victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 1, 2015 deschid acest topic in ideea ca mai sunt si alte lucruri decat mersul la fetite pe lumea asta. se intampla sa avem nevoie de o informatie, poate nu e la indemana pe net, sau o recomandare de firma, de magazine..... de instalator, de tinichigiu........ haideti sa ne ajutam intre noi. incep eu cu o intrebare: unde (daca) mai exista magazin levi's in Constanta ??? eu in tom si in city nu am gasit.....
corsar Reputație: -301 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Noiembrie 1, 2015 Salutare Victoras...buna treaba cu acest topic ...si eu caut un service bun ptr un BMW X5 ...un tester bun ?Aia de la Bavaria sunt neseriosi ...si pusi pe japca
adriian10 Reputație: -385 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Noiembrie 1, 2015 tiganii unde stau ?
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 1, 2015 Salutare Victoras...buna treaba cu acest topic ...si eu caut un service bun ptr un BMW X5 ...un tester bun ?Aia de la Bavaria sunt neseriosi ...si pusi pe japcaEra dia, mecanic pe baba novac la blocurile lu mazare unde e acum o spalatorie. Zona kamsas, langa reprezentanta aia auto. Daca afli unde s-a mutat respectivul, intreaba la reprezentanta aia auto unde s-a mutat Dia si mergi cu toata increderea. O sa iti ia 100-200 lei pt tester dar omul stie treaba cu masinile nemtesti. 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 1, 2015 tiganii unde stau ?Peste tot dar mai ales acolo unde nu te astepti 1
tudorchirila79 Reputație: 35 Postat Noiembrie 1, 2015 Postat Noiembrie 1, 2015 deschid acest topic in ideea ca mai sunt si alte lucruri decat mersul la fetite pe lumea asta.se intampla sa avem nevoie de o informatie, poate nu e la indemana pe net, sau o recomandare de firma, de magazine..... de instalator, de tinichigiu........haideti sa ne ajutam intre noi. incep eu cu o intrebare: unde (daca) mai exista magazin levi's in Constanta ??? eu in tom si in city nu am gasit.....magazin levi's in cta nu cred ca mai exista, dar mai gasesti articole la peek & cloppenburg in maritimo 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Noiembrie 1, 2015 merci !!!
corsar Reputație: -301 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Noiembrie 1, 2015 Era dia, mecanic pe baba novac la blocurile lu mazare unde e acum o spalatorie. Zona kamsas, langa reprezentanta aia auto. Daca afli unde s-a mutat respectivul, intreaba la reprezentanta aia auto unde s-a mutat Dia si mergi cu toata increderea. O sa iti ia 100-200 lei pt tester dar omul stie treaba cu masinile nemtesti.Multumesc Talibane ...am sa caut acolo ....conteaza mult un tester bun ...ca am nevoie de regenerare la filtrul de particule si apoi poate si o curatare ....inca ceva ,am auzit ca si pe drumul spre Ovidiu mai este un service bun ...undeva pe linga o clinica particulara acolo ....ca sunt baieti buni ...stie cineva ceva de ei ?
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 1, 2015 Si eu am auzit de niste baieti buni in ovidiu dar nu stiu detalii. Totusi incearca initial sa dai de Dia trust me 1
ala mic Reputație: 215 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:fata-n fata cu spatele garii Oras:fata-n fata cu spatele garii Postat Noiembrie 1, 2015 deschid acest topic in ideea ca mai sunt si alte lucruri decat mersul la fetite pe lumea asta.se intampla sa avem nevoie de o informatie, poate nu e la indemana pe net, sau o recomandare de firma, de magazine..... de instalator, de tinichigiu........haideti sa ne ajutam intre noi. incep eu cu o intrebare: unde (daca) mai exista magazin levi's in Constanta ??? eu in tom si in city nu am gasit..... Cica doar in Tom si in City sunt. Dai un särci mai aprofundathttp://www.geodruid.com/intl/en/brands/4209:levi-s/RO:romania/105539:constanta
johnh0lmes Reputație: 31 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:piata ovidiu Oras:piata ovidiu Postat Noiembrie 1, 2015 deschid acest topic in ideea ca mai sunt si alte lucruri decat mersul la fetite pe lumea asta.se intampla sa avem nevoie de o informatie, poate nu e la indemana pe net, sau o recomandare de firma, de magazine..... de instalator, de tinichigiu........haideti sa ne ajutam intre noi. incep eu cu o intrebare: unde (daca) mai exista magazin levi's in Constanta ??? eu in tom si in city nu am gasit.....Eu stiu o firma care taie ramui.Pentru levi's de ce nu comanzi onlain,plata la primire?http://www.emag.ro/blugi-barbati/levi-s/cDaca dai cu särci gasesti mai multe. 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Noiembrie 2, 2015 da-i dracu de blugi. zi repede de firma de ramui !!! p.s. - ideea cu e-magul mi-a facut dimineata vesela. la un pret asa bun, am si comandat. thx a lot!
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Noiembrie 5, 2015 in concluzie:- in carfur nu am gasit niciun stand cu levis, nici romanesti, nici altfel;- in osan exista un stand cu levis made in china;- ai mei, de pe emag sunt made in bangladesh; 3
georgika20 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Noiembrie 7, 2015 gasesc ceva pe la gara?
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 7, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 7, 2015 Maxi taxi pentru litoral 1
ala mic Reputație: 215 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:fata-n fata cu spatele garii Oras:fata-n fata cu spatele garii Postat Noiembrie 8, 2015 Maxi taxi pentru litoral Si autogara
archangell Reputație: 16 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 10, 2015 @corsar Un service bun de BMW este BimmerWorkshop,Ii gasesti in KM 4-5 la intrarea in sere pe stanga.. Eu am rezolvat la ei cam tot ce aveam la BMW..
corsar Reputație: -301 Postat Noiembrie 10, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Noiembrie 10, 2015 @corsar Un service bun de BMW este BimmerWorkshop,Ii gasesti in KM 4-5 la intrarea in sere pe stanga.. Eu am rezolvat la ei cam tot ce aveam la BMW..Multam frate ,am primit si eu de la baieti prin PM ....si voi merge acolo ...sa vad ce fac cu filtrul de particule etc. poate si un polisat la ea .... poate mai sunt si altii ce vor detalii despre acest service ...Bimmer 0788 606 674
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 12, 2015 fetitele unde stau?
temujin Reputație: 1654 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 19, 2015 Care din ele? Ca-s tare multe!!
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 19, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 19, 2015 Celelalte 1 4
temujin Reputație: 1654 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 20, 2015 Sa stii, Talibane!!
sety Reputație: 47 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 22, 2015 Era dia, mecanic pe baba novac la blocurile lu mazare unde e acum o spalatorie. Zona kamsas, langa reprezentanta aia auto. Daca afli unde s-a mutat respectivul, intreaba la reprezentanta aia auto unde s-a mutat Dia si mergi cu toata increderea. O sa iti ia 100-200 lei pt tester dar omul stie treaba cu masinile nemtesti.Il stiu pe arabu' dar numai este in oras, tot pe baba novac, la blocuri lu mazare este mancar motors, tipu are service bun tare, e fostul service de la reprezentanta W
vitara2015 Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Decembrie 4, 2015 Salut, băieți. Sunt relativ nou pe aici.Cum pot să obțin acces la mesageria privată?
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 4, 2015 http://nimfomane.com/home.php/beneficii.html http://nimfomane.com/forum/topic/7346-scopul-reputatiei/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum