piticmic Reputație: -10 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 Buna ziua. Am impresia ca prietenul ma inseala si as vrea sa testez chestia asta sa vad daca este adevarat. Suna nebunesc dar am nevoie de o ispita care sa mearga intr un club unde se afla si el la momentul potrivit si sa incerce sa il seduca un sarut o atingere dupa care vreau sa vad daca duce ispita acasa pentru a face ceva cu ea. Vreau sa stiu daca o fata de aici ar face un asemenea lucru nebunesc si cat m-ar costa. Va multumesc
Administrator pisicuts Reputație: 114636 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 6, 2015 thecat ai cuvantul.. 4
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 6, 2015 thecat ai cuvantul.. Dom'le, am mai zis-o azi si pe alt thread, seman cu Monica Tatoiu...? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Postat Noiembrie 6, 2015 unde se afla golanu' la ora asta ? 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 6, 2015 La futut. 3 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Postat Noiembrie 6, 2015 unde se afla golanu' la ora asta ? Este la una Xenia ))))))) 2 1
master74bi Reputație: 4 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Noiembrie 6, 2015 O fata??? Cu un baiat nu ar merge testat???
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Postat Noiembrie 6, 2015 La futut. aaaaa , m-am linistit nu e prietena lu' labishtain ......... seamana cu el......... 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 6, 2015 Buna ziua. Am impresia ca prietenul ma inseala si as vrea sa testez chestia asta sa vad daca este adevarat. Suna nebunesc dar am nevoie de o ispita care sa mearga intr un club unde se afla si el la momentul potrivit si sa incerce sa il seduca un sarut o atingere dupa care vreau sa vad daca duce ispita acasa pentru a face ceva cu ea. Vreau sa stiu daca o fata de aici ar face un asemenea lucru nebunesc si cat m-ar costa. Va multumescPe bune, daca ati ajuns la d-astea vedeti-va fratilor fiecare de drumul lui, pana nu ajungeti sa faceti si voi partajul pe forum ! 1
Administrator pisicuts Reputație: 114636 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 6, 2015 orice barbat ar pica in capcanaesti foarte obraznica piticmic 2
master74bi Reputație: 4 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Noiembrie 6, 2015 Unul mic si impotent nu ar putea sa cada...in capcana nici daca ar vrea:))) auleooo...daca e bi??? Se schimba maica...se schimva...e primul semn....desi daca se duce singur prin cluburi...ori ai tu o fantezie rozalie si sexuala minunata....ori e clar: te insala!)))
unscarred Reputație: 1454 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Noiembrie 6, 2015 Sa ispitesti pe cineva e un pacat mai mare decat sa cazi in ispita. Diavolul ispiteste!!!
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 6, 2015 Buna ziua. Am impresia ca prietenul ma inseala si as vrea sa testez chestia asta sa vad daca este adevarat. Suna nebunesc dar am nevoie de o ispita care sa mearga intr un club unde se afla si el la momentul potrivit si sa incerce sa il seduca un sarut o atingere dupa care vreau sa vad daca duce ispita acasa pentru a face ceva cu ea. Vreau sa stiu daca o fata de aici ar face un asemenea lucru nebunesc si cat m-ar costa. Va multumescai impresi la impresie vezi ca cluburile enchise ca se pune pompe si hidranti
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 6, 2015 ai impresi la impresie vezi ca cluburile enchise ca se pune pompe si hidrantisi galeti si tarnacoape și ladita cu nisip sa facă motanii pisu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 6, 2015 si galeti si tarnacoape și ladita cu nisip sa facă motanii pisupe silicat
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 6, 2015 Oare o exista și vreun pitic mare?
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 6, 2015 Oare o exista și vreun pitic mare?dacă e mare are valoare daia mare
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 6, 2015 Oare o exista și vreun pitic mare? adi minune 1
diana petra Reputație: -261 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 Buna ziua. Am impresia ca prietenul ma inseala si as vrea sa testez chestia asta sa vad daca este adevarat. Suna nebunesc dar am nevoie de o ispita care sa mearga intr un club unde se afla si el la momentul potrivit si sa incerce sa il seduca un sarut o atingere dupa care vreau sa vad daca duce ispita acasa pentru a face ceva cu ea. Vreau sa stiu daca o fata de aici ar face un asemenea lucru nebunesc si cat m-ar costa. Va multumescLa naiba. Care-i barbatu' ăla ce nu poate fi ispitit?! Io-l mananc Poate daca e gay 2 2
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 6, 2015 La naiba. Care-i barbatu' ăla ce nu poate fi ispitit?! Io-l mananc Poate daca e gay dacai nepilat?
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 6, 2015 dacai nepilat?te duci la biserica si aduni ceara dă la lumânări și rezolvi
diana petra Reputație: -261 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 dacai nepilat? Asta e, risc, oricum nu exista
diana petra Reputație: -261 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 Bat clopotele. Ce se întâmpla? Eu acum am ajuns acasă
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AX-MyKQlndo
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 6, 2015 Bat clopotele. Ce se întâmpla? Eu acum am ajuns acasăa trecut o săptămâna 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum