Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 1 minut, gica 1955 a spus:

pai daca vezi coada aia despre care se vorbeste cere si tu ajutor de la un confrate ...am azit ca nu este bine sa ajungi cu bateriile descarcate la Maya ....nu de alta dar s-ar putea sa faci scurt circuit 

Macar daca o auzeam la telefon! Am zis sa incerc si eu asa din treacat, poate am noroc😁. Am stationat de-o ora si nimic. Nici pe drum spre mamaia nu raspunde nimeni. Azi am soarta lui futacu🤣🤣🤣

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 2 minute, carpe_diem a spus:

Macar daca o auzeam la telefon! Am zis sa incerc si eu asa din treacat, poate am noroc😁. Am stationat de-o ora si nimic. Nici pe drum spre mamaia nu raspunde nimeni. Azi am soarta lui futacu🤣🤣🤣

eu zic sa fi mai rabdator ...sa te asezi la coada . Daca auzi la un momendat niste icnete ,gemete indemnuri,miros de transpiratie  sa sti ca esti pe aproape .....ce te faci cu Talibanu ,grabit si vitezoman ,a sterso repede in loc sa tina coada 

• Haha 1
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, carpe_diem a spus:

A naibi de situatie, cand aveam  chef de futai nu am reusit s-o prind pe niciuna pe care pusesem geana! 🤣🤣🤣 

Vizitator nicieu
Postat

@g2br13l am inteles mesajul tau! stiam ca e o glumita, dar la ai cu iconitele nu mi se potriveste mie, eu nu cer poze! :D eu nu am sa mai scriu pe topicul respectiv... pentru mine a fost neserioasa! i'm out!

Postat
23 minutes ago, nicieu said:

@g2br13l am inteles mesajul tau! stiam ca e o glumita, dar la ai cu iconitele nu mi se potriveste mie, eu nu cer poze! :D eu nu am sa mai scriu pe topicul respectiv... pentru mine a fost neserioasa! i'm out!

Nu contează dacă se potrivește sau nu. Asta este și spilul unei glume, ca nu e nevoie sa se potrivească, căci la urma urmei este doar o gluma. 

Tu vrei sa te referi la ironia fina, doar ca nu era cazul aici. 

• Minus 1
Vizitator nicieu
Postat
Acum 6 minute, g2br13l a spus:

Nu contează dacă se potrivește sau nu. Asta este și spilul unei glume, ca nu e nevoie sa se potrivească, căci la urma urmei este doar o gluma. 

Tu vrei sa te referi la ironia fina, doar ca nu era cazul aici. 

hai bine, o sa tratez panfletul ca atare! 

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, g2br13l a spus:

Nu e bre pamflet, ca nu se satirizeaza nici o trăsătură a ta. E doar o gluma. 

bine, am inteles... crezusem in prima instanta ca era la adresa mea express! dar oricum nu ma suparasem! 

Vizitator nicieu
Postat

@benzema09, ai confirmat cu web? la Maya, pentru satisfactia reciproca? astept recenzia! :)

• Oras:CONSTANȚA
Postat

I-am trimis niste poze să vad daca m-am calificat😄Dacă fut gratis, nu mai fac recenzie, merg pe burta😂 sau îi fac o recenzie negativă să o găsesc odihnita dupa 22😂

• Like 1
  • Haha 2
Vizitator SABINNA
Postat

Mă scuzați, zic și eu ceva repede și o șterg, că mă tem să nu mă observe @g2br13l😔
@benzema09Ia-ți umbrela, dacă stă ploaia, tot e bună la ceva-  te camuflezi sau o folosești să-ți croiești drum printre "pretendenții" fetei😉😁

Postat
20 minutes ago, SABINNA said:

Mă scuzați, zic și eu ceva repede și o șterg, că mă tem să nu mă observe @g2br13l😔
@benzema09Ia-ți umbrela, dacă stă ploaia, tot e bună la ceva-  te camuflezi sau o folosești să-ți croiești drum printre "pretendenții" fetei😉😁

Te-am văzut, te-am văzut, 

Dar mi-e lene sa te plimb. 😄

Postat
Acum 28 minute, SABINNA a spus:

Am rămas singur, că pe celălalt l-a blocat de ieri😂😄

• Like 1
  • Haha 2
Vizitator nicieu
Postat
Acum 3 minute, benzema09 a spus:

Am rămas singur, că pe celălalt l-a blocat de ieri😂😄

hai ca daca nu ma bloca pe mine, nu mai facea asa oferta pentru pularai de futai moca! :D  a facut asta ca sa mai spele din pacate :D 

Vizitator SABINNA
Postat

@nicieu ti-am purtat oare ghinion cu poezia🤔

Nu mai fac!🙂

Mă bucur dacă a revenit veselia pe aici, păreați cam încordați😉

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, SABINNA a spus:

@nicieu ti-am purtat oare ghinion cu poezia🤔

Nu mai fac!🙂

Mă bucur dacă a revenit veselia pe aici, păreați cam încordați😉

ai mai scris alta poezie in afara de cea despre mine de acum o saptamane? 

suntem baieti buni noi! ne mai contram, dar la fete ne intelegem de minune! :D

ia vezi ce poezie faci despre topicul Mayei! :D

Vizitator SABINNA
Postat

Cu fetele și topicele lor, vă ocupați voi...😁, nu eu.
Eu sunt cu joculețe lirice, nu erotice pe aici!
Poezii, în special la Cronică au fost și vor mai fi,  probabil.

Vizitator nicieu
Postat

@talibanu, nu-mi spune ca ai fost la Maya! 😂

Vizitator nicieu
Postat

aaah, gata  cred ca am inteles! voi v-ati baut cafeaua la Maya! gata nu mai e nevoie de explicatii! :D 

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Am fost...la indrumarea unei vechi cunostiinte :)

• Haha 1
Vizitator nicieu
Postat

@501guy501, daca imi permiti si mie o mica interventie despre Maya! am promis ca nu voi mai posta pe topicul ei si nici sa stric alte topice, decat daca am informatii concrete despre topic in sine! tot ceea ce am relatat eu a fost adevarat (referindu-ma la pierderea timpului prin zona respectiva) eu nu am balacarit-o, doar i-am dat un sfat sa-si puna la punct treaba cu programarile! stiu ca ziceai de Bianca, cea care a stat tot pe la Fillicori, eu cel putin tot la Fillicori am fost la ea... si ea avea la inceput obiceiul de a incurca programarile! 

Vizitator nicieu
Postat

@Pandishpan, pentru un nou venit, sa stii despre Raluca_vip (care e plecata de prin august trecut) si Bianca_love, e mare lucru... nu stiu de ce, dar am impresia ca nu esti asa de nou venit pe cat se crede prin partile noastre :D 🤣

Postat
5 minutes ago, nicieu said:

@501guy501, daca imi permiti si mie o mica interventie despre Maya! am promis ca nu voi mai posta pe topicul ei si nici sa stric alte topice, decat daca am informatii concrete despre topic in sine! tot ceea ce am relatat eu a fost adevarat (referindu-ma la pierderea timpului prin zona respectiva) eu nu am balacarit-o, doar i-am dat un sfat sa-si puna la punct treaba cu programarile! stiu ca ziceai de Bianca, cea care a stat tot pe la Fillicori, eu cel putin tot la Fillicori am fost la ea... si ea avea la inceput obiceiul de a incurca programarile! 

Dar de ce te simți obligat sa dai explicații tuturor? Și zic asta fără nici un fel de jignire sau ironie la prietenul 501.

• Minus 1

Postat
Acum 1 minut, nicieu a spus:

@Pandishpan, pentru un nou venit, sa stii despre Raluca_vip (care e plecata de prin august trecut) si Bianca_love, e mare lucru... nu stiu de ce, dar am impresia ca nu esti asa de nou venit pe cat se crede prin partile noastre :D 🤣

Sunt pe nimfomane de vreo 4 luni...Alina de la top mi a spus de forum...dar sa mi bag pl daca pot sa mai fac altceva de atunci..cum am liber citesc recenziile...😂😂😂 ..si chiar pandesc fetele care au reputatie buna..crede ma ca am cunoscut ceva...nu am reusit sa mi iau cont...ca nu stiu cum sa platesc..va salut pe toti..spor

Ps ..pe talibanul l am vazut odata in trecere si sper sa beau o cafea cu el odata...si cu restul..vedem

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...