cosmamineru Reputație: 161 Postat Iulie 31, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat Iulie 31, 2021 Acum 4 minute, lexluthor a spus: Gabrele , tu cred ti ai dat seama ca te resoect..nu asta conteaza, nu asta vreau sa spun...dar ce ai spus mai devreme chiar e corect..nu am vrut sa citez ca iar imi iau pwle in cur si nu mai vreu😁😁😁..omul invata din greseli atunci cand vrea...ce vreau sa spun e ca ai pus punctul pe I...intelegi ce spun? Restul depinde de fiecare ce si cum intelege..toate cele bune..resoect O fi corect nu zic nu , sa fie la ei cam asa suna vorba mea . Sa citesc printre randuri o fac doar cand vorbesc cu femei , niciodata cu barbatii sincer. Am avut si am inca gasca e mici copii si ne tinem uniti pt ca suntem pe fata . Asa am trecut prin sita adevaratii prieteni de cei falsi ... asa am avut si de pierdut la munca unde nu trebuia sa fiu asa sau in unele situatii sociale cu lume mai multa . In schimb principiile se numesc asa pt un motiv anume , raman o viata cu tine ! Te citez pe tine sa ii raspund cumva si lui Gabi (apropo cand citezi doar scrii mai jos nu unde au scris deja cei pe care ii citezi , atat de simplu e si nu iti mai iei pwle in cur 🤣) . Gabi sunt naiv , mi s-a ridicat un pic tensiunea cand am citit blogul ala si eram foarte nervos. Imi dau seama ca sunt multe mizerii si acolo pe blog si m-am si calmat intre timp. Am inteles si gresit de la tine tot din cauza sangelui ce circula cu viteza luminii :))) . Mea culpa ! Nu bag mana in foc pt nimic si nimeni inafara de mine . Nu stiu daca acest site mai are nevoie de bete atata timp cat cei mai vechi utilizatori nu mai fac recenzii si/sau fac doar misto ... imi place mistoul dar sa fi si productiv si mistocar e alta. Sa fie banat , sa fie la el acolo....inca o data spun ca nu mai zic nimic despre aia .... a fost pur si simplu impuls si nervi din cauza a ceea ce citeam acolo. Scuze si lui lex daca l-am luat tare , chiar nush ce dreaq , probabil ca am dormit putin si eram si pe stomac gol si citeam mizerii si de :))) . Sper sa nu fi deranjat prea tare si sa puteti trece cu vederea. Weekend frumos
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 31, 2021 Daca ai ceva de spus fa o aici, nu ma cita pe mine..eu sant doar eu , cand si daca gresesc recunosc..am puterea sa fac asta...si daca tot mai citat .ai mai mult de 15 ani? Ca dupa cum te comporti mai mult nu ai ..toate cele bune .
cosmamineru Reputație: 161 Postat Iulie 31, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat Iulie 31, 2021 Acum 5 minute, lexluthor a spus: Daca ai ceva de spus fa o aici, nu ma cita pe mine..eu sant doar eu , cand si daca gresesc recunosc..am puterea sa fac asta...si daca tot mai citat .ai mai mult de 15 ani? Ca dupa cum te comporti mai mult nu ai ..toate cele bune . Nene dar unde spun ce am de spus ? Tu nu vezi ca eu chiar aici o fac ? Te-am citat ca sa iti raspund evident . Tocmai asta am facut si eu adineauri , am gresit si am recunoscut. Am mai mult de 15 ani , multi inainte si tie . Citeste te rog ce am scris si dupa. Cat despre cum ma comport : revoltat ! . Faptul ca am fost revoltat ti-a spus tie ca am 15 ani Sincer nu inteleg prea multe din ce zici dar oricum , o zi frumoasa
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 11 minutes ago, cosmamineru said: O fi corect nu zic nu , sa fie la ei cam asa suna vorba mea . Sa citesc printre randuri o fac doar cand vorbesc cu femei , niciodata cu barbatii sincer. Am avut si am inca gasca e mici copii si ne tinem uniti pt ca suntem pe fata . Asa am trecut prin sita adevaratii prieteni de cei falsi ... asa am avut si de pierdut la munca unde nu trebuia sa fiu asa sau in unele situatii sociale cu lume mai multa . In schimb principiile se numesc asa pt un motiv anume , raman o viata cu tine ! Te citez pe tine sa ii raspund cumva si lui Gabi (apropo cand citezi doar scrii mai jos nu unde au scris deja cei pe care ii citezi , atat de simplu e si nu iti mai iei pwle in cur 🤣) . Gabi sunt naiv , mi s-a ridicat un pic tensiunea cand am citit blogul ala si eram foarte nervos. Imi dau seama ca sunt multe mizerii si acolo pe blog si m-am si calmat intre timp. Am inteles si gresit de la tine tot din cauza sangelui ce circula cu viteza luminii :))) . Mea culpa ! Nu bag mana in foc pt nimic si nimeni inafara de mine . Nu stiu daca acest site mai are nevoie de bete atata timp cat cei mai vechi utilizatori nu mai fac recenzii si/sau fac doar misto ... imi place mistoul dar sa fi si productiv si mistocar e alta. Sa fie banat , sa fie la el acolo....inca o data spun ca nu mai zic nimic despre aia .... a fost pur si simplu impuls si nervi din cauza a ceea ce citeam acolo. Scuze si lui lex daca l-am luat tare , chiar nush ce dreaq , probabil ca am dormit putin si eram si pe stomac gol si citeam mizerii si de :))) . Sper sa nu fi deranjat prea tare si sa puteti trece cu vederea. Weekend frumos Uitasem sa îți răspund la întrebarea cu recenziile. Eu nu mai fac recenzii din niște motive personale. Nu am hotărât dacă definitiv sau nu. Oricum din anumite cauze, care țin strict de mine, nu calc strâmb în Constanța Dar am un loc unde refulez, când am nevoie. Talibanu, nu mai recenzeaza din alte cauze. Obi sau Vitceibo în schimb recenzeaza și pentru noi. Mai sint câțiva membrii vechi care s-au rebrenduit și recenzeaza și ei. In alta ordine de idei. În afara de Obi ( care face iureșul asta în vacante) noi ceilalți am cam trecut de stadiul în care mergem peste tot sa nu cumva sa pierdem o gaurica. Va lasam pe voi lupii tineri sa faceți ce făceam și noi acum 10 - 15 ani. 2 1
cosmamineru Reputație: 161 Postat Iulie 31, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat Iulie 31, 2021 Acum 1 minut, g2br13l a spus: Uitasem sa îți răspund la întrebarea cu recenziile. Eu nu mai fac recenzii din niște motive personale. Nu am hotărât dacă definitiv sau nu. Oricum din anumite cauze, care țin strict de mine, nu calc strâmb în Constanța Dar am un loc unde refulez, când am nevoie. Talibanu, nu mai recenzeaza din alte cauze. Obi sau Vitceibo în schimb recenzeaza și pentru noi. Mai sint câțiva membrii vechi care s-au rebrenduit și recenzeaza și ei. In alta ordine de idei. În afara de Obi ( care face iureșul asta în vacante) noi ceilalți am cam trecut de stadiul în care mergem peste tot sa nu cumva sa pierdem o gaurica. Va lasam pe voi lupii tineri sa faceți ce făceam și noi acum 10 - 15 ani. Am vazut ca Obi e pe tot ce e nou . Eu sunt pe sistemul sa imi gasesc ce imi place si ma tot duc tot acolo ... de ceva timp caut ceva sa mearga uns ... sa imi dea motiv sa ma tot intorc. Am avut ceva de pe aici ok dar e timpul sa schimb. Din cauza asta am mai recenzat si in alta parte ca ma tot duc sa caut ce si cum dar nu caut sa nu pierd orice gaurica :))) . La 30+ tot tanar sunt , stiu , iti multumesc pt rabdare si raspunsuri si din nou iti spun ca nu a fost nici un atac personal si daca a fost imi pare rau .... chiar eram agitat , la fel si lui lex ii spun
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 2 minutes ago, cosmamineru said: Am vazut ca Obi e pe tot ce e nou . Eu sunt pe sistemul sa imi gasesc ce imi place si ma tot duc tot acolo ... de ceva timp caut ceva sa mearga uns ... sa imi dea motiv sa ma tot intorc. Am avut ceva de pe aici ok dar e timpul sa schimb. Din cauza asta am mai recenzat si in alta parte ca ma tot duc sa caut ce si cum dar nu caut sa nu pierd orice gaurica :))) . La 30+ tot tanar sunt , stiu , iti multumesc pt rabdare si raspunsuri si din nou iti spun ca nu a fost nici un atac personal si daca a fost imi pare rau .... chiar eram agitat , la fel si lui lex ii spun Esti un fel de nicieu. Și el e la fel de agitat și la fel se aprinde din orice. Am experienta. 😀 Daca vrei un sfat, Fă-ți un top 10. Și alegeți de aici 4 sau 5 fete la care sa mergi destul de regulat. Fii cu ochii pe site pentru New entry și mergi la care ți se par ok. În asa fel o sa ai în permanenta un top 5 la care sa mergi ca să te simți cu adevărat bine. Și nu uita sa împrospăteze acel top 5 când cineva nou apărut merita. Si mai vizitează cele care ies din top 5 peste un an sau doi. 1 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 31, 2021 Gabi, nu te mai citez din motivele bine stiute😁😁da, aici sant perfect de acord cu ce ai spus..all my respect..weekend placut sa ai✌✌ 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 4 minutes ago, lexluthor said: Gabi, nu te mai citez din motivele bine stiute😁😁da, aici sant perfect de acord cu ce ai spus..all my respect..weekend placut sa ai✌✌ N-am bre. Mi l-a stricat Becali. 🤣🤣 Sper doar mâine sa ma repare 3sudest la restaurant Dorna. 1 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 31, 2021 Sa nu imi spui ca vine laurentiu la dorna maine? Da mi un pm si vb
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 3 minutes ago, lexluthor said: Sa nu imi spui ca vine laurentiu la dorna maine? Da mi un pm si vb Ba da. De la ora 8 jumate. 1
talibanu Reputație: 9739 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 31, 2021 Mergem?🤣🤣🤣 1 1
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 Eu am tras câteva fumuri și mi-e bine. 😜 Pace vouă! 1 1
cosmamineru Reputație: 161 Postat Iulie 31, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat Iulie 31, 2021 Chiar acum, django2019 a spus: Eu am tras câteva fumuri și mi-e bine. 😜 Pace vouă! Pe caldura asta mon cher ?
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 3 minutes ago, cosmamineru said: Pe caldura asta mon cher ? Păi sunt 19 grade unde mă aflu acum. Și simtindu-mă așa bine, mi-a trecut prin minte ca pentru luna următoare să-i propun ca UL pe @lexluthor și @nicieu (în tandem bineînțeles). Pace lor si nouă! 🤪 1 1
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 Oare ce-o mai face Londra? Mi-e dor de recenziile lui spumoase. Știu că încă bântuie pe forum (cu un alt username). 1 1
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 Îmi este din ce în ce mai bine. Oare Ragno ce mai face? O mai avea bani de semințe? 😜 2 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iulie 31, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iulie 31, 2021 Acum 2 ore, lexluthor a spus: Sa nu imi spui ca vine laurentiu la dorna maine? Da mi un pm si vb Acum 2 ore, g2br13l a spus: Ba da. De la ora 8 jumate. Acum 2 ore, talibanu a spus: Mergem?🤣🤣🤣 Faceți masa nimfomane😂😂? Să trec să vă aduc câte ceva, că sunt în zonă😂 1 1
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 56 minutes ago, django2019 said: Un răspuns pe care mulți nu-l anticipau dar care dovedește că mai presus de toate, indiferent de ce facem legat de rutina zilnică, suntem oameni cu bune și rele. Sper din tot sufletul ca vacanța oferită piticului tău să fie așa cum vi-o doriți! Pace vouă! 🤗 @johnnybravo112 Babayule să știi că faptul că mă urmărești tot timpul pentru a beneficia de dreptul de a minusa orice postare de-a mea, nu mă deranjează absolut deloc. Dacă acest lucru îți face ziua mai frumoasă eu sunt mulțumit. Dar faptul că ai minusat postarea de mai sus, prin care uram unei mame să aibă o vacanță plăcută alături de copilul ei, denotă cât de murdar poți fi sufletește, nu numai trupește. Pace tie și gândește-te doar o secundă de ce ești atât de detestat pe forum. 2 1 1
talibanu Reputație: 9739 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 31, 2021 Acum 1 oră, benzema09 a spus: Faceți masa nimfomane😂😂? Să trec să vă aduc câte ceva, că sunt în zonă😂 Aaa...tu esti deja inscris?🤣🤣 1 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iulie 31, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iulie 31, 2021 Acum 9 minute, talibanu a spus: Aaa...tu esti deja inscris?🤣🤣 Eu sunt ospătaru😂 2
Pandishpan Reputație: 896 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 Acum 2 ore, django2019 a spus: @johnnybravo112 Babayule să știi că faptul că mă urmărești tot timpul pentru a beneficia de dreptul de a minusa orice postare de-a mea, nu mă deranjează absolut deloc. Dacă acest lucru îți face ziua mai frumoasă eu sunt mulțumit. Dar faptul că ai minusat postarea de mai sus, prin care uram unei mame să aibă o vacanță plăcută alături de copilul ei, denotă cât de murdar poți fi sufletește, nu numai trupește. Pace tie și gândește-te doar o secundă de ce ești atât de detestat pe forum. Asta e ala care se da si hoge..?...poate l bag in gura comunitatii de la el din oras..🤣... 1
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 2 hours ago, benzema09 said: Eu sunt ospătaru😂 Dacă te superi nu mai mănâncă nimic 🤣.
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iulie 31, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iulie 31, 2021 Acum 47 minute, Agora a spus: Dacă te superi nu mai mănâncă nimic 🤣. Aștia fut pe 3 sud est nu manancă😂. Mănâncă la gară snițel😂 1 1
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 22 minutes ago, benzema09 said: Aștia fut pe 3 sud est nu manancă😂. Mănâncă la gară snițel😂 Mai bine fut pe asta 🤣
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 23 minutes ago, benzema09 said: Aștia fut pe 3 sud est nu manancă😂. Mănâncă la gară snițel😂 Al dracu hotspatar, e ofticos ca nu prea este loc de șpagă, ca mâncarea este inclusa în prețul biletului. 😀 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum