Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Deci .. @colericul.

Cu respect pentru ajutorul dat ...

Sa lamurim o treaba: tu dai raport !!!!!!! Si mai departe ?!

Cine uneste topingurile ?! Cine le sterge ?! Cine le muta ?! Gestul tau de a da raport le muta ?! Sau .. fizic ... motanu le muta le uneste le plm atunci cand primeste raportul tau ?!

Practic, in afara de faptul ca nu stim suta la suta ca motivul mutarii este raportul tau .. pentru ca exista sanse sa fie si cititie topingurile .. am un feeling ca si la pisica place pizda .... deci in afara de treaba asta, restul tot este adevarat .... Pisicu' a mutat si a unit topingurile ! :)

Tu prin raport nu faci decat sa il faci atent catre o directie ... dar restul el face. :)

Asa pot sa spun ca minim 2 fete de la TOP Constanta sunt mutate de mine gen .. ca eu am trimis rapoarte. :) Dar asta e o tampenie, cata vreme au trimis si altii rapoarte, si actiunea fizica nu o facem noi. :)

Pentru panarama in cauza, eu am trimis 6 rapoarte. :)) Da-mi voie sa am partea mea de contributie, si sa sustin ca Pisicu' a mutat topingul. :)))

Succes, si sa fim vigilenti si preventivi zic !!! :) Spor.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila

Bre Nea Fănică,eu cred că nu a intentionat sa fie malițios Colericul. A pus umărul din greu pentru Constanta in perioada cu banarile ,a susținut secțiunea asta când Bucureștiul dădea din coadă că dispar vocile cu răsunet pe pe la noi. Postarea lui s-au cerut a fi strict informativă, in ideea că el va fi indisponibil fix când se aglomerează la noi. Așa este felul lui,mai tranșant ,nu scrie că matale cu floricele și dedesubturi,de aceea pare mai tăios,mai agresiv. Nu știu cât ai răsfoit forumul mai înapoi de când ai venit tu pe aici,dar @colericul e din garda veche(deși nu știu ce nick-name a mai avut). Îmi amintește adesea de @gabri3el al nostru ,care la fel de explicit era când venea vorba de informații , scria rigid și aspru,in schimb se metamorfoza când subiectul era mai light,mai lejer.

Relax și să continuăm să menținem principalul scop al forumului-aceala al schimbului de informații obiective ,clare, sigure.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Eu zic că e 100%, pentru că am făcut zeci sau sute de rapoarte. Mai este un factor: pe mine pisicuts mă știe și-mi ia în considerare raportările tehnice.

Nu reacționează la cele referitoare la injurii, insulte, offtopic. Reacționează dar mai greu când îl atenționez că sunt date particulare în postări sau fotografii luate dintr-o zonă privată (pe DG sau topicuri în București s-au pus nume de forumiști, numere de telefon, poze,etc). Voi vă limitați doar la aria Constanța, eu cuprind cam tot forumul și știu trolii și conflictele.

Ca să înțelegeți ce se întâmplă acum pe Constanța: dacă vedeți vreo postare a lui Ines, Deliapisii sau Tanya Thering, așteptați-vă să apară xoxo, bătrânul George, Don draper iar după ei Ion de la raion și alții.

Este un trolling constant și acceptat de pisicuts căci îi creează trafic.

Coliega...şi zi tu akuşa di nu iam ajutat si io mumos pi Interlopu, Grasunelu, Old George...and company...sa gieneram trafic pi Nimfo. Zi ka no fost ielegantă intiervențiia mia !

Iei crideau ka dak vin ân haita pi Comstanta osa ni predam noi ku pizda ân sus ka ultima Regina ?! Wrong !!! Io una li dau la muii !!! Ku tată lunjimea lindicului mieu !!! Şi mii âmi plaşi traficu !!!

:))))))))))))

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mă încred, pășesc agale, mă ghidez, merg .. pe mâna Larisei.

Cei mai buni prieteni ai unui scorpion sunt curvele drăcoase, clonțoșii și aia cu nasu' pe sus. Că semănăm ;)))

Așadar, Let there be traffic !!!

(am și o perioadă mai deosebită, mi-am descoperit timp liber începând de azi, dar și talente nebănuite de maseur fără obligații. Astfel că mintea îmi este puțin bulversată .. și dacă în general studiez înainte să înghit ceva, azi nu am mai stat să caut, am luat doar exprimarea. Ca scuză.)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Fey, ai zis tu dimineață că te-ai trezit bine- dispusă , dar azi ești nu efervescenta, nu spumoasă, FIERBI pur și simplu! Eu zic să îl iei pe Yuby și să îl smotocești sibsa-o tăvălești cu febră și ardoare! Și să te gândești și la mine puțin, că sunt inca semi-ciufuta!

• Like 2
Link spre comentariu

Io ântatdiauna ma triezesc bini dispusa dupe cie am foast satisfacuta oral !!! :)

Cum naiba sa nu fiu bini dupe cie leam dat la papacioacă la mîrlani dila Capitală !!!

:)))))))))))))))))

• Like 1
Link spre comentariu

Doamnă, cu tot respectul, subiectele tabu sunt și vor rămâne așa. Pentru toate părțile implicate. ;)

Gata Nenea...cie sie ântînplă la Brotăciei să rămîie la Brotăciei !!! ;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța

Phoenicia este sponsor la Juventus București. Un prieten de-al unui tovarăș a lucrat la libanezul Muhammad patronul hotelului un escroc și când n-a vrut să-i restituie tot salariul acesta l-a amenințat că îi ia toată băutura de la bar,iar arabul repede: chem the police :)

post-196341-0-26610500-1526681478_thumb.jpg

post-196341-0-07902700-1526681492_thumb.jpg

post-196341-0-61276700-1526681502_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Cică avem 20.000 de navigatori. Păcat că nu m-au lăsat părinții să devin navigator,dar pe de o parte au dreptate să-mi sun iubita din ocean și să-mi zică "sunt bine ok" și de fapt era cu pula în gură (cum a pățit un tovarăș)!

post-196341-0-32606200-1527711402_thumb.jpg

post-196341-0-95825700-1527711413_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Zgripțuroaico iubita lui era cu pula....

Ce sa-i faci Bugule, fiecare cu bulanul lui! ;) 

Acum, te-ntreb si eu ceva: tovarasula ala al tau (cu pula-n gura), cand ajungea in porturi, baga botul la pizda? Baga pula-n pizda? Stii ce zic? ;)

• Like 3
Link spre comentariu

Cum să fii ministrul MAPN să zici că ai bani pentru cumpărarea a 2 submarine și peste câteva luni să minți că n-ai bani pentru modernizarea fregatelor Ferdinand & Regina Maria? Eu personal aș renunța 1 an să merg la curve și să cotizez pentru nave!

post-196341-0-46469100-1528143973_thumb.jpg

post-196341-0-35605200-1528143990_thumb.jpg

post-196341-0-98642200-1528144003_thumb.png

Link spre comentariu

Io naş rienunța la curvi nisi dear traji un crucişator ku tunu !!! ;)

P.s. Ciemi plasi cuvintu asta...fregata !!! :)))))))

P.p.s. Dak rivin pi peata ka curva...asa o sami pun numili di cod: Fregata !!! ;)

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:CT
  • Oras:CT

Io naÅŸ rienunța la curvi nisi dear traji un cruciÅŸator ku tunu !!! ;)

P.p.s. Dak rivin pi peata ka curva...asa o sami pun numili di cod: Fregata !!! ;)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nu esti normală 🤣🤣🤣🤣🤣😘
  • Like 1
Link spre comentariu

Io naÅŸ rienunța la curvi nisi dear traji un cruciÅŸator ku tunu !!! ;)

Daaaaa, si dupa multe futaiuri si nebunii, o sa-ti zica baietii: FRECATA!!! 😂😂😂

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...