Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

Reputație: 9926
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 1 oră, jerry84 a spus:

@talibanu știe !

Am vorbit cu el, asa e!

• Membru Premium
Reputație: 2371
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 14 minute, talibanu a spus:

Am vorbit cu el, asa e!

Spune-mi te rog , cuibul de noapte 😁

Reputație: 5578
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 7 ore, jerry84 a spus:

Spune-mi te rog , cuibul de noapte 😁

Pe la Farmacris - si nefutut si cu banii luati!:)))

• Haha 3
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Scuza mă patroane ...dar un patron își face timp mereu pt plăcerile lui 😁hai succes ! 

Reputație: 107
  • Oras:Cta
Postat
Acum 12 ore, jerry84 a spus:

Scuza mă patroane ...dar un patron își face timp mereu pt plăcerile lui 😁hai succes ! 

😂😂😂 Nu sunt patron,dar nu mai lucrez boss,pensionar 

• Like 1
  • Haha 1
Reputație: 17
  • Oras:Constanta
Postat

Ce trista e cta...duminica dupa-amiaza si nu gasesti nimic de tras...toata lumea doarme... trist... foarte trist😢

• Like 2
Reputație: 387
Postat
La 09.05.2025 la 15:36, novice2018 a spus:

Mestere lasa teoria pt altii...nu crd ca ai inteles mesajul transmis de mn !!

La 09.05.2025 la 15:39, novice2018 a spus:

Mergi mai des la femei si o sa intelegi eroarea !!

La 09.05.2025 la 16:08, novice2018 a spus:

Neinteresant,,lauda de sine miroase a....

Auzi ba @novice2018, tu chiar crezi ca noi aici suntem niste prosti? 😂😂😂

Diferenta fata de @Criticul, pe care de altfel il si cred, este ca tu te lauzi tot timpul cu asa o aroganta si mesaje acre lipsite de substanta cum ca "tu ai citit regulamentul" sau ca "noi trebuie sa mergem la femei mai des precum maria ta" 👑 ca sa putem atinge si noi o ramura a intelepciunii tale. In loc sa fii asumat si cu bun simt precum Criticul care a investit in dezbatere articuland o definitie fara sa te atace, tu ai un stil subtil de a te umfla in pene crezand ca nu ne prindem; iti ascunzi aroganta sub pretextul ca esti un erou care ne atrage mereu atentia, a nestiutorilor de tot felul de reguli 🤣🤣🤣 Noi nu te laudam. Te lauzi singur ca esti mare intelept fara sa o spui direct. Dupa logica ta de aici legata de "lauda de sine care miroase a...", sa stii ca pute intens pe multe topicuri asa ca avem tie sa iti multumim pentru miros si ciondaneala 🙏 Esti o comoara ❤️ 

Las-o naibii ca si tu tot dintr-un orificiu ai iesit la fel ca noi toti. Nu ai coborat din cer intr-o caleasca de aur. Sa iti amintesti de ce ti-am spus aici de fiecare data cand esti in intimitatea ta pe veceu. Iar daca inca vei avea senzatia ca esti superior fata de noi, cand te ridici sa te uiti jos la ce produce si corpul tau ca sa nu mai ai dubii. Iar daca iti pute, ... eh, citeste ce am spus mai sus despre topicuri 😏 Sa ai o dimineata superba! Pup 😘

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Reputație: 1332
Postat
Acum 37 minute, bawss123 a spus:

Auzi ba @novice2018, tu chiar crezi ca noi aici suntem niste prosti? 😂😂😂

Diferenta fata de @Criticul, pe care de altfel il si cred, este ca tu te lauzi tot timpul cu asa o aroganta si mesaje acre lipsite de substanta cum ca "tu ai citit regulamentul" sau ca "noi trebuie sa mergem la femei mai des precum maria ta" 👑 ca sa putem atinge si noi o ramura a intelepciunii tale. In loc sa fii asumat si cu bun simt precum Criticul care a investit in dezbatere articuland o definitie fara sa te atace, tu ai un stil subtil de a te umfla in pene crezand ca nu ne prindem; iti ascunzi aroganta sub pretextul ca esti un erou care ne atrage mereu atentia, a nestiutorilor de tot felul de reguli 🤣🤣🤣 Noi nu te laudam. Te lauzi singur ca esti mare intelept fara sa o spui direct. Dupa logica ta de aici legata de "lauda de sine care miroase a...", sa stii ca pute intens pe multe topicuri asa ca avem tie sa iti multumim pentru miros si ciondaneala 🙏 Esti o comoara ❤️ 

Las-o naibii ca si tu tot dintr-un orificiu ai iesit la fel ca noi toti. Nu ai coborat din cer intr-o caleasca de aur. Sa iti amintesti de ce ti-am spus aici de fiecare data cand esti in intimitatea ta pe veceu. Iar daca inca vei avea senzatia ca esti superior fata de noi, cand te ridici sa te uiti jos la ce produce si corpul tau ca sa nu mai ai dubii. Iar daca iti pute, ... eh, citeste ce am spus mai sus despre topicuri 😏 Sa ai o dimineata superba! Pup 😘

Tu ori esti prost..ori esti prost..alege varianta corecta, ca ce chestie te bagi tu ca mucii in fasole in polemicile cu altii...tu fa recenzii si dupa sa comentezi....faci umbra degeaba paici ! 🫠🧐

Apropo dc vorbesti in numele altora...esti avocatul forumului si eu nu stiu ??  Comentezi intruna pe topice, aiurea in tramvai...este ca nu pricepi scopul acestui site??  Te las in durerea ta, de a face umbra degeaba, ca oricum nu ma intereseaza prezenta ta !!

Uita-te in oglinda si dupa care vorbeste, de papat rahat e usor da vezi sa nu iti si placa !! 😅😂

Reputație: 387
Postat
1 oră în urmă, novice2018 a spus:

Tu ori esti prost..ori esti prost..alege varianta corecta, ca ce chestie te bagi tu ca mucii in fasole in polemicile cu altii...tu fa recenzii si dupa sa comentezi....faci umbra degeaba paici ! 🫠🧐

Apropo dc vorbesti in numele altora...esti avocatul forumului si eu nu stiu ??  Comentezi intruna pe topice, aiurea in tramvai...este ca nu pricepi scopul acestui site??  Te las in durerea ta, de a face umbra degeaba, ca oricum nu ma intereseaza prezenta ta !!

Uita-te in oglinda si dupa care vorbeste, de papat rahat e usor da vezi sa nu iti si placa !! 😅😂

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣  🤣 🤣 🤣  Deci tot ce ai fost in stare sa imi spui este ca te-a deranjat faptul ca i-am luat apararea unui coleg care chiar avea mult bun simt si iti argumenta bine intentionat un punct de vedere fara sa te atace in vreun fel. A avut omul asta o rabdare cu tine iar tu ai fost un gogoman pubescent. Problema ta (si a multora dintre noi) nu este defapt ca esti tu arogant si ca ne iei la misto de sus de acolo de la tine din elicopter. Coboara si maria ta 👑 printre noi ca nu e doar forumul tau. E un topic de DISCUTII GENERALE DIN CONSTANTA. Nu mai avem loc in orasul asta de ego-ul tau? :)

Am sa inchei prin a spune ca omul are 46 de cromozoni. E adevarat. Poti sa verifici online. Un cartof are 48 de cromozoni. Deci noi oamenii, suntem la 2 cromozoni distanta de a fi cartofi. Asta la noi :wavey: Dupa cum se vede, din pacate natura nu a fost asa de amabila si in cazul tau 🥔 @novice2018 🥔

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 31 minute, bawss123 a spus:

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣  🤣 🤣 🤣  Deci tot ce ai fost in stare sa imi spui este ca te-a deranjat faptul ca i-am luat apararea unui coleg care chiar avea mult bun simt si iti argumenta bine intentionat un punct de vedere fara sa te atace in vreun fel. A avut omul asta o rabdare cu tine iar tu ai fost un gogoman pubescent. Problema ta (si a multora dintre noi) nu este defapt ca esti tu arogant si ca ne iei la misto de sus de acolo de la tine din elicopter. Coboara si maria ta 👑 printre noi ca nu e doar forumul tau. E un topic de DISCUTII GENERALE DIN CONSTANTA. Nu mai avem loc in orasul asta de ego-ul tau? :)

Am sa inchei prin a spune ca omul are 46 de cromozoni. E adevarat. Poti sa verifici online. Un cartof are 48 de cromozoni. Deci noi oamenii, suntem la 2 cromozoni distanta de a fi cartofi. Asta la noi :wavey: Dupa cum se vede, din pacate natura nu a fost asa de amabila si in cazul tau 🥔 @novice2018 🥔

Concluzia mea legata de tn este ca  decat sa futi femei...ma futi pe mn la cap aici...despre ce forum vorbesti tu...de a face gargara paici degeaba..nu intelegi ca treaba e simpla..futi ..recenzezi...restu e can can ieftin si nu intereseaza pe nimeni..doar pe tn poate !!

Nu te obosi sa raspunzi ca nu mai e cazul, nu te mai bag in seama...a pardon..tu te-ai bagat in seama !! 😂😂

• Like 2
Reputație: 58
  • Oras:București / Constanța
  • Oras:București / Constanța
Postat

Tu și cu rolloc sau cum îl cheamă de reveniți cu recenzie in aceași ora ,la doua colege ... Ai primit reducere ceva ? 

Fara supărare , dar o recenzie de la voi e direct 0 după părerea mea .

• Haha 2
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, buii29 a spus:

Tu și cu rolloc sau cum îl cheamă de reveniți cu recenzie in aceași ora ,la doua colege ... Ai primit reducere ceva ? 

Fara supărare , dar o recenzie de la voi e direct 0 după părerea mea .

Eh , și tu gândești prea departe ...poate este o coincidență....recenziile se lasă la rece😁

Reputație: 979
Postat

@cheludmx sincer nu îmi pasa ,eu sa fiu mulțumit și să fiu corect în primul rând fata de mine ,lumea vorbește și este invidioasa,am aproape 2 și uită-te la cifrele mele 😂😂 alții nu au făcut în 5-10 ani 

Oricum nu mai răspund la foarte multi,o sa tac și fac 😎

• Like 1
Reputație: 1254
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
Acum 15 minute, StRyK3R a spus:

@cheludmx sincer nu îmi pasa ,eu sa fiu mulțumit și să fiu corect în primul rând fata de mine ,lumea vorbește și este invidioasa,am aproape 2 și uită-te la cifrele mele 😂😂 alții nu au făcut în 5-10 ani 

Oricum nu mai răspund la foarte multi,o sa tac și fac 😎

Tu sti de gluma nu ?

• Oras:Constangeles
Postat

Avem aici veteranii, deci putem spune că sunt băieți cu experiență. 

Nu mai băgați în seamă ce zic ceilalți, peste tot trebuie să fie și cârcotași. 

💪

• Like 1
Postat
Acum 21 ore, mitonemihai a spus:

Bine ca nu am fost in vizita desi am facut programare🫢, dar ceva suspect am vazut in mesaj cum ca ma rugat sa ii platesc ceva pentru una suta lei iar diferenta la locatie, deci bine cu recenzia Apoca.spor la ciocan si succes ! 

Și ție frate?Niste produse online,dă-mi 100 pe Revolut și ți dau când vi...plm

• Oras:pă pămant
  • Oras:pă pămant
Postat
Acum 18 minute, Chumly a spus:

Asa ceva nu se face , si mai au si pretentia sa fie respectate 🤮 !nu este pentru mine , raman la fete cunoscute ✌️ 

Reputație: -79
Postat
Acum 43 minute, Chumly a spus:

Și i-ai luat ?

• Haha 1
Postat
Acum 36 minute, patrascan a spus:

Și i-ai luat ?

E pula...

Postat

Și mie mi-a cerut pe revolut, bine că m-au secat cazinourile online și nu am avut, doar cash. 😅 La câteva mi-am făcut autoexcludere, trebuie să mă interesez și la celelalte.

O fii și agent vânzări ceva, cine știe?!

• Haha 1
Postat
Acum 14 ore, patrascan a spus:

Și i-ai luat ?

De ce sunt mutate comentariile de pe topicul inițial ?

Care-i regula? 

• Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, patrascan a spus:

De ce sunt mutate comentariile de pe topicul inițial ?

Care-i regula? 

Citeste atent regulamentul legat de discutii topice 🧐

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, novice2018 a spus:

Citeste atent regulamentul legat de discutii topice 🧐

Mersi, am citit și tot e ceva de  diluat și ușor interpretabil / dar in fine ... 

Reputație: 85
  • Oras:C
  • Oras:C

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...