Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

Postat
1 hour ago, futact said:

Probabil au semnat cu aceiași casa de discuri 😁

Urma sa intreb ceva similar, insa n-am avut parte de dialog. :)) asteptam si viitoarele colege. De ce nu? :))

• Haha 1
  • Oras:Herculane
Postat
1 oră în urmă, mihaita2020 a spus:

Sunt naturali sau siliconati

Părerea mea este ca daca sunt siliconati nu se poate vorbi de foarte frumoși.

Am zis frumoși 

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat

Ai vizitat fata? Eu cred ca nu..deci nu inteleg comm tau pe topik 🫠🧐

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 4 ore, mihaita2020 a spus:

Sunt naturali sau siliconati

Părerea mea este ca daca sunt siliconati nu se poate vorbi de foarte frumoși.

Nici el nu știe ... iartă'l ....

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 7 ore, haloowen a spus:

Asa din prima HARD cu pălmuțe si păruieli?😊🤭

Din prima și cu CIM ..."doar" este nouă....

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 1 oră, jerry84 a spus:

Din prima și cu CIM ..."doar" este nouă....

La CIM merge. Sunt si virgine care rup pe CIM ca nu le lasa ma-sa să se futa si le duce la pizdar la control regulat:))

Am vazut intr-un film:))

• Haha 4
Postat

Salutare tuturor.Bai observ că dacă scrii ceva,pui o întrebare pe un topic,sare cineva și îți comentează,mai are puțin și îți fute și 2 palme,cel puțin la mine,mai este încă un meltean,angelmro parca,ăla bag seama că are numai minusuri,pentru mine cel puțin 😂,ultimul cont pe care l-am avut,mi-a fost închis după 3 postări,de ce?Chiar sunt curios cat va ține și asta....cineva anume știe despre ce vorbesc,unul care e confuz mereu 🤫.Eu va înțeleg pe unii dintre voi,plictiseala își spune cuvântul,dar vedeti-va fraților de treburile voastre,daca și voi instaurați cenzura aici,mai bine închideți site-ul și gata 

• Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 3 ore, Bighoss a spus:

Salutare tuturor.Bai observ că dacă scrii ceva,pui o întrebare pe un topic,sare cineva și îți comentează,mai are puțin și îți fute și 2 palme,cel puțin la mine,mai este încă un meltean,angelmro parca,ăla bag seama că are numai minusuri,pentru mine cel puțin 😂,ultimul cont pe care l-am avut,mi-a fost închis după 3 postări,de ce?Chiar sunt curios cat va ține și asta....cineva anume știe despre ce vorbesc,unul care e confuz mereu 🤫.Eu va înțeleg pe unii dintre voi,plictiseala își spune cuvântul,dar vedeti-va fraților de treburile voastre,daca și voi instaurați cenzura aici,mai bine închideți site-ul și gata 

Da tu nu te intrebi de ce esti banat mereu...siteul nu e pt mn sau tine doar...sunt n persoane..asa ca nu mai victimiza...fute..recenzeaza dc poti..treci mai departe !! 🫠😎😅

Postat
Acum 1 oră, novice2018 a spus:

Da tu nu te intrebi de ce esti banat mereu...siteul nu e pt mn sau tine doar...sunt n persoane..asa ca nu mai victimiza...fute..recenzeaza dc poti..treci mai departe !! 🫠😎😅

Ai o mare contribuție la banarea conturilor mele cumetre,ultimul a fost închis după 3 postări,as că nu mai hali Nutella că nu e frumos

• Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, Bighoss a spus:

Ai o mare contribuție la banarea conturilor mele cumetre,ultimul a fost închis după 3 postări,as că nu mai hali Nutella că nu e frumos

Deci tot prafissimo esti..eu nu halesc Nutella..mai informeaza-te🫠😅🤡

• Oras:Pipirig
Postat
5 hours ago, Bighoss said:

Si eu am fost banat de 20 de ori din 2017 pana acum , Incearca sa Ignori ...Nu-ti mai bate capul....Nu prea ai cu cine :)

• Like 2
Postat
Acum 8 minute, 0uafi3rbinti a spus:

Si eu am fost banat de 20 de ori din 2017 pana acum , Incearca sa Ignori ...Nu-ti mai bate capul....Nu prea ai cu cine :)

Cel mai corect este sa ignori orice,dormi liniștit lasandu-i pe alții sa-si futa capul  😂

• Haha 1
Postat
Acum 1 oră, 0uafi3rbinti a spus:

Știu frate dar văd că nu ai loc de el,plm,daca zic ceva imediat pe mine,ce plm are ursul asta cu mine nu prea știu,dar mă rog,incerc sa nu-l mai bag in seama 

• Mersi 1
  • Oras:Tallin, Estonia 🇪🇪
Postat
Acum 24 minute, Bighoss a spus:

Я знаю, бро, но я вижу, что у тебя нет для него места, пожалуйста, если я что-то скажу сразу, то это будет на моей совести, какое отношение этот медведь имеет ко мне, я не знаю, но, пожалуйста, я стараюсь больше не брать его в расчет. 

Frate, ai observat bine. Sunt mulți oameni aici care au vieți plictisitoare și n-au nimic de făcut: angelmro, awokeone10, caineleDDB, macarons si etc.

Postat
Acum 10 minute, pearlharbor a spus:

Frate, ai observat bine. Sunt mulți oameni aici care au vieți plictisitoare și n-au nimic de făcut: angelmro, awokeone10, caineleDDB, macarons si etc.

Și mai sunt câțiva,înainte aveam un inamic,dar văd că nu mai e cu urmăritul,a început altul acum 

• Haha 1
Postat
Acum 5 minute, Bighoss a spus:

Și mai sunt câțiva,înainte aveam un inamic,dar văd că nu mai e cu urmăritul,a început altul acum 

Nu înțeleg deloc astfel de oameni; par adulți, dar ei înființează o grădiniță aici.

Postat
59 minutes ago, Bighoss said:

Știu frate dar văd că nu ai loc de el,plm,daca zic ceva imediat pe mine,ce plm are ursul asta cu mine nu prea știu,dar mă rog,incerc sa nu-l mai bag in seama 

Tu esti inca bine :)) Eu am inamici sus pusi :)) asta de care vorbesti tu este scarmaneala de pe chilotul meu =))) Cand imi fac verificarea la subapa, daca trebuie sa ma duc la wc sau nu :))) si mai scap cate 2 3 :)) stropi pe chilot =)))

• Haha 1
Postat
Acum 2 ore, 0uafi3rbinti a spus:

20?) Pentru ce?😅

Postat
4 minutes ago, pearlharbor said:

20?) Pentru ce?😅

Ce rost mai are sa intram in Povesti cica injur pe topic-urile fetelor :)) Si jignesc fetele :)) Ne trebuie preoti pe forum sa nu mai injuram impartasanii , spovedanie. din pacate si singurul preot al nostru a fost banat :)) Poate ca dupa fiecare recenzie inainte sa dam o muie , sa incepem recenzia cu Domane Ajuta!  Allah akbar, si singurul strop de handel de pe chilotul meu cu Ursuleti care ma raporteaza este ala de scrie topik in loc de topic , nu zic ca nu a-si fi analfabet , am o durere izbitoare de pula cand e vorba din limba Romana pe un site cu tenta sexuala , plin de afemeiati si de curve , dar asta chiar este cucuBAUL . LIMBII ROMANE! asta deja intrece orice forma de prostie Pamanteana:)

Postat

Mie mereu mi-au închis conturile pentru trolling,alt motiv nu au avut,ultimul cont închis la 3 postări,dar incerc sa vad doar ce sa fut,bag la in ele se recenzii,nici nu mai fac 

Postat
1 oră în urmă, Bighoss a spus:

Они всегда закрывали мои аккаунты за троллинг, у них не было других причин, последний аккаунт был закрыт после 3 постов, но я просто пытаюсь понять, что делать, я оставляю им отзывы, я даже больше этим не занимаюсь 

Și cel mai ridicol lucru este că nu șterg conturile trolilor adevărați. Dimpotrivă, au chiar și o nominalizare la premiul „Cel mai bun trol al anului”. Este un paradox complet și o disonanță cognitivă.

• Haha 1
Postat

Unii rad,exact că în politica,prostii conduc instituțiile statului,aici....

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, Bighoss a spus:

Unii rad,exact că în politica,prostii conduc instituțiile statului,aici....

Atat poti 🫠 nu te mai agita ..tot acolo ajungi..stii tu unde 😅✌️

Postat
Acum 9 ore, Bighoss a spus:

Некоторые смеются, как в политике, здесь государственными учреждениями руководят дураки...

Judecând după reacția la mesajul tău, am ghicit deja despre ce utilizator vorbeai.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.