Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Eu nu pot sa inteleg un lucru: Clubul n-a respectat normele de prevenire si stingere a incendiilor, n-a respectat normele de siguranta, nu exista decat o iesire (ciuciu iesiri de urgenta), personalul calificat pentru siguranta clientilor lipsea cu desavarsire - cum, pula mea, se da aprobare si se permite organizarea unor evenimente cand normele de siguranta nu se respecta ?

Tu cum crezi ? Aproape iti raspunzi singur... Ori nu aveau ori au dat spaga... 

• Oras:bucuresti
Postat

tre sami fac timp o luna ca so fut pe matan toate cariile

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/12182141_678002942334969_1476757067_n.jpg?oh=d8040aa1b296d774a2d39bf676643e51&oe=56367126

• Oras:Catania
Postat

YKA, stii care e faza cea mai trista ? Ca sunt fete care lucreaza prin zonele adiacente strazii unde este situat clubul. Bd. Mircea Voda, Zona Camera de Comert, Bd. Dimitrie Cantemir etc. E normal sa fim ingrijorati :(

• Oras:sud
Postat

Eu nu pot sa inteleg un lucru: Clubul n-a respectat normele de prevenire si stingere a incendiilor, n-a respectat normele de siguranta, nu exista decat o iesire (ciuciu iesiri de urgenta), personalul calificat pentru siguranta clientilor lipsea cu desavarsire - cum, pula mea, se da aprobare si se permite organizarea unor evenimente cand normele de siguranta nu se respecta ?

cine crezi tu că mai abordează rational aspectele astea? s a marcat banu urmează presa la malaxoru dă tocat și soboru dă popi

• Oras:Wasluy
Postat

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/12182141_678002942334969_1476757067_n.jpg?oh=d8040aa1b296d774a2d39bf676643e51&oe=56367126

cu o zi inainte cand mata a ramas gravida cu tine stii unde erai - iti zic io prostule - in varfu puli mele

Postat

cu o zi inainte cand mata a ramas gravida cu tine stii unde erai - iti zic io prostule - in varfu puli mele

• Oras:Bucuresti
Postat

YKA, stii care e faza cea mai trista ? Ca sunt fete care lucreaza prin zonele adiacente strazii unde este situat clubul. Bd. Mircea Voda, Zona Camera de Comert, Bd. Dimitrie Cantemir etc. E normal sa fim ingrijorati :(

Bavarezule,tu ai citit unde e clubul? Ce plm legatura au zonele alea?

Postat

Master Joseph nu cred ca era momentul sa o consolati pe agitata YKA

Postat

nu te lua de viata mea, :blushing2

Postat

cre ca tu ai ramas in smegma ca esti prea prost

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Numărul victimelor creşte de la minut la minut după explozia din club!

Autorităţile au nevoie de donatori de sânge http://bit.ly/1P29aY4

Acum, la Floreasca nu reușesc să se ocupe și de donatori. Rugămintea medicilor este ca donatorii să meargă DIMINEAȚĂ la Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti din Str. C.Caracaş nr.2-8, sector 1.

Postat

Postat

pentru donare de sânge nu trebuie să fi consumat alcool în ultimele 48 de ore.se califică cineva?

Postat

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

mey,faci hemoroizi pe loc daca viu la tine!!!potoleste-te sunt foarte multi tineri nevinovati.

Da este f trist dar in romania zilnic mor sute de persoane despre care nu stim absolut nimic si nici nu ne intereseaza.....

• Like 1
Postat

viata ta e un zefir al erectiilor noastre

sa mori tu???

Postat

pentru donare de sânge nu trebuie să fi consumat alcool în ultimele 48 de ore.se califică cineva?

mitilicu a alcol?

Postat

Pai exact acolo e clubul, in spatele B-dului Marasesti

Postat

Numărul victimelor creşte de la minut la minut după explozia din club!

Autorităţile au nevoie de donatori de sânge http://bit.ly/1P29aY4

Acum, la Floreasca nu reușesc să se ocupe și de donatori. Rugămintea medicilor este ca donatorii să meargă DIMINEAȚĂ la Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti din Str. C.Caracaş nr.2-8, sector 1.

ma duc sa donez ceam borat acu 2 saptamani poate se scoala rockanrolu din drogati

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Asta ai inteles?

• --
pre_1446131063__damelux-com.gif
#28 icon_share.pngphoenix

Platinum Member

• m.jpg
  • Platinum Member
  • leet.png
  • 7291 posts
    05 September 2014

Posted Today, 02:33

Mai lasati-o  ma in plm cu toti hipsterii si midle mangementul pulii care nu gandesc unde se duc,doar pt ca e la moda.Extrordinar,hai sa le plangem de mila prostilor care se rup in figuri in anumite cluburi doar pt ca e la moda.

• rep_up.png
  •  
  • 2

Să nu te pui niciodată cu prostul,că te coboară la mintea lui și apoi te bate cu experiența

Asta ai spus. 

Postat

si tu ce esti mai izmeneala de om???

taci dracului din gura atunci cand trebuie,vorbesti intr-una fara pic de jena.

tu chiar crezi ca daca ai probleme de la natura,toti ti le suportam???

dute si spunzura-te in felul asta nu te plange nimeni!!!

• Like 2
Postat

Maestre, uita-te pe googlemaps si o sa realizezi ca am dreptate. Daca gandim pozitiv, fetele noastre din zonele respective, clar, n-au ce cauta in clubul ala, sa fim seriosi. Ele se duc in cluburi mult mai cunoscute, dar cand stii ca s-a intamplat o asemenea tragedie, chiar apropierea acelor strazi cunoscute, e normal sa ne facem griji :(

Postat

S-au întâmplat și în țări mult mai așezate, inclusiv Germania, UK, Olanda ... Amintiți-vă știrile din anii trecuți.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...