Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67

Bueeeyyy ,nu pot sa cred ca te-am regasit .Fusei pi mari ...prin alte locatii...la un moment dat am zis sa ma las ,sa mai intru pe aici..era cu ceva vreme in urma o mare debandada.Realizez ca si acum este ...mai nou...m-am dat pe la feis..buci ...si am mai futut pe acolo ...nebunie mare 

o sa reintru in decor cam de maine ...vreau sa introduc si un prieten in lumea noastra ..hahahah.Incep sa fac cate un browsing pe aici sa vad ce mai e nou si unde sa ma bag la umezeala si sa-l masez pe ala micu intr-o gurita fierbinte ... :rax2  :laugh2  :bow

• Like 5
Link spre comentariu

Bueeeyyy ,nu pot sa cred ca te-am regasit .Fusei pi mari ...prin alte locatii...la un moment dat am zis sa ma las ,sa mai intru pe aici..era cu ceva vreme in urma o mare debandada.Realizez ca si acum este ...mai nou...m-am dat pe la feis..buci ...si am mai futut pe acolo ...nebunie mare 

o sa reintru in decor cam de maine ...vreau sa introduc si un prieten in lumea noastra ..hahahah.Incep sa fac cate un browsing pe aici sa vad ce mai e nou si unde sa ma bag la umezeala si sa-l masez pe ala micu intr-o gurita fierbinte ... :rax2  :laugh2  :bow

Hai ca moi pi seara osa iti scriu civa la privat !!! ;)

Nice nice...di welcome back !!! :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...