Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici

Asta deja e barfa nicidecum subiect interesant. :P

Ehe!!! 

Recunosc nu am fost eu inspirat sa gasesc un subiect interesant, de fapt rar am inspiratie. Dar ai reusit sa-mi starnesti curiozitate si trebuie sa-mi fac timp sa trec pe la tine pentru o ora, asa sa ne cunoastem si sa te mai plictistisec cu un alt subiect de-aiurea si banal, cum ar fi: Influenta iernii tropicale asupra culturilor de castraveti. :D

Nu te las pe tine sa gasesti vreun subiect (obiect) intersant sa nu ma tine fundul. :P

• Like 2
Link spre comentariu

Ehe!!!

Recunosc nu am fost eu inspirat sa gasesc un subiect interesant, de fapt rar am inspiratie. Dar ai reusit sa-mi starnesti curiozitate si trebuie sa-mi fac timp sa trec pe la tine pentru o ora, asa sa ne cunoastem si sa te mai plictistisec cu un alt subiect de-aiurea si banal, cum ar fi: Influenta iernii tropicale asupra culturilor de castraveti. :D

Nu te las pe tine sa gasesti vreun subiect (obiect) intersant sa nu ma tine fundul. :P

Da, subiectul este interesant stiindu-se ca, acele legume, numite castraveti, se dezvolta bine in umiditate cat despre intromisiunea obiectelor in partile dorsale este o misiune destul de delicata pe care o indeplinesc cu brio avand in vedere ca sunt perceputa ca o persoana nu tocmai delicata
  • Like 1
Link spre comentariu

Bini fatah...da di conopidă ci ni zişi ??? :))))))))

In pula calului din varful dealului, fata, devi obraznica pe zi ce trece, eu vreau sa te initiez si tu o dai in ...balti. Omul a zis ca-mi face placere sa deschida un subiect cred ca avea o nedumerire cu privire la castraveti (poate are probleme cu propriul castravecior, aici nu ne bagam)

In culturile de conopizda...pardon conopida, trebuie sa ai mare grija cum folosesti apa ...e multa stiinta in conopida, stii ce zic ;)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Nu le da idei celor doi, tupeu si johny, ca pe urma se duc prin piata sa caute trufandale, nu-i vezi ca ei deja gandesc la mese copioase de vegetarieni :)))

Vegetarian eu?? Cea mai buna leguma este CARNEA. friptura in sange,sincer cat mai putin tratata termic(frigere,prajire,fierbere)

• Like 2
Link spre comentariu

Dieci...casa fim foooarti clari !!!

Ie 2 cuiburi cari inpreuna baga sute di anunturi pi Publi !!!

Primu cuib ie la Dacia...dara spun moi multi puncti di reper casa ti zapaciasca. Spun visavis di Farmacris, la Famous, Blvd Lapusneanu nr 109, ietici ! Iti dai siama di anunturili lor ca pun numa cite 2-3 poze pi anunt...tati false...si numa cu cururi mari.

Porma...ie un alt cuib...cari o stat la Dacia dara sor mutat la Rustic...si cari tat baga virste diferite...41, 42, 33, 37...ietici. Tat poze false...da di celi moi multi ori anunturili ie cu majuscule.

Io creca so dat vro ordonanta civa sa se goleasca puscariili...ca so invadat orasu numa cu dastea dubioase !!!

;)

Hai ca am adus subiectul aici sa nu fac offtopic dincolo.

Ca sa fac o completare .... anunturile cu cururi mari si false sunt postate automat la aceeasi ora si minut.

Eu anticipez ca astea din cuiburile de "poze false" or sa dea teapa la proprietarii care le-or inchiriat apartamentele. Cum o sa vina prima factura la caldura sa vezi ce or sa dispara cu tot cu mobila ca sa aiba de pus pe foc cand se reintorc la satra. Pai de unde bani si de chirie si de caldura?

• Like 2
Link spre comentariu

Acele fete cu :fund de brazilience--fund dominicane- dar mai si parlesc nemteasca aa??!! cum te vede lumea acuma na!! Niste manglitoare sincer proste,nu inteleg ca vin futaci asteptandu-se sa vadā buci ca'n poze si vād ditimai  roaba de kk.,si fac cale'n toarsa,galagie pe scara blocului..trafic..vecinii se ,sesizeaza.

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...