Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

vai vai utati-va la voi, oameni mari si responsabili cum va certati voi pe internet in timp ce sunteti fututi in cur de conducatorii vostrii!

continuati cearta va rog, oricum nu o sa bagati in seama, ca sunteti o turma de vite fara minte, asa cum erau cei 31 de vite care s-au dus la macel, asa cum suntem restu 19 milioane de vite!

esti mana dreapta a SATANEI !!!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

mai bine trist decat superficial precum al tau,pa

In afara de faptul ca te aprinzi repede si ataci aiurea, vad ca nu te poti abtine. Si dupa tine vine n-am ce face si uite asa.... Acum inteleg de ce e atata mizerie pe aici. Mai faceti si voi putin exercitiu de abstinenta limbii! In unele cazuri e de aur.

Eu am sa ma abtin sa iti dau un raspuns pe care probabil l-ai merita in acest caz.

Azi NU!

Revin doar cu rugamintea pentru toti forumistii sa nu alimentati acest topic cu tot felul de lucruri care nu isi au rostul aici. A cata oara sa spun ca aveti atatea locuri in care sa va contrati! Eu nu vreau sa ma contrez cu nimeni. Nu aici!

Seara linistita!

• Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:sud

vai vai utati-va la voi, oameni mari si responsabili cum va certati voi pe internet in timp ce sunteti fututi in cur de conducatorii vostrii!

continuati cearta va rog, oricum nu o sa bagati in seama, ca sunteti o turma de vite fara minte, asa cum erau cei 31 de vite care s-au dus la macel, asa cum suntem restu 19 milioane de vite!

Ştii să tragi cu PM-ul ? Ştii să arunci cu grenada la 40 de metri ? Sună alarma!

• Like 1
Link spre comentariu

Subiectul topicului nu era nicidecum Cassy

Cat despre cine,ce si cum ajuta este treaba fiecaruia

Yka cu siguranta asa cum o stiu eu este majora, vaccinata,si cu siguranta stie ce este mai bun pt viata ei si ce vrea sa faca in continuare.Nu are nevoie nici de avocati nici de sustinatori

Multumesc,sunt invatata de mica cu oameni care stiu sa-ti zambeasca doar in fata,insa le voi iesi in cale ori de cate ori am ocazia,in asa fel incat ei sa ma ocoleasca!

In rest sunt prea optimista cu viata si prefer sa ma bucur de ea.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Sunt Picon și sunt rocker. Bătrân, e adevărat și adeptul stilurilor/trupelor mai vechi.

Am fost la mai multe concerte date de unii dintre acești "monștri sacri" - cele mai multe în aer liber (AC/DC, Eric Clapton, Santana etc.), dar și în sală. În sală am fost la concertul trupei Nazareth, undeva pe Văcărești, o sală construită special pentru concerte.

Sunt rocker - bătrân, așa cum am spus și recunosc că mă cam spăl, adică nu put. Și nu puțeau nici rockerașii mai tineri chiar dacă beau o bere și fumau. Bere beam și eu și recunosc cu umilință că și fumam - țigări din comerț. Sala fiind concepută pentru concerte ( acum, rememorând evenimentul), era din beton și metal, nu era lemn sau pânză nicăieri, nu vizibil, cel puțin). Nu știu cu ce se realizase, dacă se realizase, optimizarea sonorizării, pentru că nu mi-a trecut prin cap să mă uit. Dar ce este cert, nu au fost niciun fel de efect pirotehnic. 

Sunt rocker ( bătrăn), dar cu aceeași plăcere ascult jazz, blues, soul, folk, simfonică, operă, hip-hop (mai rar, e adevărat), adică muzică dacă e bună și în funcție de starea mea de suflet. Și știți ce? Cunosc rockerași tineri care asculă și ei muzică de mai multe genuri, nu doar rock. 

Curentul numit "satanist" este pentru cei mai mulți adepți doar teribilism. Teribilismul tinereții, așa cum l-am avut și noi, cei mai devreme născuți la rândul nostru. Și noi i-am scandalizat pe maturii vremurilor noastre. Cei mai mulți dintre noi, o dată cu vârsta, ne-am mai liniștit, unii au rămas eterni adolescenți. Poate că sunt mai fericiți ca noi așa, veșnic tineri în sufletul lor. Unii au fost vineri seara la Colectiv, au dat și interviuri așa cum erau, cu funingine și sânge pe față. 

Sun Picon și sunt rocker. Bătrân e adevărat, dar încă destul tânăr în sufletul meu. Și fiindcă sunt bătrân ( cel puțin în comparație cu unii membri ai forumului), am învățat în lunga-mi viață că omul nu trebuie judecat după muzica pe care o ascultă, după haine și coafură, ci după ce este el ca om, după ce face. "Nu contează cât e lung ți-e părul, ci contează cât și cum gândești". 

Am scris aceste rânduri revoltat și dezgustat de reacțiile unor useri. Mă abțin să-i cataloghez, îi va cataloga viața. Și îi va pedepsi. 

O seară liniștită, vă doresc! 

• Like 11
  • Minus 3
Link spre comentariu

NA-I CU CINE! Asta e clar!

Mareane, Jili, Day, aduceti ba castroanele alea ca s-a imputit si topicul asta bree! Atata respect au unii pentru cei care mor. Un topic era pentru ei. L-au facut praf si pe asta cu meschinele lor certuri. Macar veniti ca lumea cu ceva artilerie sa-l demolam de tot! Poate se indura Pisicul si macar il inchide! :no2

RUSINE SA VA FIE!

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu

Vladute ia legatura cu Amada si vezi cum va intalniti. Tu esti baiat bun si ea are nevoie de un prieten care nu vrea sex, esti bun de gura si ea la fel, amandoi raniti de viata, aveti dar ce vorbi. Doar un tip curajos si pe deasupra caratist ca tine poate duce la bun sfarsit imblanzirea Amadei. Daca faci treaba asta tot forumul va fi la picioarele tale.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:UK

Cat de curand, se repeta ! Suntem gata !?

N`ai sa vezi, lopix. Suntem cativa care vrem asta, fiind constienti ca altfel nu se poate. Dar, turma da din gura pe net. Fapte, mai putine. S`a vazut nivelul in Ianuarie 2012 :) Masele, stateau sa`i bata jandarmii. Ascultau ca oile cuminti de ordinele acestora... "E ora 11. Plecati acasa!". Si ascultau... "Fara violenta!" era motto`ul idiotilor. Asa nu faci nimic.

Link spre comentariu
  • Oras:belgravistan

N`ai sa vezi, lopix. Suntem cativa care vrem asta, fiind constienti ca altfel nu se poate. Dar, turma da din gura pe net. Fapte, mai putine. S`a vazut nivelul in Ianuarie 2012 :) Masele, stateau sa`i bata jandarmii. Ascultau ca oile cuminti de ordinele acestora... "E ora 11. Plecati acasa!". Si ascultau... "Fara violenta!" era motto`ul idiotilor. Asa nu faci nimic.

Şi pe cine cu cine te-ai gândit să schimbi?

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Sunt Picon și sunt rocker. Bătrân, e adevărat și adeptul stilurilor/trupelor mai vechi.

Am fost la mai multe concerte date de unii dintre acești "monștri sacri" - cele mai multe în aer liber (AC/DC, Eric Clapton, Santana etc.), dar și în sală. În sală am fost la concertul trupei Nazareth, undeva pe Văcărești, o sală construită special pentru concerte.

Sunt rocker - bătrân, așa cum am spus și recunosc că mă cam spăl, adică nu put. Și nu puțeau nici rockerașii mai tineri chiar dacă beau o bere și fumau. Bere beam și eu și recunosc cu umilință că și fumam - țigări din comerț. Sala fiind concepută pentru concerte ( acum, rememorând evenimentul), era din beton și metal, nu era lemn sau pânză nicăieri, nu vizibil, cel puțin). Nu știu cu ce se realizase, dacă se realizase, optimizarea sonorizării, pentru că nu mi-a trecut prin cap să mă uit. Dar ce este cert, nu au fost niciun fel de efect pirotehnic. 

Sunt rocker ( bătrăn), dar cu aceeași plăcere ascult jazz, blues, soul, folk, simfonică, operă, hip-hop (mai rar, e adevărat), adică muzică dacă e bună și în funcție de starea mea de suflet. Și știți ce? Cunosc rockerași tineri care asculă și ei muzică de mai multe genuri, nu doar rock. 

Curentul numit "satanist" este pentru cei mai mulți adepți doar teribilism. Teribilismul tinereții, așa cum l-am avut și noi, cei mai devreme născuți la rândul nostru. Și noi i-am scandalizat pe maturii vremurilor noastre. Cei mai mulți dintre noi, o dată cu vârsta, ne-am mai liniștit, unii au rămas eterni adolescenți. Poate că sunt mai fericiți ca noi așa, veșnic tineri în sufletul lor. Unii au fost vineri seara la Colectiv, au dat și interviuri așa cum erau, cu funingine și sânge pe față. 

Sun Picon și sunt rocker. Bătrân e adevărat, dar încă destul tânăr în sufletul meu. Și fiindcă sunt bătrân ( cel puțin în comparație cu unii membri ai forumului), am învățat în lunga-mi viață că omul nu trebuie judecat după muzica pe care o ascultă, după haine și coafură, ci după ce este el ca om, după ce face. "Nu contează cât e lung ți-e părul, ci contează cât și cum gândești". 

Am scris aceste rânduri revoltat și dezgustat de reacțiile unor useri. Mă abțin să-i cataloghez, îi va cataloga viața. Și îi va pedepsi. 

Eu nu sunt rocker bătrân ca Picon, în schimb se ştie ca din toate genurile muzicale cel mai mult ascult heavy metal, balade şi rock alternativ, deşi am look de piţi de mall. Muzica de orice fel este o desfătare şi tocmai în variatatea ei constă frumuseţea, restul e răutate şi prejudecată. Pentru cei care din păcate urcă treptele intr-un mod regretabil  

https://www.youtube.com/watch?v=9Q7Vr3yQYWQ

• Like 1
Link spre comentariu

Gaozare, batran si prost, ajuta si tu cu ceva fata aia, practic! I-ati spalat creierii cu teorii tampite! Stiu si eu alea cu "esti rea" cand nu faci pe plac.... baga osul, nesimtire, vezi ce-i trebuie, si daca spune ca nu-i trebuie  te duci cu o intreaga piata facuta! Sunt o betiva rea cica, mama de bataie iti iei, macar asta sa te motiveze!!!!

Link spre comentariu

Gasim. Asta`i problema cu voi, cretinilor. Nu actionati, ca plm... "Pai si cu cine schimbam?" Continuam sa traim asa, pentru ca nu ne vine`n cap pe cine`am putea pune in loc? 

Mânca-mi-ai coailii de necretin. Nici când ţi se vorbeşte frumos nu eşti în stare să răspunzi civilizat dilăule?

Ia spune războinicule ce pula cretinilor făceai tu pe la prima mineriadă? aveai măcar floci la pulă?

întreb şi eu, că poate mi-am luat ceva pulane pă cârcă, când sugeai tu la mă-ta. Ghinion că n-ai fost şi tu, şobolan de ghenă ce eşti, că te pişai pe toţii scutierii şi minerii ăia.

Marş în pula mea că mă faci să vorbesc serios

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

Gasim. Asta`i problema cu voi, cretinilor. Nu actionati, ca plm... "Pai si cu cine schimbam?" Continuam sa traim asa, pentru ca nu ne vine`n cap pe cine`am putea pune in loc?

Omul te-a intrebat pe cine sa punem nu ca n-avem pe cine. Seful cretinilor evident ca e cel mai mare cretin. Cine e cel mai mare dintre noi? Nu esti tu?

• Like 2
Link spre comentariu

As dori sa intreb, desi poate e o intrebare deplasata, de ce acesti useri : vladizinho,miskin,vypushka si amada sunt atat de ''bine vazuti'' pe acest forum?

Nu am vazut postari ale userului miskin sau amada pe acest topic, asa ca nu prea inteleg dinamica acestor conflicte.

Nu urmaresc decat acest topic.

David.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Nu sunt guru si nici aptitudini paranormale n-am, dar oare de ce v-am zis de acum 3 zile ca sunteti niste dementi nenorociti fara suflet ? :thinking

..................................... 

.................................
  Mai fato care esti femeie in toata firea, care-ai deschis topicul si care zici ca esti sufletista, te rog fa un pustiu de bine si cere inchiderea mizeriei asteia. :hihat
 Boss trafic-trafic, bani-bani, dar nu pe nenorocirea unor morti si a familiilor distruse, ca e cineva sus si ne vede.  :cry2

V-SHIPS, nu a inteles nimic initiatoarea acestei mizerii de topic. Poate o imagine va avea un efect pozitiv:

post-185712-0-40564900-1446488526_thumb.jpg

So keep quiet and enjoy the silence!

Link spre comentariu

Mânca-mi-ai coailii de necretin. Nici când ţi se vorbeşte frumos nu eşti în stare să răspunzi civilizat dilăule?

Ia spune războinicule ce pula cretinilor făceai tu pe la prima mineriadă? aveai măcar floci la pulă?

întreb şi eu, că poate mi-am luat ceva pulane pă cârcă, când sugeai tu la mă-ta. Ghinion că n-ai fost şi tu, şobolan de ghenă ce eşti, că te pişai pe toţii scutierii şi minerii ăia.

Marş în pula mea că mă faci să vorbesc serios

Da. Si de la mineriada, in caz c`ai fost, stai si sugi pula infractorilor care`au pus mana pe tara asta. Ai iesit in strada acu` 25 de ani... De atunci ce faci? Taci in pula mea. Nu stii ce`am facut eu la viata mea. Pizda`i seama! In primul rand nu poti sa`mi reprosezi mie mineriada, din moment ce eu nu aveam varsta sa fiu in strada atunci. De atunci, am tot fost in strada, impotriva jandarmilor, mult mai bine echipati decat minerii care te`au batut pe tine ca un prost, ce esti. Diferenta? Pe mine n`au reusit sa ma bata jandarmii.

Link spre comentariu

Gaozare, batran si prost, ajuta si tu cu ceva fata aia, practic! I-ati spalat creierii cu teorii tampite! Stiu si eu alea cu "esti rea" cand nu faci pe plac.... baga osul, nesimtire, vezi ce-i trebuie, si daca spune ca nu-i trebuie  te duci cu o intreaga piata facuta! Sunt o betiva rea cica, mama de bataie iti iei, macar asta sa te motiveze!!!!

...

Link spre comentariu

As dori sa intreb, desi poate e o intrebare deplasata, de ce acesti useri : vladizinho,miskin,vypushka si amada sunt atat de ''bine vazuti'' pe acest forum?

Nu am vazut postari ale userului miskin sau amada pe acest topic, asa ca nu prea inteleg dinamica acestor conflicte.

Nu urmaresc decat acest topic.

David.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...