daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Un preot foarte tare. Ascultați măcar pană la minutul 1.40. 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 13, 2015 Tu cine plm mai esti,ma? Ăla care te fute, nărodule!
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Autor Postat Noiembrie 13, 2015 Poate supus greșelii . Sau presupus a greși. Presupun că ai greșit din neatenție, că toți suntem supuși greșelii, nu? io decat din neatentie gresesc ca cand vreau sa fiu atent ma distrage stimuli externi
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 13, 2015 io decat din neatentie gresesc ca cand vreau sa fiu atent ma distrage stimuli externistimuli nu e buni că nu te lasă să fi atent și poti să cazi în canale și scoli pă baetii care doarme acolosa 1
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 13, 2015 Ăla care te fute, nărodule! Fute-te-ar Han Tătar în limbă de birjar lovit de apoplexie.
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 13, 2015 Să nu uit.Doamne Iartă-mă.
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Autor Postat Noiembrie 13, 2015 stimuli nu e buni că nu te lasă să fi atent și poti să cazi în canale și scoli pă baetii care doarme acolosaunde doarme baieti leaga capacele cu sarma dedesupt ca sa nui deranjeze garda
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 13, 2015 unde doarme baieti leaga capacele cu sarma dedesupt ca sa nui deranjeze gardamai bine săle sudeze cu autogenu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 13, 2015 Fute-te-ar Han Tătar în limbă de birjar lovit de apoplexie. Să nu uit.Doamne Iartă-mă.
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 13, 2015 Cosmina nu mai zici nimic?Ori e (a)plecat la chestii duhovnicești?
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 13, 2015 Un preot foarte tare. Ascultați măcar pană la minutul 1.40. E haios popa asta. Eu am retinut cam asa. Citez: "Cand ai intrat in biserica tu crestin ortodox trebuie sa faci trei lucruri. Faci o cruce mare in usa, una in mijlocul bisericii si una in locul unde te-ai asezat. Atat". Adica cum atat ma intreb eu in ingrijorarea mea!? Atat se traduce modest in "atat". Vrednici de compatimit trebuie sa fie crestinii astia ortodocsi. Simplitatea aceasta a firii si-a mintii lor e deadreptul naucitoare! Las' sa se ocupe mai in detaliu cu problematicile spirituale cei care au facut n teologii si doctorate. Eu platesc asemanator unei curve serviciul religios ca un nestiutor de carte ce sunt si ei imi rezolva mie problemele sufletesti. Ca doar e sarcina lor pe acest Pamant sa se intereseze de sufletul meu si sa-i asigure mantuirea. Vai!...Apoi e chestia aia cu pupatul icoanelor, pe care mi-e si scarba sa o mai reproduc. "Daca este slujba - adauga mai departe, stai cuminte ca Dumnezeu nu-i chior, te-a vazut ca esti in biserica". In plm. zic si fac si semnul asta elocvent ca acum chiar ca mi-am pierdut orice forma de intelegere. Nu faptul ca zici ca D-zeu nu-i chior e frapant aici, ce frapeaza cu adevarat e abilitatea cu care manuieste tataie conceptele spiritului. Atat de simplu, atat de lejer spune el "Dumnezeu". Cine plm. e D-zeu asta care simte ca tu esti in biserica si ca sa te si vada pe deasupra, trebuie sa-i atragi desigur atentia facand cruci si lingand icoane!?? De la profunzimea conceptului de "divinitate", "D-zeu" intalnit spre ex. la marii mistici germanici ai Evului Mediu la diletantismul epocii moderne, acela al bisericii ortodoxe romane e cale cat de la Pamant la cea mai indepartata galaxie observabila totusi de telescopul spatial Hubble. Dupa aia cu lumanarile vin alea cu miluieste-ne pe noi...Iar in continuare ceva care mi-a paralizat mintea: "asta faci in biserica, te rogi pentru cei care sunt acasa. Si prin asta demonstrezi ca esti crestin". In plm din nou. Eu zic sa-L lasi pe Christos Isus sa se roage pentru tine si aia de acasa, ca are sanse mult mai mari ca sa ajunga rugaciunile la Tatal Ceresc. La cat de egoiste sunt rugaciunile noastre, sigur acest fapt de a te ruga in mod egoist nu demonstreaza absolut nimic si implinesc si mai putin. "Duhul tau cel bun sa ma povatuiasca la pamantul dreptatii, adica in tot ce faci sa emani bunatate! in tot ce misti, sa se citeasca gingasia lui D-zeu". Deci, chiar daca va veti aduna toti popii ortodocsi la un loc tot nu veti putea insuma suficienta dreptate si bunatate ori cum ii zici, gingasie ca sa-L atingi pe D-zeu. Am zis ca sa-L atingi. Caz tipic de moralisti. Ce fac moralistii? Am mai spus-o alta data. Nu se zgarcesc cu cuvintele, cu vorbele. Pe un moralist nu-l doare la propriu gura, dar i s-ar frange sufletul daca ar trebui sa aplice el insusi macar un sfert din ce propovaduieste! "Nu te teme turma mica ca D-zeu a binevoit intru tine. Asta-i crestinismul. Nu trebuie sa-mi fac eu probleme! " Crestinismul dupa mintea bisericii pare ca e religia turmei de diletanti. Oaie proasta lasa sa te conduca pastorii chiori ca si specia lupilor trebuie sa nu moara de foame. Din nou, vai!! 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 io cred ca tu vrei sa le iei locu la popi ca prea esti plin da vrajeala si tu
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 13, 2015 io cred ca tu vrei sa le iei locu la popi ca prea esti plin da vrajeala si tu Indubitabil!
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 13, 2015 România proştilor bine făcuţi MEDIA • FORUMISTUL DE SERVICIUhttp://www.cotidianul.ro//upload/images/original/trecatori-spioni-asfalt.wyk38cixbj.jpgRomânia nu mai există! Şi asta nu de-acum, ci din 2012, atunci când grupul infracţional format din băsescu şi Curtea Constituţională, sprijinit de serviciile secrete, ambasade străine şi ţuţerii infractori din Comisia Europeană, au instrumentat o lovitură de stat împotriva a 90% dintre români. A fost cea mai mare umilire care i-a fost aplicată României în istoria recentă. De la întoarcerea rezultatelor alegerilor din 1946 şi restul simulacrelor organizate sub cizma sovietică, România nu a cunoscut umilinţă mai mare.Ceva mai târziu, la prezidenţiale, aveam să aflăm că votul e o chestiune strict formală. Se organizează doar pentru a fi, pentru a nu se spune că nu există. Exact la fel ca-n '46, ieşirea la vot e doar o chestiune menită a legitima omul sistemului, cel care a fost ales pentru capacităţile sale de slugărire a stăpânului din umbră. Tot atunci am mai cunoscut un fenomen: hoarda scoasă pe stradă la comandă.Când ai nevoie de un accelerator pentru a-ţi fi executate ordinele, e bine să ai o masă de manevră de câteva mii de spălaţi pe creier care să iasă la comandă precum orcii din bârloage şi care să urle sloganuri inepte. E simplu să-i scoţi: nu trebuie decât să le sublimezi frustrările prin intermediul social media şi al aşa-zişilor ziarişti din „reţea”. O schemă simplă şi din ce în ce mai eficientă.La primele încercări au fost scoşi în stradă câteva sute, apoi numărul s-a mărit. În 2014, la prezidenţiale, vreo 5000 de orci au ieşit din nicăieri. La „chemarea”(a se citi ordinul) discreţilor sforari din umbră, teleghidaţii au umplut strada accelerând obţinerea rezultatului anterior stabilit. Că lucrurile nu se vor opri acolo era de înţeles în condiţiile în care întreaga propagandă construită cu atenţie în timpul băsismului crâncen continua să funcţioneze la aceiaşi parametri. Apogeul a fost atins zilele trecute când am constat că „oastea manipulaţilor” e deja capabilă să scoată „la luptă” peste 20000 de oameni. În ritmul actual n-ar fi exclus ca în scurt timp „oastea spălaţilor pe creier” să numere o sută de mii de oameni.Semnalul transmis tuturor e unul simplu: dacă nu ai OK-ul stăpânilor din umbră, oricând te poţi trezi cu un maidan consistent care, uşor, uşor să-ţi împartă ţara în două bucăţi ireconciliabile. E un fel de buton roşu de „autodistrugere” care, dacă e acţionat energic, e capabil să ne teleporteze în rândul statelor eşuate.Circul ultimelor zile ne-a arătat limpede cum este condusă România. Se organizează un „spontan” pentru debarcarea guvernului legitim şi este trimisă(de data aceasta chiar prin media!!!) propunerea corectă politic. După o mascaradă de consultare, marcată inclusiv de gesturi neconstituţionale(vezi consultarea cu cetăţenii privaţi din securitatea civică), este înscăunat acel prim ministru al cărui nume a fost ales de stăpâni. Există oare ceva mai fanariot decât această mostră de pseudo-democraţie? Mai aveţi nevoie de alte dovezi în sprijinul evidenţei că românii sunt trataţi mai rău decât sclavii de pe plantaţie? Ne-am transformat din stat independent în colonie, din naţiune în gloată de proşti.Trăim vremurile în care devenim conştienţi că am sărit din lac în puţ. N-am mai avut parte de asemenea umilinţe de la ocupaţia sovietică. Nu e nicio diferenţă între ocupaţia rusească şi cea de acum. Lucrurile se rezolvă la fel: propagandă, „metinguri” şi lichidări prin intermediul justiţiei de sorginte stalinistă. Iar scopul e şi el identic: jaful ţării dincolo de limita suportabilă. Nu s-a schimbat decât direcţia în care se execută „externalizarea”: de la est către vest. Atât.Un alt ordin atent executat în prezent este acela al deturnării opiniei publice. După ce în Polonia alegerile au adus o nedorită victorie a conservatorilor eurosceptici conduşi de Kaczynski, României trebuie să i se blocheze un asemenea scenariu. Pentru aceasta se lucrează ca la carte. După construirea partidului „naţionalist conform” al lui Bogdan Diaconu(promovat multă vreme de ziarul Adevărul!), un nou profet al naţionalismului antisistem a fost inventat peste noapte: traian băsescu! Surprinşi? N-ar trebui. Ceea ce face băsescu în aceste zile, mediatizat frenetic, este ruperea unei hălci naive de electorat care s-a săturat de minciuni. Iar băsescu o face ca la carte: preia slogane radicale, urlă împotriva DNA, a Uniunii Europene, a americanilor s.a.m.d. Sistemul i-a găsit un nou job celui care, în mod normal ar trebui să înfunde puşcăria. băsescu e noul Vadim, cel care trebuie să preia şi să confişte mesajul naţionalist pentru a-l compromite.Iată-ne transformaţi iremediabil într-o ţară fără direcţie. Preşedinte e un neamţ, prim ministru un francez şefi ai serviciilor secrete nişte drone. Ambasadorul României la Berlin nici măcar nu mai avea naţionalitatea română la numire. Cel de la Washington doar formal e român. Sforarii propagandei sunt, în majoritate, odraslele foştilor „eliberatori” veniţi pe tancurile sovietice pentru a ne aduce „libertatea de la Răsărit”. Acum sunt oamenii Apusului şi fac ceea ce ştiu ei mai bine: distrug naţiunea. O fac ştiinţific, dărâmând rând pe rând instituţiile care reprezintă fundamentul acestei ţări. Învăţământul e distrus iremediabil furnizând, în cel mai bun caz, semidocţi şi având ca unic scop spălarea pe creier a generaţiilor tinere. Armata e penetrată şi îngenuncheată, serviciile secrete la fel. A rămas cât de cât în picioare Biserica, acesta fiind motivul pentru care este torpilată din toate poziţiile. Dumnezeu ştie cât o mai rezista!Suntem în anticamera dezintegrării totale. Nu avem o direcţie, începem să ne punem întrebări dacă mai avem vreun sens pe această lume. Ne-am transformat: am votat „România lucrului bine făcut” pentru a devenii „proştii bine făcuţi”. Trăim încă o negură a istoriei. Din nefericire singura speranţă care ne-a mai rămas este aceea că negura actuală nu va fi ultima.http://trenduri.blogspot.ro/2015/11/romania-prostilor-bine-facuti.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+TrenduriEconomice+(Trenduri+economice)
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 15, 2015 io cred ca tu vrei sa le iei locu la popi ca prea esti plin da vrajeala si tu Capitane' ai "666" la reputatie. Mai fa si tu ceva, o recenzie sau o remarca inteligenta ca sa treci de pragul delicat.. https://www.youtube.com/watch?v=vgz3bqZnWlo 1
silent_bay Reputație: 35 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 15, 2015 De data asta, dupa tragedia din Paris, au iesit sa spuna un mesaj public de condoleante. Acum au inteles ce sa faca ca sa mai casgige in imagine.
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 15, 2015 De data asta, dupa tragedia din Paris, au iesit sa spuna un mesaj public de condoleante. Acum au inteles ce sa faca ca sa mai casgige in imagine. Cea mai proasta imagine si-au facut-o deja in fata lu' D-zeu.
supertramp Reputație: 57 Postat Noiembrie 21, 2015 Postat Noiembrie 21, 2015 Mai dai in pula mea de preoti. Astia tin in viata industria auto germana
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 23, 2015 eu cred ca avocatii o tin,preotii merg cu trabantul romanesc
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 23, 2015 Biserica a actualizat indemanul prin ai mai de seama slujitori ai ei, iezuitii : Crede, si nu cerceta.Biserica nu mai reprezinta interesele lui Dumnezeu si ale lui Isus(cum e,Cosmine, Isus este tot una cu Dumnezeu sau el vine de la Dumnezeu? ori Sfantul Duh vine de la Dumnezeu prin Iisus ori de la ambii?) de sute de ani, iar cea mai buna dovada este pilda cu Iisus in desert, cand este pus la incercare de catre diavol.I se ofera toate imparatiile pamantesti, insa EL refuza, pentru ca el nu cauta slava omului, ci slava LUI.Ei bine, biserica a facut tocmai invers.La fel,Diavolul il ispiteste pe Iisus, spunandu-i ca oamenii sunt slabi si influentabili, e de ajuns sa le dai paine, ca te vor urma ca orbii.Iisus a spus ca omul poate trai si cu hrana cereasca.Biserica a facut tocmai invers. Vezi tu, Biserica slujeste intr-un fel Diavolul, adica ala negru si cu coarne, pentru ca a ales sa fie stapana peste popoare.Biserica a ales sa stapaneasca si sa slujeasca omul, a carui natura umana este sub doctrina lui Iisus.Cine este atat de brav? Doar cei 144.000Cine este atat de tare incat sa poate avea liberul arbitru?Asta este povara oferita de Iisus oamenilor, atunci cand nu a cedat ispitelor diavolului.Si pentru indrazneala asta, EL va fi rastignit de Biserica de fiecare data.Chiar daca ar veni pe Pamant, Isus ar fi crucificat de cei mai mari eretici, adica aia in sutane si il vor arde pe rug de cate ori va fi nevoie pentru a-si prezerva avantajele. M-as increde in preoti doar intr-un singur fel: daca si-ar onora "serviciul religios" fara a pretinde remuneratie materiala! Dar si asa, as cauta sa vad intai care este viata morala a acelei persoane care-si spune preot si nu as proceda niciodata conform vorbei "fa ce zice popa, nu ce face popa!". Aceasta este o nulitate. Pentru mine conteaza la fel de mult cine este el ca si om si nu as cauta sa ma imbat doar cu repetarea mecanica, papagaliceasca a unor vorbe fie ele si cu continut spiritual. Nu veniti sa-mi spuneti despre puterea rugaciunii, despre forta care se declanseaza la liturghie, caci nu aveti suficiente argumente clare ca ar fi intocmai asa. Religia, religiosul face referire la viata spirituala, la ceva spiritual dincolo de conservarea avantajelor materiale, dincolo de trup. Profesiunea de preot ar trebui sa fie insufletita doar de un singur lucru, de "har", si consider ca este esentialmente diferita de profesiuni ca de pilda cea de contabil, de functionar, vanzator, s.a. Faptul ca preotii din biserica se hranesc din aceeasi sursa ca si noi laicii nu dovedeste decat ca nu sunt cu nimic mai presus fata de noi; nu ne depasesc nici in materie de moralitate practica si nici ca nivel de inteligenta mentala. Exceptiile sunt prea putine ca sa anihileze regula generala. "Nu puteti sa slujiti lui Dumnezeu si lui mamona". Preoti, intelegeti asta!??
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 24, 2015 rugăciunea e ca atunci cand esti cătrănit rău și vine un preten șiți spune lasă bă cã nu e dracu atât dă negru co fi șonpărți șașa și pă dincolo și bei o țuica cu iel și pretenul nu vrea nimic dă la tine dăcât să plătești tu țuica cașa ie corect da popi vrea vin vechi și merțedes si nu e corect 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 24, 2015 rugăciunea e ca atunci cand esti cătrănit rău și vine un preten șiți spune lasă bă cã nu e dracu atât dă negru co fi șonpărți șașa și pă dincolo și bei o țuica cu iel și pretenul nu vrea nimic dă la tine dăcât să plătești tu țuica cașa ie corect da popi vrea vin vechi și merțedes si nu e corectMai bună e vodca sau coniacu că tuica mai pute a ţuică si unii are nasurile sensibile că pute a ţuică şi strâmbă nasurile că pute a ţuică 1
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 24, 2015 nicaieri in lume cultul nu-i gratuit!!! Biserica este institutie teandrica ,trebuie sustinuta cu bani,ne place ,nu ne place ,asta e!puteti sa nu aderati la vreun cult ,ramaneti atei,si vi se arde trupul....asta consiserati ca-i bine?arderea trupului ,inseamna dispret pentru biserica sufletului tau preoti nu-s salarizati de la stat integral asa cum cred foarte multi,si asta din lipsa de cultura,ci statul da max 65% din salariu ,iar diferenta se completeaza din veniturile bisericii,aici intrand contributiile fixate ,atentie nu de preot ci de consiliul parohial,autoritate deliberativa,si di lumanari ,tamaie carti ,botezuri cununii,inmormantari,sfestanii,dezlegari ,etc etc.....ca na deaia-s preoti si au studii cine-i tare sa faca teologie si apoi sa vorbeasca
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 24, 2015 ecsact asa ziceam da popi e prea sensibili
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 24, 2015 io eream la tuică voi ati dato la popi sasambete
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum