laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 fiecare dintre noi stim ca la un moment dat viata noastra va lua sfarsit.(deocamdata nu pun in discutie ...ce se intampla "dupa"; desi e un alt subiect interesant de discutie) stim, deci, ca SIGUR "vom pleca" de aici.nu stim cand, cum, de ce, unde. intrebare simpla: daca stim, toti, asta, ce facem ? adica: daca stii, de exemplu, ca folosesti o masina, te gandesti din timp: la carburant, la service auto in termen, la anvelope, la eventuale revizii necesare.e IMPOSIBIL sa nu te gandesti la toate acestea. idem in ceea ce priveste o casa/locuinta. daca esti constient ca viata inseamna: invatare, teste, job-uri, teste, cautare ... te gandesti din timp (uneori) ce sa faci sa reusesti. daca te gandesti - asa cum fac majoritatea - la o familie, normal ca iti pui intrebari si iti raspunzi singur - sau cu ajutor - la o multime de intrebari in acest sens. concluzia logica: in majoritatea cazurilor importante legate de viata ta, iti pui dinainte intrebari si iti raspunzi, si/sau cauti raspunsurile pe care le-au dat altii, ca tu sa alegi ce crezi tu ca e bine. Aici fac o mica paranteza: IN TOATE ACESTE CAZURI, e extrem de importanta experienta de viata acumulata pana in acel punct al vietii. E extrem de important sa ai destula experienta de viata. revin la intrebarea mea SIMPLA: daca stim SIGUR ca viata noastra se va sfarsi cumva, candva, oricand ... ce facem in acest sens?inchidem ochii si nu ne pasa?ignoram acest aspect? (care, poate, e esential?) tu, cel care imi vei raspunde, incearca sa gandesti inainte de a raspunde. multumesc.Un potențial răspuns de la dl. vypushka: am si ma pis pe toti cluberii care se bagan tot felu de bombe fara sasi gandeasca varianta de esire asa au murit sin vietnam sute de mii de prosti care credeau ca dacas yankei o sa moara galbejitii de frica numa daca dau drumu la radio Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Am mai zis asta (pot fi acuzat de pisalogeala , prostie sau mai stiu eu ce, cat ma simt bine cu mine si cu ideile mele si cu oamenii dragi nu-mi pasa !): Intr-o zi o sa murim cu totii, dar, in toate celelalte nu ! Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Ete încă unu: funerarii nationale pentru drogati din bombe insalubre ma pis pe ei bine cau murit Merge, nu? Că, pula mea, e dă la vypushka... Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Stai, că mai am: sai doara pe toti mai ales pe aia care iau crescut si educat - epave sociale - sai bage la groapa glina Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Să curgă! Pentru mosu': popis freaca mainile vesnica pomenire pisasear cainii vagabonti pe mormintele lor Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 în Monte Cassino,Legionarul cânta:"Vino moarte,vino " Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 numai scrieti prostiili la alti scrieti prostiili voastre ca e mare gradina lu mosu ca daia se chinue sa vantrebe Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Mossule, la întrebarea ta nu știu ce să răspund, dar un lucru e sigur: o viață avem și o gaură-n cur! ... sau chur, ca să-l citez pe marinelu' zdrălăcit. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Mossule, la întrebarea ta nu știu ce să răspund, dar un lucru e sigur: o viață avem și o gaură-n cur! ... sau chur, ca să-l citez pe marinelu' zdrălăcit.adică în orășelul ăla din Elvetia? Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 adică în orășelul ăla din Elvetia?Mai nasol e daca ai statiunea aia din Croatia in oraselul ala din Elvetia ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Și să fii plătit cu moneda din țara aia din Africa... Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Mai nasol e daca ai statiunea aia din Croatia in oraselul ala din Elvetia ! vorba unuia de pe aici:depinde de care parte a.... te afli Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 vorba unuia de pe aici:depinde de care parte a.... te afliSssstttt , ca-l trezim pe Liberace ! 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Sssstttt , ca-l trezim pe Liberace ! așa e.ușurel în varfu picioarelor Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 2, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 revin la intrebarea mea SIMPLA: daca stim SIGUR ca viata noastra se va sfarsi cumva, candva, oricand ... ce facem in acest sens?Faptul ca altii mor... nu-mi demonstreaza nimic referitor la moartea sau viata mea. Eu ii vad murind... si aceasta perceptie a mea ar putea sa nu aiba nici o valoare.Plus ca... felul cum ai aranjat cuvintele in propozitie arata doar modul cum vezi tu anumite treburi. Propozitia ta, chiar daca are un semn de intrebare la sfarsit... nu-mi aduce nici un sens care sa trezeasca raspunsuri. Adica... moarte sa nu ai, si-atunci imaginezi ce-ai face si ce ai mai face acestei limite autoimpuse. Cat timp moartea are un caracter sigur... poti initia doar o moarte imaginara in timpul vietii. 9 4 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 pentru acei copii... 2 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 "Schimbarea regilor, bucuria nebunilor" O fi adevarat? Nu stiu... Probabil ca e adevarat in multe cazuri. Dar cu siguranta nu in toate cazurile. --------------- Noi, majoritatea, cerem "sa se schimbe EI". "EI" sunt de vina. (de exemplu "EI" sunt de vina pentru ultimii 26 de ani, nu? "EI" au furat tot din tara, "EI" au distrus tara asta, "EI" si-au batut joc de invatamant si de formarea viitoarelor generatii, "EI" au distrus sistemul de sanatate si spitalele, "EI" au distrus cultura, "EI" i-au determinat pe tinerii ceva mai inteligenti dar si pe ceilalti sa plece din tara aiurea in lume, "EI" ne mint permanent, "EI" au preluat puterea, "EI" au facut ca Romania sa ramana o tara de mana a doua...ba chiar de mana a treia). NOI unde am fost in acest timp?!? Ne-am amagit cu iesiri in strada ca acum?!? NOI suntem EI. NOI i-am creat pe EI. EI sunt exact ceea ce suntem NOI. Ca sa-i schimbam pe EI, trebuie sa ne schimbam NOI. Este atat de simplu... Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 "Schimbarea regilor, bucuria nebunilor" O fi adevarat? Nu stiu... Probabil ca e adevarat in multe cazuri. Dar cu siguranta nu in toate cazurile. --------------- Noi, majoritatea, cerem "sa se schimbe EI". "EI" sunt de vina. (de exemplu "EI" sunt de vina pentru ultimii 26 de ani, nu? "EI" au furat tot din tara, "EI" au distrus tara asta, "EI" si-au batut joc de invatamant si de formarea viitoarelor generatii, "EI" au distrus sistemul de sanatate si spitalele, "EI" au distrus cultura, "EI" i-au determinat pe tinerii ceva mai inteligenti dar si pe ceilalti sa plece din tara aiurea in lume, "EI" ne mint permanent, "EI" au preluat puterea, "EI" au facut ca Romania sa ramana o tara de mana a doua...ba chiar de mana a treia). NOI unde am fost in acest timp?!? Ne-am amagit cu iesiri in strada ca acum?!? NOI suntem EI. NOI i-am creat pe EI. EI sunt exact ceea ce suntem NOI. Ca sa-i schimbam pe EI, trebuie sa ne schimbam NOI. Este atat de simplu...NOI suntem EI, daca NOI avem 40-50-60 de ani insa daca NOI avem 18-20-25 de ani, nu mai suntem EI !! 1 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 NOI suntem EI, daca NOI avem 40-50-60 de ani insa daca NOI avem 18-20-25 de ani, nu mai suntem EI !! Corect! Atunci cei de care zici au puterea sa schimbe! Hmmm...au puterea...dar au si dorinta?!? Cei de care zici, majoritatea, nu viseaza decat sa plece in afara (si zau ca nu-i putem blama!!) Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 fiecare dintre noi stim ca la un moment dat viata noastra va lua sfarsit.(deocamdata nu pun in discutie ...ce se intampla "dupa"; desi e un alt subiect interesant de discutie) stim, deci, ca SIGUR "vom pleca" de aici.nu stim cand, cum, de ce, unde. intrebare simpla: daca stim, toti, asta, ce facem ?..................................................................................revin la intrebarea mea SIMPLA: daca stim SIGUR ca viata noastra se va sfarsi cumva, candva, oricand ... ce facem in acest sens?inchidem ochii si nu ne pasa?ignoram acest aspect? (care, poate, e esential?) tu, cel care imi vei raspunde, incearca sa gandesti inainte de a raspunde. multumesc...................................... Bre nea nenea, Mosu, banuiesc ca sunteti destui semicentenari p-acilea, cu un picior in/pe langa groapa, dar cu bale-n barbi si ochii belitzi dupa pizde cat mai tinere, asa ca este perfect normal sa va bantuie si ceva ganduri negre cum ar fi amenajarea garsoneriei de sub pamant, crucile, lumanarile si alte chestii conexe. Dar las-o-n colo de treaba, aici sunt mult mai multi tineri, sa nu-mi zici ca te bantuia metafizicu' si gandurile astea morbide pe la 20-30-40 de ani. Aici e cu pula, pizda, muie, gaoz, curve, pesti, labagii si alti dementi ori gainari...metafizica si spiritismul, le poti incerca pe site-ul patriarhiei, nu prea cred ca-si au rostul p-aicilea, parerea mea. Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Corect! Atunci cei de care zici au puterea sa schimbe! Hmmm...au puterea...dar au si dorinta?!? Cei de care zici, majoritatea, nu viseaza decat sa plece in afara (si zau ca nu-i putem blama!!)Eu sunt cumva intre generatiile astea si nu am vrut niciodata sa plec, ocazii am avut destule, tentante, chiar foarte tentante ! De ce nu vrea ? Pentru ca m-as simti las, as simti ca i-am lasat sa castige pe EI ! Sunt adeptul schimbarii pas cu pas si de cate ori aud o chestie de genul asta asa s-a facut dintotdeauna zic : Hai s-o facem corect ! Adica in primul rand ofer ceea ce mi-ar placea sa primesc si daca in fiecare luna conving trei oameni sa faca un lucru corect, simt ca nu traiesc degeaba ! Sunt foarte constient ca de la noi se schimba toate ! Am mai zis si o sa zic pana nu mai pot, eu in fiecare zi intalnesc si oameni buni, sunt multi si se poate ! O sa zica unii ca sunt visator, dar, fara speranta ce draq mai avem, ca sa ai ceva prima conditie e sa ti-o doresti ! 2 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 http://bible4dumbs.blogspot.com/ (Enjoy!) 1 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Eu sunt cumva intre generatiile astea si nu am vrut niciodata sa plec, ocazii am avut destule, tentante, chiar foarte tentante !De ce nu vrea ? Pentru ca m-as simti las, as simti ca i-am lasat sa castige pe EI ! Sunt adeptul schimbarii pas cu pas si de cate ori aud o chestie de genul asta asa s-a facut dintotdeauna zic : Hai s-o facem corect ! Adica in primul rand ofer ceea ce mi-ar placea sa primesc si daca in fiecare luna conving trei oameni sa faca un lucru corect, simt ca nu traiesc degeaba !Sunt foarte constient ca de la noi se schimba toate ! Am mai zis si o sa zic pana nu mai pot, eu in fiecare zi intalnesc si oameni buni, sunt multi si se poate ! O sa zica unii ca sunt visator, dar, fara speranta ce draq mai avem, ca sa ai ceva prima conditie e sa ti-o doresti ! OK, eu te-am inteles. Intr-un fel, esti ca si mine, esti optimist si vrei ca tara asta a noastra sa reuseasca, vrei ca noi toti sa reusim sa redevenim ce am fost, candva. (scrisesem aici si asa gandesc si asa fac eu: "de exemplu, cand toti din jur spun ca in tara asta nu merge nimic, eu sunt optimist. si fac sa mearga chiar si in tara asta") Dar, cumva, si tu ai ocolit, putin, intrebarea mea sincera: ei, cei tineri, au puterea. Au insa si dorinta sa schimbe, aici, in Romania?? Aparent, o parte FOARTE MICA dintre ei, au dorinta sa schimbe tara asta. SA NE SCHIMBE PE NOI.Dar...e destul de mica partea asta dintre ei, cei tineri. Si spun asta pentru ca nu am vazut rezultatele la votari. Din cauza votarilor din cei 26 de ani suntem noi unde suntem (la coada Europei, printre alte multe cozi...). Voi, cei care sunteti pe aici si cititi pe aici, sunteti in majoritate oraseni. Are vreunul dintre voi o idee de cat de multi oameni din zona rurala voteaza ca, voteaza cu turma??? Voteaza ce le spune politaiul din sat/comuna si "primarele"???Ei au aceeasi "greutate" la vot ca si voi.Insa...mai e o diferenta esentiala intre cei de la sat si cei de la oras: cei de la sat voteaza in numar cu mult mai mare decat cei de la oras (merg la vot in numar mare, pentru ca, printre alte nenumarate amenintari de la politai si de la primar, stiu ca tot de la acestia doi primesc sau nu primesc anumite beneficii, nu doar atunci, ci pe parcursul anilor urmatori). Asta inseamna democratie: votul meu este egal cu votul tau. Indiferent ce am eu sau n-am eu in cap. Tinerii, in mare parte, nu s-au dus pana acum la vot. Singura mica exceptie au fost recentele alegeri prezidentiale...DAR NU DIN CAUZA TINERILOR DIN ROMANIA. Ci din cauza celor care lucreaza in afara tarii. Si care au ceva mai mult de 18-20-25 de ani. Imi doresc sincer sa vad o permanenta schimbare in gandirea tinerilor (cum zici tu: 18-20-25 de ani). Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 OK, eu te-am inteles. Intr-un fel, esti ca si mine, esti optimist si vrei ca tara asta a noastra sa reuseasca, vrei ca noi toti sa reusim sa redevenim ce am fost, candva. (scrisesem aici si asa gandesc si asa fac eu: "de exemplu, cand toti din jur spun ca in tara asta nu merge nimic, eu sunt optimist. si fac sa mearga chiar si in tara asta") Dar, cumva, si tu ai ocolit, putin, intrebarea mea sincera: ei, cei tineri, au puterea. Au insa si dorinta sa schimbe, aici, in Romania?? Aparent, o parte FOARTE MICA dintre ei, au dorinta sa schimbe tara asta. SA NE SCHIMBE PE NOI. Dar...e destul de mica partea asta dintre ei, cei tineri. Si spun asta pentru ca nu am vazut rezultatele la votari. Din cauza votarilor din cei 26 de ani suntem noi unde suntem (la coada Europei, printre alte multe cozi...). Voi, cei care sunteti pe aici si cititi pe aici, sunteti in majoritate oraseni. Are vreunul dintre voi o idee de cat de multi oameni din zona rurala voteaza ca, voteaza cu turma??? Voteaza ce le spune politaiul din sat/comuna si "primarele"??? Ei au aceeasi "greutate" la vot ca si voi. Insa...mai e o diferenta esentiala intre cei de la sat si cei de la oras: cei de la sat voteaza in numar cu mult mai mare decat cei de la oras (merg la vot in numar mare, pentru ca, printre alte nenumarate amenintari de la politai si de la primar, stiu ca tot de la acestia doi primesc sau nu primesc anumite beneficii, nu doar atunci, ci pe parcursul anilor urmatori). Asta inseamna democratie: votul meu este egal cu votul tau. Indiferent ce am eu sau n-am eu in cap. Tinerii, in mare parte, nu s-au dus pana acum la vot. Singura mica exceptie au fost recentele alegeri prezidentiale...DAR NU DIN CAUZA TINERILOR DIN ROMANIA. Ci din cauza celor care lucreaza in afara tarii. Si care au ceva mai mult de 18-20-25 de ani. Imi doresc sincer sa vad o permanenta schimbare in gandirea tinerilor (cum zici tu: 18-20-25 de ani).Sa incep asa, in perioadele in care eram mult mai putin indulgent, ziceam ca as introduce test IQ pentru cei ce vor sa voteze si pentru cei ce vor sa faca copii ! Suna foarte extremist ( eu insumi am revenit asupra ideii ) , dar, sunt niste responsabilitati pe care nu ti le poti asuma oricum si cel ma grav e ca mai apoi sufera niste nevinovati ! Legat de dorinta tinerilor de a ne salva/ a se salva ce pot sa zic, nu sunt adeptul introducerii ideilor cu forta in cap, ce ar trebui sa-i facem sa inteleaga este ca au o tara frumoasa si majoritatea lucrurilor negative se trag din promovarea non-valorilor, din dorinta de a vinde doar pentru profit, nu pentru suflet, nu pentru viitor ! Cand ai crescut in cultura mall-urilor, este greu sa apreciezi o poiana plina de bujori de munte, si in plus sunt sigur ca ai fost in afara tarii si ai vazut ca acolo copii sunt lasati sa se descurce de la varste fragede ! La noi, generatiile de imbogatiti brusc, grevati de propriile lipsuri din copilarie si-au bombardat copii cu valori financiare ( in parte fiindca ei nu avut ,dar, si de dragul opulentei, pentru ca degeaba ai daca nu te lauzi !! ), uitand sa se ingrijeasca de sufletul lor ! Au rezultat copii cu studii pe te miri unde ( de parca la noi nu se putea invata daca vroiai), inteligenti unii, dar, total rupti de realitate si cu probleme grave de apartenenta !!! ( Orice asemanare cu vre-un utilizator este pur intamplatoare !!!) Concluzionand , daca vor sau nu sa salveze tara asta, e alegerea lor, eu in continuare o sa sustin ca e tara care merita salvata, o tara in care intalnesc zilnic oameni buni si daca o sa mai conving un om pe an o sa fiu multumit, pentru ca anul viitor impreuna vom convinge doi ! E inca mult de munca ? Da, foarte mult ! Ma sperie asta ? Nu, hotarat ! 2 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 ... nu am idee cati inteleg ca nimfomane.com reprezinta EXACT tara asta, oamenii ei, cu bune, cu mai putin bune ... modul de gandire, de reactie, de intelegere, IQ-ul, modul de reusi in viata, de a vorbi, de a fi inteles si de a intelege pe ceilalti, de a fi politicos sau nu, de a te "prosti" amuzant sau nu, de a fi placut sau nu, de a "vedea" in viitor sau nu, de a te da "mare" sau a fi la locul tau, de a spune adevarul sau nu, etc, etc, etc. repet ceea ce am mai spus: eu sunt la fel de idiot sau la fel de "idiot" ca oricine de pe acest forum. recunosc insa, am ajuns de multi ani sa-mi pun intrebari, mie (daca o sa scriu altfel, o sa zambeasca macar unul dintre voi? : sa-mi pun intrebari mie insusi ). si, oarecum natural, normal...la un moment dat am ajuns sa primesc raspunsuri reale. raspunsuri cu ceva mai mult decat raspunsurile la viata de zi cu zi... raspunsuri cu adevarat profunde, uneori... ps: isi mai aminteste careva cum am spus eu acum un timp, ca am fost...in cu totul alt loc si timp? alaturi de un Maestru... a fost ceva...exceptional...si sincer, doresc oricaruia dintre voi sa treaca printr-o asemenea stare... pe mine m-a marcat pe viata. si mi-a aratat cat de insignifianti suntem in Univers. dar si cat de fascinante sunt caile Universului. ps2: rog din suflet sa nu comentati in niciun fel ceea ce am scris inainte! nu aveti nicio idee despre ce vorbesc eu...desi chiar vreau sa mai gasesc macar unul singur cu care sa pot discuta pe subiect... fii pozitiv. fii absolut pozitiv. in tot ce gandesti si faci, fii absolut pozitiv. este doar una din caile fantastic de simplu de atins in dezvoltarea ta, a noastra. eu doar invat acum, sa fiu. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum