Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 1 minute ago, g2br13l said: Al dracu hotspatar, e ofticos ca nu prea este loc de șpagă, ca mâncarea este inclusa în prețul biletului. 😀 Dacă e all inclusive eu iau toate savarinele și las cârnații de Pleșcoi pentru restul 🤣😈
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iulie 31, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iulie 31, 2021 Acum 5 minute, g2br13l a spus: Al dracu hotspatar, e ofticos ca nu prea este loc de șpagă, ca mâncarea este inclusa în prețul biletului. 😀 Dați și voi la toata lumea, să mănânce și fetele astea ceva😂 1 1
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 9 minutes ago, benzema09 said: Dați și voi la toata lumea, să mănânce și fetele astea ceva😂 Mi-aduci aminte de pilda aia cu Iisus când a hrănit cu 3 pești tot poporul, dar mi-e teamă că dacă mai spun de multe ori pești pe forumul ăsta, o să fiu înțeles greșit 🤔🤭
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 Să-mi bag picioarele dacă pot înțelege așa ceva. E un tip pe o scenă în fața căreia se află sute de persoane. Tipul urlă: Say jump! Sutele alea de persoane urlă: Jump! Tipul urla: Jump all! Și sutele alea de persoane încep să sară de parcă au intrat dracii în ei. Marea ți-e grădina ta barbosule! 😜 Plaja Neversea PS: Eu stau la o masă, mă uit la ei și mă simt încă bine. 😂 1 1
cosmamineru Reputație: 161 Postat Iulie 31, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat Iulie 31, 2021 Acum 2 minute, django2019 a spus: Să-mi bag picioarele dacă pot înțelege așa ceva. E un tip pe o scenă în fața căreia se află sute de persoane. Tipul urlă: Say jump! Sutele alea de persoane urlă: Jump! Tipul urla: Jump all! Și sutele alea de persoane încep să sară de parcă au intrat dracii în ei. Marea ți-e grădina ta barbosule! 😜 Plaja Neversea PS: Eu stau la o masă, mă uit la ei și mă simt încă bine. 😂 Chiar nu stiam ce sa fac , chiar asa nu dai si tu o invitatie
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 Apropo. A aflat cineva cine îl suparase așa de tare pe @lexluthor? 1 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 31, 2021 django2019 chiar vrei sa stii? Te mananca pasarica sa stii? Vezi ca pm...ps..daca mai vb mult de mine .nu o sa mai vad. Intelegi ce spun..numai bine 1
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2021 2 minutes ago, lexluthor said: django2019 chiar vrei sa stii? Te mananca pasarica sa stii? Vezi ca pm...ps..daca mai vb mult de mine .nu o sa mai vad. Intelegi ce spun..numai bine Ce te-ai ofuscat așa maestre? Eram pur și simplu curios, nimic mai mult. 1 1
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 33 minutes ago, django2019 said: Ce te-ai ofuscat așa maestre? Eram pur și simplu curios, nimic mai mult. Atunci când încetăm să mai fim curioși înseamnă că am murit.
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iulie 31, 2021 E o vb ...curiozitatea a ucis pisica. Deci..
haloowen Reputație: 4959 Postat August 1, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat August 1, 2021 Acum 12 ore, django2019 a spus: Oare ce-o mai face Londra? Mi-e dor de recenziile lui spumoase. Știu că încă bântuie pe forum (cu un alt username). Ai incercat @ vertical1972? 2
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat August 1, 2021 Postat August 1, 2021 6 hours ago, lexluthor said: E o vb ...curiozitatea a ucis pisica. Deci.. Asta sigur a fost inventată de un câine care era ținut în lanț 🤣
django2019 Reputație: 795 Postat August 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2021 Căldură 🔥 mare, inclusiv apa marii. O groază de pitipoance siliconate și botoxate pe plajă. Unde ești tu Amelia? 😜 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 1, 2021 38 minutes ago, django2019 said: Căldură 🔥 mare, inclusiv apa marii. O groază de pitipoance siliconate și botoxate pe plajă. Unde ești tu Amelia? 😜 La MCDonald's 🤣 1 1
django2019 Reputație: 795 Postat August 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2021 4 hours ago, lexluthor said: 😁😁😅😅😅😁😁😁😁vb lumea ca sunt unic și irepetabil😅😅😅..vb lumea..dar de fapt eu sunt un lup de mare..Jack Sparrow e mic copil pe langa mine😁😁.. Maestre jos palaria! 😊 👍 1 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 1, 2021 3 minutes ago, cosmamineru said: Hai sa va explic in felul urmator poate ma fac inteles si incetam dezbaterea pt ca nu are nici un rost : se dau ca painea calda ! (acum ramane doar sa va intrebati voi de ce ) Si cu asta inchei si va urez o seara frumoasa Asta înseamnă un singur lucru. Multa lumea are probleme sexuale din cauza stresului. Doar atât. Eu spun doar atât. Acum vreo 10 ani era la putere tianjing ( parca asa se numea), erau niște fiole care trebuia sa le bei, apoi după vreo 3 ani a venit vremea marathonului, se pare ca a trecut și asta. Acum e vremea magiunului. Peste 3 ani cine știe ce mai apare. Asa ca, n-ar trebui sa fi atât de partizan idei de produs în sine. Bucură-te ca și comerciant și cu asta basta. 1 1
django2019 Reputație: 795 Postat August 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2021 4 minutes ago, g2br13l said: Asta înseamnă un singur lucru. Multa lumea are probleme sexuale din cauza stresului. Doar atât. Eu spun doar atât. Acum vreo 10 ani era la putere tianjing ( parca asa se numea), erau niște fiole care trebuia sa le bei, apoi după vreo 3 ani a venit vremea marathonului, se pare ca a trecut și asta. Acum e vremea magiunului. Peste 3 ani cine știe ce mai apare. Asa ca, n-ar trebui sa fi atât de partizan idei de produs în sine. Bucură-te ca și comerciant și cu asta basta. Pana mea dacă reușiți să eliberati/controlați stresul de zi cu zi veți fute și fără magiun. 2 1 2
cosmamineru Reputație: 161 Postat August 1, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat August 1, 2021 Acum 5 minute, g2br13l a spus: Asta înseamnă un singur lucru. Multa lumea are probleme sexuale din cauza stresului. Doar atât. Eu spun doar atât. Acum vreo 10 ani era la putere tianjing ( parca asa se numea), erau niște fiole care trebuia sa le bei, apoi după vreo 3 ani a venit vremea marathonului, se pare ca a trecut și asta. Acum e vremea magiunului. Peste 3 ani cine știe ce mai apare. Asa ca, n-ar trebui sa fi atât de partizan idei de produs în sine. Bucură-te ca și comerciant și cu asta basta. Ma faci sa rad ... stii de ce vreau sa inchei subiectul ? 2 motive mari si late : 1. deja pare a reclama pe fata ceea ce eu evit la maxim 2. cum e sa vin eu la tine si sa iti explic cum si ce fel si care e treaba cu munca ta care o faci de ani de zile ? nu te bufneste rasul si vrei sa iei in batjocura ? Cat despre vremea lor .... am K pe raft de minim 7 ani de zile si inca se da bine si aceeasi clienti vechi inca imi vin. Isi face treaba si atat , nu ma intereseaza pt ce o iau pt unde si pt cand , nu e treaba mea , eu doar intreb daca isi face treaba si nimic mai mult ! Doat atat ! Seara frumoasa
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 1, 2021 57 minutes ago, cosmamineru said: Ma faci sa rad ... stii de ce vreau sa inchei subiectul ? 2 motive mari si late : 1. deja pare a reclama pe fata ceea ce eu evit la maxim 2. cum e sa vin eu la tine si sa iti explic cum si ce fel si care e treaba cu munca ta care o faci de ani de zile ? nu te bufneste rasul si vrei sa iei in batjocura ? Cat despre vremea lor .... am K pe raft de minim 7 ani de zile si inca se da bine si aceeasi clienti vechi inca imi vin. Isi face treaba si atat , nu ma intereseaza pt ce o iau pt unde si pt cand , nu e treaba mea , eu doar intreb daca isi face treaba si nimic mai mult ! Doat atat ! Seara frumoasa Dar tu cam ce crezi, eu ti-am vorbit din ce am citit eu pe net? 1
cosmamineru Reputație: 161 Postat August 2, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat August 2, 2021 Acum 9 ore, g2br13l a spus: Dar tu cam ce crezi, eu ti-am vorbit din ce am citit eu pe net? Da
cosmamineru Reputație: 161 Postat August 2, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat August 2, 2021 Acum 10 ore, g2br13l a spus: Dar tu cam ce crezi, eu ti-am vorbit din ce am citit eu pe net? Cu scuzele de rigoare iti spun asta : daca am ceva de invatat sa stii ca nu ma sfiesc si ascult , imi place sa stiu mai multe si nu pretind sa stiu totul , cu siguranta sunt multe ce nu le stiu , ideea e ca este enervant si stii prea bine banuiesc . Daca intradevar ai informatii si lectii pt mine te astept ori la fata locului ori in PM si vorbim si iti promit ca iti fac si cinste cu o cafea/bere daca chiar ai ce ma invata ! Banuiesc ca intelegi si tu de ce sunt sceptic cand citesc cum cineva ma invata meseria mea pe un forum ... nu vreau sa supar pe nimeni si d-asta ma abtin de obicei , chiar si acum ! Am bagat berea la rece si te astept , deci sunt optimist ! Mersi de rabdare si spor la ce ne place !
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 2, 2021 1 hour ago, cosmamineru said: Da Eh, te înșeli. Și te înșeli rău. 1
cosmamineru Reputație: 161 Postat August 2, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat August 2, 2021 Acum 20 minute, g2br13l a spus: Eh, te înșeli. Și te înșeli rău. Nu mi-e rusine sa imi recunosc greseala daca asa o fi. Pe bune ca daca puteam iti puneam si poza , chiar am bagat berea la rece si te astept . Eu beau cafea acum dar pt tine desfac si eu o bere Daca am de invatat de la tine chiar dau mai mult de o bere , scuzele mele daca ma insel , dar stii ca pe un forum asa unde toti incearca sa se ascunda esti sceptic ! Eu te astept sa ma vezi si sa stam de vorba , acum sunt la munca spre ex
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 2, 2021 1 hour ago, cosmamineru said: Nu mi-e rusine sa imi recunosc greseala daca asa o fi. Pe bune ca daca puteam iti puneam si poza , chiar am bagat berea la rece si te astept . Eu beau cafea acum dar pt tine desfac si eu o bere Daca am de invatat de la tine chiar dau mai mult de o bere , scuzele mele daca ma insel , dar stii ca pe un forum asa unde toti incearca sa se ascunda esti sceptic ! Eu te astept sa ma vezi si sa stam de vorba , acum sunt la munca spre ex Si eu la fel, doar ca munca mea e sa merg din locație în locație. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum