cod06ro Reputație: 7143 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 cine e talibanu? :) 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Țear codita sati fii !!! :)))))))) 2 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2282 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Ce puii mei nu mai am mesagerie? Link spre comentariu
doncta Reputație: 2282 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Ce puii mei nu mai am mesagerie?@pisicule chiar trebuie sa joc iar fazan ca sa ma colorez? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 @pisicule chiar trebuie sa joc iar fazan ca sa ma colorez?Poti initia discutii interesante ;) Link spre comentariu
doncta Reputație: 2282 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Poti initia discutii interesante ;)Stimata Anonna inainte de '89 ai fost la cules frunze de dud pe viermi de matase? :D 2 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Stimata Anonna inainte de '89 ai fost la cules frunze de dud pe viermi de matase? :DStimabile, in '89, eram undeva, pe langa biblioteca universitara....acum regret. Inteligent subiect 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Hai ca ti-ai mai luat o culoare 2 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2282 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Stimabile, in '89, eram undeva, pe langa biblioteca universitara....acum regret. Inteligent subiectDar de ce pe langa ci nu in biblioteca? Multumesc 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Dar de ce pe langa ci nu in biblioteca? MultumescAsta deja e barfa nicidecum subiect interesant. :P 1 Link spre comentariu
brett forta Reputație: -3 Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Ce servicii de căcat(cu scuzele de rigoare) are Ratc! Eram azi în drum spre doctor cu autobuzul respectiv și într-o stație a trebuit să coboare toți călătorii pentru că s-a rupt o ușă din spate!mergi cu tramvaiul Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 mergi cu tramvaiulcine isi permite,merge cu taxiul,cine nu,merge pe jos😂 Circula un banc pe fb,cica babele cand stau ore in sir sa intre in catedrala nu le dor picioarele,dar cand urca in autobuz,abia asteapta sa stea jos 1 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 mergi cu tramvaiul În CT de 10 ani nu mai circulă. 2 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2282 Postat Noiembrie 28, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Asta deja e barfa nicidecum subiect interesant. :PEhe!!! Recunosc nu am fost eu inspirat sa gasesc un subiect interesant, de fapt rar am inspiratie. Dar ai reusit sa-mi starnesti curiozitate si trebuie sa-mi fac timp sa trec pe la tine pentru o ora, asa sa ne cunoastem si sa te mai plictistisec cu un alt subiect de-aiurea si banal, cum ar fi: Influenta iernii tropicale asupra culturilor de castraveti. :DNu te las pe tine sa gasesti vreun subiect (obiect) intersant sa nu ma tine fundul. :P 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Ehe!!! Recunosc nu am fost eu inspirat sa gasesc un subiect interesant, de fapt rar am inspiratie. Dar ai reusit sa-mi starnesti curiozitate si trebuie sa-mi fac timp sa trec pe la tine pentru o ora, asa sa ne cunoastem si sa te mai plictistisec cu un alt subiect de-aiurea si banal, cum ar fi: Influenta iernii tropicale asupra culturilor de castraveti. :DNu te las pe tine sa gasesti vreun subiect (obiect) intersant sa nu ma tine fundul. :PDa, subiectul este interesant stiindu-se ca, acele legume, numite castraveti, se dezvolta bine in umiditate cat despre intromisiunea obiectelor in partile dorsale este o misiune destul de delicata pe care o indeplinesc cu brio avand in vedere ca sunt perceputa ca o persoana nu tocmai delicata 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Bini fatah...da di conopidă ci ni zişi ??? :)))))))) 1 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Gogonele cu conopida murate😂😂 2 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 29, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 si sfecla rosie,a nu se uita!! 6 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Bini fatah...da di conopidă ci ni zişi ??? :))))))))In pula calului din varful dealului, fata, devi obraznica pe zi ce trece, eu vreau sa te initiez si tu o dai in ...balti. Omul a zis ca-mi face placere sa deschida un subiect cred ca avea o nedumerire cu privire la castraveti (poate are probleme cu propriul castravecior, aici nu ne bagam)In culturile de conopizda...pardon conopida, trebuie sa ai mare grija cum folosesti apa ...e multa stiinta in conopida, stii ce zic ;) 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Mmmmmm...conopizda. Mmmmmmm...apa. Suna umed !!! :)))))))))) 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Nu le da idei celor doi, tupeu si johny, ca pe urma se duc prin piata sa caute trufandale, nu-i vezi ca ei deja gandesc la mese copioase de vegetarieni :))) 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 29, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Nu le da idei celor doi, tupeu si johny, ca pe urma se duc prin piata sa caute trufandale, nu-i vezi ca ei deja gandesc la mese copioase de vegetarieni :))) Vegetarian eu?? Cea mai buna leguma este CARNEA. friptura in sange,sincer cat mai putin tratata termic(frigere,prajire,fierbere) 2 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2282 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Dieci...casa fim foooarti clari !!! Ie 2 cuiburi cari inpreuna baga sute di anunturi pi Publi !!! Primu cuib ie la Dacia...dara spun moi multi puncti di reper casa ti zapaciasca. Spun visavis di Farmacris, la Famous, Blvd Lapusneanu nr 109, ietici ! Iti dai siama di anunturili lor ca pun numa cite 2-3 poze pi anunt...tati false...si numa cu cururi mari. Porma...ie un alt cuib...cari o stat la Dacia dara sor mutat la Rustic...si cari tat baga virste diferite...41, 42, 33, 37...ietici. Tat poze false...da di celi moi multi ori anunturili ie cu majuscule. Io creca so dat vro ordonanta civa sa se goleasca puscariili...ca so invadat orasu numa cu dastea dubioase !!! ;)Hai ca am adus subiectul aici sa nu fac offtopic dincolo.Ca sa fac o completare .... anunturile cu cururi mari si false sunt postate automat la aceeasi ora si minut.Eu anticipez ca astea din cuiburile de "poze false" or sa dea teapa la proprietarii care le-or inchiriat apartamentele. Cum o sa vina prima factura la caldura sa vezi ce or sa dispara cu tot cu mobila ca sa aiba de pus pe foc cand se reintorc la satra. Pai de unde bani si de chirie si de caldura? 2 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 29, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Acele fete cu :fund de brazilience--fund dominicane- dar mai si parlesc nemteasca aa??!! cum te vede lumea acuma na!! Niste manglitoare sincer proste,nu inteleg ca vin futaci asteptandu-se sa vadā buci ca'n poze si vād ditimai roaba de kk.,si fac cale'n toarsa,galagie pe scara blocului..trafic..vecinii se ,sesizeaza. 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum