralucitor, fara acnee. "Victoria, care a avut in repetate randuri probleme cu tenul si cu pielea de pe corp, se pare ca si-a revenit in totalitate gratie acestui tratament bizar. Mai mult decat atat, ea l-a "corupt" si pe David sa apeleze la gainaț pentru a arata impecabil", a precizat un apropiat al cuplului. Cei doi folosesc regulat un tratament numit "Geisha Facial", o pasta din gainaț de privighetoare, pentru care cheltuiesc 130 de euro, la fiecare aplicare a mastii.

bafta, frumosule! :)

Deja incepi sa aberezi,big time,si asta pentru ca nu te poti abtine,nicicum! :)

Schimbarea vine o data cu tine,daca vine,dar nu sa incerci sa o fortezi,si sa te dai exemplu,aproape constant,nu asa scrie in carti? :)

• Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Deja incepi sa aberezi,big time,si asta pentru ca nu te poti abtine,nicicum! :)

Schimbarea vine o data cu tine,daca vine,dar nu sa incerci sa o fortezi,si sa te dai exemplu,aproape constant,nu asa scrie in carti? :)

da :)

Link spre comentariu

cand ai timp , sa le faci profilele urmatorilor :

1. klm

2. killbil

3. mascul78

Multumesc anticipat :)

Nu stiu,nu prea am urmarit 2-3,2 parca e si el cu atentia asta,nu? :),iar de 1 ce pot sa zic,pare acelasi personaj care se imparte intre cele 2 locomotive,cand aia din fata,cand aia din spate! :)

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu stiu,nu prea am urmarit 2-3,2 parca e si el cu atentia asta,nu? :),iar de 1 ce pot sa zic,pare acelasi personaj care se imparte intre cele 2 locomotive,cand aia din fata,cand aia din spate! :)

10q :)

Link spre comentariu
  • Oras:ici-colo
10q e cea mai simpatica expresie pe care am invatat-o eu de la o fata de pe acest forum (elena ally? nu mai stiu...) pe la inceputul anului 2015 ... si am folosit-o cateva luni cu voi (cu tine, cu ciucurel, cu altii :))

imi amintesc amuzat cum in primele secunde cand am vazut scris "10q" ...n-am priceput.

apoi am zambit :)

si in timp ma amuzam cand intreba cate cineva contrariat: dar ce naiba inseamna asta, 10q??

frumos :)

10q  :)

Link spre comentariu

Eu nu sunt nici măcar amator. Psiholog, zic. 

nu ai cum sa nu fii psiholog amator, dupa ... 10 ani de experienta de viata ... dupa 20 ... etc.
chiar daca nu recunosti sau nu-ti dai seama, tot devii psiholog amator.
"vezi" firea umana.   din...3 cuvinte sau o privire, uneori.
chiar si "virtuala".

cand strangi experienta reala de viata, experienta diversa de viata, faci asa ceva instantaneu.
spre deosebire de psihologii cu scoala, care ...vai de ei, unii, sarmanii...

de exemplu, comentariile tale, picon, "te tradeaza" :)
ai destula experienta de viata, incat sa "dai lectii" despre cum ar trebui sa traiasca oamenii, in general.

partea ta cu care eu insuti :) si personal nu sunt de acord, e aceea in care tu, picon, incepi sa le raspunzi cu aceeasi moneda, celor...slabi de minte (mi-am propus sa nu-i mai numesc..id.... ptiu, dr..., puschea pe limba :)  ; o sa le zic doar slabi de minte)

ma opresc de data asta...ca-s unii care ametesc cand vad "decat" 3 propozitii... (dar si acest subiect, al psihologilor amatori, e interesant).
(ce-o fi aia "propozitie" ?? un fel de...propunere? propunere-poztie?  DA! :))

10q  :)
Link spre comentariu
  • Oras:Wasluy

nu ai cum sa nu fii psiholog amator, dupa ... 10 ani de experienta de viata ... dupa 20 ... etc.
chiar si "virtuala".

cand strangi experienta reala de viata, experienta diversa de viata, faci asa ceva instantaneu.

ai destula experienta de viata, incat sa "dai lectii" despre cum ar trebui sa traiasca oamenii, in general.

partea ta cu care eu insuti :) si personal nu sunt de acord, e aceea in care tu, picon, incepi sa le raspunzi cu aceeasi moneda, celor...slabi de minte (mi-am propus sa nu-i mai numesc..id.... ptiu, dr..., puschea pe limba :)  ; o sa le zic doar slabi de minte)

ma opresc de data asta...ca-s unii care ametesc cand vad "decat" 3 propozitii... (dar si acest subiect, al psihologilor amatori, e interesant).

10q   :)

decat propozitii precedate de prepozitii si premonitii caremi vin din supozitii pot sa zic dupa ceam vazut amonitii la muzeu antipa si munitii la televizor

Link spre comentariu

decat propozitii precedate de prepozitii si premonitii caremi vin din supozitii pot sa zic dupa ceam vazut amonitii la muzeu antipa si munitii la televizor

eu tot sustin 100% ca astazi, o carte scrisa succesiv/alternativ/capitole de tine si Vis, ar avea un succes deosebit.

tu prin acest limbaj ... e clar ca ai starni mai mult decat zambete...pentru ca ai har sa imbini idiotenia cu umorul si inteligenta...iar Vis prin abstractul pe care putini il pot intelege (si nu mi-e rusine sa repet ca, uneori, la prima citire, nici eu nu inteleg ce vrea sa spuna. Dar nu mi-e rusine sa recunosc faptul ca-s mai greu de cap).

iar alternanta intre ceea ce zici tu, cu umor, si ceea ce ar zice Vis, ar fi cireasa de pe tortul acestor zile.

decat atat stiu sa va spun voua, acum :)
Link spre comentariu

eu tot sustin 100% ca astazi, o carte scrisa succesiv/alternativ/capitole de tine si Vis, ar avea un succes deosebit.

tu prin acest limbaj ... e clar ca ai starni mai mult decat zambete...pentru ca ai har sa imbini idiotenia cu umorul si inteligenta...iar Vis prin abstractul pe care putini il pot intelege (si nu mi-e rusine sa repet ca, uneori, la prima citire, nici eu nu inteleg ce vrea sa spuna. Dar nu mi-e rusine sa recunosc faptul ca-s mai greu de cap).

iar alternanta intre ceea ce zici tu, cu umor, si ceea ce ar zice Vis, ar fi cireasa de pe tortul acestor zile.

o carte e un vis intr-alt vis, un dar nemeritat de cititori, oferit de un altruist catre pegra denigratorilor indobitociti de mass-media, consumatorii de azi nu merita decat cacat si zoaie de black-friday si stiri cu accidente rutiere pe care sa le rumege intre 2 reprize de publicitate, fast-food, fast-fuck, fast-life si fast-death without sparks, without soul, without memory and no more hope

Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

ar esi un fel de varză acră cu magiun dă prună în bidoane dă plastic
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

chiar si "virtuala".

10q   :)

Am procedat multă vreme altfel, mai calm și mai așezat, dar erau și alte reguli atunci. Nu știu dacă ai remarcat, dar nu răspund cu aceeași monedă din prima, încerc varianta soft. Dar când mârlănia nu are limite, mă cobor la mintea lor, pentru că altfel nu înțeleg. Ia exemplul cu  Vladziniho: i-am luat apărarea când era înjurat de p_morris ( care acum îmi poartă sâmbetele), i-am răspuns calm destul de multă vreme când a început să mă jignească , dar până când frate? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...