Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

Vizitator cavadoro
Reputație: 0

ce e asta?

descurajare?!

sa fim seriosi, nici daca aveam biletele in buzunar nu gaseam interesati

Scuze Anonna, dar Obi are dreptate! Din pacate multi care s-au inghesuit acolo nu s-ar duce la acest fel de evenimente decat daca sunt gratis. Asa inteleg unii sa sprijine cultura! Probabil, in mintea lor, oamenii de cultura traiesc cu aer, sau, altii trebuie sa plateasca pentru ei! Am intalnit persoane care faceau mare caz de faptul ca au fost la o piesa de teatru, gen ' sa vezi cand le voi spune ca am fost la teatru ce ochi or sa faca'! Asta se intampla la noi! Pacat!!! 

• Like 2
Link spre comentariu

mi-a trecut tristetea a 2a zi cand am vazut ce coada era exact acolo unde am vrut sa ajung eu :D.... bine ca nu m-am dus...mai bine pandesc si ma duc cu bilet ... oricum, in Noiembrie se joaca Magnolii de Otel si Straini in Noapte :D

Link spre comentariu
Vizitator cavadoro
Reputație: 0

mi-a trecut tristetea a 2a zi cand am vazut ce coada era exact acolo unde am vrut sa ajung eu :D.... bine ca nu m-am dus...mai bine pandesc si ma duc cu bilet ... oricum, in Noiembrie se joaca Magnolii de Otel si Straini in Noapte :D

Mult mai bine este sa te duci cu bilet, ptr. ca stii ca cei care se afla acolo nu sunt veniti ptr. palmares!

Link spre comentariu

Mult mai bine este sa te duci cu bilet, ptr. ca stii ca cei care se afla acolo nu sunt veniti ptr. palmares!

asa este din nefericire chiar era un spectacol pe care imi doream sa il revad :D...asta e ... alta data

si poate nu in Cta

Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

orcum este hotoman.."si-a dat drumul "asa la vale spre mare,Sa il vedem qcum la intoarcere....Orcum  :bravo  :hihat

• Like 5
Link spre comentariu

Ma  tot uit pe ,publi24 toate vanzatoarle sunt prezente chiar si unele care zic ca sunt noi,Dar cum draqu toate au centrala termica   si nu au probleme cu lipsa apei calde in Constanta,Ar trebui sa fie lipsa din ele ca na lipsa apa calda nu se pot igeniza,tu ca si individ nu te poti igeniza ar trebui vanzarea de placeri carnale oprita.

• Like 6
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

dus acasa hop in masina si direct la treaba, fetele sunt obisnuite la apa rece ca sunt in calduri permanent.

Ma  tot uit pe ,publi24 toate vanzatoarle sunt prezente chiar si unele care zic ca sunt noi,Dar cum draqu toate au centrala termica   si nu au probleme cu lipsa apei calde in Constanta,Ar trebui sa fie lipsa din ele ca na lipsa apa calda nu se pot igeniza,tu ca si individ nu te poti igeniza ar trebui vanzarea de placeri carnale oprita.

• Like 2
Link spre comentariu

dus acasa hop in masina si direct la treaba, fetele sunt obisnuite la apa rece ca sunt in calduri permanent.

:laugh2  :laugh2 ++ servetele umede ca si traseistele

• Like 6
Link spre comentariu

Nu am robinet de Constanta. Robinetul la care umblu acum, are apa calda ...naspa e ca nu e in Cta.

Voiam sa stiu daca trebuie sa iau oala dupa mine :)

si atunci ce mama draqu intrebi de constnata,daca nu ai???matracuco

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...