Sari la conținut

Grădina lu' Moşu

mosu44

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mamaaaaaaa, sa-mi bag poola....ce dă litere la un loc :)

ceo fi scris acolo ? :(

• Like 1
Vizitator
Postat

Doar Deceneu ne poate lumina, el stă bine cu nervii :)

intra acu la schimbu' 3  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Wasluy
Postat

io gradina dasta nam mai vazut si nici baeti cu care stau decat cam mai gasit reviste cu poze cu flori si ma mai uit la veata satului da ca e cu omor ce zic io nu stiu decat ca nu tre sa zic astea la garda ca zice cam facut rele si ma baga la dosarele cu autor necunoscut care nu lea terminat ei si vrea sa gaseasca autoru ca fost razie la canale sia scos pe preteni mei care a facut nenorociri si nu iam mai vazut ca io stiu locuri unde sa mascund sa nu dea caini de mine 

Vizitator mascul78
Postat

A man minds his own private business as long as he has business and as long as he has privacy. In their absence, for fear of the emptiness of his life, he turns feverishly to other people’s business. To straighten them out. To chastise them. To enlighten every fool and crush every deviant. To bestow favors on others or to persecute them savagely.

(Scuze dar in week-end nu traduc)

• Like 2
Postat

A man minds his own private business as long as he has business and as long as he has privacy. In their absence, for fear of the emptiness of his life, he turns feverishly to other people’s business. To straighten them out. To chastise them. To enlighten every fool and crush every deviant. To bestow favors on others or to persecute them savagely.

(Scuze dar in week-end nu traduc)

acu decat meam dat seama ca e pustie veata mea

Vizitator mascul78
Postat

acu decat meam dat seama ca e pustie veata mea

Daca nu ai fi atat de elaborat in raspunsuri..te-as crede ;)

Postat

Daca nu ai fi atat de elaborat in raspunsuri..te-as crede ;)

ma jur pe poza lu arseniboca cai adevarat

• Oras:bucuresti
Postat

da si mie neste bani fo trei meleoane sa dao la chirie ca nu stau la canal ca nevasta e grasa si nuncape

Postat

da si mie neste bani fo trei meleoane sa dao la chirie ca nu stau la canal ca nevasta e grasa si nuncape

trei meleoane nam vazut decat cand am vandut 3 roti de amegheu da iam dat la pacanele si deabea mai fac de tigari ca e frig si tine lumea manilen buzunare si nu pot opera pa niciunu

Postat

ce dreacu ma fac ca ma afara baba de ma tinen gazda de unde iau si io roti dastea da am vobit cu un mos sai fac curat in curte cami de mie fearele ce le gasesc da nare feare dacat neste lemne ude care nu ia foc casa daca numi da bani

Postat

ce dreacu ma fac ca ma afara baba de ma tinen gazda de unde iau si io roti dastea da am vobit cu un mos sai fac curat in curte cami de mie fearele ce le gasesc da nare feare dacat neste lemne ude care nu ia foc casa daca numi da bani

zile satenfieze si dupa aia bagai la azil si papale averile

Postat

e pisiciosa dao dreacu da baba varsa ligheanu pa sant si nare bani ca cere la mine

bago la produs 30 oralu 50 analu si tot iei ceva de pe ea

• Oras:ici-colo
Postat

Mă, da' tu când scrii, scrii Mossule! Am spus că demersul/experimentul tău este cam inutil pentru că atâta timp cât nu există o coerciție, a se citi "regulament" prin care agresivitatea și bădărănia să fie penalizate, nu putem avea un aer respirabil aici. Agresivitatea este din ce în ce mai prezentă în viața oamenilor în toată lumea (vezi ce se întâmplă peste tot) și nu ne ocolește nici pe noi. Trăim vremuri agitate, criză economică, probleme personale, invazie informațională cumplită, în care se amestecă lucruri utile cu futilități, viteza cu care se derulează totul de parcă timpul s-a comprimat, conectarea la tot felul de instrumente de comunicare ( fără mobil, fără net suntem disperați), toate astea ne fac mai nervoși, mai agitați, mai suspicioși, mai agresivi. Agresivitatea este oricum în natura umană. Acesta este un loc unde, grație permisivității regulamentului, unii își varsă nervii și dau curs agresivității cu care sunt încărcați. Partea proastă e că la un moment dat, clachează și cei  mai ponderați. Uite, Vladinzino: omul are clare probleme la mansardă, e și suficient de lipsit de inteligență încât să nu înțeleagă lucruri simple, să-și povestească viața, să posteze poze cu fața etc. Omul a nimerit din greșeală pe aici și jignește pe toți cei ce nu sunt de acord cu el. În conflictul lui cu @p_morris, când acesta l-a înjurat de mamă, l-a amenințat cu bătaia și provocat (bine că nu s-au zmardoit totuși), eu am fost singurul care i-a luat apărarea. Apoi, când calm, civilizat, am încercat să-i explic ce și cum, unde greșește etc. a început să devină agresiv și bădăran. Finalmente am reacționat și eu. Nu sunt mândru de asta, dar fiecare dintre noi are nervii lui. La fel @V_ships cu care am avut un conflict aici, cum vreun an. A revenit acum, cu aceleași apucături, cu același stil haotic, abracadabrant de a scrie. Inițial, am postat civilizat decent, el începând treptat-treptat să mă jignească și nu doar pe mine, ci cam pe toți, la grămadă. Am replicat și eu. Dacă managementul forumului ar fi reacționat de la început, nu ar mai fi fost mizeria asta. Așa ...

P.S. Credeam că știi cam ce muzică ascult! Acum vreo 2 ani parcă, ne-am conversat pe aici, pe un topic cu muzică.

scuze, nu mai tin minte ca ne-am fi conversat pe un topic cu muzica, acum vreo 2 ani...daca asa e, atunci intuiesc ceva, ceva...

ok; zici tu (si asa e, ai dreptate): agresivitate crescuta, nervi, badaranie, reactii la nervi, vremuri agitate, criza economica, invazie informationala cumplita...totul de parca timpul s-a comprimat.

timpul s-a comprimat, eu asa cred (era o teorie...cum ca cele 24 de ore de demult, sunt in realitate cam 16 ore acum. Teoria o fi fost teorie, dar realitatea ne demonstreaza noua ca asa e: timpul s-a comprimat real).

eu incep sa invat (mult prea greu invat, din pacate), incerc sa invat sa gandesc altfel (altfel decat am facut-o).

din pacate si eu ma mai uit la stiri la tv, la tampenii (care, culmea, ma amuza, imi plac; gen masterchef sau x factor - la x factor am auzit voci exceptionale...de nu-mi vine sa cred...);
mie mi se pare ca astea sunt destinderi...
iar legat de stiri, presupun ca e bine sa stii cam ce se intampla in tara ta si in lume; macar in linii mari.

culmea, mie mi-a placut dintotdeauna muzica ceva mai ...ceva amestecat, de genul: ceva Phoenix, ceva folk de pe vremuri, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, 
Uriah Heep (Doamne, cineva, recent, a repus aici Child in time...unic...uitasem de el, pur si simplu luat de valurile vietii) ...Mike Oldfield, Richard Clayderman, The Cranberries, Evanescence, etc/similare...si ma prinsese bine de tot si Rammstein (mama, mama ce mai apasam pe acceleratie cu Rammstein dat la maxim in masina :)) ... muzica peruana, irlandeza (am clar ceva comun cu celtii, dar si cu peruanii - de altfel sunt vecini :)), etc, etc ...si multi altii...

stiri (dure), muzica (relativ dura - altfel Rammstein de ce sa-ti placa?!?).

cred...ca trebuie sa ma schimb.
bun, de ascultat muzica ce-mi place, tot o s-o ascult.

acum invat ca TOT ce gandesti, se realizeaza.
iti dai seama cat de negativ, cat de mult negativ gandesti in realitate?

asa ca in afara de propriile experimente pe care le fac, incep sa invat sa iau in serios ce gandesc, cum gandesc, ce ascult, ce vad, ce simt.
eu sunt un optimist din nastere (de exemplu, cand toti din jur spun ca in tara asta nu merge nimic, eu sunt optimist.  si fac sa mearga chiar si in tara asta).   dar asta nu e suficient.

si mai este ceva ce stiam, intuitiv, de foarte mult timp: inconjoara-te, pe cat posibil, de oameni optimisti, de cei activi, de cei pozitivi, de cei cu simtul umorului.
nu e simplu, nu e usor.  si ce daca?!?  (ati sesizat vreunul dintre voi ca nu asa trebuie gandit?? nu asa cum am formulat mai inainte?? "nu e simplu, nu e usor". E GRESIT sa gandesc asa.  totul e usor si simplu!)

asa ca Picon...aici si acum e oportun.

:hihat
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bai Mosule,fara suparare,pentru ca tot s-a dus sezonul chiar si in solar,am o intrebare pt.tine

Te suporti? Da sincer

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mossule, cine oare o fi pus aici Child in time?  :laugh2  Ca să-ți reamintesc: pe topicul respectiv cu mizică, acum 2 ani...1 an și ceva, nu mai știu exact, am postat muzici d-alea, de ale noastre și am avut câteva schimburi dă aprecieri pozitive unul față de altul pe tema asta.

Și ca să conchid: te înțeleg perfect, dar experimentul va eșua, știi și tu asta, de aceea am zis că e inutil. Și dacă îmi permiți un sfat, cu scuzele de rigoare: încearcă să fii mai ordonat, mai "adunat", mai limpede în exprimare. Devine greu lizibilă și inteligibilă expunerea.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Mossule, cine oare o fi pus aici Child in time?  :laugh2  Ca să-ți reamintesc: pe topicul respectiv cu mizică, acum 2 ani...1 an și ceva, nu mai știu exact, am postat muzici d-alea, de ale noastre și am avut câteva schimburi dă aprecieri pozitive unul față de altul pe tema asta.

Și ca să conchid: te înțeleg perfect, dar experimentul va eșua, știi și tu asta, de aceea am zis că e inutil. Și dacă îmi permiți un sfat, cu scuzele de rigoare: încearcă să fii mai ordonat, mai "adunat", mai limpede în exprimare. Devine greu lizibilă și inteligibilă expunerea.

sa dam o sansa celor mai tineri

Postat

la mosi sa strange timpu si nare timp da multe trebi si da vina pa alti ca ramas pa vremea lui si nui intelege pa tineri

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

la mosi sa strange timpu si nare timp da multe trebi si da vina pa alti ca ramas pa vremea lui si nui intelege pa tineri

tu cate ierni ai?

Postat
fiecare dintre noi stim ca la un moment dat viata noastra va lua sfarsit.

(deocamdata nu pun in discutie ...ce se intampla "dupa";  desi e un alt subiect interesant de discutie)

stim, deci, ca  SIGUR "vom pleca" de aici.

nu stim cand, cum, de ce, unde.

intrebare simpla:

daca stim, toti, asta, ce facem ?

adica: daca stii, de exemplu, ca folosesti o masina, te gandesti din timp: la carburant, la service auto in termen, la anvelope, la eventuale revizii necesare.

e IMPOSIBIL sa nu te gandesti la toate acestea.

idem in ceea ce priveste o casa/locuinta.

daca esti constient ca viata inseamna: invatare, teste, job-uri, teste, cautare ... te gandesti din timp (uneori) ce sa faci sa reusesti.

daca te gandesti - asa cum fac majoritatea - la o familie, normal ca iti pui intrebari si iti raspunzi singur - sau cu ajutor - la o multime de intrebari in acest sens.

concluzia logica: in majoritatea cazurilor importante legate de viata ta, iti pui dinainte intrebari si iti raspunzi, si/sau cauti raspunsurile pe care le-au dat altii, ca tu sa alegi ce crezi tu ca e bine.

Aici fac o mica paranteza:  IN TOATE ACESTE CAZURI, e extrem de importanta experienta de viata acumulata pana in acel punct al vietii. E extrem de important sa ai destula experienta de viata.

revin la intrebarea mea SIMPLA: daca stim SIGUR ca viata noastra se va sfarsi cumva, candva, oricand ... ce facem in acest sens?

inchidem ochii si nu ne pasa?

ignoram acest aspect? (care, poate, e esential?)

tu, cel care imi vei raspunde, incearca sa gandesti inainte de a raspunde.

multumesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.