alexa19x Reputație: 18148 Postat August 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 6, 2016 Astazi nu sunt la birou.Revin maine 2 Link spre comentariu
sweetkiss Reputație: 4 Postat August 6, 2016 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat August 6, 2016 .superba ! Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 6, 2016 Bun venit pe profilul meu ! Numele meu este Alexa Despre mineO fire gingasa,plina de energie cu un caracter frumos si dulce.Am varsta de 19 ani.50 kg1,60 inaltimeOchi capruibruneta Serviciile mele sunt: -oral protejat / neprotejat in functie de igiena-anilingus activ,pasiv-cunnilingus-normal protejat in diferite pozitii(curioasa in a incerca tot felul de pozitii)-sex intre sani-dirty talk-dus impreuna/asistat-69-masaj de relaxare (facial/corporal)-Penetrare cu dildou/vibrator acriv/pasiv-Penetrarea partenerului cu Strap-on -footjob (foot fetish)-hand job-twerking -rolplay etc-accept finalizare faciala ( fata ) sau corporala ( Sani,fund,abdomen ) Preturi: -Pentru o finalizare ce consta in jumatate de ora pretul este de 150 lei-pentru doua finalizari ce consta in (1 ora) pretul este de 250 lei-pentru o ora si 30 de minute ( o ora si jumatate ) (2 finalizari + masaj de relaxare) 400 lei -Outcall ( intalniri la hotel ) 1 ora ( 400 lei ) Extra: -URO ACTIV : 50 lei-Dominare ACTIV: 50 lei-accept femei (pret suplimentar la cuplu)-accept 2 barbati in camera (pret suplimentar) Locatie: Piata Alba Iulia(Bucuresti) Numar de telefon : 0755 244 464 Program : 12:00-20:00 3 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 7, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 7, 2016 Disponibila pana la 20:00 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Disponibila pana la 20:00 bine. tine-o tot asa 1 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat August 7, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 7, 2016 Link spre comentariu
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Ce-aveti ma? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 7, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 7, 2016 brett e ofticat ca nu am putut tine o intalnire cu el.L-am anuntat ca nu pot ajunge si acum ma freaca la cap .zici ca e copil... si cauta sa se razbuna prin comentarii inutile.. 3 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 7, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 7, 2016 Ce-aveti ma?) Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat August 7, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 7, 2016 brett e ofticat ca nu am putut tine o intalnire cu el.L-am anuntat ca nu pot ajunge si acum ma freaca la cap .zici ca e copil... si cauta sa se razbuna prin comentarii inutile..se poat' asa ceva .. ?!.. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 brett e ofticat ca nu am putut tine o intalnire cu el.L-am anuntat ca nu pot ajunge si acum ma freaca la cap .zici ca e copil... si cauta sa se razbuna prin comentarii inutile.. m-ai intrebat "amanam cu 1 ora?'eu ti-am rsp dar din partea ta a fost liniste totala.fii sincera si recunoaste ca a venit un "fidel" care a vrut la aceeasi ora. esti simpatica, poate te voi suna cu alta ocazie 1 1 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 7, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 7, 2016 m-ai intrebat "amanam cu 1 ora?'eu ti-am rsp dar din partea ta a fost liniste totala.fii sincera si recunoaste ca a venit un "fidel" care a vrut la aceeasi ora. esti simpatica, poate te voi suna cu alta ocazieUn ce? la ora aceea nici nu eram la birou.ti-am zis clar de ce nu ne putem vedea.Nu puteam ajunge la timp la birou.Da,nu am mai raspuns deoarece nu am vazut mesajul la timp.dupa 10 minute nu mai raspund si iti zic si de ce mai pe romaneste "sa nu stric casa omului" . Nu ma vorbii de rau daca nici nu ai ajuns la mine..eu trec cu vederea si te las sa comentezi pe topicul meu pana nu mai poti...dar acum nu trebuie sa te razbuni ca un copil de 10 ani aruncand si acuzatii proaste la adresa mea cum ca nu ma tin de prograri..eu zic ca o fac.Daca s-a intamplat sa nu pot o zi si sa te mai si anunt cu o ora inainte de intalnire ca nu pot ajunge asta nu inseamna ca se intampla mereu si cu asta am terminat.Ceilalti va rog sa ma scuzati,o seara frumoasa tuturor ! 5 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat August 8, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat August 8, 2016 Alexa, tu cu roxy aveti clienti pe circuit inchis? Numerele voastre sunt puse la misto pe site? Niste prieteni de ai mei incearca de 2 luni si la tine si roxy de pe numerele de pe forum, m-au rugat pana si pe mine sa sun, nici eu nu reusesc sa dau de nici una dintre voi dupa cateva incercari. Asa de curiozitate, aveti clientela fidela pe care o obtineti din recomandari? 3 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 8, 2016 E vorba doar de intuiție. Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 8, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 8, 2016 Alexa, tu cu roxy aveti clienti pe circuit inchis? Numerele voastre sunt puse la misto pe site? Niste prieteni de ai mei incearca de 2 luni si la tine si roxy de pe numerele de pe forum, m-au rugat pana si pe mine sa sun, nici eu nu reusesc sa dau de nici una dintre voi dupa cateva incercari. Asa de curiozitate, aveti clientela fidela pe care o obtineti din recomandari?Nu am circuit inchis.imi poti lasa si mesaj privat Link spre comentariu
sorinfirst Reputație: 168 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2016 Buna! Lucrezi astazi? Incerc sa te sun de azi-dimineata dar ai tel inchis. Mersi Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 8, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 8, 2016 Buna! Lucrezi astazi? Incerc sa te sun de azi-dimineata dar ai tel inchis. MersiIn 30-40 de minute ajung la birou si voi putea fi contactata Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 8, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 8, 2016 Acum pot fi contactata.Va astept cu programari Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat August 8, 2016 Partajează Postat August 8, 2016 Un ce? la ora aceea nici nu eram la birou.ti-am zis clar de ce nu ne putem vedea.Nu puteam ajunge la timp la birou.Da,nu am mai raspuns deoarece nu am vazut mesajul la timp.dupa 10 minute nu mai raspund si iti zic si de ce mai pe romaneste "sa nu stric casa omului" . Nu ma vorbii de rau daca nici nu ai ajuns la mine..eu trec cu vederea si te las sa comentezi pe topicul meu pana nu mai poti...dar acum nu trebuie sa te razbuni ca un copil de 10 ani aruncand si acuzatii proaste la adresa mea cum ca nu ma tin de prograri..eu zic ca o fac.Daca s-a intamplat sa nu pot o zi si sa te mai si anunt cu o ora inainte de intalnire ca nu pot ajunge asta nu inseamna ca se intampla mereu si cu asta am terminat.Ceilalti va rog sa ma scuzati,o seara frumoasa tuturor ! Alexa: buna! nu pot ajunge la 13 amanam cu o ora? adica pe la 14:00? Eu ti-am rsp la 5 min dp msj tau dar tu ... pauza, nici la ora pe care ai propus-o n-ai rsp. 1 1 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 8, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 8, 2016 Alexa: buna! nu pot ajunge la 13 amanam cu o ora? adica pe la 14:00? Eu ti-am rsp la 5 min dp msj tau dar tu ... pauza, nici la ora pe care ai propus-o n-ai rsp.Deja m-ai plictisit..mai sus am spus ca AM VAZUT MESAJUL TARZIU. 2 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 . cu ce te pot ajuta azi?you name it! 1 1 Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat August 11, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat August 11, 2016 .Sper ca stii ca nu e bine sa stai la soare cu alunițele chiar daca te-ai dat cu crema cu FP 50+ ! Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 11, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 11, 2016 Sper ca stii ca nu e bine sa stai la soare cu alunițele chiar daca te-ai dat cu crema cu FP 50+ !de aceea nici nu stau la soare Link spre comentariu
cutecla00 Reputație: 13 Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 Concediu plăcut Alexa!! 1 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat August 13, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat August 13, 2016 Concediu plăcut Alexa!! ms ! pup dulce Link spre comentariu
Postări Recomandate