Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Cunoastem ... :no2 

Hoti si spagari de la al mic, pana la al mai mareeeeee.

DNA ...come back !

• Like 1
  • Oras:Constanța
Postat

Proprietara unui câine a fost sancționată de poliția locală cu 1500 lei deoarece dulăul nu purta botniță.

post-196341-0-91292500-1532963398_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Mie.mi place asta cu amenzile astora ... ar trebuii mai dese si extinse.

• Like 1
Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Simplu:

1. Sa ai banii

2. Sa vrei

• Like 4
Postat

Nu.s cu Farutsu dar din nou Gheorghe Hagi isi arata respectu ptr orasul din care se trage .. ii doresc actualului primar 100fin /200 ora , in functie de igiena si marime .

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Azi a avut loc un incendiu la city mall,din ce am aflat,a fost la spartan,insa ce vreau sa zic este ca,de cand am ajuns in mall am simtit miros de fum, ulterior,lumea a fost evacuata

• Like 1
Vizitator cavadoro
Postat

Azi a avut loc un incendiu la city mall,din ce am aflat,a fost la spartan,insa ce vreau sa zic este ca,de cand am ajuns in mall am simtit miros de fum, ulterior,lumea a fost evacuata

Pai daca a fost construit pe "boabe" de Mazare?

• Like 2
Postat

Acum 6,7 ani mi-a fost silă să dau noroc( primul a dat taică-miu) într-un restaurant cu un fost parlamentar......

post-196341-0-05493400-1534111507_thumb.jpg

Vizitator cavadoro
Postat

Scuzati-ma ca intreb si eu ,de vreau sa stiu, scumpa doamna Inesis a ajuns subiect de discutie in Constanta?

Postat

A mai fost unu lache care a uitat sa traga frana de mana in parcul tabacariei langa scoala de salvamari si a ajuns cu masina in lac :))

• Like 1
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Cica de la 1 septembrie incepe "Litoralul pentru toti" cu reduceri de pana la 70 %.

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Cica de la 1 septembrie incepe "Litoralul pentru toti" cu reduceri de pana la 70 %.

Sa inceapa , sa se duca draqu 200/400. Toate sunt zane,curate,poze netrucate, 100% reale,afectuase,vorbarete  si multe alte miciuniii.

• Like 6
  • Oras:antile
  • Oras:antile
Postat

spectacolele au fost pe gratis si s-a stat la coada cite o ora pentru a prinde un loc .

eu am vrut sa merg la fantasio, zilele trecute si coada la intrare era de vreo 150 de persoane, cu 40 de minute inainte de a incepe spectacolul, incepind de la intrarea in teatru pina la statia de autobuz de pe m.viteazul.

Postat

spectacolele au fost pe gratis si s-a stat la coada cite o ora pentru a prinde un loc .

eu am vrut sa merg la fantasio, zilele trecute si coada la intrare era de vreo 150 de persoane, cu 40 de minute inainte de a incepe spectacolul, incepind de la intrarea in teatru pina la statia de autobuz de pe m.viteazul.

ce e asta?

descurajare?!

sa fim seriosi, nici daca aveam biletele in buzunar nu gaseam interesati

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...