Sari la conținut

ce parere aveti despre satanism?

goti

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Stai linistit, goti e doar un banal cretin. Daca sta cu ochii beliti pe programele zoofile ale antenelor, ce poate fi decat idiot ?
Mi le-am scos din grila de programe tv.

Si eu vreau sa le scot din grila cand ajung acasa. Te felicit pentru decizie.  :hihat

Ma mir si sper ca muistii aia de la antene inca n-au zis, ca saracii tineri care s-au prapadit cu zile, au murit din cauza lui Basescu.

Ba eu cred ca au zis ceva de genul "basistii au devenit rockeri". Imbecilii 'reaq, manca-l-ar de cacat pe Gadea toti fanii lui si ai oligofrenului de Mircea Badea.

• Like 2
  • Minus 13
Vizitator
Reputație: 0
Postat

aceeasi parere pe care o am si despre biserica , spalatura de creieri.

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Esti pe calea cea buna, cand renunti de tot la televizor o sa-ti fie si mai bine !

..........................

N-am de ce sa renunt la tv, sunt canalele de sport(exclus fotbalul), de filme, discover-urile, de muzica, digi pe stiri par aproape obiectivi, dar ma gandesc serios sa renunt si la cele din tigania aia de trust ''media prost'', ca m-am saturat in plm de inima de tigan, las basiti, rahatul ala de marutza si de stirile lor coprofile. 
  Ma mai uit la Banciu pana nu-l leaga aia la Obregia de calorifer, ca parca se duce cu dementa rapid pe urmele lu' limbricul ala impotent si cu cacat la gura de mircea badea.
 Din 150 de programe daca ai si ceva material in cutia neagra, nu te plictisesti, inca mai ai ce vedea.

Si eu vreau sa le scot din grila cand ajung acasa. Te felicit pentru decizie.  :hihat

.........................

Mersi.  :hihat

aceeasi parere pe care o am si despre biserica , spalatura de creieri.

Asta a fost dintotdeauna, nu-i nicio noutate si nicio surpriza ca biserica a prins cel mai bine la pulimea retardata ipocrita si meschina.
 Pacat ca multi dintre semenii nostri au ramas la acel nivel mental de ''cave man'' de acum 2000 de ani.
 Problema este ca ne prostim ingrozitor de rapid ca natie, idiotii si idioatele se inmultesc ca sobolanii, asta-i drama.
 Avem net la cuca macaii, dar wc-ul in fundu curtii, iar copii fac scoala printre ruine cu femeia de serviciu si iau premii la scoala pe spaga pentru miel/curcan/crap/un butoi de branza/o damigeana de vin.

Cum se poate schimba o mentalitate generala si bolnava, in care 3/4 dintre romani declara ca s-ar duce foarte fericiti cativa ani la puscarie pentru cateva sute de mii de euro furate ?  :cry2
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

Cel mai satanist dintre toți e Preahappy Daniel care are o avere de zeci de milioane de dolari si umblă îmbrăcat ca Saruman din Stăpânul Inelelor.

• Like 4
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

N-am de ce sa renunt la tv, sunt canalele de sport(exclus fotbalul), de filme, discover-urile, de muzica, digi pe stiri par aproape obiectivi, dar ma gandesc serios sa renunt si la cele din tigania aia de trust ''media prost'', ca m-am saturat in plm de inima de tigan, las basiti, rahatul ala de marutza si de stirile lor coprofile. 

Ma mai uit la Banciu pana nu-l leaga aia la Obregia de calorifer, ca parca se duce cu dementa rapid pe urmele lu' limbricul ala impotent si cu cacat la gura de mircea badea.

Din 150 de programe daca ai si ceva material in cutia neagra, nu te plictisesti, inca mai ai ce vedea.

Mersi.  :hihat

Asta a fost dintotdeauna, nu-i nicio noutate si nicio surpriza ca biserica a prins cel mai bine la pulimea retardata ipocrita si meschina.

Pacat ca multi dintre semenii nostri au ramas la acel nivel mental de ''cave man'' de acum 2000 de ani.

Problema este ca ne prostim ingrozitor de rapid ca natie, idiotii si idioatele se inmultesc ca sobolanii, asta-i drama.

Avem net la cuca macaii, dar wc-ul in fundu curtii, iar copii fac scoala printre ruine cu femeia de serviciu si iau premii la scoala pe spaga pentru miel/curcan/crap/un butoi de branza/o damigeana de vin.

Cum se poate schimba o mentalitate generala si bolnava, in care 3/4 dintre romani declara ca s-ar duce foarte fericiti cativa ani la puscarie pentru cateva sute de mii de euro furate ?  :cry2

Antene, media pro si ce draq or mai fi, acelasi aluat, metode poate putin diferite, pana si meciurile de tenis le caut pe stream-uri sa nu ma indispuna comentariile ! De fotbal, vorba ta exclus, alta modalitate de promovare a tiganiei si coruptiei ! Documentarele, sa zicem ok unele, care se abtin de la teoria conspiratiei sau alte chestii de gen, din pacate is cam aceleasi la nesfarsit ! Mi-au mai ramas desenele animate, unele si dintre alea, singura chestie cat de cat decenta ! De plictisit nu ma plictisesc, am bicicleta, am arc , am caine, am minge de baschet, am undita, am 1000 de metode de a petrece timpul ! Forumul este momentan pentru mine o modalitate de a vedea moduri de gandire diferite ( si sa nu fiu ipocrit , trebuie sa recunosc ca am intrat initial aici pentru fete ), din orice poti extrage lucruri pozitive daca ai o farama de luciditate !
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

S-a discutat mult pe internet despre incidentul din COLECTIV,incident care din nefericire a degenerat de la traiectoria sa ajungandu-se sa se politizeze si acum sa se profite de pe urma STRAZII de altii...

am vazut insa aseara  la antena 1 ,la emisiunea Acces ,moderata de Simona Maracine,cum un reprezentant al rokerilor purta un inel cu cap de mort si se comporta foarte virulent acuzand Biserica 

a fost intrebat daca este crestin ,si a sustinut ca da ,iar atunci preotu Visarion Alexa,cel care a oficiat si slujba la colectiv,l-a invitat pe roker si pe toti adeptii/prietenii acestui curent sa vina duminica dimineata la Sfanta Liturghie pentru a se unii cu Hristos Cel Rastignit si Inviat 

Raspunsul rokerului ,a fost NU

stau si ma intreb ,ce legitimitate au acestia sa denigreze Biserica lui Hristos ,atata timp cat nu-i cunosc rolul si invatatura?

apoi ,daca refuza Liturghia crestina ei au alta liturghie?retoric desigur

daca veti da un serch pe google ,va,veti cutremura citind despre satanism ,cum acesta este o expresie a violentei impotriva lui Dumnezeu

Ce s-a întâmplat la Colectiv, numești tu "incident"?  :slap2

De libertatea de opinie și conștiință ai auzit?

Și apoi, de când emisiunile de scandal ale Simonei Gherle este de luat în seamă? 

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Ubicuu
Postat

,,Suntem o tara ortodoxa, dar nu stiu(nu cred) ca suntem o tara crestina'', nu mai stiu cine a zis-o zilele astea.

BOR nu prea are legatura pe fond cu crestinismul, ci doar pe forma.

Asocierea dintre rock si satanism e o tampenie de proportii. Doar un incult ar putea sustine asa ceva, un om care nu stie ce inseamna muzica rock, pentru ca, da, istoria muzicii rock, din care se trag aproape toate curentele muzicale, ar trebui studiata in scoli.

Exista cativa adepti ai satanismului care pot fi asociati cu rockul, mai mult pe directia punk. E treaba lor, si nu e vina muzicii pe care o canta. Sa ne cacam pe ei si pe satanismul lor!

• Like 2
Postat

Satanist e manelistul care ,,o da in sange pe la spate'', cu valoarea lui, cu reperele lui false, cocalarul, pitzipoanka. Ei ciordeste si e corupti ca asa ,,o da bine''...

Pot si eu sa spun asta, dar nu o spun. E loc sub soare pt toti...

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Satanist e manelistul care ,,o da in sange pe la spate'', cu valoarea lui, cu reperele lui false, cocalarul, pitzipoanka. Ei ciordeste si e corupti ca asa ,,o da bine''...

Pot si eu sa spun asta, dar nu o spun. E loc sub soare pt toti...

adica pisicu e satanist?

Postat

cine dracu ar vrea sa-l interzica pe cedrea?

Si pe Cedry2k  vor sa-l interzica, nu pentru ca ar fi rap-er, ci pentru ca ar fi.... leginoar si satanist (si pe el l-au facut satanist) =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...