margy1 Reputație: -28 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Sunt activa,da,am mai incercat si imi place !Si ai perechea care sa-ti placa? Link spre comentariu
gigi13 Reputație: 2 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Buna,Cand ma poti programa si pe mine pentru o ora ? Link spre comentariu
decebal7 Reputație: 93 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Am avut privilegiul sa intru in compania si serviciilor Alexei, spun așa, că este f.greu de gasit, trimițâdu-i un mesaj,la care mi-a raspuns ca mă poate programa a doua zi pt. o ora . Eram deja cu 10 min inainte la locatia mentionata mai sus, trimit sms si ma invita la ea. Îmi deschide o adolescenta de nici 19 anișori, bruneta (vopsit), machiaj cu foarte mult stil, 1,70 m fara tocuri, într-o tinuta sexi, ciorapei negri, pielea alba, la corp îmi aduce aminte de Corina 44 acum doi ani și jum., cine știe cunoaște, dar nici acum nu arată rau, numai că sânii sunt mai mici dar feciorelnici numai buni de savurat, la care am facut-o de cate ori am avut ocazia. Toată numai zâmbet, vorbareață, dezechipat, dat prosop curat, uscat, reânprospatat si iata-ma in camera de actiune. Este o splendoare timpul cu asa fata, mi-a spus ca a lucrat in video chat, te incita foarte mult, jucausa, totul este super cu ea. Are si dildo la cererea mea s-a jucat cu el puțin, eram gelos pe el caci trebuia sa-mi fac eu intrarea. Apoi m-am pozitionat in picioare in fata oglinzii ea in genunci mi-a aplicat balonasul si-a executat un oral ca in filme, umed, cu deep cat a putut, pana am oprit-o eu, apoi am pus-o la perete si din picioare pe la spate ........ apoi am trecut in pat cu multe pozitii, alternat cu oral intre ele, ce sa mai zic, parca stia tot timpul cum vreau si ce vreau.....caci spre sfarsit am mers in mijlocul camerei unde s-a pus iar in genunchi si a inceput un oral de zile mari caci am capitulat pe fata ei la care nu s-a sinchisit, de pictură , ci mi-a zambit strengareste. O experienta de neuitat pt mine, intradevar pe acest forum se face si multa reclamă, dar reclama poate aduce numai un castig imediat si nu de durata, daca nu ai si calitate, sper ca Alexa sa ramana macar asa cum am cunoscut-o eu sa nu se sictireasca, sa profite de avantajele pe care le are si anume, tineretea, corpul, fața, cunstinte video-chat. Note 10- pt locatie garsoniera fara colege, curat baie si camera. 10- aspect adolescentină, corp super. 10 -OP cu finalizare faciala 10-NP mai multe pozitii cum o asezi asa sta 10-GFE comunicativa si este cu tine tot timpul FK nu si nu pretind Anal nu face O recomand dar nu stiu cand o sa mai dau de ea. S-aveți parte numai de fete frumoase si futăcioase!!!! 2 Link spre comentariu
decebal7 Reputație: 93 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Am avut privilegiul sa intru in compania si serviciilor Alexei, spun așa, că este f.greu de gasit, trimițâdu-i un mesaj,la care mi-a raspuns ca mă poate programa a doua zi pt. o ora . Eram deja cu 10 min inainte la locatia mentionata mai sus, trimit sms si ma invita la ea. Îmi deschide o adolescenta de nici 19 anișori, bruneta (vopsit), machiaj cu foarte mult stil, 1,70 m fara tocuri, într-o tinuta sexi, ciorapei negri, pielea alba, la corp îmi aduce aminte de Corina 44 acum doi ani și jum., cine știe cunoaște, dar nici acum nu arată rau, numai că sânii sunt mai mici dar feciorelnici numai buni de savurat, la care am facut-o de cate ori am avut ocazia. Toată numai zâmbet, vorbareață, dezechipat, dat prosop curat, uscat, reânprospatat si iata-ma in camera de actiune. Este o splendoare timpul cu asa fata, mi-a spus ca a lucrat in video chat, te incita foarte mult, jucausa, totul este super cu ea. Are si dildo la cererea mea s-a jucat cu el puțin, eram gelos pe el caci trebuia sa-mi fac eu intrarea. Apoi m-am pozitionat in picioare in fata oglinzii ea in genunci mi-a aplicat balonasul si-a executat un oral ca in filme, umed, cu deep cat a putut, pana am oprit-o eu, apoi am pus-o la perete si din picioare pe la spate ........ apoi am trecut in pat cu multe pozitii, alternat cu oral intre ele, ce sa mai zic, parca stia tot timpul cum vreau si ce vreau.....caci spre sfarsit am mers in mijlocul camerei unde s-a pus iar in genunchi si a inceput un oral de zile mari caci am capitulat pe fata ei la care nu s-a sinchisit, de pictură , ci mi-a zambit strengareste. O experienta de neuitat pt mine, intradevar pe acest forum se face si multa reclamă, dar reclama poate aduce numai un castig imediat si nu de durata, daca nu ai si calitate, sper ca Alexa sa ramana macar asa cum am cunoscut-o eu sa nu se sictireasca, sa profite de avantajele pe care le are si anume, tineretea, corpul, fața, cunstinte video-chat. Note 10- pt locatie garsoniera fara colege, curat baie si camera. 10- aspect adolescentină, corp super. 10 -OP cu finalizare faciala 10-NP mai multe pozitii cum o asezi asa sta 10-GFE comunicativa si este cu tine tot timpul FK nu si nu pretind Anal nu face O recomand dar nu stiu cand o sa mai dau de ea. S-aveți parte numai de fete frumoase si futăcioase!!!! Am uitat, halat 200 r 60 min . Link spre comentariu
florinbranza4 Reputație: 252 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Buna seara alexa.luni esti la birou?as dori si eu pachetul de 1,5ore de la 12,00-13,30.multumesc anticipat,astept un raspuns. p.s.pot confirma maine cu un msg.pupici Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Si ai perechea care sa-ti placa?Deocamdata am avut sansa sa cunosc decat un cuplu de cand ma aflu in meseria asta si pot spune ca este o experienta minunata ! Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Alexa, vad ca esti foarte solicitata de sarbatori, in pula mea. Link spre comentariu
bestgeorge Reputație: 644 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Deocamdata am avut sansa sa cunosc decat un cuplu de cand ma aflu in meseria asta si pot spune ca este o experienta minunata ! In seara asta esti? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Am uitat, halat 200 r 60 min .Multumesc mult si sper sa mai am ocazia de a te face fericit ! Sarbatori frumoase iti doresc ! Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 In seara asta esti?In seara asta nu Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Alexa, vad ca esti foarte solicitata de sarbatori, in pula mea.Nu am lucrat nici pe 24 si nici 25 pe 28 voi revenii asa cum am si anuntat o seara frumoasa ! 1 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Buna,Cand ma poti programa si pe mine pentru o ora ?28.12.15 astept un telefon Link spre comentariu
gigi13 Reputație: 2 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 28.12.15 astept un telefon Te prind foarte greu la telefon. Spune-mi o ora la care ai fi dosponibila si voi fi acolo.(eu fiind liber toata ziua) Link spre comentariu
florinbranza4 Reputație: 252 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Alexa cateva postari mai sus aveam si eu o rugaminte la tine de la care asteptam si un raspuns,ms Link spre comentariu
decebal7 Reputație: 93 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Multumesc mult si sper sa mai am ocazia de a te face fericit ! Sarbatori frumoase iti doresc ! LA MULTI ANI anticipat, mi- ai spus cand e ziua ta YOU ARE THE BEST GIRL,ne vedem la anul . Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Deocamdata am avut sansa sa cunosc decat un cuplu de cand ma aflu in meseria asta si pot spune ca este o experienta minunata !Foarte incitant raspunsul tau, de fapt se vede ca stapensti arta conversatiei nu doar pe cea a placerii. Este o experienta care trebuie traita alaturi de tine.Este o placere sa comunic cu tine, asa ca in data de 30.12.2015 orele 16 am sa incerc sa fiu foarte punctual.Eventual pe 28 cand revi in senzationala activitate si deschizi telefonul de office, imi confirmi raspunzand cu adresa exacta, inclusiv interfon, la SMS trimis de la numarul cu 962 in coada. Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Nu am lucrat nici pe 24 si nici 25 pe 28 voi revenii asa cum am si anuntat o seara frumoasa !Facem revelionul impreuna? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Facem revelionul impreuna?De revelion dau petrecere ca e si ziua mea . Hahaha 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 26, 2015 De revelion dau petrecere ca e si ziua mea . HahahaPerfect, daca totul merge bine, in primavara eu zic sa ne luam. Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Perfect, daca totul merge bine, in primavara eu zic sa ne luam.Pai da ! Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Foarte incitant raspunsul tau, de fapt se vede ca stapensti arta conversatiei nu doar pe cea a placerii. Este o experienta care trebuie traita alaturi de tine.Este o placere sa comunic cu tine, asa ca in data de 30.12.2015 orele 16 am sa incerc sa fiu foarte punctual.Eventual pe 28 cand revi in senzationala activitate si deschizi telefonul de office, imi confirmi raspunzand cu adresa exacta, inclusiv interfon, la SMS trimis de la numarul cu 962 in coada.Multumesc, te astept cu drag ! 1 Link spre comentariu
jojodan77 Reputație: -10 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Atunci esti o norocoasa... Link spre comentariu
jojodan77 Reputație: -10 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Mai poti recapitula nr si adresa?? Link spre comentariu
argintul_v Reputație: 613 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Buna Alexutza! Dupa cum vad o sa fii foarte aglomerata saptamana viitoare si acum imi pare rau ca nu am stabilit concret atunci cand am vb ziua si ora cand sa ne revedem. O sa incerc sa te sun luni dimineata sau iti las un mesaj sa stabilim ceva, ca presupun ca nu deschizi maine tel. Nu se poate sa nu te vad pana la sfarsitul anului inca o data .Pupici! Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat Decembrie 27, 2015 In ianuarie cand revii? Link spre comentariu
Postări Recomandate