laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 31, 2015 Ai dreptate nu esti doar psihopat, esti psihopat prost si lipsit de orice simt de solidaritate pentru niste parinti nevinovati. Btw, ai crescut la orfelinat de nu poti intelege ce inseamna iubirea parintilor pentru copiii lor?!?! Eu nu sunt mama si nici nu-mi plac copiii insa stiu cat si cum iubeste un parinte, A spus cineva ca este vina ta?!? De ce te scuzi, te simti vinovat de ceva, esti traumatizat din alte cauze?!?! Aici nu este vorba de vinovati, idiotule, este vorba despre moartea unor tineri si durerea unor parinti. Esti prea talamb si tampit si am facut o mare greseala sa comunic cu specimene ca tine carora nu le-a evoluat creierul ala de reptila. PS. Stii de ce ai reusit sa traiesti pana acum fara sa iei foc intr-un club?!?! De prost ce esti. Greșit! Trăiește (încă) din simplul motiv că e ilegal (încă) să-i smulgă careva capu', să i-l bage-n cur! 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:pa Oras:pa Autor Postat Octombrie 31, 2015 a inceput sa iasa la iveala dupa tragedie si ce fel de ipocriti sinistrii stau in spatele useriilor voastre, spor la facut bani din suptu pulii va urez si celor ce va sustin, sunteti penibili!si apropo, naiviilor, intrati pe bestgore.com sa vedeti lumea si viata in care traim, e timpu sa va spargeti balonasu ala din cap cu picatele roz si unicorni si sa realizati ca asta e lumea in care traim 1 6
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 31, 2015 Măi băiete, dar tu ce vrei de fapt? Ce te chinuie pe tine? Ce gândire e asta, la 35 de ani câți declari în profil? Tu vezi ce spui? Ce legătură e între tragedia asta și acuzațiile de ipocrizie sinistră și penibilitate cu care acuzi în bloc? Eu zic că ar trebui să fii mai ponderat și mai echilibrat. 3 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2015 Măi băiete, dar tu ce vrei de fapt? Ce te chinuie pe tine? Ce gândire e asta, la 35 de ani câți declari în profil? Tu vezi ce spui? Ce legătură e între tragedia asta și acuzațiile de ipocrizie sinistră și penibilitate cu care acuzi în bloc? Eu zic că ar trebui să fii mai ponderat și mai echilibrat. Gandire de acolit al lui Bruce Lee Gara de Nord, gandire de Balaceanca. Gandire de .... gandac.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 a inceput sa iasa la iveala dupa tragedie si ce fel de ipocriti sinistrii stau in spatele useriilor voastre, spor la facut bani din suptu pulii va urez si celor ce va sustin, sunteti penibili!si apropo, naiviilor, intrati pe bestgore.com sa vedeti lumea si viata in care traim, e timpu sa va spargeti balonasu ala din cap cu picatele roz si unicorni si sa realizati ca asta e lumea in care traimCe legatura este intre site-ul ala pe care ar trebui sa intre doar criminalistii sau medicii legisti pentru a se instrui/in scop stiintific si nu orice flutura-vantu pentru ca nu e pentru toata lumea ceea ce apare acolo si tragedia de la noi de aseara ??? :350x :350x :350x :350x
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 31, 2015 Ai dreptate, multumesc. Am editat. Sunt foarte nervoasa, trista si ma simt atat de neputincioasa. Nu-mi iese din cap imaginea unei mame care-si cauta fiica la un spital...fiica ei lucra in clubul respectiv, nu-mi revin. Tot respectul SORINA,se vede ca ai un suflet mare.Cei care fac"glume" in astfel de momente probabil ca nu stiu ce inseamna sa fii parinte.
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 Tu esti cam cretin si, ca toti cretinii, tii mortis sa ne arati nivelul cretinismului pe care l-ai atins. Daca te incalzeste cu ceva, afla ca nu esti singurul, ca tine sunt multi. Pai bine mai secatura ordinara, accidente se pot intampla oriunde. Tu, inainte de a intra intr-un local verifici securitatea acelui local, ceri avizele patronilor, ceri garantii?!?! Ceri pe dracu sa te ia de cretin. Secaturi ordinare si insensibile, un astfel de accident se putea intampla la un meci, pe stadion, putea fi o explozie in metrou....in propria casa chiar, daca vecinul era pasionat de metamfetamina si a gresit dozajele. Atunci ce ai fi spus, ca victimele au fost de vina ca locuiau acolo?!?Tu te auzi?!? Voi astia care va ganditi la PIZDE in ASTFEL de momente, va auziti?!?! Putea fi un prieten de-al vostru, un verisor, un frate, o sora...un sot....si toti acei tineri, TOTI, sunt copiii cuiva, ratatilor. V-ati pus pentru o clipa in pielea acelor parinti disperati care-si plang copiii sau care asteapta pe holurile spitalelor?!?! V-ati pus o pula... Stiti de ce nu v-ati pus?!?! Va spun eu, pentru ca era un eveniment rock, d-aia. Pai sa va spun ceva, euglene psihopate ce sunteti, acolo erau oameni. De unde sa stiti voi ce inseamna asta cand ati crescut la haita...intr-o familie normala, oamenii nu se comporta ca voi. Intr-o familie normala, oamenii SUNT EDUCATI sa empatizeze si SA AJUTE, iar daca, din greseala au dat nastere unui mic sociopat ca si voi, macar sunt educati sa taca-n plm din gura. Astia, care nu sunt capabili de empatie, care nu simt nimic, sociopatii, sunt rugati sa ne suga pula!!! Sunt foarte revoltata, extrem de revoltata... mor cand aud fel de fel de scuze ce contin cuv "daca". Niciun "daca", am spus de un miliard de ori, daca avea baba elice, se numea elicopter. Conteaza ca evenimentul s-a petrecut, conteaza ca sunt peste 150!!!!!!!!!!!!!! de familii distruse, conteaza ca zeci de oameni se zbat intre viata si moarte, conteaza ca este nevoie de solidaritate, de intelegere, de SANGE!!!!Asta conteaza si nicidecum daca au avut curvele minte sa mearga la concerte rock sau nu, asta este doar chestiune de gusturi. Si gaina Iuliei Albu are mai multa minte decat aceste specimene euglenice. De departe, cea mai buna reactie. 3 x Bravo!
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Tot respectul SORINA,se vede ca ai un suflet mare.Cei care fac"glume" in astfel de momente probabil ca nu stiu ce inseamna sa fii parinte. sper ca zici la modul serios, nu faci misto
discretul18 Reputație: 5415 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 2, 2015 sper ca zici la modul serios, nu faci misto pare a fi misto?
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Dumnezeu sa-i ierte pe cei care au murit si sa-i intareasca pe cei care au suferit pierderi sau sunt in suferinte si mai ales pe parinti, soti, farti, surori, iubiti! In alta ordine de idei, tot ceea ce se intampla dupa aceasta mare tragedie este ingretosant! Incepand cu acel/acei cameraman/cameramani care au continuat sa filmeze "materialul vietii (carierei) lor", in loc sa zvarle camerele alea si sa se apuce sa ajute oamenii raniti! Continuand cu circul de la multe televiziuni, mortii dezgorpati din trecut si adusi acum la lumina, precum acel pompier infirm din accidentul de acum multi ani de la ... nu imi aduc aminte (o explozie mare cu chimicale intr-o cisterna, Mihailesti parca), etc.Niste hiene si niste ipocriti! Peste o luna nici n-o sa-si mai aduca aminte! Dar cu siguranta la urmatoarea tragedie vor dezgropa cazul unui ars in Colectiv, ramas cu sechele si o fatza de nerecunoscut. Il vor intreba cu compasiune cum mai e, ii vor face cadou o operatie pentru o grefa de piele ceva! Tot respectul pentru cei care au fost sa doneze sange. Tot respectul pentru cei care au ajutat atunci. Tot respectul pentru Claudiu (scuze ca n-am retinut si numele de familie), care dupa ce a scapat nevatamat, s-a intors dupa un prieten, apoi dupa altul, apoi a fost gasit mort in morga unui spital!!! 4 5
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:pa Oras:pa Autor Postat Noiembrie 2, 2015 sorino, te astept maine la adunarea de la Universitate, sa vedem daca esti la fel de tare in gura in realitate, asa cum esti si pe forum si daca toate educatia aia si facultatea a dat roade, daca iti poti exprima ofurile si in mediul public, desi nu cred ca te-a ajutat facultatea aia, inca sugi pula pe bani 1 7
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Mars euglena psihopata, nu are de unde sa stie o nevertebrata ca si tine, daca si cat am ajutat eu. Nici nu mai am putere sa ma cert cu fraierii ca si tine. Sunteti atat de prosti si atat de ieftini de nici nu va imaginati, nu aveti nici cea mai mica idee despre ce inseamna o astfel de trauma, o arsura....o astfel de durere. Am avut prieteni arsi, fmm de ratat, care se uitau in ochii mei plangand spunandu-mi ca-i ustura sufletul. Ai vazut vreodata asa ceva?!?! Ma indoiesc, dar iti doresc sa vezi si-mi mai doresc sa vii aici traumatizat spunandu-ne ce ai trait, iar noi, toti astia prosti care suferim, sa-ti dam un mare scuipat in ochi. 3 13
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:pa Oras:pa Autor Postat Noiembrie 2, 2015 Mars euglena psihopata, nu are de unde sa stie o nevertebrata ca si tine, daca si cat am ajutat eu. Nici nu mai am putere sa ma cert cu fraierii ca si tine. Sunteti atat de prosti si atat de ieftini de nici nu va imaginati, nu aveti nici cea mai mica idee despre ce inseamna o astfel de trauma, o arsura....o astfel de durere. Am avut prieteni arsi, fmm de ratat, care se uitau in ochii mei plangand spunandu-mi ca-i ustura sufletul. Ai vazut vreodata asa ceva?!?! Ma indoiesc, dar iti doresc sa vezi si-mi mai doresc sa vii aici traumatizat spunandu-ne ce ai trait, iar noi, toti astia prosti care suferim, sa-ti dam un mare scuipat in ochi. ca ai dat like pe facebook la o pagina nu inseamna ca ai ajutat ))) 1 6
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 pare a fi misto?nu boss scuze
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:pa Oras:pa Autor Postat Noiembrie 3, 2015 beau oleaca de tarie, imi pun cagula pe fata si ma duc in strada sa dam foc la guvern si primarie, sper sa gasesc amatori! 1 5
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 3, 2015 mai bine profesionisti
Postări Recomandate