justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 De ce? Dumnezeu decide. Nu spuneti voi, crestinii, lucrul asta? El a vrut sa`i pedepseasca p`aia... Deci ce facem? Ne luptam cu el?băă tu esti prost? taci in plm din gura 2 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 băă tu esti prost? taci in plm din guraÎntrebare retorică 1 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 băă tu esti prost? taci in plm din gura Eu zic sa mai citesti o data... De doua ori... De trei ori... De cate ori este nevoie, pana intelegi ce am zis eu. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 De ce? Dumnezeu decide. Nu spuneti voi, crestinii, lucrul asta? El a vrut sa`i pedepseasca p`aia... Deci ce facem? Ne luptam cu el?D-zeu lucrează şi prin oameni, mi-a trimis un SMS să vă aduc aminte Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 De ce? Dumnezeu decide. Nu spuneti voi, crestinii, lucrul asta? El a vrut sa`i pedepseasca p`aia... Deci ce facem? Ne luptam cu el?o mică dovadă : Doctorii români primesc sprijin din străinătateMedici francezi, la București ACTUALITATE • SOCIALhttp://www.cotidianul.ro//upload/images/original/club.0nvg2e46b3.jpgAmbasadorul Franței la București, Francois Saint-Paul, care a adus duminică un omagiu victimelor de la clubul Colectiv, a anunțat că în cursul acestei seri va veni o echipă de medici specialiști din Franța, care să ajute doctorii români care tratează victimele incendiului de vineri.Ambasadorul a spus că va veni la București "o echipă medicală cu cei mai buni experți în tratarea arsurilor". Este vorba de medicul Vincent de Broucker și profesorul Marc Chaouat."Primul contact cu domnul Arafat o să fie diseară. Eu vin la aeroport personal pentru această echipă. Suntem alături de români!", a spus diplomatul. Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 D-zeu lucrează şi prin oameni, mi-a trimis un SMS să vă aduc aminte Ah... Acum inteleg... A decis sa curme atatea vieti... Si sa nenoroceasca atatea altele... Pentru a vedea cum reactioneaza ceilalti oameni... Ba, esti nebun? Concureaza cu ISIS, la cruzime, dumnezeul asta al vostru. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Intentează-i un proces , te sileşte să fii dur(u) Ah... Acum inteleg... A decis sa curme atatea vieti... Si sa nenoroceasca atatea altele... Pentru a vedea cum reactioneaza ceilalti oameni... Ba, esti nebun? Concureaza cu ISIS, la cruzime, dumnezeul asta al vostru. Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Intentează-i un proces , te sileşte să fii dur(u) Ah... Acum inteleg... A decis sa curme atatea vieti... Si sa nenoroceasca atatea altele... Pentru a vedea cum reactioneaza ceilalti oameni... Ba, esti nebun? Concureaza cu ISIS, la cruzime, dumnezeul asta al vostru. Ca sa intentez proces, ar trebui intai sa existe... Ori nu exista P.S.: Sunt altii in SUA care au intentat proces Ultimul a fost pentru uraganul Katrina, daca nu ma insel Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Ca sa intentez proces, ar trebui intai sa existe... Ori nu exista P.S.: Sunt altii in SUA care au intentat proces Ultimul a fost pentru uraganul Katrina, daca nu ma insel Atunci de ce il pomeneşti ? Băieţică , logica ta e inexistentă. Pentru mine esti capitol inchis . Nu vreau să mai mi te adresezi. Jet ! 1 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Atunci de ce il pomeneşti ? Băieţică , logica ta e inexistentă. Pentru mine esti capitol inchis . Nu vreau să mai mi te adresezi. Jet ! Eu va atrag atentia cat de dobitoci sunteti, ca`l invocati la fiecare pas. Ceea ce s`a intamplat, s`a intamplat din cauza proastei organizari, incalcarea legii, coruptiei, indiferentei, prostiei. Dar voi, in schimb, spuneti ca aia au fost pedepsiti de forte divine, pentru ca nu trebuia sa sarbatoareasca Halloween`ul.... RETARDATILOR! Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Galeria lui Dinamo ia o decizie radicala dupa tragedia infioratoare din Colectiv: nicio torta pe stadioane, "pe o perioada nedeterminata"! Numarul mortilor a ajuns la 30, alti 90 de raniti sunt in stare grava. Detalii pe www.stirileprotv.ro Peluza Catalin Hildan, cea mai incendiara galerie din fotbalul romanesc, la propriu, ia o decizie radicala dupa tragedia care a zguduit vineri seara toata Romania. "Pentru o perioada nedeterminata, PCH renunta la folosirea tortelor, petardelor si fumigenelor.", este anuntul facut pe Facebook de galeria dinamovista. Fanii vor sa vina in numar cat mai mare la meciul cu Viitorul, insa nimeni nu va canta. "La meciul cu Viitorul prezenta este obligatorie. Steagurile nu vor flutura, PCH nu va canta", mai scrie postarea de pe Facebook a dinamovistilor. Un steag negru va fi arborat in peluza. Dinamo - Viitorul se joaca luni, de la ora 20:30. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Eu va atrag atentia cat de dobitoci sunteti, ca`l invocati la fiecare pas. Ceea ce s`a intamplat, s`a intamplat din cauza proastei organizari, incalcarea legii, coruptiei, indiferentei, prostiei. Dar voi, in schimb, spuneti ca aia au fost pedepsiti de forte divine, pentru ca nu trebuia sa sarbatoareasca Halloween`ul.... RETARDATILOR!http://cdn.meme.am/instances/56535859.jpg 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 De ce? Dumnezeu decide. Nu spuneti voi, crestinii, lucrul asta? El a vrut sa`i pedepseasca p`aia... Deci ce facem? Ne luptam cu el?ai topicu tau stai dracului acolo pe el , te bagi ca musca in kkt unde nu iti fierbe oala cu postari aiureaesti cel mai prost UL de pana acu 2 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Eu va atrag atentia cat de dobitoci sunteti, ca`l invocati la fiecare pas. Ceea ce s`a intamplat, s`a intamplat din cauza proastei organizari, incalcarea legii, coruptiei, indiferentei, prostiei. Dar voi, in schimb, spuneti ca aia au fost pedepsiti de forte divine, pentru ca nu trebuia sa sarbatoareasca Halloween`ul.... RETARDATILOR!http://cdn.meme.am/instances/56535859.jpg Tot eu? Imi pare rau ca pun punctul pe i si va apostrofez ca sunteti idioti. Sau tu vezi doar prin obiectivul camerei foto, fiind de altfel, aproape orb si necesitand dioptrii mari, nevazand afirmatiile idiotilor care dau vina pe sarbatorirea Halloween`ului, pentru cele intamplate? Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 D-zeu sa-i odihneasca! Erau rockeri! (satanisti cu frica de dumnezeu). Preotii n-au venit la fata locului, inseamna ca erau saraci material. p.s. felicitari pt imagini, cu siguranta le-au priit multora Link spre comentariu
el cid Reputație: -486 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:world Oras:world Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 o mare tragedie. 1 5 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 ai topicu tau stai dracului acolo pe el , te bagi ca musca in kkt unde nu iti fierbe oala cu postari aiureaFMM.esti cel mai prost UL de pana acu Acum inteleg de ce esti atat de cretina. Tu ai acordat pozitiv, postarii retardatului klm, in care dadea vina pe Halloween. De altfel, chiar se ferea sa scrie numele acestei sarbatori, folosind doar "H"... Sezi bland, ca voi inca traiti in Evul Mediu, daca faceti asemenea asocieri. Bai, rahatilor. Aveti mare grija! Craciunul este o sarbatoare mai pagana decat Haloween`ul. Sa nu va omoare`n plm dumnezeul vostru, ca sarbatoriti Craciunul... 4 Link spre comentariu
el cid Reputație: -486 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:world Oras:world Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 vinovatii sa plateasca.acei trei patroni ai clubului merita anii grei de temnita. Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Autoritati: " De vina sunt cei morti pentru ca au intrat in club fara stingator" E bine asa?Citeste mai mult: adev.ro/nx4oka Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 vinovatii sa plateasca.acei trei patroni ai clubului merita anii grei de temnita. Patronii, Piedone, Ministrul de Interne... Lista`i lunga. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 nici aci nu va puteti potoli SA VA FIE RUSINE! de cate ori te vad imi vine sa mananc ceva Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Acum inteleg de ce esti atat de cretina. Tu ai acordat pozitiv, postarii retardatului klm, in care dadea vina pe Halloween. De altfel, chiar se ferea sa scrie numele acestei sarbatori, folosind doar "H"... Sezi bland, ca voi inca traiti in Evul Mediu, daca faceti asemenea asocieri. Bai, rahatilor. Aveti mare grija! Craciunul este o sarbatoare mai pagana decat Haloween`ul. Sa nu va omoare`n plm dumnezeul vostru, ca sarbatoriti Craciunul...kkt cu ochi ce esti am dat punct la mai toti care au avut ceva de spus aici Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 kkt cu ochi ce esti am dat punct la mai toti care au avut ceva de spus aici Singurul lucru relevant este ca eu am dat o replica sarcastica celui care da vina pe sarbatorirea Halloween`ului pentru ce s`a intamplat, tot el cerand si oamenilor sa ajute, desi afirmatia lui expunea clar ca asta a fost o pedeapsa divina... Si tu tot pe mine m`ai considerat retardat. Eu atrag atentia sa nu mai fie invocat Halloween`ul, pentru ca n`are nici o legatura, tocmai acel club, fiind printre singurele care NU a sarbatorit Halloween`ul... Si tot eu sunt ala retardat? Tu realizezi cat de imbecila pari? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Esti bou 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Vlade, eu zic că e cazul să te potolești! Ia și tu o pauză. 3 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum