amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 11, 2015 Mazel Tov!
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 11, 2015 ratacici mai sunteti muica
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 11, 2015 Mazel Tov! altu care e tăiat imprejur
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 altu care e tăiat imprejur Io l-am tăiat că s-a luat de pisicuts 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 11, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11219213_757502454383469_1539092018678633776_n.jpg?oh=98f525d0d7446313567580622563bca2&oe=56F1AE85 6 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 11, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12189102_756828911117490_3311318095985603304_n.jpg?oh=25452ba7e28930a491468607c1caec07&oe=56B69C40 5 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 11, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12196070_431850573671653_5624849558413966712_n.jpg?oh=0d75cbaf518115c3d1e656afab02b0c5&oe=56B166BE 3 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 11, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12196254_431866107003433_3139482981501660484_n.jpg?oh=8946b4aa7a3a5f62b7f2fdee47af520d&oe=56F7CD5E 3 3
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Noiembrie 11, 2015
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Noiembrie 11, 2015
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Noiembrie 11, 2015 http://ecx.images-amazon.com/images/I/61ZsLlJGzEL._SY355_.jpg
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 12, 2015 ateii ne conduc
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 12, 2015 da,ateii e la butoane
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 12, 2015 Io l-am tăiat că s-a luat de pisicutsbine iai făcut 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 bine iai făcut http://i66.tinypic.com/mkgtx.jpg 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Noiembrie 12, 2015 finalul nu e scris asa? cu regii care isi pierd sjugile? ce fac regii apoi singuri in palate? sau poate cine a platit argintii, plumbii si cipurile, le va trimite si un ICBM de 50 de tone, or sa zica, sa nu uitam si de aia mare ....... https://www.youtube.com/watch?v=Ii2oZmAUjmw
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 12, 2015 Iisus a spus, Adevarul va va face liberi.Biserica a actualizat indemanul prin ai mai de seama slujitori ai ei, iezuitii : Crede, si nu cerceta.Biserica nu mai reprezinta interesele lui Dumnezeu si ale lui Isus de sute de ani, iar cea mai buna dovada este pilda cu Iisus in desert, cand este pus la incercare de catre diavol.I se ofera toate imparatiile pamantesti, insa EL refuza, pentru ca el nu cauta slava omului, ci slava LUI.Ei bine, biserica a facut tocmai invers.La fel,Diavolul il ispiteste pe Iisus, spunandu-i ca oamenii sunt slabi si influentabili, e de ajuns sa le dai paine, ca te vor urma ca orbii.Iisus a spus ca omul poate trai si cu hrana cereasca.Biserica a facut tocmai invers. Vezi tu, Biserica slujeste intr-un fel Diavolul, adica ala negru si cu coarne, pentru ca a ales sa fie stapana peste popoare.Biserica a ales sa stapaneasca si sa slujeasca omul, a carui natura umana este sub doctrina lui Iisus.Cine este atat de brav? Doar cei 144.000Cine este atat de tare incat sa poate avea liberul arbitru?Asta este povara oferita de Iisus oamenilor, atunci cand nu a cedat ispitelor diavolului.Si pentru indrazneala asta, EL va fi rastignit de Biserica de fiecare data.Chiar daca ar veni pe Pamant, Isus ar fi crucificat de cei mai mari eretici, adica aia in sutane si il vor arde pe rug de cate ori va fi nevoie pentru a-si prezerva avantajele. Iti zic inca o data ca mi-ai uns sufletul cu ce ai zis aici! :clapp So, tradus mai pe romaneste si neocultat in imagini apocaliptice, A fi liber înseamnă a-ti putea determina din tine însuţi reprezentarile (motivele de acţiune) ce stau la temelia acţiunii tale, cu ajutorul "fanteziei" morale proprii. Libertatea este imposibilă când reprezentările mele morale sunt determinate de ceva din afara mea (de un proces mecanic sau de un Dumnezeu presupus şi extra-universal). Prin urmare, eu sunt liber numai atunci când produc eu însumi aceste reprezentări şi nu atunci când pot executa motive de actiune puse în mine o altă fiinţă. O fiinţă liberă este aceea care poate voi ceea ce consideră ea însăşi că este just. Cel ce face altceva decât ceea ce vrea executa motive ce nu se află în el. Un astfel de om acţionează neliber. Forţe din afara mea mă pot împiedica să fac ceea ce vreau. În acest caz, ele mă condamnă, pur şi simplu, la inactivitate sau la nelibertate. Libertatea mea este prejudiciată abia atunci când ele îmi înrobesc spiritul, când îmi alungă din conştienţă motivele mele de acţiune pentru a le înlocui cu ale lor!! De aceea, biserica nu se îndreaptă numai impotriva faptelor, ci, mai ales, împotriva "gandurilor necurate" (cred ca v-ati prins de ce, ghici ciuperca ce-i!?) Ea mă face neliber când consideră că motivele de acţiune pe care ea nu le recunoaşte sunt necurate. O biserică sau o altă comunitate devin un izvor de nelibertate, atunci când preoţii sau învăţătorii acestora se fac stăpânii conştiinţelor omeneşti, cu alte cuvinte, când credincioşii trebuie să primească motivele acţiunilor de la ei (la spovedanie, de exemplu). Suntem baieti mari ca sa ne dam seama de toate acestea ce dracu'!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 12, 2015 finalul nu e scris asa? cu regii care isi pierd sjugile? ce fac regii apoi singuri in palate? sau poate cine a platit argintii, plumbii si cipurile, le va trimite si un ICBM de 50 de tone, or sa zica, sa nu uitam si de aia mare .......ce mai zici iubi inji , totu bine?
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 12, 2015 Iti zic inca o data ca mi-ai uns sufletul cu ce ai zis aici! :clapp So, tradus mai pe romaneste si neocultat in imagini apocaliptice, A fi liber înseamnă a-ti putea determina din tine însuţi reprezentarile (motivele de acţiune) ce stau la temelia acţiunii tale, cu ajutorul "fanteziei" morale proprii. Libertatea este imposibilă când reprezentările mele morale sunt determinate de ceva din afara mea (de un proces mecanic sau de un Dumnezeu presupus şi extra-universal). Prin urmare, eu sunt liber numai atunci când produc eu însumi aceste reprezentări şi nu atunci când pot executa motive de actiune puse în mine o altă fiinţă. O fiinţă liberă este aceea care poate voi ceea ce consideră ea însăşi că este just. Cel ce face altceva decât ceea ce vrea executa motive ce nu se află în el. Un astfel de om acţionează neliber. Forţe din afara mea mă pot împiedica să fac ceea ce vreau. În acest caz, ele mă condamnă, pur şi simplu, la inactivitate sau la nelibertate. Libertatea mea este prejudiciată abia atunci când ele îmi înrobesc spiritul, când îmi alungă din conştienţă motivele mele de acţiune pentru a le înlocui cu ale lor!! De aceea, biserica nu se îndreaptă numai impotriva faptelor, ci, mai ales, împotriva "gandurilor necurate" (cred ca v-ati prins de ce, ghici ciuperca ce-i!?) Ea mă face neliber când consideră că motivele de acţiune pe care ea nu le recunoaşte sunt necurate. O biserică sau o altă comunitate devin un izvor de nelibertate, atunci când preoţii sau învăţătorii acestora se fac stăpânii conştiinţelor omeneşti, cu alte cuvinte, când credincioşii trebuie să primească motivele acţiunilor de la ei (la spovedanie, de exemplu). Suntem baieti mari ca sa ne dam seama de toate acestea ce dracu'! Nu, maestre. Ceea ce am vrut eu spun este ca Iisus a lasat omului libertatea de a alege, stiind foarte bine faptul ca acesta este slab si presupus greselli. A acceptat de la bun inceput riscul de a fi refuzat de om.Insa nu a vrut sa-i influenteze decizia in nici un fel.De aceea nu a cazut prada ispitelor. De aceea Biserica, prin faptul ca a devenit o institutie care a stapanit popoare, a dat de mancare multimii si a fost(si inca este) posesoarea ''tainei si a lucrurilor sfinte', este conducatoarea de facto a oamenilor, si nu Dumnezeu. Biserica, ca si Diavolul, iubeste oamenii,pe toti, pacatosi si samavolnici.Foarte putini sunt demni si atat de evoluati incat sa fie primiti de Dumnezeu, conform Bibliei. 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 12, 2015 Ceea ce am vrut eu spun este ca Iisus a lasat omului libertatea de a alege, stiind foarte bine faptul ca acesta este slab si presupus greselli. A acceptat de la bun inceput riscul de a fi refuzat de om.Insa nu a vrut sa-i influenteze decizia in nici un fel.De aceea nu a cazut prada ispitelor. De aceea Biserica, prin faptul ca a devenit o institutie care a stapanit popoare, a dat de mancare multimii si a fost(si inca este) posesoarea ''tainei si a lucrurilor sfinte', este conducatoarea de facto a oamenilor, si nu Dumnezeu. Biserica, ca si Diavolul, iubeste oamenii,pe toti, pacatosi si samavolnici.Foarte putini sunt demni si atat de evoluati incat sa fie primiti de Dumnezeu, conform Bibliei. Da pe dracu'! Spune-mi unde vorbesti la propriu si unde in parabole!
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 12, 2015 De aceea Biserica, prin faptul ca a devenit o institutie care a stapanit popoare, a dat de mancare multimii si a fost(si inca este) posesoarea ''tainei si a lucrurilor sfinte', este conducatoarea de facto a oamenilor, si nu Dumnezeu. Biserica, ca si Diavolul, iubeste oamenii,pe toti, pacatosi si samavolnici.Foarte putini sunt demni si atat de evoluati incat sa fie primiti de Dumnezeu, conform Bibliei. E bine ca ai pus ghilimelele de rigoare la "tainei si lucrurilor sfinte" ca era sa ma treaca transpiratiile! Caci ma intrebam franc ce lucruri sfinte Doamne!? E o cacealma. "Taine" da, sa fie cat de multe taine, sa curga cu taine!!! Ele ne aduc prosperitatea baneasca si "integritatea" peste veacuri. Biserica iubeste pe toti pacatosii dar cum de-i mai iubeste! Ei sunt doar materia prima, aluatul de facut painea. I-ar lasa arsi pe toti in focul iadului daca ar mai putea sa scoata inca putin profit si din asta; de fapt, dupa modul cum se ingrijeste de educatia lor morala, spiritual vorbind ei sunt ca si condamnati inca din aceasta viata. Sursa sigura de diletantism! Totusi ai observat ca ea descopera adevarul pe jumatate de masura (ca sa nu zic ca ii arunca o farama) credinciosului de rand? E ca si o femeie atragatoare si tendentioasa care-si dezveleste goliciunea numai partial ca sa te starneasca iar mai apoi vine cu conditiile. Interesant e ca-L propovaduiesc pe Isus Christos dar nu-ti dai seama prea bine daca e cel imaginat dupa chipul si asemanarea ei sau e cel real. Ca sa te convingi ca nu e cel real, cel mai bine ai face sa fugi cat mai departe. 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 13, 2015 Nu, maestre. Ceea ce am vrut eu spun este ca Iisus a lasat omului libertatea de a alege, stiind foarte bine faptul ca acesta este slab si presupus greselli. A acceptat de la bun inceput riscul de a fi refuzat de om.Insa nu a vrut sa-i influenteze decizia in nici un fel.De aceea nu a cazut prada ispitelor. De aceea Biserica, prin faptul ca a devenit o institutie care a stapanit popoare, a dat de mancare multimii si a fost(si inca este) posesoarea ''tainei si a lucrurilor sfinte', este conducatoarea de facto a oamenilor, si nu Dumnezeu. Biserica, ca si Diavolul, iubeste oamenii,pe toti, pacatosi si samavolnici.Foarte putini sunt demni si atat de evoluati incat sa fie primiti de Dumnezeu, conform Bibliei. Poate supus greșelii . Sau presupus a greși. Presupun că ai greșit din neatenție, că toți suntem supuși greșelii, nu? 3 3
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 13, 2015 Poate supus greșelii . Sau presupus a greși. Presupun că ai greșit din neatenție, că toți suntem supuși greșelii, nu? Tu cine plm mai esti,ma?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum