Sari la conținut

Alexa 0755 244 464

Postări Recomandate

• Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)

Din nou telefonul inchis :(

am ajuns la birou si am constatat ca nu am incarcatorul cu mine...ma lasat bateria la telefon si a trebuit sa plec spre casa... :(

Link spre comentariu

Buna iubito, sa prind timp liber si sa vin la tine, sa ne cunoastem mi-ai facut o pofta maxima cu pozele tale, esti foarte frumoasa si arati bine :D. Am si un fetish cu chilotei negri (neaparat negri) cu dantela, tanga si cu ciorapi cu portjartier, sper ca putem sa indeplinim asta impreuna si esti de acord, si cu twerk ( am vazut filmuletul e maxim de tare !!!) 

Te sarut !!!! PESTE TOT !!!!.

Alexander2829 !!!!

• Minus 1
Link spre comentariu

Buna iubito, poza care ai postato astazi e dementiala, cand vin la tine zilele astea (sper ca maine vineri pe data de 15) sa te pot vedea fix cum ai fost imbracata asa , pentru fantezia mea? 

Sper ca esti de acord si sa fie ok si pentru tine 

Te sarut si iti multumesc anticipat

Alexander2829

Link spre comentariu
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie

Buna iubito, sa prind timp liber si sa vin la tine, sa ne cunoastem mi-ai facut o pofta maxima cu pozele tale, esti foarte frumoasa si arati bine :D. Am si un fetish cu chilotei negri (neaparat negri) cu dantela, tanga si cu ciorapi cu portjartier, sper ca putem sa indeplinim asta impreuna si esti de acord, si cu twerk ( am vazut filmuletul e maxim de tare !!!) 

Te sarut !!!! PESTE TOT !!!!.

Alexander2829 !!!!

Buna iubito, poza care ai postato astazi e dementiala, cand vin la tine zilele astea (sper ca maine vineri pe data de 15) sa te pot vedea fix cum ai fost imbracata asa , pentru fantezia mea? 

Sper ca esti de acord si sa fie ok si pentru tine 

Te sarut si iti multumesc anticipat

Alexander2829

Lache, renunta si nu mai polua topicul daca vezi ca fata te ignora si nu-ti raspunde la mesajele siropoase.

PS Dupa modul in care te exprimi, imi pari putin deranjat acolo sus, sper ca domnisoara mai are pe cineva in apartament in caz ca ajungi totusi la ea.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna Alexa. La sfarsitul lunii iulie, inceputul lunii august este posibil sa trec prin Bucuresti. Crezi ca vei fi disponibila ? Pleci cumva in concediu pana atunci ? Multumesc

Incepand cu data de 10 august pana pe 18 august ma voi afla in concediu.cu ocazia asta si anunt din timp :* O seara frumoasa tuturor ! :*

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...