Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Bucurestiul este doar capitala unui stat cu conducători de căcăt , de fapt nişte trădători , care ne-au furat destinele , care ne-au indemnat/obligat să-i spălăm la cur pă boşorogii lu Giovanni sau Fritz , iar Giovanni sau Fritz ne taie pădurile şi ne cumpără mii dă hectare cu 2 lei , nu mai vorbesc de medici sau alte categorii de persoane cu mai multă calificare, in loc ca Giovanni sau Fritz să-şi spele ei înşişi la cur boşorogii lor iar noi să fim lăsati in pace să ne vedem de ale noastre. Am urmarit si eu cu sideratie,indignare si revolta parcursul tragic al acestei nenorociri.Personal nu cunosc sa se fi intamplat astfel de incidente in tari cu legislatie riguroasa(ori, mai bine zis, unde reglementarile in vigoare sunt respectate) in ultimii 15 ani, poate in afara de acel caz din SUA si,parca, unul in Olanda.Cu atat mai putin in Germania, dupa cum un user ar fi scris aici.Ceea ce eu nu pot sa inteleg este delirul mistic al multor romani, asa zisi crestini, care ar lega aceasta teribila nenorocire de Halloween.Ori, atitudinea unor useri de pe aici,care ar invinui pe bietii copii, pentru ca au ales sa se distreze vineri seara.Pletosi,rockeri,drogati,hipsteri.Da, mor zilnic oameni in Romania,tot din cauza sistemului, insa nu in fiecare vineri mor 29 de tineri, iar alti 150 sunt raniti, intr-o discoteca,in Bucuresti, capitala de stat UE in anul 2015.Iar tragedia putea fi evitata ori, posibil, micsorata in ceea ce priveste numarul victimelor.Asta este cauza frustrarii si revoltei publice.Eu cred ca noi,romanii, ar trebui sa trecem de la stadiul de fatalism, care ne face se acceptam lipsurile sistemului si, implicit, sa condamnam pe cei care nu sunt indeajuns de precauti sa se apere de acest sistem profund corupt si inamic cetateanului, la o atitudine sanatoasa si realista, in care sa spunem ca nu e vina mea si nu sunt eu prostul, daca ma duc seara la discoteca si imi ard hainele, pentru ca pur si simplu, asta e Romania, ca e vina acelor oameni, factori de decizie.Gunter Grass, unul din marii scriitori germani, spunea dupa Al Doilea Razboi Mondial, ca vina nu ar trebui sa fie absoluta pentru ororile din razboi.Extrapoland,citisem pe alt forum ca, si noi, prin faptul ca alegem sa mergem in astfel de locatii, incurajam neglijenta.Nu sunt de acord.Vina nu este a mea, ci a unor oameni neglijenti si criminali. David. 1 Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Vina. In cazul asta este usor sa calculezi cauzele intamplarii, de cele mai multe ori la o intamplare omenirea da vina pe noroc, drac sau chiar D-zeu, existenta ei trebuie sa fie importanta si sa aiba menire, ne nastem cu handicapul de a fi importanti...Suntem, dar uitam cui si de ce ar trebui sa fim.Ca victima nu poti fi acuzat, punct.Am citit niste oribilitati pe aici in nenumarate randuri ca victima violului este de vina, acum ca victima arsa de vie a fost prea proasta de a ajuns asa... Homo sapiens, oameni pentru cine merita, daca nu ajungi, nu inseamna ca esti mai presus, esti mult mai jos pentru fala si mandria compenseaza lipsurile valorii. Nimeni nu spune ca trebuie sa fim precauti, ca, poate, suntem responsabili pentru actiunile noastre, insa este cale lunga pana a fi facuti vinovati de actiunile altora. Asemenea tragedii, precum si cea de la Maternitatea Giulesti(nu?), ar trebui sa restarteze sistemul, sa schimbe perceptia fatalista a romanului asupra sistemului, nu ma refer aici la fatalismul mioritic.Ci la acel fatalism romanesc, cum ca sistemul nu poate fi imbunatatit, nu poate fi schimbat, acea atitudine romaneasca '' noua sa ne fie bine'', atata timp cat ne descurcam. S-a facut ceva dupa ce au murit acei bebelusi? In afara de a demoniza acea asistenta medicala, nimic. Este acum mai mult personal medical disponibil?Nici pe departe. Ar trebui ca, odata pentru totdeauna, sa nu mai toleram neajunsurile sistemului.Inteleg ca nu sunt bani pentru toate,insa unele lucruri se pot schimba, doar daca ne schimbam si noi atitudinea. Altfel, la fiecare 2-3 ani, aprindem lumanari. David. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Am urmarit si eu cu sideratie,indignare si revolta parcursul tragic al acestei nenorociri.Personal nu cunosc sa se fi intamplat astfel de incidente in tari cu legislatie riguroasa(ori, mai bine zis, unde reglementarile in vigoare sunt respectate) in ultimii 15 ani, poate in afara de acel caz din SUA si,parca, unul in Olanda.Cu atat mai putin in Germania, dupa cum un user ar fi scris aici.Ceea ce eu nu pot sa inteleg este delirul mistic al multor romani, asa zisi crestini, care ar lega aceasta teribila nenorocire de Halloween.Ori, atitudinea unor useri de pe aici,care ar invinui pe bietii copii, pentru ca au ales sa se distreze vineri seara.Pletosi,rockeri,drogati,hipsteri.Da, mor zilnic oameni in Romania,tot din cauza sistemului, insa nu in fiecare vineri mor 29 de tineri, iar alti 150 sunt raniti, intr-o discoteca,in Bucuresti, capitala de stat UE in anul 2015.Iar tragedia putea fi evitata ori, posibil, micsorata in ceea ce priveste numarul victimelor.Asta este cauza frustrarii si revoltei publice.Eu cred ca noi,romanii, ar trebui sa trecem de la stadiul de fatalism, care ne face se acceptam lipsurile sistemului si, implicit, sa condamnam pe cei care nu sunt indeajuns de precauti sa se apere de acest sistem profund corupt si inamic cetateanului, la o atitudine sanatoasa si realista, in care sa spunem ca nu e vina mea si nu sunt eu prostul, daca ma duc seara la discoteca si imi ard hainele, pentru ca pur si simplu, asta e Romania, ca e vina acelor oameni, factori de decizie.Gunter Grass, unul din marii scriitori germani, spunea dupa Al Doilea Razboi Mondial, ca vina nu ar trebui sa fie absoluta pentru ororile din razboi.Extrapoland,citisem pe alt forum ca, si noi, prin faptul ca alegem sa mergem in astfel de locatii, incurajam neglijenta.Nu sunt de acord.Vina nu este a mea, ci a unor oameni neglijenti si criminali. David Colega, au fost mai multe incedii în cluburi din Europa de Vest, care nu au avut urmări așa de grave, inclusiv în Germania. Fie că aveau sprinklere în tavane, fie că aveau ieșiri de urgență suficiente, fie că focul nu s-a propagat așa de repede. Mi-e lene să caut pe net, dar rețin că s-au dat la știri la momentele respective. Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Bucurestiul este doar capitala unui stat cu conducători de căcăt , de fapt nişte trădători , care ne-au furat destinele , care ne-au indemnat/obligat să-i spălăm la cur pă boşorogii lu Giovanni sau Fritz , iar Giovanni sau Fritz ne taie pădurile şi ne cumpără mii dă hectare cu 2 lei , nu mai vorbesc de medici sau alte categorii de persoane cu mai multă calificare, in loc ca Giovanni sau Fritz să-şi spele ei înşişi la cur boşorogii lor iar noi să fim lăsati in pace să ne vedem de ale noastre. Eu pur si simplu nu pot fi de acord.Ne complacem in niste atitudini deloc constructive, mai degraba paguboase. Cine i-a votat pe acei conducatori?Fritz din Bavaria?Giovanni din Milano? Pe Verestoy Attila cine l-a lasat sa taie padurile? Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Colega, au fost mai multe incedii în cluburi din Europa de Vest, care nu au avut urmări așa de grave, inclusiv în Germania. Fie că aveau sprinklere în tavane, fie că aveau ieșiri de urgență suficiente, fie că focul nu s-a propagat așa de repede. Mi-e lene să caut pe net, dar rețin că s-au dat la știri la momentele respective. In ultimii 15 ani au fost doar 2 astfel de incidente in tari, pe care le catalogam vestice.In Olanda si SUA. Restul, doar in tari,cum sa zic,''similare'' Romaniei, cum ar fi Argentina,Rusia,Brazilia. Germania, chiar nu am cunostinta.Poate chiar s-a intamplat. Nu vreau sa par antiroman, departe de mine gandul acesta. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Nimeni nu spune ca trebuie sa fim precauti, ca, poate, suntem responsabili pentru actiunile noastre, insa este cale lunga pana a fi facuti vinovati de actiunile altora. Asemenea tragedii, precum si cea de la Maternitatea Giulesti(nu?), ar trebui sa restarteze sistemul, sa schimbe perceptia fatalista a romanului asupra sistemului, nu ma refer aici la fatalismul mioritic.Ci la acel fatalism romanesc, cum ca sistemul nu poate fi imbunatatit, nu poate fi schimbat, acea atitudine romaneasca '' noua sa ne fie bine'', atata timp cat ne descurcam. S-a facut ceva dupa ce au murit acei bebelusi? In afara de a demoniza acea asistenta medicala, nimic. Este acum mai mult personal medical disponibil?Nici pe departe. Ar trebui ca, odata pentru totdeauna, sa nu mai toleram neajunsurile sistemului.Inteleg ca nu sunt bani pentru toate,insa unele lucruri se pot schimba, doar daca ne schimbam si noi atitudinea. Altfel, la fiecare 2-3 ani, aprindem lumanari. David. David, daca te ridici si zici ca se poate... o sa auzi "Huooooo, lasa-ne ca esti tu destept!" Deci atitudinea masei in % este ca n-ai cu cine.Nu avem bani pentru simplu fapt ca ei nu sunt distribuiti in folosul tarii. Avem la zacaminte pe care stam de-am-pulea cu care putem cumpara cel putin o tara... importul ar trebui extirpat, ditamai terenul fara agricultura... si multe bla, bla...Potential imens pe post de pres pentru picioare. Edit: Cu importul am exagerat, la fel cum este exagerat acum, import strict la ce nu suntem in stare. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Eu pur si simplu nu pot fi de acord.Ne complacem in niste atitudini deloc constructive, mai degraba paguboase. Cine i-a votat pe acei conducatori?Fritz din Bavaria?Giovanni din Milano? Pe Verestoy Attila cine l-a lasat sa taie padurile?Cred ca stii la ce ma refer de fapt. In ultimii 25 de ani s-a distrus mai mult decât turcii, austro-ungarii, lăcustele, goţii, hunii, gepizii, avarii, pecenegii , tătarii, Kaghebiştii si alţii . Problema cu votul: ori nu stii ori e perdea de fum - votul nu conteaza absolut deloc in 80% din lume, conteaza doar cine numără sau da ordine (Bilderberg, Trilaterala , Illuminatti ) , stii ce zic , dacă nu stii pune mâna pă carte sau pă maus. Dă un exemplu de atitudine constructivă Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 David, daca te ridici si zici ca se poate... o sa auzi "Huooooo, lasa-ne ca esti tu destept!" Deci atitudinea masei in % este ca n-ai cu cine.Nu avem bani pentru simplu fapt ca ei nu sunt distribuiti in folosul tarii. Avem la zacaminte pe care stam de-am-pulea cu care putem cupara cel putin o tara... importul ar trebui extirpat, ditamai terenul fara agricultura... si multe bla, bla...Ptential imens pe post de pres pentru picioare. Este foarte greu ca un singur individ sa schimbe perceptia generala, cand aceasta deja este incarcata de negativism si cinism, pe buna dreptate, pana la urma, daca luam in considerare de cate ori romanii au fost trasi pe sfoara.Noua ne lipseste spiritul acela de a munci impreuna pentru binele comun,atat de prezent in societatile vestice. In Romania nimeni nu mai poate fi un model.Pentru ca oricum se va gasi cineva care sa conteste acea persoana. Se vede deja atitudinea specifica noua. Multi bagatalizeaza ce s-a intamplat, pentru ca oricum se moare in Romania, ce facem cu bolnavii de cancer? pe ei de ce nu ii plange nimeni etc etc. Pe cand ne concentram si noi pe o problema si incercam sa o rezolvam? 1 Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Dă un exemplu de atitudine constructivă Prima data cand am pus mana pe Protocoalele Inteleptilor Sionului aveam 18 ani, m-a fascinat putin, asta pana cand mi-am dat seama ca este o elucubratie scornita de un tanar bolsevic rus, aprins de flacarile Revolutiei Ruse. O atitudine constructiva ar fi sa-i lasi putin deopate pe cei de la Forumul Economic Davos, Grupul Bilderberg, Council of Foreign Relations, Comisia Trilaterala, Illuminati, Masonii de grad 33 sa-si faca treaba, ca e dominatie mondiala sau nu, nu stiu, si sa iti vezi de treaba, adica data viitoare, cand esti pus in situatia de a relationa cu sistemul corupt, sa nu o faci, sa reclami, sa faci scandal si sa chemi si pe altii sa faca scandal. Asta ar fi o atitudine constructiva. E naiv? Poate.Insa cand se strang mai multi naivi, se mai schimba din sistem. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Prima data cand am pus mana pe Protocoalele Inteleptilor Sionului aveam 18 ani, m-a fascinat putin, asta pana cand mi-am dat seama ca este o elucubratie scornita de un tanar bolsevic rus, aprins de flacarile Revolutiei Ruse. O atitudine constructiva ar fi sa-i lasi putin deopate pe cei de la Forumul Economic Davos, Grupul Bilderberg, Council of Foreign Relations, Comisia Trilaterala, Illuminati, Masonii de grad 33 sa-si faca treaba, ca e dominatie mondiala sau nu, nu stiu, si sa iti vezi de treaba, adica data viitoare, cand esti pus in situatia de a relationa cu sistemul corupt, sa nu o faci, sa reclami, sa faci scandal si sa chemi si pe altii sa faca scandal. Asta ar fi o atitudine constructiva. E naiv? Poate.Insa cand se strang mai multi naivi, se mai schimba din sistem.Eşti şi tu un "naiv" la fel ca mine ? Mai suntem in stare să găsim alţi 8 şi să facem ceva ceva concret ( un complot, o revoluţie , reală de data asta ) ? Mai găsim 3 picături de sânge in pulă ? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Este foarte greu ca un singur individ sa schimbe perceptia generala, cand aceasta deja este incarcata de negativism si cinism, pe buna dreptate, pana la urma, daca luam in considerare de cate ori romanii au fost trasi pe sfoara.Noua ne lipseste spiritul acela de a munci impreuna pentru binele comun,atat de prezent in societatile vestice. In Romania nimeni nu mai poate fi un model.Pentru ca oricum se va gasi cineva care sa conteste acea persoana. Se vede deja atitudinea specifica noua. Multi bagatalizeaza ce s-a intamplat, pentru ca oricum se moare in Romania, ce facem cu bolnavii de cancer? pe ei de ce nu ii plange nimeni etc etc. Pe cand ne concentram si noi pe o problema si incercam sa o rezolvam? Poate ar fi cazul sa ne oprim din plans si sa facem, dar util.Istoria si cei din jur au aratat ca increderea este o prostie, marea problema global.E paradoxal sa vezi o turma de oi mergand in aceeasi directie, dar separat, e de inteles ca o fac doar pentru ca asa sunt oile impinse si nu conduse...Sa nu deviez prea mult de la subiect, siguranta oamenilor depinde de cei care au puterea sa puna cainii pe ei, controlul trebuie sa existe, ne lipseste logica lui. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Tobosarul trupei "Bucium", Adrian Rugina, printre mortii de la #Colectiv.... Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Tragedia din CapitalăMedic: "Este ca la război" ACTUALITATE • SOCIAL • CONCERTUL TRAGIChttp://www.cotidianul.ro//upload/images/original/club.dukyr39ge8.jpgŞeful Clinicii de chirurgie plastică şi reparatorie de la Spitalul Floreasca, medicul Ioan Lascăr, a afirmat, sâmbătă, că nu a mai văzut de la Revoluţie aşa o mobilizare a resurselor umane şi de materiale precum în urma incendiului din clubul Colectiv."Intervenţiile în acest caz sunt similare celor din război, nu am mai văzut aşa o mobilizare a resurselor umane şi materiale de la Revoluţie", a spus Lascăr, precizând că la Floreasca au fost operaţi imediat 13 dintre răniţi, care sunt în continuare foarte gravă."Toţi au venit intoxicaţi. Aveau de asemenea arsură de căi respiratorii, arsă treaheea, laringe şi plămân. Iniţial vorbeau, dar, dacă nu erau intubaţi, mureau sufocaţi", a precizat medicul.Acesta a mai spus că sunt făcute zeci de intervenţii chirurgicale, pe pacienţi tineri."Este ca la război, se operează simultan în multe săli de operaţie. Spitalul Floreasca are această capacitate. Acest spital este continuu cu arma la picior (...) Orice persoană are nevoie de ajutor divin, pe lângă cel medical", a mai spus Lascăr. Link spre comentariu
zoli100 Reputație: 593 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Te-ai dus tu acolo personal sa verifici autenticitatea? Sau ai preluat o informatie la mana a doua si o dai mai departe? Banuiesc ca la asta se referea colegul...Este bine sa citesti ce e mai jos. Ai si poze! Nephotoshopate... http://forum.pompierii.info/subiect-istoria-pompierilor-din-arges 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Eu cred (inca de cativa ani) ca exageram un pic cu furia asta anti-Halloween, iar asocierea zilei respective cu tragedia asta imi intareste parerea. Despre Halloween... atata vreme cat nimeni nu exagereaza, nu vad ce-i asa de abominabil la niste copii care se costumeaza, se distreaza si umbla din casa-n casa cu "trick or treat". De Craciun cand se merge cu colinda si "ne dati ori nu ne dati", nu ne deranjeaza cu nimic. Care-i diferenta? Aaa, alea-s de-ale noastre ortodoxe, si astea-s pagane? Vai mie! Da' parca deunazi ne bagam cu totii organele pe gatul Bisericii Ortodoxe, pentru prea multa ipocrizie si habotnicie... si acuma e asa mare bai ca-s doua zile pe an (Halloween & Valentine's Day) cand sarbatorim, mai in gluma, mai in serios, chestii ne-ortodoxe, "importate" de la straini? Nu cumva devenim noi, cei habotnici? Asa ca eu zic, cu tot respectul, sa nu mai cautam asocieri bizare acolo unde explicatiile sunt pe cat de tragice, pe atat de simple: fenomene de miserupism, bagatpula si neglijenta criminala. La fel s-ar fi intamplat si in seara de Craciun, in noaptea de Inviere sau in oricare alta noapte. Problemele sunt ale noastre, dar altundeva trebuie sa cautam cauzele, nu in "imprumutul" unei sarbatori din Occident... Da boss, ai dreptate.Pai acum, daca moare unu' cu pula-n gura unei muieri, ce sa facem.... sa nu mai dam muie? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Da boss, ai dreptate.Pai acum, daca moare unu' cu pula-n gura unei muieri, ce sa facem.... sa nu mai dam muie?faci sex oral ........... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 In ultimii 15 ani au fost doar 2 astfel de incidente in tari, pe care le catalogam vestice.In Olanda si SUA. Restul, doar in tari,cum sa zic,''similare'' Romaniei, cum ar fi Argentina,Rusia,Brazilia. Germania, chiar nu am cunostinta.Poate chiar s-a intamplat. Nu vreau sa par antiroman, departe de mine gandul acesta. Tu spui de incidente extrem de grave. Eu am spus de incidente care din fericire nu s-au soldat cu victime, sau cu victime multe, care nu au intrat în statistici. În fine ... nu despre asta era vorba, ci despre faptul că s-a întâmplat, se întâmplă și se va întâmpla câte o dramă de acest fel oriunde în lume. Și de fiecare dată se va constata că a fost un cumul de factori, încălcări ale legislației, neregularități care au dus la producerea tragediei. E adevărat că între-o țară bine structurată și cu o mai mică corupție, șansele de producere sunt mai mici, sau efectele mai reduse. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Revista preseiCele mai grave incendii produse în cluburi, în lume MEDIA • REVISTA PRESEIhttp://www.cotidianul.ro//upload/images/original/pompieri.o4fewx08yg.jpgAgenţia Associated Press, citată de Mediafax în pagina electronică, prezintă o cronologie a celor mai grave incendii produse în cluburi de noapte din lume în ultimii 75 de ani, după tragedia de vineri seara de la Clubul Colectiv din Bucureşti.- ianuarie 2013: Un incendiu a provocat moartea a peste 200 de persoane la clubul Kiss din oraşul Santa Maria, din sudul Braziliei. Anchetatorii au afirmat că spuma antifonică de pe tavan a luat foc şi a emis gaze toxice care au ucis rapid participanţii la o petrecere studenţească.- decembrie 2009: Aproximativ 152 de persoane au murit într-un incendiu izbucnit în clubul Khromaya Loshad (Calul Şchiop) din Perm, în Rusia. Flăcările s-au declanşat când un foc de artificii a aprins tavanul de plastic decorat cu ramuri.- ianuarie 2009: Un foc de artificii de Revelion a declanşat un incendiu în clubul Santika din Bangkok, Thailanda, provocând moartea a 67 de persoane şi rănirea multor altora. Victimele au suferit arsuri grave şi au inhalat fum, dar multe persoane au murit strivite.- septembrie 2008: Flăcările au ucis 44 de persoane în clubul Wuwang (Regele Dansatorilor) din Shenzhen, China, unde un foc de artificii a aprins tavanul, generând o busculadă.- decembrie 2004: În Buenos Aires, Argentina, un incendiu a ucis 194 de persoane în clubul supraaglomerat Cromagnon Republic, după ce un foc de artificii a aprins spuma cu care era capitonat tavanul. Proprietarul clubului, Omar Chaban, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru provocarea incendiului şi pentru mită. Alte persoane au primit pedepse mai mici.- februarie 2003: Un incendiu la clubul Station Warwick din Rhode Island, în Statele Unite, a omorât 100 de persoane şi a rănit peste 200. Artificiile folosite de o formaţie de muzică au aprins spuma inflamabilă din interiorul clubului.- decembrie 2000: Un incendiu cauzat de un accident de sudură a provocat moartea a 309 persoane la o discotecă din centrul oraşului chinez Luoyang.- octombrie 1998: Un incendiu provocat intenţionat la o discotecă supraaglomerată din oraşul suedez Goteborg s-a soldat cu 63 de morţi şi aproximativ 200 de răniţi. Patru persoane au fost condamnate ulterior pentru declanşarea incendiului.- martie 1996: Flăcările izbucnite la clubul Ozone din Quezon City, Filipine, au ucis 162 de persoane. Multe dintre victime erau studenţi care sărbătoreau sfârşitul anului universitar.- martie 1990: Un incendiu provocat intenţionat la clubul Happy Land din cartierul new-yorkez Bronx s-a soldat cu 87 de morţi. Focul a izbucnit când un bărbat furios pe iubita lui a stropit cu benzină singura ieşire din club şi i-a dat foc, după care a blocat poarta metalică din faţă, astfel că oamenii au rămas blocaţi.- decembrie 1983: Un incendiu la salonul de dans Alcala din Madrid, Spania, a provocat moartea a 78 de persoane şi rănirea a peste 20.- mai 1977: Un incendiu la clubul Beverly Hills din Southgate, în statul american Kentucky, a ucis 165 de persoane şi a rănit peste 200.- noiembrie 1942: Cel mai grav incendiu dintr-un club de noapte din istoria SUA a ucis 492 de persoane la clubul Cocoanut Grove din Boston. Tragedia de la unul dintre cele mai populare cluburi din Boston a condus la adoptarea unor noi reglementări în domeniu, precum sistemele de stropire antiincendiu şi ieşiri accesibile.- aprilie 1940: Un incendiu izbucnit din cauza plantelor decorative agăţate de tavanul clubului Rhythm Night din Natchez, în statul american Mississippi, a ucis 209 persoane. Ferestrele localului erau blocate pentru a împiedica persoanele care voiau să intre pe furiş. Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 faci sex oral ...........Acum si daca dai limbi e posibil sa-ti intre o aschie in limba. I s-a intamplat lu' Vladutz. Pizda era desenata pe un gard. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Acum si daca dai limbi e posibil sa-ti intre o aschie in limba. I s-a intamplat lu' Vladutz. Pizda era desenata pe un gard.stiu............. a pus un dop da pula unde s-a gaurit ? 1 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 si cate escorte ai murit? 1 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Revista preseiCele mai grave incendii produse în cluburi, în lume MEDIA • REVISTA PRESEIhttp://www.cotidianul.ro//upload/images/original/pompieri.o4fewx08yg.jpgAgenţia Associated Press, citată de Mediafax în pagina electronică, prezintă o cronologie a celor mai grave incendii produse în cluburi de noapte din lume în ultimii 75 de ani, după tragedia de vineri seara de la Clubul Colectiv din Bucureşti.- ianuarie 2013: Un incendiu a provocat moartea a peste 200 de persoane la clubul Kiss din oraşul Santa Maria, din sudul Braziliei. Anchetatorii au afirmat că spuma antifonică de pe tavan a luat foc şi a emis gaze toxice care au ucis rapid participanţii la o petrecere studenţească.- decembrie 2009: Aproximativ 152 de persoane au murit într-un incendiu izbucnit în clubul Khromaya Loshad (Calul Şchiop) din Perm, în Rusia. Flăcările s-au declanşat când un foc de artificii a aprins tavanul de plastic decorat cu ramuri.- ianuarie 2009: Un foc de artificii de Revelion a declanşat un incendiu în clubul Santika din Bangkok, Thailanda, provocând moartea a 67 de persoane şi rănirea multor altora. Victimele au suferit arsuri grave şi au inhalat fum, dar multe persoane au murit strivite.- septembrie 2008: Flăcările au ucis 44 de persoane în clubul Wuwang (Regele Dansatorilor) din Shenzhen, China, unde un foc de artificii a aprins tavanul, generând o busculadă.- decembrie 2004: În Buenos Aires, Argentina, un incendiu a ucis 194 de persoane în clubul supraaglomerat Cromagnon Republic, după ce un foc de artificii a aprins spuma cu care era capitonat tavanul. Proprietarul clubului, Omar Chaban, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru provocarea incendiului şi pentru mită. Alte persoane au primit pedepse mai mici.- februarie 2003: Un incendiu la clubul Station Warwick din Rhode Island, în Statele Unite, a omorât 100 de persoane şi a rănit peste 200. Artificiile folosite de o formaţie de muzică au aprins spuma inflamabilă din interiorul clubului.- decembrie 2000: Un incendiu cauzat de un accident de sudură a provocat moartea a 309 persoane la o discotecă din centrul oraşului chinez Luoyang.- octombrie 1998: Un incendiu provocat intenţionat la o discotecă supraaglomerată din oraşul suedez Goteborg s-a soldat cu 63 de morţi şi aproximativ 200 de răniţi. Patru persoane au fost condamnate ulterior pentru declanşarea incendiului.- martie 1996: Flăcările izbucnite la clubul Ozone din Quezon City, Filipine, au ucis 162 de persoane. Multe dintre victime erau studenţi care sărbătoreau sfârşitul anului universitar.- martie 1990: Un incendiu provocat intenţionat la clubul Happy Land din cartierul new-yorkez Bronx s-a soldat cu 87 de morţi. Focul a izbucnit când un bărbat furios pe iubita lui a stropit cu benzină singura ieşire din club şi i-a dat foc, după care a blocat poarta metalică din faţă, astfel că oamenii au rămas blocaţi.- decembrie 1983: Un incendiu la salonul de dans Alcala din Madrid, Spania, a provocat moartea a 78 de persoane şi rănirea a peste 20.- mai 1977: Un incendiu la clubul Beverly Hills din Southgate, în statul american Kentucky, a ucis 165 de persoane şi a rănit peste 200.- noiembrie 1942: Cel mai grav incendiu dintr-un club de noapte din istoria SUA a ucis 492 de persoane la clubul Cocoanut Grove din Boston. Tragedia de la unul dintre cele mai populare cluburi din Boston a condus la adoptarea unor noi reglementări în domeniu, precum sistemele de stropire antiincendiu şi ieşiri accesibile.- aprilie 1940: Un incendiu izbucnit din cauza plantelor decorative agăţate de tavanul clubului Rhythm Night din Natchez, în statul american Mississippi, a ucis 209 persoane. Ferestrele localului erau blocate pentru a împiedica persoanele care voiau să intre pe furiş.bravo copy paste Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 bravo copy pasteMersi Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 zii de la tine de ceva club nu de la mediagaz 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum