? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Eheeee...de cand zici asta. It'a a must...! #struguri 1 4 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Macar spune-mi in ce bar te imbeti ca sa vin sa profit... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Macar spune-mi in ce bar te imbeti ca sa vin sa profit... Aici: Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 6, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Aici:Departe nu sunt... Link spre comentariu
inescuion Reputație: 15 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 si eu Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 esti in sevraj de pula tu nai ce manca gaoz ca muie dai cu limba prin tomberoane Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 tu nai ce manca gaoz ca muie dai cu limba prin tomberoanemancaoai decat baliga de porc ciuhap borat pisasar toti cainii din lume pe mormintele neamului tau de refugiat poponar Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 mancaoai decat baliga de porc ciuhap borat pisasar toti cainii din lume pe mormintele neamului tau de refugiat poponarsati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glina Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 sati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glinafuteo pe mata si baga niste poze Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 futeo pe mata si baga niste pozesati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glina Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 sati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glinafai o poza lu mata cand o futi Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 fai o poza lu mata cand o futisati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glina Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 sati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glinaredial beep beep balaceanca Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 redial beep beep balaceancasati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glina Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 sati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glina......................................................................................... Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Pentru a alunga plictiseala, este o carte interesantă:Jane Seddon - Sex in fiecare zi! 365 de pozitii și activități pentru un an sexual extraordinar! Dacă o are cineva, o pate scana și pune la dispoziția membrilor forumului ... 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Vypusska, Laureliane, voi sunteți zdraveni la cap mă? Dați-o-n plm că ați sărit calu' rău! 3 3 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Vypusska, Laureliane, voi sunteți zdraveni la cap mă? Dați-o-n plm că ați sărit calu' rău! da ce numa tu cu marinelu sa vancontrati? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Mă omule, în halul ăsta nu! Nu ne-am luat neamurile în pulă, mamele, copiii etc. Înțelegi ce vreau să spun? Ești capabil să înțelegi? Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Mă omule, în halul ăsta nu! Nu ne-am luat neamurile în pulă, mamele, copiii etc. Înțelegi ce vreau să spun? Ești capabil să înțelegi? ios capabil de toate decat de intelegere nu Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Mda ... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Pentru a alunga plictiseala, este o carte interesantă:Jane Seddon - Sex in fiecare zi! 365 de pozitii și activități pentru un an sexual extraordinar! Dacă o are cineva, o pate scana și pune la dispoziția membrilor forumului ... Doar una pe zi?!?! Pai nu e suficient...fac depresie. 1 13 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Mă omule, în halul ăsta nu! Nu ne-am luat neamurile în pulă, mamele, copiii etc. Înțelegi ce vreau să spun? Ești capabil să înțelegi? Foloseste functia ignore. Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Doar una pe zi?!?! Pai nu e suficient...fac depresie. tu esti in depresie de cand tia mijit floci la cur Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Recomand idiotilor cartea The power of habit, poate vor renunta la obiceiul de a fi ... cretini. *ma refer la cei care stiu sa citeasca. 2 13 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum