alexa19x Reputație: 18148 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Ianuarie 5, 2016 astept sa faca 300 ora sa merg si eu la ea. chiar incurajez o marire de tarif. multumesc dar deja am decis si cred ca pretul de acum este unul corect.o zi frumoasa ! 2
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2016 Alexa 19, de cand crezi ca incepi munca de birou, de cand crezi ca poti sa incepi sa onorezi programarile?Ar fi bine daca tu ai putea clarifica situatia ca sa nu mai fie avalansa catre tine si sa ajungi in situatii ingrate, pe care cred ca nu ti le doresti.Ca sa nu crezi ca ma bag aiurea in seama, iti spun ca sunt interesat, doar ca as vrea atunci cand stabilim sa fim pe aceeasi lungime de unda. Nu tinsa fac aici o programare, o putem stabili telefonic, verbal sau SMS dar sa fie clara si dusa pana la cap. 1
alexa19x Reputație: 18148 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Ianuarie 5, 2016 Alexa 19, de cand crezi ca incepi munca de birou, de cand crezi ca poti sa incepi sa onorezi programarile?Ar fi bine daca tu ai putea clarifica situatia ca sa nu mai fie avalansa catre tine si sa ajungi in situatii ingrate, pe care cred ca nu ti le doresti.Ca sa nu crezi ca ma bag aiurea in seama, iti spun ca sunt interesat, doar ca as vrea atunci cand stabilim sa fim pe aceeasi lungime de unda. Nu tinsa fac aici o programare, o putem stabili telefonic, verbal sau SMS dar sa fie clara si dusa pana la cap. Eu din cate stiu am avut intalniri cu tine si au fost destul de ok.Te cunosc.Eu zic ca ne-am descurcat Am revenit dupa sarbatori,da,sunt la munca si sper sa nu mai am probleme pe viitor.Multumesc pentru interesul care ti-l dai pentru mine dar este ok O seara frumoasa !
Vizitator Batranul George Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 O sa vin si eu la tine, pregateste-te!
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2016 Alexa 19 nu a fost ok, a fost foarte bine! Cel putin din punctul meu de vedere spun asta.Sunt convins ca ai sa iti pui la punct partea de secretariat, ca la carte, oricum este singurul capitol la care nu excelezi in prezent, dar iti prevad un viitor minunat.
Vizitator Batranul George Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Alexa 19 nu a fost ok, a fost foarte bine! Cel putin din punctul meu de vedere spun asta.Sunt convins ca ai sa iti pui la punct partea de secretariat, ca la carte, oricum este singurul capitol la care nu excelezi in prezent, dar iti prevad un viitor minunat. Sa moara Bibi daca exceleaza...mai trebuie un pic sa exceleze...lol 3 8
alexa19x Reputație: 18148 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Ianuarie 5, 2016 Sa moara Bibi daca exceleaza...mai trebuie un pic sa exceleze...lol Si am sa fac tot posibilul !
alexa19x Reputație: 18148 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Ianuarie 5, 2016 O sa vin si eu la tine, pregateste-te!sunt,sunt
alexa19x Reputație: 18148 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Ianuarie 5, 2016 Alexa 19 nu a fost ok, a fost foarte bine! Cel putin din punctul meu de vedere spun asta.Sunt convins ca ai sa iti pui la punct partea de secretariat, ca la carte, oricum este singurul capitol la care nu excelezi in prezent, dar iti prevad un viitor minunat. Ma bucur ca ti-a placut ! Sper in continuare sa primesc cuvinte de lauda cum am avut si pana acum ! Multumesc !
crisbuc Reputație: 1 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2016 Buna Alexa , da-mi nr tau de telefon , te rog , vreau sa vin la tine.
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2016 Ma bucur ca ti-a placut ! Sper in continuare sa primesc cuvinte de lauda cum am avut si pana acum ! Multumesc ! cand prestezi cu siguranta vor fi laude, nu vad de ce as face altfel decat asa insa cand e greu de ajuns nu devin acrii strugurii, dar devine frustrant. Laudele sunt sincere, chiar daca aici este o chestiune subiectiva, gusturile nu se discuta ... si nici nu trebuie sa fi pe placul tuturor.
argintul_v Reputație: 613 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 5, 2016 Alexa este o fata minunata si dupa parerea mea chiar exceleaza in ceea ce face. Fara idoiala va ajunge in top foarte curand. Este inca la inceput si incearca, cu succes, sa se integreze in aceasta meserie. In acelasi timp are o viata personala si noi trebuie sa respectam asta. Faptul ca nu raspunde de multe ori la telefon este consecinta faptului ca acorda o atentie foarte mare clientului pe care il primeste. Eu cand am fost nici macar nu am vazut sau auzit telefonul. Nu cred ca trebuie sa o taxati de fiecare data cand are telefonul inchis sau nu raspunde si la fel cum spunea cineva aici, nu cred ca programarile trebuiesc facute aici. Cred ca trebuie sa ne consideram norocosi ca o avem pe forum si ca avem sansa de a ne intalni cu ea, chiar daca nu e tocmai usor sa o prindem la tel. Eu unul asa ma simt.Te pup Alexa si astept cu nerabdare urmatoarea intalnire . 1
beest2010 Reputație: 40 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 La multi ani pe 2016! Mi-ai promis ca iti faci timp si pentru mine! Astept o veste buna de la tine!
alexa19x Reputație: 18148 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Ianuarie 6, 2016 Astazi ma veti putea contacta dupa ora 13:00.O zi frumoasa
florinbranza4 Reputație: 252 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:romania Oras:romania Postat Ianuarie 6, 2016 Buna alexa,astept sa deschizi tel.ai si 2 msg trimise de mine,ms. 1
florinbranza4 Reputație: 252 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:romania Oras:romania Postat Ianuarie 6, 2016 Alexaa ai uitat de programarea de la ora 14,00? Da te rog un semn ca sa nu mai inghet degeaba,ms 2
Vizitator gabriel13_89 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Din cate observ fata e greu de prins si nici nu onoreaza programarile. Pacat.
kiviak Reputație: 206 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 6, 2016 Alexaa ai uitat de programarea de la ora 14,00?Da te rog un semn ca sa nu mai inghet degeaba,ms) Am fute-o toti dar putini dau de ea... 1 2
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 In cazul asta cand o prindeti sa o certati si sa-i rupeti curu in cazul in care nu ati facu deja asta sau suficient. 1
kiviak Reputație: 206 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 6, 2016 In cazul asta cand o prindeti sa o certati si sa-i rupeti curu in cazul in care nu ati facu deja asta sau suficient.Cine ma?Si eu am si colegu am dardait prin fata blocului cu mana pe telefon...I-am rupe pizda dar nu prea avem cum... 2 2
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Hai sa nu ne suparam, e placere, distractie si voie buna. Sunt convins ca fata asta are si ea problemele ei si nu scapa de ele cat de repede ar vrea. Sunt convins ca nu e nebuna si nici nu se joaca cu noi. Putin calm, putina rabdare si se rezolva. Hai sa nu mai facem presiune pe ea macar o saptamana. 2
alexa19x Reputație: 18148 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Ianuarie 6, 2016 Buna ziua ! Vad ca s-au cam incins spiritele si totusi eu in continuare sunt si voi ramane aceeasi fata calma,gingasa si plina de viata pe care si voi o cunoasteti. @kiviak - Nu imi dau seama sincer de ce spui ca m-ai asteptat afara din moment ce eu cer confirmare cu O ORA inainte de intalnire(ceea ce nu am primit pentru ca am verificat telefonul).Spui ca m-ai asteptat afara,imi cer scuze dar nu prea imi vine a crede tocmai cum am spus mai sus ca cer confirmare cu o ora inainte decat daca stiai adresa probabil pe derost si ai dorit sa vi direct fara nici un fel de confirmare.Mi-am pastrat mereu calmul si de fiecare data cand vorbesc cu clientii sunt aceasi persoana calda si ASA VOI RAMANE,tocmao de aceea incerc sa iti explic ca o intalnire nu se face fara confirmare.O zi frumoasa in continuare !
alexa19x Reputație: 18148 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Ianuarie 6, 2016 Hai sa nu ne suparam, e placere, distractie si voie buna. Sunt convins ca fata asta are si ea problemele ei si nu scapa de ele cat de repede ar vrea. Sunt convins ca nu e nebuna si nici nu se joaca cu noi. Putin calm, putina rabdare si se rezolva. Hai sa nu mai facem presiune pe ea macar o saptamana.Multumesc din suflet pentru intelegre,sper sa tot dau de oameni ca tine,intelegatori,calzi si totusi cu RESPECT . Intradevar au existat mici nelamuriri si tocmai m-am exprimat ca imi cer scuze.Problemelr cred ca toata lumea le intalneste nu doar eu sau tu sau altul,ci toti.Multumesc in continuare tuturor ce au fost langa mine si m-au sprijinit cu vorbe bune si calde.Apreciez !
kiviak Reputație: 206 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 6, 2016 Deci,luni aveam programare pe seara la tine la ora 18:30 ,ti-am dat mesaj cu 2 ORE INAINTE de confirmare.Cauta acum mesajul de la mine.Daca ai un caiet sau ceva unde programezi intalnirile o sa vezi ca in dreptul orei e si nr meu de telefon cu 56 la sfarsit!Si acum greseala mea:Am sunat pentru ultimele detalii doar cand eram in fata blocului!Si ce sa vezi...telefon inchis.Era sa lovesc masina din cauza carosabilului plus stat in trafic o gramada + facut niste mega aranjamente sa ajung la ora convenita.Nushtu ce ai verificat tu,insa nu pot sa-ti dau numarul meu de mobil in clar aici,si faci totul sa fie un cacat.Deci imi tragi teapa,scriu pe forum,ieri te sun din nou sa programam la aceeasi ora 18:30 si imi spui ca ai alta intalnire.Cine a fost neserios in tot ce am scris aici? 3 2
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 6, 2016 Alexa, sa-ti spun si eu ceva...ce poate au spus si altii, aici sau altor fete!Succesul de multe ori te omoara! De ce? Pentru ca nu stii si nu reusesti sa il gestionezi corect. Colegul Kiviak este un membru serios pe forum, fetele il vorbesc de bine si nu imi aduc aminte ca el sa fi acuzat ceva fara vreun motiv intemeiat...adica, are si bun simt!Ia repede masuri, nu fi chitroasa la bani...ia-ti o secretara serioasa care sa iti preia apelurile si sa iti scrie agenda de lucru...pana nu faci din acest succes, un insucces. Ar fi pacat!Bafta la futut! 6
Postări Recomandate