cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 Dragi cetateni si cetatene! Asa nu se mai poate! Lumea iese in strada si noi stam pa cur. Nu ie bine!Asta e momentul nostru! presedintele Johannis asteapta de la noi, societatea civila, reprezentanti la discutii!Cred cu tarie ca suntem in pool position (pula position) sa fim acolo!Va astept in jurul meu sa facem un pol da putere. Noi suntem viitorul tarisoarei!Avem psoturi in Guvernul Nimfomane pentru Toti si toate.Aplicati aici cu incredere!Ue la SRI! 1 5
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Motto:pa masura ce gandesctot mai tare ma uimesc! Hai sa vedem cum ne impartim pa Ministere. Mr.@amuitatparola iesti iexclus ca esti prea ..... nou. In Politica iti trebuie credibilitate si inca n-o ai! Da' te primim ca membru simplu si te lasam si la vot! Ca e democratie.Tin sa precizez din start ca nu imi doresc o functie de conducere. Doar voi organiza treaba si apoi ma retrag elegant, lasand oamenii sa guverneze.O sa mai ofer probabil consiliere pe ici colea, unde va fi nevoie.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Postat Noiembrie 5, 2015 Insista lumea sa ma bag in locul lui Isarescu...Ok, accept, da' ramaneti datori! De azi sunt șefu la bani. Prima masura: schimbam denumirea din lei in PaULA. 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 5, 2015 Insista lumea sa ma bag in locul lui Isarescu...Ok, accept. De azi sunt șefu la bani. Prima masura: schimbam denumirea din lei in PaULA.sa imi dai si mie de turta dulce niste monede
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Insista lumea sa ma bag in locul lui Isarescu...Ok, accept. De azi sunt șefu la bani. Prima masura: schimbam denumirea din lei in PaULA. O masura buna. Ai garantat postul da Ministrul Finantelor. Next!
alx93 Reputație: 435 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 Eu sustin partidul daca primesc postul de vicepresedinte si primesc acces nelimitat si moca la cateva nimfomane blonde de lux pe care sa le am drept consultante si secretare. In caz contrar, la alegerile urmatoare votez cu UDMR!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 sa imi dai si mie de turta dulce niste monede Alooo! Domnu Ministru, ai deja o cerere da dulce! Bani din aia da cioco in folie argintie da Euro merge?
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 5, 2015 The Smoking Man va fute-n noroc pe toti.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Postat Noiembrie 5, 2015 Deja mafia(nu noi) se rebranduieste. Pleaca securistii si vin copiii lor. E loc de Ciolanis. Roz, alege repede un post, ca se dau ca painea calda!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Eu sustin partidul daca primesc postul de vicepresedinte si primesc acces nelimitat la cateva nimfomane de lux. In caz contrar, la alegerile urmatoare votez cu UDMR! Esti cam alunecos, gen peste asa! Pai aia au supt-o mereu de la toti. Unde era ceva da ciupit sa bagau la guvernare. Mi-e ca nu te cooptam!Azi! Maine mai vedem cum stam cu posturile!
alx93 Reputație: 435 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 Roz, alege repede un post, ca se dau ca painea calda!Anunt-o ca postul de Vice e luat. Primul venit, primul servit!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 The Smoking Man va fute-n noroc pe toti. The ce zici tu acolo ne-o suge la toti guvernantii!
alx93 Reputație: 435 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 Mi-e ca nu te cooptam!Asta e, atunci sa va apucati sa invatati maghiara cand o sa trebuiasca sa protestati impotriva guvernului UDMR. Un presedinte sas+guvern secuiesc= o Romanie mai buna!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Anunt-o ca postul de Vice e luat. Primul venit, primul servit! Nu merge asa. posturile sa centralizeaza. Fa o aplicatie ca io am infiintat partidu si mai vedem. Dai si tu o ciorba,un vinisor, o pasarica ceva si mai vorbim. Ce PLM? Suntem verticali si incoruptibili nu?
gyorgye69 Reputație: 4015 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 SA-L BAGATI PE VLADUT LA PROTECTIE SOCIALA... SI MUNCA:D
alx93 Reputație: 435 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 . Dai si tu o ciorba,un vinisor, o pasarica ceva si mai vorbim. Bunica are niste gaini la tara. E de ajuns o ciorba de gaina batrana infipta cu un morcov proaspat pentru a obtine acest post? Plus ceva tuica si caltabos facuti de bunicu'?
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Asta e, atunci sa va apucati sa invatati maghiara cand o sa trebuiasca sa protestati impotriva guvernului UDMR. Un presedinte sas+guvern secuiesc= o Romanie mai buna! Io deja m-am apucat: Lofososhegedbe! Ceva de gen!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 SA-L BAGATI PE VLADUT LA PROTECTIE SOCIALA... SI MUNCA:D O propunere brilianta! La Ministerul Muncii Silnice! E bine asa! 1 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 5, 2015 Alooo! Domnu Ministru, ai deja o cerere da dulce! Bani din aia da cioco in folie argintie da Euro merge?umblu cu perverse si caut buget din mai multe surse, apoi cand voi veti risipi tot, eu va arat punga cu tot ce am strans sa crapati de ciuda ))
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 umblu cu perverse si caut buget din mai multe surse, apoi cand voi veti risipi tot, eu va arat punga cu tot ce am strans sa crapati de ciuda )) AHA! Pa tine te fac Presedintele Bancii Nationale! Am zis! 1 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 5, 2015 AHA! Pa tine te fac Presdintele Bancii Nationale! Am zis!uraaaaaaa
costel85 Reputație: 287 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 5, 2015 Motto:pa masura ce gandesctot mai tare ma uimesc! Hai sa vedem cum ne impartim pa Ministere. Mr.@amuitatparola iesti iexclus ca esti prea ..... nou. In Politica iti trebuie credibilitate si inca n-o ai! Da' te primim ca membru simplu si te lasam si la vot! Ca e democratie.Tin sa precizez din start ca nu imi doresc o functie de conducere. Doar voi organiza treaba si apoi ma retrag elegant, lasand oamenii sa guverneze.O sa mai ofer probabil consiliere pe ici colea, unde va fi nevoie.Da da exact ca si Iliescu pe vremuri !
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Da da exact ca si Iliescu pe vremuri ! Bingo! m-ai prins! pa tine te fac sef la noul SRI!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 5, 2015 Si eu ce functie o sa am ? vectoriala. mamaaa cata veselie pe mine astazi, jump jump 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum