vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 problema este ca planurile pentru PSI sunt facute pe genunchi si aprobate pe sub mana in cele mai multe situatiice visezi la psi toate cluburiles niste bombe care asteapta detonatoru
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Hai sa ne cacam pe noi acum,ce buni samariteni si excelenti concetateni suntem.Plm,mah,deschideti o hotline pt ajutorare,ca asa e romanul,aia care au nevoie zi de zi ii uitam,aia care mor la distractie le ajutam familiile.Mi-e scarba in plm.Cati dintre voi daca le cereau 1 leu celor de acolo il si primeau?
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 30, 2015 nici compasiunea excesivă și nici abordarea rece și ironică nu schimba situatia.mai bine închideți tv.urile și faceti un dus 5
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2015 satana e servitoru meuce ti-as taia coaiele fara chic de mila
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 ce ti-as taia coaiele fara chic de mila alea nu mai valoreaza nimic de mult tias fi recunoscator sami duci gunoiu
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 sami bag pulan toti popi si sa ma cac pe morti din club - moarte prostilor
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 trebuia sa iti pui nume de venin !!! o alta varianta DRAC !!!Propun sa-ti alegi o zi doar pt ajutorarea victimelorMa lasi....
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2015 Propun sa-ti alegi o zi doar pt ajutorarea victimelorMa lasi....lsa-ma tu,eu nu ma luai de tine,iti casuna asa din senin???
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 lsa-ma tu,eu nu ma luai de tine,iti casuna asa din senin???ti se pare ca m-am luat de tine???
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2015 ti se pare ca m-am luat de tine???pai cam ce faci???
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 30, 2015 Băi nene, eu nu pot înțelege nici cinismul, nici caterinca pe tema asta. Niște tineri, într-o seară de week-end, s-au dus în club, așa cum noi, pe vremea lor mergeam la discotecă, așa cum părinții noștri mergeau la balul de sâmbătă seara. Sunt tineri și dacă dacă noi, ăștia mai devreme născuți nu-i putem înțelege, măcar să ne abținem de la comentarii cinice sau miștouri. Una peste alta, e vorba de celebra neglijență românească, de lasă că merge și așa, de amatorism, improvizație. 12 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 30, 2015 Pacat, e o situaie groaznica .... probabil ceva a mers prost scenotehnica si logistica specializata.
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 Băi nene, eu nu pot înțelege nici cinismul, nici caterinca pe tema asta. Niște tineri, într-o seară de week-end, s-au dus în club, așa cum noi, pe vremea lor mergeam la discotecă, așa cum părinții noștri mergeau la balul de sâmbătă seara. Sunt tineri și dacă dacă noi, ăștia mai devreme născuți nu-i putem înțelege, măcar să ne abținem de la comentarii cinice sau miștouri. Una peste alta, e vorba de celebra neglijență românească, de lasă că merge și așa, de amatorism, improvizație. daca bea toti bere cata beam io aco 40 de ani se pisa pe foc si nu murea niciunu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2015 Băi nene, eu nu pot înțelege nici cinismul, nici caterinca pe tema asta. Niște tineri, într-o seară de week-end, s-au dus în club, așa cum noi, pe vremea lor mergeam la discotecă, așa cum părinții noștri mergeau la balul de sâmbătă seara. Sunt tineri și dacă dacă noi, ăștia mai devreme născuți nu-i putem înțelege, măcar să ne abținem de la comentarii cinice sau miștouri. Una peste alta, e vorba de celebra neglijență românească, de lasă că merge și așa, de amatorism, improvizație. :clapp :clapp :clapp
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 pai cam ce faci???stai cumintica,n-ai vazut nimicinca
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2015 stai cumintica,n-ai vazut nimicincada ce ai maica???
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 daca bea toti bere cata beam io aco 40 de ani se pisa pe foc si nu murea niciunuUn alt candidat la muie eternă... 1
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2015 145 de raniti acum,
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 Băi nene, eu nu pot înțelege nici cinismul, nici caterinca pe tema asta. Niște tineri, într-o seară de week-end, s-au dus în club, așa cum noi, pe vremea lor mergeam la discotecă, așa cum părinții noștri mergeau la balul de sâmbătă seara. Sunt tineri și dacă dacă noi, ăștia mai devreme născuți nu-i putem înțelege, măcar să ne abținem de la comentarii cinice sau miștouri. Una peste alta, e vorba de celebra neglijență românească, de lasă că merge și așa, de amatorism, improvizație. picoane nus ce nuntelegi creste economia 1000 de euro inmormantarea, cateva zeci de mii de euro ziarele de scandal cu evenimentu, parinti scapa de niste paraziti si dau bani pentru pomenire, creste teleshopingu, poporu sta la teveu sa vada funerariile, publicitate, reclama, popi, reporteri, aghiazma, lumanari, gropari, sicrie, cacat intins pe zile multe pana la postu craciunului
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 da ce ai maica???Nimic,dar daca tot ne dam in vorba....stii ce zic?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Una peste alta, e vorba de celebra neglijență românească, de lasă că merge și așa, de amatorism, improvizație. La fel cum este si fitza de ultim moment,mergem acolo ca e fitza si ne remarca lumea.Nu ,nu este cinism,nici caterinca,stim cu toti cum si in ce fel se petrec lucrurile in zilele noastre. 2 4
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2015 Nimic,dar daca tot ne dam in vorba....stii ce zic?ete na,io mi's blonda ma bag in seama,
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 ete na,io mi's blonda ma bag in seama,plm
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 30, 2015 Un alt candidat la muie eternă...cand iei muie mananci hrana calda da tu nu stii ca halesti decat chistoace de pe trotuar
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 30, 2015 La fel cum este si fitza de ultim moment,mergem acolo ca e fitza si ne remarca lumea.Nu ,nu este cinism,nici caterinca,stim cu toti cum si in ce fel se petrec lucrurile in zilele noastre.Și pentru că e fiță, trebuie să moară? 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum