Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat
1 oră în urmă, haloowen a spus:

Pe mine ma poti rezolva si in lift, pana la parter sunt deja ekipat!

Dar cand ies din bloc, o sa fut pisica aia. App, e femela? :)))

Mai contează dacă e femela sau nu ....daca tie  iti place .?!!!

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 2 ore, Ema19 a spus:

Pozele mele le puteti gasi in acest topic la pagina 5 ❤️

Apropo de asta, niste poze cand bagi si tu? Ca daca tot nu reusesc sa ma sincronizez cu programul tau, macar o laba sanatoasa sa bag 🤣🤣 alea de pe onlyfans cand le mai actualizezi?🤣🤣

• Haha 4
Postat
11 minutes ago, talibanu said:

Apropo de asta, niste poze cand bagi si tu? Ca daca tot nu reusesc sa ma sincronizez cu programul tau, macar o laba sanatoasa sa bag 🤣🤣 alea de pe onlyfans cand le mai actualizezi?🤣🤣

Nu vrei sa pui tu pozele alea cu digul? 🤣

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Orb1t a spus:

Nu vrei sa pui tu pozele alea cu digul? 🤣

Tu chiar vrei sa nu mai prind loc la ea niciodata? Si asa ma tine in standby de o saptamana 🤣🤣 

• Haha 3
  • Oras:Constanta, Romania
Postat
Acum 1 oră, nicieu a spus:

Ai putea totusi sa mai faci si tu un set de poze (maxim 4-5) le editezi sa scoti ceea ce nu vrei sa se vada, ori le faci in asa maniera sa nu arati ce nu doresti sa arati, si le postezi pe topicul tau... asa impaci si capra si varza si mai updatezi in felul asta si topicul... hai ca nu e greu, mai toata lumea ti-o cere, deci cred ca poti face un compromis minuscul, dupa aceea nu mao pui iar 2 ani nimic! 😁

Chiar am incercat, si nu am cum si sa arat ceva si sa ascund ceea ce este de ascuns. Daca vreti promit ca va fac intr-un costum d-ala din latex din cap pana in picioare 😂

• Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, Ema19 a spus:

Chiar am incercat, si nu am cum si sa arat ceva si sa ascund ceea ce este de ascuns. Daca vreti promit ca va fac intr-un costum d-ala din latex din cap pana in picioare 😂

Cu curu ala in colturi faci tu poze in latex?🤣🤣

• Like 1
  • Haha 5
Postat
4 minutes ago, Ema19 said:

Sună-mă și îți trimit eu un costum anticovid. Cu ala sigur îl liniștești pe nicieu și îl rezolvi și pe Talibanu, ca l-am văzut eu cum jinduia după fetele asa echipate. 

• Like 1
  • Haha 4
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat
Acum 5 minute, Ema19 a spus:

Eu nu am nimic impotriva... eu unul te stiu foarte bine si am avut acces la o poza de pe OF si arati la fel, eu doar am spus asa in asentimentul celor care ti-au cerut asta in mod express... tu poti face ce vrei, este alegerea ta, esti majora, vaccinata si raspunzatoare de ceea ce faci, nu vreau sa existe resentimente intre noi doi! Asta este tot, iti multumesc de replica 😘

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 minute, Ema19 a spus:

Nu ai deloc spirit comercial ...e plin publi de poze cu super modele din alea de-i plange pana si pula talibanului ....pui 4-5 din alea cu tate mari ,fese bombate si suna telefonul si noaptea .....vin ăștia si pe geam .

Bai cât de obsedat poti fi sa ceri poze cu cineva cu care ai împărțit patul si ai vazut-o ca pe Eva in rai ? Alina nu a avut poze ani de zile si a facut căruțe de bani si preturile cele mai ridicate din oras.

Fi a dracului   si lasa-i sa salveze si sa le umble imaginația daca nu au 200 sa te vada in original

• Haha 3
Postat
8 minutes ago, talibanu said:

Cu curu ala in colturi faci tu poze in latex?🤣🤣

Nu ar tine ca se taie. 🤣🤣

• Haha 2
Postat
Acum 2 minute, gica 1955 a spus:

Nu ai deloc spirit comercial ...e plin publi de poze cu super modele din alea de-i plange pana si pula talibanului ....pui 4-5 din alea cu tate mari ,fese bombate si suna telefonul si noaptea .....vin ăștia si pe geam .

Bai cât de obsedat poti fi sa ceri poze cu cineva cu care ai împărțit patul si ai vazut-o ca pe Eva in rai ? Alina nu a avut poze ani de zile si a facut căruțe de bani si preturile cele mai ridicate din oras.

Fi a dracului   si lasa-i sa salveze si sa le umble imaginația daca nu au 200 sa te vada in original

Da, desi nu m-ai citat, pe mine ma vizeaza comentariul... chiar n-am chef de cearta, sincer, am zis de ce am postat asta, daca ai chef de sicane, nu o sa dau curs... eu unul chiar nu fac laba la poze, stiu cum arata Ema, eu unul m-am inteles bine cu ea chiar si cand ne contram, deci o prefer live, cum ziceam, am facut-o in asentimentul celor care au tot rugat-o in speranta ca vazand ca a cerut unul cu care se stie, va posta macar o poza! Dar face cum crede, este alegerea ei... nu inteleg de ce se tot rastalmacesc cuvintele, posibil din lipsa unor discutii fara rost.

• Inimioara 1
Postat

Apropo am o dracoaica de fata care cand i se face dor de banii mei imi trimite pe watts up poze cu ea ....nici prin cap nu va trece câtă imaginatie are .

E imposibil să nu-i faci o vizită sa i-o tragi originalului ....pozele nu tin de cald .

Chiar acum, nicieu a spus:

Da, desi nu m-ai citat, pe mine ma vizeaza comentariul... chiar n-am chef de cearta, sincer, am zis de ce am postat asta, daca ai chef de sicane, nu o sa dau curs... eu unul chiar nu fac laba la poze, stiu cum arata Ema, eu unul m-am inteles bine cu ea chiar si cand ne contram, deci o prefer live, cum ziceam, am facut-o in asentimentul celor care au tot rugat-o in speranta ca vazand ca a cerut unul cu care se stie, va posta macar o poza! Dar face cum crede, este alegerea ei... nu inteleg de ce se tot rastalmacesc cuvintele, posibil din lipsa unor discutii fara rost.

Iar te ataci fără motiv ? 

Nu mi-a trecut prin cap asta dar daca tu zici ,ar fi nepoliticos sa te contrazic ...nu am chef de cearta .

• Like 1
  • Haha 1
Postat

@Ema19 draga mea, ca sa ne inchizi gura tuturor, eu totusi cred ca o singura poza poti posta, gasesti tu una, nu cred ca nu poti, trebuie doar sa vrei, si o postezi noaptea cand pierzi vremea... asta cu toata obsesia mea sau ce s-ar mai zice pe aici! Ca sa inchid si eu gurile altora, da, vreau sa te vad si aici pe forum, sa vad o poza de anul asta sau din decembrie trecut... si poate fac o aroganta si fac si eu prima laba din viata mea la o poza 😅

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, nicieu a spus:

@Ema19 draga mea, ca sa ne inchizi gura tuturor, eu totusi cred ca o singura poza poti posta, gasesti tu una, nu cred ca nu poti, trebuie doar sa vrei, si o postezi noaptea cand pierzi vremea... asta cu toata obsesia mea sau ce s-ar mai zice pe aici! Ca sa inchid si eu gurile altora, da, vreau sa te vad si aici pe forum, sa vad o poza de anul asta sau din decembrie trecut... si poate fac o aroganta si fac si eu prima laba din viata mea la o poza 😅

Iti dau pe whatsapp tot portofoliul, asta asa pentru ca esti pe alte meleaguri😂❤️

• Haha 1
Postat

Nu vreau nici sa inchid gura nimanui, nici sa multumesc pe nimeni. Maxim va fac o poza la fundul ala colturos 😂😂

• Inimioara 1
Postat
Chiar acum, Ema19 a spus:

Iti dau pe whatsapp tot portofoliul, asta asa pentru ca esti pe alte meleaguri😂❤️

Eu apreciez gestul, dar poti sa imi dai mie personal o poza sau doua, asta asa pentru antrenament pana ne revedem! 🥰 🤣🤣🤣

Acum 1 minut, Ema19 a spus:

Nu vreau nici sa inchid gura nimanui, nici sa multumesc pe nimeni. Maxim va fac o poza la fundul ala colturos 😂😂

Exact asta este ceea ce te-am rugat eu, sa postezi o poza la fundul ala colturos sa il vad aici pe forum! 😆

Postat
15 minutes ago, nicieu said:

Cum le-a grăit el. Ca un om mare. 

Nicieuleeee, dans. 😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, nicieu a spus:

Eu apreciez gestul, dar poti sa imi dai mie personal o poza sau doua, asta asa pentru antrenament pana ne revedem! 🥰 🤣🤣🤣

Exact asta este ceea ce te-am rugat eu, sa postezi o poza la fundul ala colturos sa il vad aici pe forum! 😆

A fost o ironie 😂

Postat

Asa ca sa va fac pe plac, in matizul ala ma babardeam cu @talibanu dar se vede doar daca dai zoom

D819158C-911D-4DE4-B277-BCA36C78FF0F.jpeg

• Haha 6
Postat
Acum 2 minute, Ema19 a spus:

A fost o ironie 😂

Ca ironie, imi poti lasa o poza pe whatsapp! Nu ma supar sa sti! 🤣🤣🤣 

• Haha 1
Postat
4 minutes ago, Ema19 said:

Asa ca sa va fac pe plac, in matizul ala ma babardeam cu @talibanu dar se vede doar daca dai zoom

Și acum ce mașina ai? 😂😂

Ca nu pot crede ca a mai rămas ceva din el după ce l-ai îndesat pe Taliban. 😂😂

• Haha 3
  • Membru Premium
Postat
Acum 10 minute, Ema19 a spus:

Buna masina aia 🤣🤣

Postat
29 minutes ago, Ema19 said:

Daca dau zoom vad doar niste tate cu ies pe geam. Cred ca sunt ale lui Talibanu. 🤣🤣

• Haha 4
Postat
Acum 1 minut, Orb1t a spus:

Daca dau zoom vad doar niste tate cu ies pe geam. Cred ca sunt ale lui Talibanu. 🤣🤣

Si pe celalalt geam este fundul ei colturos 🤣🤣🤣

• Haha 2

Postat
19 minutes ago, nicieu said:

Si pe celalalt geam este fundul ei colturos 🤣🤣🤣

Nu. Este cealalta tata a lui Talibanu. Tu n-ai dat zoom. 🤣

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...