Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

• Oras:ici-colo
Postat

am ris tare de tot la ultimele 2 pagini...sunteti tari  :laugh2  :laugh2

te pomenesti ca o sa scrieti o carte cu/avand ... 12 autori  :)

Postat

Mosu44 "cum ar trebui sa traiasca oamenii"

... Ai observat cum îți râde un copil când încerci sa-i arați cum ar trebui să trăiască? Eu am așa un sentiment atunci... încât îmi vine sa-mi zic:... și chiar există un Dumnezeu.

Văd ca prietenii tai si-au făcut un fel de ritual... se grăbesc în grădină s-apara. Mai mult... au placerea de a copia ideea ta de a amesteca stiluri nebune și fără sens între ele.

nu, nu-s prietenii mei :)

(desi cu multi de pe aici chiar as putea fi prieten, asa simt eu)

dar tu ce zici de idee? o carte scrisa in halul asta in care vorbesc ei (stil Wypushka), amestecand capitole scrise de tine :)

(sa nu te superi, nu fac misto de nimeni...pur si simplu eu as citi cu mare placere asa ceva; in plus, asa cum scriu unii din ei pe aici/forum, asa se cam vorbeste si se scrie si in viata "reala"...deci pentru unii cititori nici n-ar reprezenta ceva diferit;

tu insa, da, acolo ai reprezenta ceva cu totul si cu totul diferit)

mai bine nu-mi venea ideea asta...ca acum chiar imi pare rau ca nu se realizeaza.  sau cine stie?!? :)

Postat

ar esi un fel de varză acră cu magiun dă prună în bidoane dă plastic

in afara de bidoanele de plastic, restul se poate testa (varza acra cu magiun;  ca ai auzit de o comuna de prin Transilvania, unde se fac cele mai ciudate combinatii: dulceata de usturoi cu nu stiu ce, dulceata de ardei iuti, etc;  am vazut candva un reportaj legat de cum se face un anumit tip de ciocolata belgiana, parca... finetea acelui gust deosebit, se obtinea prin tot felul de amestecuri, inclusiv branza cu mucegai si nu mai stiu ce alte chestii care iti intorc nasul in mod normal...dar acolo, puse in cantitati bine stabilite, dau gustul unic)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

• Like 9
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

,

• Like 10
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Wypushka e chiar amuzant... ce l-ai observat tu. El se pricepe, eu sunt cam leneșă la scris și vorbă. Mai mult văd în ochiul omului... de fapt văd tot, chiar și ce nu vrea el să vadă. La scris... m-am apucat de vreo trei ori în viață de impulsul scriitoricesc, și când am văzut că-i fără oprire și e prea mult de scos din mine, am trecut iar la lene... sau cum s-ar zice: contemplare.

• Like 8
  • Minus 4
  • Oras:Wasluy
Postat

am ris tare de tot la ultimele 2 pagini...sunteti tari  :laugh2  :laugh2

te pomenesti ca o sa scrieti o carte cu/avand ... 12 autori   :)

ca biblia o sa fie decat ca e din viata reala nu povesti de schimnici insolati

Postat

in afara de bidoanele de plastic, restul se poate testa (varza acra cu magiun;  ca ai auzit de o comuna de prin Transilvania, unde se fac cele mai ciudate combinatii: dulceata de usturoi cu nu stiu ce, dulceata de ardei iuti, etc;  am vazut candva un reportaj legat de cum se face un anumit tip de ciocolata belgiana, parca... finetea acelui gust deosebit, se obtinea prin tot felul de amestecuri, inclusiv branza cu mucegai si nu mai stiu ce alte chestii care iti intorc nasul in mod normal...dar acolo, puse in cantitati bine stabilite, dau gustul unic)

hexozele e bune decat ca solutie de hidroxid de etil cu mucegai de doaga de jugastru

Postat

nu, nu-s prietenii mei :)

(desi cu multi de pe aici chiar as putea fi prieten, asa simt eu)

dar tu ce zici de idee? o carte scrisa in halul asta in care vorbesc ei (stil Wypushka), amestecand capitole scrise de tine :)

(sa nu te superi, nu fac misto de nimeni...pur si simplu eu as citi cu mare placere asa ceva; in plus, asa cum scriu unii din ei pe aici/forum, asa se cam vorbeste si se scrie si in viata "reala"...deci pentru unii cititori nici n-ar reprezenta ceva diferit;

tu insa, da, acolo ai reprezenta ceva cu totul si cu totul diferit)

mai bine nu-mi venea ideea asta...ca acum chiar imi pare rau ca nu se realizeaza.  sau cine stie?!? :)

io as scrie o carte la analfabeti in braille ca are degetele fine antrenaten evacuari suptile de buzunare ca oricum ei nu vede bine care ochi umflati de bautura si decat cu varfuri la degete lucreaza la perfectie

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

io as scrie o carte la analfabeti in braille ca are degetele fine antrenaten evacuari suptile de buzunare ca oricum ei nu vede bine care ochi umflati de bautura si decat cu varfuri la degete lucreaza la perfectie

http://i68.tinypic.com/2mozblg.jpg

• Like 3
Postat
interesant...si as zice chiar spectaculos (desi, zau ca n-as vrea sa discutam pe teme de acest fel, aici, acum...):

ISIS - SI - Statul Islamic (un pericol cu mult mai mare decat ne imaginam noi, majoritatea dintre noi):

cel putin doua reactii ...foarte interesante:

- Fiul unui mafiot din New York îi linişteşte pe americani. „ISIS se teme de mafie, n-o să atace”:

- Anonymous a atacat 20.000 de conturi pe Twitter care aparțin Statului Islamic:

eu nu as comenta pe tema asta (pentru ca noi habar nu avem ce se ascunde de fapt in toate aceste lucruri...), doar am remarcat ca se intampla ceva...ceva ce niciodata nu s-a mai intamplat.

Postat
Game of Thrones / Urzeala tronurilor

versus:

Vikings

-------------

noi, adultii, suntem niste copii (ca sa ma amuz, as completa: suntem niste copii retardati :)   -  se vede din plin si pe nimfomane :))

repet - si o sa tot repet, mai ales pentru cei "ceva" mai retardati decat mine: nici eu nu fac exceptie, nu sunt altfel decat majoritatea dintre voi.

din pacate...

sa revin: 

noi, adultii, suntem niste copii.

ne plac povestile :)

-------------

ma uitam, asta-seara, la un episod dintr-un serial care-mi place.

si mi-a venit sa o intreb pe VisTantric:  tie, Vis, care poveste iti place, mai mult, din cele doua? Game of Thrones / Urzeala tronurilor   sau   Vikings ?

(asta in caz ca ai urmarit cele doua seriale)

multumesc.

ps: rog copiii si/sau adultii ret... :) sa se abtina sa comenteze.

aici e o discutie intre adulti :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu prea m-am uitat la seriale și nu țin minte numele la filme,cărți și muzică. Dr. House

• Like 7
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Moşule, n-ai obosit, bre??? :)

De la ce să obosească?

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Game of Thrones / Urzeala tronurilor

versus:

Vikings

-------------

noi, adultii, suntem niste copii (ca sa ma amuz, as completa: suntem niste copii retardati :)   -  se vede din plin si pe nimfomane :))

repet - si o sa tot repet, mai ales pentru cei "ceva" mai retardati decat mine: nici eu nu fac exceptie, nu sunt altfel decat majoritatea dintre voi.
din pacate...

sa revin: 

noi, adultii, suntem niste copii.
ne plac povestile :)

-------------

ma uitam, asta-seara, la un episod dintr-un serial care-mi place.

si mi-a venit sa o intreb pe VisTantric:  tie, Vis, care poveste iti place, mai mult, din cele doua? Game of Thrones / Urzeala tronurilor   sau   Vikings ?
(asta in caz ca ai urmarit cele doua seriale)

multumesc.

ps: rog copiii si/sau adultii ret... :) sa se abtina sa comenteze.
aici e o discutie intre adulti :)

io cand eream copil aveam o gramada de neuroni cu care naveam ce saq fac ca erea decat 2 ore de program la teveu si ma mai duceam la cinema unde fumam pe ultimu rand si ne uitam la filme cu liceni si plecam dupa aia la agatat gagici cum vedeam la film da acu ma uit toata ziua decat la teveu la nora pentru tata si schimb de tati care nenvata cum en veata si cand am fost la doctor ma pus la un aparat care veden creer si mia zis ca nu mai am neuroni

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu trebuia să mergi la doctor, e evident!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nu prea m-am uitat la seriale și nu țin minte numele la filme,cărți și muzică. Dr. House

scuze atunci.

crezusem ca stii cele doua seriale.
Postat

Moşule, n-ai obosit, bre??? :)

poate...n-ai pus ochelarii:

scrisesem clar:

ps: rog copiii si/sau adultii ret...  :) sa se abtina sa comenteze.
aici e o discutie intre adulti  :)
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E clar..... sa vina rozica si vis da zi

Postat

Postat Ieri, 22:32

trollescoviciulos, on 24 Nov 2015 - 08:24, said:snapback.png

Moşule, n-ai obosit, bre???  :)

• rep_up.png
  •  
  • 0

De la ce să obosească?

de la a gandi.

n-am obosit de la a gandi, n-am obosit sa gandesc si sa spun ceva.

n-am obosit "de la a spune CEVA / ORICE" - dar nu ceva inutil, asa cum fac ei pe nimfomane.

la asta se refera, majoritatea care intreaba: "dar BRE, n-ai obosit?"  (vor sa spuna: n-ai obosit sa gandesti? n-ai obosit sa spui ceva?  fatza de noi care ...)

vai de mama noastra de romani prosti..."caterinca" e starea noastra, a celor "dastepti, da' prosti".

ptiu, iara nu reusesc sa fiu pozitiv.

sincer, ar trebui sa fiu pozitiv si sa raspund pozitiv.

cam asa, adica:

10q :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

mosule , a caştigat cineva la poze ?

Postat
nu ati obosit?  nu ai obosit?

nu ai obosit sa crezi ca faci ceva util, sau ca glumesti si ai un simt al umorului peste medie, sau ca esti ceva mai destept decat media de pe nimfomane?

sau: nu ai obosit sa injuri fara sens, fara efect? la ce te ajuta sa injuri?!? (aflandu-te, bineinteles, in "anonimatul" internetului...in anonimatul pe care, intr-o secunda, de exemplu, pisicuts sau mod1 il pot face praf, daca vor...ca doar esti in gradina lor, nu a ta).

sau: nu ai obosit sa crezi ca daca locuiesti in Bucuresti, esti si deosebit de ...dotat??? (dotat intelectual, zic...ca altfel, statistic, bucurestenii sunt deosebit de bine dotati...dotati probabil la maidanezi, parlamentari, infractiuni comune dar si extra-ordinare, primari si primarii, poduri si canale, prostie si "caterinca" ...si atat de multe altele pe care cu siguranta le traim toti si le suferim toti...din cauza unei erori seculare: Bucuresti).

ps: eu locuiesc in Bucuresti.

temporar.

(glumesc cand zic temporar)

nu suport nici "capitala" (ce oroare de oras, de oameni...) si nici locul in sine (o tiganie...in cel mai diplomatic sens spus).

imi doresc ca toti romanii sa fi avut sansa unei capitale la: Targoviste, Brasov, Cluj, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Timisoara, Arad. Sau aproape oriunde altundeva in Romania.

NU Bucuresti.

NU Bucuresti. Este o greseala istorica, fundamentala.

10q.

• Like 2
Postat

nu ati obosit?  nu ai obosit?

nu ai obosit sa crezi ca faci ceva util, sau ca glumesti si ai un simt al umorului peste medie, sau ca esti ceva mai destept decat media de pe nimfomane?

sau: nu ai obosit sa injuri fara sens, fara efect? la ce te ajuta sa injuri?!? (aflandu-te, bineinteles, in "anonimatul" internetului...in anonimatul pe care, intr-o secunda, de exemplu, pisicuts sau mod1 il pot face praf, daca vor...ca doar esti in gradina lor, nu a ta).

sau: nu ai obosit sa crezi ca daca locuiesti in Bucuresti, esti si deosebit de ...dotat??? (dotat intelectual, zic...ca altfel, statistic, bucurestenii sunt deosebit de bine dotati...dotati probabil la maidanezi, parlamentari, infractiuni comune dar si extra-ordinare, primari si primarii, poduri si canale, prostie si "caterinca" ...si atat de multe altele pe care cu siguranta le traim toti si le suferim toti...din cauza unei erori seculare: Bucuresti).

ps: eu locuiesc in Bucuresti.
temporar.
(glumesc cand zic temporar)

nu suport nici "capitala" (ce oroare de oras, de oameni...) si nici locul in sine (o tiganie...in cel mai diplomatic sens spus).

imi doresc ca toti romanii sa fi avut sansa unei capitale la: Targoviste, Brasov, Cluj, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Timisoara, Arad. Sau aproape oriunde altundeva in Romania.

NU Bucuresti.

NU Bucuresti. Este o greseala istorica, fundamentala.

10q.

decat la Wasluy e bine capitala cacolo nu e rromani decat moldoveni adevarati

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și oboseala este un efect. Nu o căuta într-o minte care se folosește de împrejurări ca de o forță vitală. Împrejurările pot lua orice formă dorește cel ce-și cunoaște sufletul.

• Like 7
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.