Sari la conținut

Alexa 0755 244 464

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ai fost de n numarate ori la mine.sincer chiar nu inteleg de ce te plangi

Dimpotriva sunt convins ca ai foarte mult de lucru si ca primesti telefoane , peste telefoane, mesaje peste mesaje. Eu nu as putea gestiona o astfel de situatie fara programator, pentru ca as risca sa le incurc, sa gresesc, sa pierd pe cineva din vedere ...

Nu ma plang, chiar am fost incantat de prestatia ta, esti o fata superba care merita toata atentia, insa eu nu prea am fost asa de des la tine, am nevoie sa revin...

Este foarte important pentru tine sa iti onorezi programarile si sa nu lasi loc de astfel de discutii, fiind nevoit sa imi ridic semne de intrebare cand apar astfel de situatii confuze, care nu mi le doresc la adresa ta.

Nu sunt suparat si nici enervat de faptul ca se poate anula o programare, asa cum s-a intamplat azi in cazul meu, se mai intampla, dar sa nu devina o regula, asa ca am luat ca atare amanarea de azi pentru data de 2, cand am sa te rog sa imi comunici ora care-ti convine.

Sunt doar amarat ca mi-ai furat o clipa de fericire! Pup!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)
  • Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)

buna,

astazi lucrezi? ca tot sun dar suna închis :(

Buna dimineata, puiule ! Astazi si maine nu voi fi la birou.Voi incepe de pe data de 2.pup,un an cat mai frumos va doresc !:*

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...