amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Mai bine ca mine decat fara coaie ca tineFara creier(d-aia nu stii unde ti-s rinichii),parasit de muiere,betiv,impotent,presul curvelor...ce plm..valoarea ta,valoarea ta.Macar ai sufletul pereche... Amada Holstein.Hai noroc si da-te-n plm, Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Cosminele, esti prea moale pentru politica.Eu sunt The Smoking Man.... Mi-e ca esti The Ascunsu One!Bla bla bla! Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Fara creier(d-aia nu stii unde ti-s rinichii),parasit de muiere,betiv,impotent,presul curvelor...ce plm..valoarea ta,valoarea ta.Macar ai sufletul pereche... Amada Holstein.Hai noroc si da-te-n plm, Hai noroc si sa mi-o sugi.Iti place barfa 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 A facut Picon Revolutia asa cum a zis Dinescu :"Fa-te ca lucrezi!"L-a fa-tat si pe Picon evolutia involutie.O fi facut fasole revolutionarilor.Ori d-aia s-a agitat lumea atunci în fata CC, de la basini.Bravo,dementule,ai scris istorie! Nu boule, am spus generația noastră! Eu am fost doar unul dintre cei foarte mulți care a fost și el pe acolo.Btw... luminează-ți fața, curajosule anonim! Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Nu boule, am spus generația noastră! Eu am fost doar unul dintre cei foarte mulți care a fost și el pe acolo.Btw... luminează-ți fața, curajosule anonim!Ai fost tu acolo,basinosule?Drept agitator cu duhoarea de la budigaii tai rupti in cur?'te-ar Satan de panglicar. Noroc, in plm. Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=jBYyps3boU0 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Sa ma scuzi, da' tu cine PULA MEA ESTI?Sezi bland ca e multi inaintea ta pa lista! Esti cam nou. Care rimeaza cu ....Alt rebrenduit ofuscat? Lumineaza-ti fatza si discutam!Sau mai imbatraneste un pic pe forum.Pana atunci avem alte optiuni ... cunoscute! O seara frumoasa!e așa greu să deduci?cine a fost banat azi? Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Sa nu avem dubii: Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 e așa greu să deduci?cine a fost banat azi? Azi nu stiu cine! Nu am urmarit! Da spune tu sa ne lamurim! Merci! Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Btw... luminează-ți fața, curajosule anonim! Te agiti degeabaOameni fara caracter Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Azi nu stiu cine! Nu am urmarit! Da spune tu sa ne lamurim! Merci!@Andrei (nu este el - cred.... sau stiu eu ) On topic la off topic: negocierile partidele chemate azi: PSD nu a propus nici un fel de premier (ca nu are pe cine sa propuna), PNL - propune anticipate (si anticipate la Parlament), iar UDMR l-ar fi propus (surse neoficiale) pe.... Moise Guran (foarte ciudat ) Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 nu este sigur Andrei, desi ma placea el la inceput dupa ce l-am flituit ca vorbea aiurea cu amici de pe treadul meu vorbea urat cu/despre mine in ultima vreme si amicul cu cont nou ma cam place bag seama. ca stil seamana cu fanul meu Sharli, dar nici el nu poate fi pt ca sharli nu are treaba cu Piconash. though one@Andrei (nu este el - cred.... sau stiu eu ) On topic la off topic: negocierile partidele chemate azi: PSD nu a propus nici un fel de premier (ca nu are pe cine sa propuna), PNL - propune anticipate (si anticipate la Parlament), iar UDMR l-ar fi propus (surse neoficiale) pe.... Moise Guran (foarte ciudat ) Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 @Andrei (nu este el - cred.... sau stiu eu ) On topic la off topic: negocierile partidele chemate azi: PSD nu a propus nici un fel de premier (ca nu are pe cine sa propuna), PNL - propune anticipate (si anticipate la Parlament), iar UDMR l-ar fi propus (surse neoficiale) pe.... Moise Guran (foarte ciudat )Va exista PPDS=Partidul popular din strada Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Va exista PPDS=Partidul popular din strada Da, si ceva "Fundatia Colectiv" sau ceva asemanator (deja se gaseste de cumparat Ziarul Colectiv, azi e la al II-lea numar, din ce am auzit. Se distribuie gratuit daca te duci la Universitate, cica). Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Va exista PPDS=Partidul popular din strada Nu stii nimic! PNNR e viitorul! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Cica in urm. guvern va fi si un Ministru pentru relatia cu **spam editat**itatea lesbienelor din Romania (ministru DOAR de sex masculin), un Ministru pentru relatia cu **spam editat**itatea homosexualilor din Romania (ministru DOAR de sex feminin) si un ministru pentru relatia cu biserica (cica dupa unele surse) =)) Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Sa nu avem dubii: De ALDE de ce nu pomenesti, vrei cu Tariceanu?!? Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 De ALDE de ce nu pomenesti, vrei cu Tariceanu?!? Nu intelege gresit, e o caricatura, dar, toti sunt fix la fel, toti, toti ! Sunt convins ca mai sunt obscuritati de partide nementionate, si aia sunt acelasi aluat ! Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Nu intelege gresit, e o caricatura, dar, toti sunt fix la fel, toti, toti ! Sunt convins ca mai sunt obscuritati de partide nementionate, si aia sunt acelasi aluat ! Noi astia de la PNNR suntem deosebiti! Nu ne baga in acelasi aluat! Suntem plamada noua! Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Noi astia de la PNNR suntem deosebiti! Nu ne baga in acelasi aluat! Suntem plamada noua! Succes, dar, fara suparare, chiar nu am chef de misto pe tema asta ! Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Succes, dar, fara suparare, chiar nu am chef de misto pe tema asta ! OK. Doar ca e un misto general! Toti ne/te iau la misto! Toti politicienii! Ii doare fix in pula de parerile noastre! Si miscarea asta nu va rezolva nimic! oricum e comandata tot politic si profita de nemultumirea maselor. Acolo e SRI si multi naivi. Acolo in strada zic! Pacat! Link spre comentariu
prea fericitul humbaba Reputație: 10 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 in strada sa fie doar oamenii buni iar cei rai sa se ascunda Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Explozie puternica in direct la tv! Pe digi ( pana acum 1 minut)era un meci si in spatele unei tribune a explodat ceva. Meciul se joaca in Brasov. Sa vedem daca sunt victime.... Later edit: cica e o fabrica de paine. Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Btw... luminează-ți fața, curajosule anonim!Prefer rendez-vous tete-a-tete.Ce zici?Faci pe revolutionarul de carton si în acest caz? În mm,Plm. Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Singurii care merita toata stima sunt medicii,care au facut tot ce se putea pentru salvarea tinerilor. Tinerii,iesiti iar nu sunt degeaba-dupa declaratia " trebuia sa moara acesti tineri....." a presedintelui,eu sincer nu il mai vad " bine "!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum