Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ca mare destept esti !!

Vineri vedeai pe toate canalele media "se anunta cel mai mare protest astazi"

... si pula au fost mai putini decat in prima zi

Nu va mai uitati la tv nu va mai uitati pe net sa vedeti ce se intampla , traiti-va viata si faceti ce faceati si pana acum

oricum nimic nu o sa se schimbe ! Si nu tine de vointa noastra , a romanilor , a Romaniei , exista altii mai sus decat presedintii tarilor (pana la urma cine e IOHANNIS?)

!!!traiti furati mancati!!!

Mare adevărăciune ce ai zis acuma

Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

baieti din canale face treaba casa manance nu ca popi si profi de relingie

popi si profi de relingie e bugetari si papă impozitu dă la noi şi mai cere dă la stat cânsa terminat motorina lu mercedesu dă la exagerat de fericitu daniel

Link spre comentariu
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy

popi si profi de relingie e bugetari si papă impozitu dă la noi şi mai cere dă la stat cânsa terminat motorina lu mercedesu dă la exagerat de fericitu daniel

sa traiasca popi si lipitorile religioase pana moare prosti care le dau bani ca moare si ei dupa aia

Link spre comentariu
  • Oras:Camera 101

Nu am spus ca aceste grupuri au vreo legătură cu autorizația ISU? M-am referit doar la faptul că oamenii simpli care au ieșit în stradă nu vor putea schimba radical nimic în țara asta.

Afectați emoțional de motociclistul mort din coloana lui Oprea și de nenorocirea de la Colectiv au ieșit în stradă pentru că s-a umplut paharul. Dar asta nu înseamnă că vor reuși să schimbe clasa politică .

Ai cap deci știi bine că în țările mici guvernele nu dansează după propriile melodii ci după ce li se cântă de afară. Când vreodată crezi că "stăpânii" își vor lăsa "supușii" să facă ce, cum și când vor ei. Hai mă...ce dracu...

Iar legat de masoni nu e vorba de teoria conspirației sau vreo legendă urbană. Sunt infiltrați peste tot și când zic peste tot mă refer chiar la tot.

Pai tocmai, asta ziceam si eu.

Nu au nici o legatura.

De ce trebuie sa ne lamentam ca ''agentii externi'' ne vor raul, cand multe din problemele tarii pot fi rezolvate, ori, ma rog, ''adresate'' de catre noi?

Spaga la functionar,politist,medic sau mai stiu eu ce spaga.Nu-mi spune ca ''oamenii simpli' nu o pot schimba.Dar trebuie sa credem cu adevarat si sa nu cadem in mentalitatea fatalista atat de paguboasa caracteristica noua.

Da, asa e , de multe ori tarile asa zis mici, cu influenta redusa, sunt nevoite sa ''joace'' dupa cum spun statele importante, cele mai puternice economic si militar.Insa asta se intampla doar in probleme de geopolitica, eventual contracte economice transnationale.Inteleg algoritmul conform caruia un acord cu FMI, de exemplu, care ar presupune masuri de austeritate, ar avea efecte nocive asupra bugetului, ergo salarii reduse, ergo spaga in floare.

Insa astfel de calcule nu justifica lipsa de speranta, in plm.

Nu putem sa punem legea in practica in ceea ce priveste avizele ISU, respectarea normelor de circulatie si cate si mai cate?

De ce trebuie sa spui ca suntem mici si oricum ne fut aia in cur, in plm?

Si,nu te supara, aia cu Ponta si succesul rasunator al Guvernului si cum a dat el peste nas FMI, e chiar ''obraznic'' sa afirmi asa ceva.Nu ca ar fi FMI, mari experti,Argentinienii pot sa depuna marturie.

In plm, m-am saturat ca, de fiecare data, cand iese si el, Popescu, in strada, sa zbiere ca vrea sa se schimbe ceva, apare alter ego-ul lui Popescu, care, evident, le stie pe toate si zambeste afabil.

In plm, ba

Suntem saraci, nu pentru ca ne fura ''agenturili externe'', ci pentru ca politicianul roman.Votat de cetateanul roman, in plm.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Mica corupție e strâns legată de marea corupție. Cei mai mulți dintre agenții ăia de la Pompieri, Sanitar-Veterinară, ANAF, Garda de mediu, OPC etc. sunt angajați fie pe bază de simpatii politice, fie pe bază de nepotisme, cumetrii, obligații. Iar șpăgile luate sunt împărțite cu șefii lor, care la rândul lor cotizează la partid, așa apărând o parte din banii negri pentru campanii electorale. Cine nu face așa, este ejectat din sistem, sau oricum, are viață grea.

Majoritatea prevederilor legale, normelor și alte reglementări, sunt extrem de complicate, de multe ori se bat cap în cap, de așa natură încât orice ai face, tot ești bun de amendă. Cum se face? Simplu: vine inspectorașul, verifică, găsește câteva hibe și îți spune că îți dă o atenționare sau o amendă mică dacă tu ... Și încă ceva: regulile în multe domenii sunt mai dure ca în Occident, uneori absurde, numai bune pentru șpagă. Și oricum, nu se respectă, chiar dacă ai vrea să o faci. 

Altceva: o dată intrați într-o  comunitate ( U.E.) de exemplu, înseamnă și pierderea într-o oarecare măsură a ceea-ce se numește suveranitate națională, fiind obligați să respectăm niște reguli, principii, norme comune. Care evident, cam sunt impuse mai mult sau mai puțin subtil de cei mai puternici. A fi membru înseamnă a avea și avantaje, dar și obligații. 

Și da: schimbarea trebuie să înceapă cu noi. Să refuzăm să dăm șpagă, să-i denunțăm pe șpăgari și pe abuzivi, să facem tărăboi ori ce câte ori suntem supuși abuzurilor. Și noi, să fim corecți și cinstiți la rândul nostru.

• Like 10
  • Minus 3
Link spre comentariu

tont esti tu BOULE !!!

Mama ta de prosop murdar.

Daca ar fi sa-ti gasesc un corespondent in alta ''ramura'' a societatii romanesti, cred ca te asemeni putin cu babele alea cu batic in cap, pupatoare de moaste si pet-ul de 2 litri sub brat, mancand pita de la dom parinte si asteptand la coada, pentru a strange niste apa sfintita de la Muntele Athos.

Numai ca alea sunt dobitoace in felul lor.Tu, in al tau, inconfundabil.

Doamne Iarta-ma, ca ma leg de o panarama.Cosminele,esti prin zona?Asa-i ca merge Ika in Rai?

Nebuno, am vazut ca te futi ''crestineste'', Doamne Iarta-ma, din nou.

Hai ca iti fac io un plan de bataie, asa, pentru o curva cu spirit samaritean.

Luni : te futi pentru victimele masacrului de la scoala din Peshawar.

Marti : pentru bietii elevi din Newton

Miercuri : imigrantii aia, dintre care si copii de pana la 2 ani, care au murit asfixiati intr-un TIR in Austria

Joi : te futi pentru Ponta.e si asta un martir, in felul lui.

Vineri : nu trebuie sa uitam genocidul la care a fost supus poporul armean de catre turci

Sambata : poti sa zici ca te futi pentru Srebenica

Duminica : pentru Cassy, normal.

In plm de toanta,

:hihat

Link spre comentariu

Mama ta de prosop murdar.

Daca ar fi sa-ti gasesc un corespondent in alta ''ramura'' a societatii romanesti, cred ca te asemeni putin cu babele alea cu batic in cap, pupatoare de moaste si pet-ul de 2 litri sub brat, mancand pita de la dom parinte si asteptand la coada, pentru a strange niste apa sfintita de la Muntele Athos.

Numai ca alea sunt dobitoace in felul lor.Tu, in al tau, inconfundabil.

Doamne Iarta-ma, ca ma leg de o panarama.Cosminele,esti prin zona?Asa-i ca merge Ika in Rai?

Nebuno, am vazut ca te futi ''crestineste'', Doamne Iarta-ma, din nou.

Hai ca iti fac io un plan de bataie, asa, pentru o curva cu spirit samaritean.

Luni : te futi pentru victimele masacrului de la scoala din Peshawar.

Marti : pentru bietii elevi din Newton

Miercuri : imigrantii aia, dintre care si copii de pana la 2 ani, care au murit asfixiati intr-un TIR in Austria

Joi : te futi pentru Ponta.e si asta un martir, in felul lui.

Vineri : nu trebuie sa uitam genocidul la care a fost supus poporul armean de catre turci

Sambata : poti sa zici ca te futi pentru Srebenica

Duminica : pentru Cassy, normal.

In plm de toanta,

:hihat

Altceva mai intens nu stii??? :clapp  :clapp  :clapp

:icecream  :icecream  :icecream

Link spre comentariu

duminEcå a fost sfantu nectarie si eu am bagat pula in gura la o prietenå(si cu diptrot). voi arde in flacarile iadului? :(

Dacă i-a plăcut și ei să înghită furtunul atunci ești ca și salvat. Dar dacă doar s-a prefăcut că îi place....e păcatul ei. Mi-a zis mie un popă cu Iphone 6S că mimarea orgasmului și a plăcerii e un păcat new.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...