Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

problema este ca planurile pentru PSI sunt facute pe genunchi si aprobate pe sub mana in cele mai multe situatii

ce visezi la psi toate cluburiles niste bombe care asteapta detonatoru

• Oras:Bucuresti
Postat

Hai sa ne cacam pe noi acum,ce buni samariteni si excelenti concetateni suntem.

Plm,mah,deschideti o hotline pt ajutorare,ca asa e romanul,aia care au nevoie zi de zi ii uitam,aia care mor la distractie le ajutam familiile.Mi-e scarba in plm.Cati dintre voi daca le cereau 1 leu celor de acolo il si primeau?

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

nici compasiunea excesivă și nici abordarea rece și ironică nu schimba situatia.mai bine închideți tv.urile și faceti un dus

• Like 5
Postat

satana e servitoru meu

ce ti-as taia coaiele  :blushing2 fara chic de mila :girly

Postat

ce ti-as taia coaiele  :blushing2 fara chic de mila :girly

alea nu mai valoreaza nimic de mult tias fi recunoscator sami duci gunoiu

Postat

trebuia sa iti pui nume de venin !!!

o alta varianta DRAC !!!

Propun sa-ti alegi o zi doar pt ajutorarea victimelor

Ma lasi....

Postat

Propun sa-ti alegi o zi doar pt ajutorarea victimelor

Ma lasi....

lsa-ma tu,eu nu ma luai de tine,iti casuna asa din senin???

Postat

lsa-ma tu,eu nu ma luai de tine,iti casuna asa din senin???

ti se pare ca m-am luat de tine???

Postat

ti se pare ca m-am luat de tine???

pai cam ce faci???

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Băi nene, eu nu pot înțelege nici cinismul, nici caterinca pe tema asta. Niște tineri, într-o seară de week-end, s-au dus în club, așa cum noi, pe vremea lor mergeam la discotecă, așa cum părinții noștri mergeau la balul de sâmbătă seara. Sunt tineri și dacă dacă noi, ăștia mai devreme născuți nu-i putem înțelege, măcar să ne abținem de la comentarii cinice sau miștouri. 

Una peste alta, e vorba de celebra neglijență românească, de lasă că merge și așa, de amatorism, improvizație. 

• Like 12
  • Minus 3
Postat

Băi nene, eu nu pot înțelege nici cinismul, nici caterinca pe tema asta. Niște tineri, într-o seară de week-end, s-au dus în club, așa cum noi, pe vremea lor mergeam la discotecă, așa cum părinții noștri mergeau la balul de sâmbătă seara. Sunt tineri și dacă dacă noi, ăștia mai devreme născuți nu-i putem înțelege, măcar să ne abținem de la comentarii cinice sau miștouri. 

Una peste alta, e vorba de celebra neglijență românească, de lasă că merge și așa, de amatorism, improvizație. 

daca bea toti bere cata beam io aco 40 de ani se pisa pe foc si nu murea niciunu

Postat

:clapp  :clapp  :clapp

Postat

stai cumintica,n-ai vazut nimic

inca

da ce ai maica???

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

daca bea toti bere cata beam io aco 40 de ani se pisa pe foc si nu murea niciunu

Un alt candidat la muie eternă...

• Like 1
Postat

picoane nus ce nuntelegi creste economia 1000 de euro inmormantarea, cateva zeci de mii de euro ziarele de scandal cu evenimentu, parinti scapa de niste paraziti si dau bani pentru pomenire, creste teleshopingu, poporu sta la teveu sa vada funerariile, publicitate, reclama, popi, reporteri, aghiazma, lumanari, gropari, sicrie, cacat intins pe zile multe pana la postu craciunului

Postat

La fel cum este si fitza de ultim moment,mergem acolo ca e fitza si ne remarca lumea.

Nu ,nu este cinism,nici caterinca,stim cu toti cum si in ce fel se petrec lucrurile in zilele noastre.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Nimic,dar daca tot ne dam in vorba....stii ce zic?

ete na,io mi's blonda ma bag in seama,

Postat

Un alt candidat la muie eternă...

cand iei muie mananci hrana calda da tu nu stii ca halesti decat chistoace de pe trotuar

Postat

La fel cum este si fitza de ultim moment,mergem acolo ca e fitza si ne remarca lumea.

Nu ,nu este cinism,nici caterinca,stim cu toti cum si in ce fel se petrec lucrurile in zilele noastre.

Și pentru că e fiță, trebuie să moară? 

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...