alexa19x Reputație: 18148 Postat August 2, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat August 2, 2017 Buna .am incercat sa te sun si ai tel inchis ....ptr o programare ptr maine cand as putea sa te sun ?maine ma poti gasi dupa 12:00 1
kensei Reputație: 579 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/851/804/7db.gif
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 4, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat August 4, 2017 disponibila 1
grasufcp Reputație: 82 Postat August 4, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat August 4, 2017 Ce o cauti...
vardevar Reputație: -514 Postat August 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 4, 2017 Frumoasa pizda😉😉😉
marius171 Reputație: 283 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 ti-ar prinde bine putin bronz.de ce nu mergi la solar ? sau poate vii pe la mare sa te bronzezi un pic la soare ?
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 disponibila Mancati-as alunita aia! ) ca buna mai esti! 1
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 5, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat August 5, 2017 Mancati-as alunita aia! ) ca buna mai esti!Te astept sa o mananci )https://youtu.be/S04uGQrUe6c 3
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 5, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat August 5, 2017 Si ca tot este sezonul pantalonilor scurti... 11
grasufcp Reputație: 82 Postat August 5, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat August 5, 2017 Cam imbracata pt vremea de afara
pustanu87 Reputație: 1431 Postat August 5, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat August 5, 2017 ti-ar prinde bine putin bronz.de ce nu mergi la solar ? sau poate vii pe la mare sa te bronzezi un pic la soare ? Nu are voie nici la soare nici la solar din cauza alunițelor..Alexa e bună si fara a fi bronzata !! P.S. Tre sa ne vedem drăguță ! (Pt.Alexa) 2
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 5, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat August 5, 2017 Nu are voie nici la soare nici la solar din cauza alunițelor..Alexa e bună si fara a fi bronzata !!P.S. Tre sa ne vedem drăguță ! (Pt.Alexa)te astept cu drag 2
brett Reputație: 1750 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Nu are voie nici la soare nici la solar din cauza alunițelor.. Nu are voie deloc? Exagerezi.Oricum e o idiotenie sa spuna ca nefiind bronzata nu-i buna de futut.Iarna ce le facem fetelor, le ignoram? 1
picon Reputație: 1046 Postat August 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 5, 2017 Nu are voie deloc? Exagerezi.Oricum e o idiotenie sa spuna ca nefiind bronzata nu-i buna de futut.Iarna ce le facem fetelor, le ignoram? Le futem, zic. 7 11
brett Reputație: 1750 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Le futem, zic. Exact.Dar mai putin ca vara. Acum pantalonii le acopera doar jumate de cur, restul e la libera apucare 1
incepator2017 Reputație: 416 Postat August 5, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat August 5, 2017 Spre rusinea mea, a trecut aproape o luna de cand am vizitat-o pe Alexa si nu am scris o recenzie. Eram in primele zile de forum si ma uitam sa vad cu ce se mănâncă treaba asta. Am ajuns la profilul ei si mi-a placut ce am vazut asa ca am pus mana pe telefon, am sunat, fără noroc.zic, lasa, e ocupata, revin altadata. A doua zi, vad filmuletul cu ea, ma gandesc ca trebuie sa o cunosc asa ca sun din nou. Răspunde o voce draguta, ma programez n aceasi zi si ma duc la ea.Locatia - rond alba iulia, eleganta, utilata, dotata cu aer conditionat, exact ce trebuieFata- micuta, frumoasa, joviala, are un corp proaspăt si tonifiat, ceva de vis.nota 10, cu felicităriI-am propus sa ii fac eu intai un sex oral si nu stiu de ce, dar a acceptat pasarica ei cere sa fie gustata, linsa, umezita cum trebuie. Am continuat cu un 69, dupa care am rugat-o sa se pună capra si sa dea din fund ca in fundulet. Nu stiu de ce, dar iar a acceptat. Imaginea ei in oglinda si funduletul ala bombat si tare plus pasarica stramta fac minuni. Am mai schimbat câteva pozitii apoi am finalizat cu ea on top.Dupa o scurta pauza si un dus am revenit si mi-a propus o finalizare orala, lucru care din motive...tehnice nu s-a întâmplat, fiind prea concentrat sa ma bucur de ea si mai putin sa termin. Locatia o punctez cu 10ON- 10NP 10- se mulează perfect si stie exact ce are de facut Nu cred ca mai trebuie sa o recomand eu, se descurca singura de minune. Cadoul - o punguta de scoici. O sa revin cu siguranța 6 3
the_ugly_dog Reputație: 22 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 Buna Alexa, astazi te gasim la birou? Te pup!
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 6, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat August 6, 2017 Buna Alexa, astazi te gasim la birou? Te pup!astazi nu sunt.maine revin va pup o zi buna + 1
jhin - Reputație: 63 Postat August 6, 2017 Oras:intr-un beci Oras:intr-un beci Postat August 6, 2017 -69-fkfaci ?
sfvineri Reputație: 374 Postat August 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2017 -69-fkfaci ?Click pe username-ul ei si sub niste poze incitante ai toate serviciile ei. 1 1
marius171 Reputație: 283 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 Spre rusinea mea, a trecut aproape o luna de cand am vizitat-o pe Alexa si nu am scris o recenzie. Eram in primele zile de forum si ma uitam sa vad cu ce se mănâncă treaba asta. Am ajuns la profilul ei si mi-a placut ce am vazut asa ca am pus mana pe telefon, am sunat, fără noroc.zic, lasa, e ocupata, revin altadata. A doua zi, vad filmuletul cu ea, ma gandesc ca trebuie sa o cunosc asa ca sun din nou. Răspunde o voce draguta, ma programez n aceasi zi si ma duc la ea.Locatia - rond alba iulia, eleganta, utilata, dotata cu aer conditionat, exact ce trebuieFata- micuta, frumoasa, joviala, are un corp proaspăt si tonifiat, ceva de vis.nota 10, cu felicităriI-am propus sa ii fac eu intai un sex oral si nu stiu de ce, dar a acceptat pasarica ei cere sa fie gustata, linsa, umezita cum trebuie. Am continuat cu un 69, dupa care am rugat-o sa se pună capra si sa dea din fund ca in fundulet. Nu stiu de ce, dar iar a acceptat. Imaginea ei in oglinda si funduletul ala bombat si tare plus pasarica stramta fac minuni. Am mai schimbat câteva pozitii apoi am finalizat cu ea on top.Dupa o scurta pauza si un dus am revenit si mi-a propus o finalizare orala, lucru care din motive...tehnice nu s-a întâmplat, fiind prea concentrat sa ma bucur de ea si mai putin sa termin. Locatia o punctez cu 10ON- 10NP 10- se mulează perfect si stie exact ce are de facut Nu cred ca mai trebuie sa o recomand eu, se descurca singura de minune. Cadoul - o punguta de scoici. O sa revin cu siguranțadespre ce filmulet este vorba ?
incepator2017 Reputație: 416 Postat August 7, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat August 7, 2017 E mult mai misto live-ul, mai ales ca il face din proprie initiatia
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat August 8, 2017 Postat August 8, 2017 Salut frumoaso, cand te intorci din concediu?
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2017 Spre rusinea mea, a trecut aproape o luna de cand am vizitat-o pe Alexa si nu am scris o recenzie. Eram in primele zile de forum si ma uitam sa vad cu ce se mănâncă treaba asta. Am ajuns la profilul ei si mi-a placut ce am vazut asa ca am pus mana pe telefon, am sunat, fără noroc.zic, lasa, e ocupata, revin altadata. A doua zi, vad filmuletul cu ea, ma gandesc ca trebuie sa o cunosc asa ca sun din nou. Răspunde o voce draguta, ma programez n aceasi zi si ma duc la ea.Locatia - rond alba iulia, eleganta, utilata, dotata cu aer conditionat, exact ce trebuieFata- micuta, frumoasa, joviala, are un corp proaspăt si tonifiat, ceva de vis.nota 10, cu felicităriI-am propus sa ii fac eu intai un sex oral si nu stiu de ce, dar a acceptat pasarica ei cere sa fie gustata, linsa, umezita cum trebuie. Am continuat cu un 69, dupa care am rugat-o sa se pună capra si sa dea din fund ca in fundulet. Nu stiu de ce, dar iar a acceptat. Imaginea ei in oglinda si funduletul ala bombat si tare plus pasarica stramta fac minuni. Am mai schimbat câteva pozitii apoi am finalizat cu ea on top.Dupa o scurta pauza si un dus am revenit si mi-a propus o finalizare orala, lucru care din motive...tehnice nu s-a întâmplat, fiind prea concentrat sa ma bucur de ea si mai putin sa termin. Locatia o punctez cu 10ON- 10NP 10- se mulează perfect si stie exact ce are de facut Nu cred ca mai trebuie sa o recomand eu, se descurca singura de minune. Cadoul - o punguta de scoici. O sa revin cu siguranța Recenzie falsa = ban!
Postări Recomandate