Sari la conținut

Alexa 0755 244 464

Postări Recomandate

• Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)

Ok, atunci maine (23 dec) ai putea pentru o ora ? Am incercat sa te sun, dar acum ai telefonul inchis (de preferat in jurul ore 12).

Maine nu ma voi prezenta la birou. (Problemele lunare) pup :*

Link spre comentariu
  • Oras:outside
  • Oras:outside

Buna seara baietii !! Tin sa va anunt ca maine nu ma voi prezenta la birou.Ma aflu in perioada aceea mai delicata a lunii.Va voi aduce la cunostiinta cand voi revenii.Pup,o seara frumoasa tuturor nebunaticilor ! :*

Las-o dreq de perioada, ca putem veni la un oral ... ca sa nu zic la o muie, ca sunt un gentlimen in plm.

Link spre comentariu
  • Oras:Europe

Buna Alexa, din pacate mesaje private aici pe forum nu poti primi, am sunat pe numarul tau in diferite zile la difere ore, am trimis si sms,inteleg foarte bine ca ai un program super incarcat, nu mi ramane decat sa incerc varianta de a scrie ai pe topicul tau, in masura in care este posibil adori sa ti fac o vizita marti 29 dec, pot la orice ora, te rog sa mi dai un raspuns, iti multumesc si iti doresc un craciun frumos alaturi de cei dragi tie. Nr meu de tel se termina in ....9137

Link spre comentariu

Buna Alexa, din pacate mesaje private aici pe forum nu poti primi, am sunat pe numarul tau in diferite zile la difere ore, am trimis si sms,inteleg foarte bine ca ai un program super incarcat, nu mi ramane decat sa incerc varianta de a scrie ai pe topicul tau, in masura in care este posibil adori sa ti fac o vizita marti 29 dec, pot la orice ora, te rog sa mi dai un raspuns, iti multumesc si iti doresc un craciun frumos alaturi de cei dragi tie. Nr meu de tel se termina in ....9137

Spune-mi o ora la care ai dorii.eu as fi disponibila oricand.Nu am programari atunci :*

Link spre comentariu

Buna Alexa as dori sa ne vedem la prima ora cand tu incepi programul, daca tin minte bine ai zis pe undeva pe pro filul tau ceva de ora 12, daca se poate si mai devreme cu atat mai bine. Deci marti 29 dec ora 12, daca e ok si pt tine. As dori varianta de 90 de min, multumesc pt raspuns. Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi tie.

Link spre comentariu

Spune-ne, te rog, ce experienta ai cu alte fete. Ai mai incercat, esti si activa sau doar cu domnii iti place sa te joci?

Sunt activa,da,am mai incercat si imi place !

Link spre comentariu

29.12 ora 16:00 este ok pentru tine? Pup,astept raspuns !

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...