Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

Vizitator Agora
Reputație: 0
Postat
1 minute ago, g2br13l said:

Al dracu hotspatar, e ofticos ca nu prea este loc de șpagă, ca mâncarea este inclusa în prețul biletului. 😀

Dacă e all inclusive eu iau toate savarinele și las cârnații de Pleșcoi pentru restul 🤣😈

• Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 5 minute, g2br13l a spus:

Al dracu hotspatar, e ofticos ca nu prea este loc de șpagă, ca mâncarea este inclusa în prețul biletului. 😀

Dați și voi la toata lumea, să mănânce și fetele astea ceva😂

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator Agora
Postat
9 minutes ago, benzema09 said:

Dați și voi la toata lumea, să mănânce și fetele astea ceva😂

Mi-aduci aminte de pilda aia cu Iisus când a hrănit cu 3 pești tot poporul, dar mi-e teamă că dacă mai spun de multe ori pești pe forumul ăsta, o să fiu înțeles greșit 🤔🤭

• Oras:Constanta
Postat

Să-mi bag picioarele dacă pot înțelege așa ceva. E un tip pe o scenă în fața căreia se află sute de persoane. Tipul urlă: Say jump! Sutele alea de persoane urlă: Jump! Tipul urla: Jump all! Și sutele alea de persoane încep să sară de parcă au intrat dracii în ei. Marea ți-e grădina ta barbosule! 😜 Plaja Neversea

PS: Eu stau la o masă, mă uit la ei și mă simt încă bine. 😂

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:La mare pe sezlong
Postat
Acum 2 minute, django2019 a spus:

Să-mi bag picioarele dacă pot înțelege așa ceva. E un tip pe o scenă în fața căreia se află sute de persoane. Tipul urlă: Say jump! Sutele alea de persoane urlă: Jump! Tipul urla: Jump all! Și sutele alea de persoane încep să sară de parcă au intrat dracii în ei. Marea ți-e grădina ta barbosule! 😜 Plaja Neversea

PS: Eu stau la o masă, mă uit la ei și mă simt încă bine. 😂

Chiar nu stiam ce sa fac , chiar asa nu dai si tu o invitatie :D 

Postat
2 minutes ago, lexluthor said:

django2019 chiar vrei sa stii? Te mananca pasarica sa stii? Vezi ca pm...ps..daca mai vb mult de mine .nu o sa mai vad. Intelegi ce spun..numai bine

Ce te-ai ofuscat așa maestre? Eram pur și simplu curios, nimic mai mult. 

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator Agora
Postat
33 minutes ago, django2019 said:

Ce te-ai ofuscat așa maestre? Eram pur și simplu curios, nimic mai mult. 

Atunci când încetăm să mai fim curioși înseamnă că am murit.

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 12 ore, django2019 a spus:

Oare ce-o mai face Londra? Mi-e dor de recenziile lui spumoase. Știu că încă bântuie pe forum (cu un alt username). 

Ai incercat @ vertical1972? :)

• Haha 2
Vizitator Agora
Postat
6 hours ago, lexluthor said:

E o vb ...curiozitatea a ucis pisica. Deci..

Asta sigur a fost inventată de un câine care era ținut în lanț 🤣

Postat

Căldură 🔥 mare, inclusiv apa marii. O groază de pitipoance siliconate și botoxate pe plajă. Unde ești tu Amelia? 😜

• Minus 2
Vizitator Agora
Postat

mor, leșin 🤣🤣😂😂

Postat
4 hours ago, lexluthor said:

😁😁😅😅😅😁😁😁😁vb lumea ca sunt unic și irepetabil😅😅😅..vb lumea..dar de fapt eu sunt un lup de mare..Jack Sparrow e mic copil pe langa mine😁😁..

Maestre jos palaria! 😊 👍

• Like 1
  • Minus 1
Postat
3 minutes ago, cosmamineru said:

Hai sa va explic in felul urmator poate ma fac inteles si incetam dezbaterea pt ca nu are nici un rost : se dau ca painea calda ! (acum ramane doar sa va intrebati voi de ce )

Si cu asta inchei si va urez o seara frumoasa :) 

Asta înseamnă un singur lucru. Multa lumea are probleme sexuale din cauza stresului. Doar atât. 

Eu spun doar atât. Acum vreo 10 ani era la putere tianjing ( parca asa se numea),  erau niște fiole care trebuia sa le bei, apoi după vreo 3 ani a venit vremea marathonului, se pare ca a trecut și asta. Acum e vremea magiunului. Peste 3 ani cine știe ce mai apare. 

Asa ca, n-ar trebui sa fi atât de partizan idei de produs în sine. Bucură-te ca și comerciant și cu asta basta. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
4 minutes ago, g2br13l said:

Asta înseamnă un singur lucru. Multa lumea are probleme sexuale din cauza stresului. Doar atât. 

Eu spun doar atât. Acum vreo 10 ani era la putere tianjing ( parca asa se numea),  erau niște fiole care trebuia sa le bei, apoi după vreo 3 ani a venit vremea marathonului, se pare ca a trecut și asta. Acum e vremea magiunului. Peste 3 ani cine știe ce mai apare. 

Asa ca, n-ar trebui sa fi atât de partizan idei de produs în sine. Bucură-te ca și comerciant și cu asta basta. 

Pana mea dacă reușiți să eliberati/controlați stresul de zi cu zi veți fute și fără magiun. 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Minus 2
Postat
Acum 5 minute, g2br13l a spus:

Ma faci sa rad ... stii de ce vreau sa inchei subiectul ? 2 motive mari si late :

1. deja pare a reclama pe fata ceea ce eu evit la maxim

2. cum e sa vin eu la tine si sa iti explic cum si ce fel si care e treaba cu munca ta care o faci de ani de zile ? :) nu te bufneste rasul si vrei sa iei in batjocura ? :D 

Cat despre vremea lor .... am K pe raft de minim 7 ani de zile si inca se da bine si aceeasi clienti vechi inca imi vin. Isi face treaba si atat , nu ma intereseaza pt ce o iau pt unde si pt cand , nu e treaba mea , eu doar intreb daca isi face treaba si nimic mai mult !

Doat atat ! Seara frumoasa

Postat
57 minutes ago, cosmamineru said:

Ma faci sa rad ... stii de ce vreau sa inchei subiectul ? 2 motive mari si late :

1. deja pare a reclama pe fata ceea ce eu evit la maxim

2. cum e sa vin eu la tine si sa iti explic cum si ce fel si care e treaba cu munca ta care o faci de ani de zile ? :) nu te bufneste rasul si vrei sa iei in batjocura ? :D 

Cat despre vremea lor .... am K pe raft de minim 7 ani de zile si inca se da bine si aceeasi clienti vechi inca imi vin. Isi face treaba si atat , nu ma intereseaza pt ce o iau pt unde si pt cand , nu e treaba mea , eu doar intreb daca isi face treaba si nimic mai mult !

Doat atat ! Seara frumoasa

Dar tu cam ce crezi, eu ti-am vorbit din ce am citit eu pe net? 

• Minus 1
Postat
Acum 9 ore, g2br13l a spus:

Da

Postat
Acum 10 ore, g2br13l a spus:

Cu scuzele de rigoare iti spun asta : daca am ceva de invatat sa stii ca nu ma sfiesc si ascult , imi place sa stiu mai multe si nu pretind sa stiu totul , cu siguranta sunt multe ce nu le stiu , ideea e ca este enervant si stii prea bine banuiesc .

Daca intradevar ai informatii si lectii pt mine te astept ori la fata locului ori in PM si vorbim si iti promit ca iti fac si cinste cu o cafea/bere daca chiar ai ce ma invata :D  !

Banuiesc ca intelegi si tu de ce sunt sceptic cand citesc cum cineva ma invata meseria mea pe un forum ... nu vreau sa supar pe nimeni si d-asta ma abtin de obicei , chiar si acum :)  !

Am bagat berea la rece si te astept  , deci sunt optimist !

Mersi de rabdare si spor la ce ne place !

Postat
Acum 20 minute, g2br13l a spus:

Eh, te înșeli. Și te înșeli rău. 

Nu mi-e rusine sa imi recunosc greseala daca asa o fi. Pe bune ca daca puteam iti puneam si poza , chiar am bagat berea la rece si te astept :) . Eu beau cafea acum dar pt tine desfac si eu o bere

Daca am de invatat de la tine chiar dau mai mult de o bere , scuzele mele daca ma insel , dar stii ca pe un forum asa unde toti incearca sa se ascunda esti sceptic ! Eu te astept sa ma vezi si sa stam de vorba , acum sunt la munca spre ex :D 

Postat
1 hour ago, cosmamineru said:

Nu mi-e rusine sa imi recunosc greseala daca asa o fi. Pe bune ca daca puteam iti puneam si poza , chiar am bagat berea la rece si te astept :) . Eu beau cafea acum dar pt tine desfac si eu o bere

Daca am de invatat de la tine chiar dau mai mult de o bere , scuzele mele daca ma insel , dar stii ca pe un forum asa unde toti incearca sa se ascunda esti sceptic ! Eu te astept sa ma vezi si sa stam de vorba , acum sunt la munca spre ex :D 

Si eu la fel, doar ca munca mea e sa merg din locație în locație. 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...